Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα σε σχέση με την V10b:

1) Ενώ στον τηλεφωνικό κατάλογο αναγνωρίζει κανονικότα τα γράμματα αφού όταν κάνω search πάει στο κάθε όνομα....Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου τα έχει χωρισμένα όπως πριν με καρτελίτσες και όταν κάνω scroll το κουτάκι που εμφάνιζε ώστε να με ενημερώνει σε ποιο γράμμα είμαι, εμφανίζεται μεν, αλλά κενό δε. Παρατήρησα ότι εμφανίζεται το Α σε κάποια που έχω Λατινικούς χαρακτήρες στο τέλος. Δεν είναι τρομερό γιατί είναι ταξινομημένα κι όχι χύμα , αλλά είναι μια λεπτομέρεια που υπήρχε και τώρα όχι.

Επιτέλους τα κατάφερες, γιατί διαβάζοντας όλο το forum το ΠΣΚ που μας πέρασε είχα διαπιστώσει ότι ήσουν ο μόνος που είχες ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ και το είχες εγκαταλείψει. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν :)

Σχετικά με το πρώτο θέμα που ρωτάς, νομίζω ότι έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Δηλαδή, επειδή πρόκειται για τη γερμανική έκδοση, ναι μεν έχει κανονικά τα ελληνικά περασμένα μέσα και αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν έχει αυτή την ευκολία που αναφέρεις. Ήταν ίσως και ο μοναδικός λόγος που δεν επέλεξα αυτό το firmware κι έβαλα το V10B_02 open europe (περιμένοντας πάντα να βγει το επόμενο open europe (αναμένεται μέσα στον Ιούλιο όπως λένε όλοι) που θα έχει ενσωματώσει και τις βελτιώσεις της version V10O_02 που έβαλες εσύ καθώς και κάποια άλλα στοιχεία.

edit: Με πρόλαβε ο jimdem582 στη "στροφή" :p

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία, γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις.Πως το έκανες, πόση ώρα σου πήρε και για ποια περιοχή, κλπ κλπ.

Χάρτης όλης της Ελλάδας παίρνεις τους Garmin auto drive hellas και με το -WeTravel_Mapgenerator τους μετατρέπεις το δύσκολο είναι να βρείς garmin να του βλέπει και κάνει περίπου δύο μέρες

Οι συγκεκριμένοι είναι οι τελευταίοι και δουλεύουν και χωρίς gps

Θα τους βρείτε εδώ

http://rapidshare.com/files/257960584/N.I.wetravel_gr_maps.rar.html

καλή διασκέδαση πάμε γιάλλα

Ωραία, γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις.Πως το έκανες, πόση ώρα σου πήρε και για ποια περιοχή, κλπ κλπ.

Χάρτης όλης της Ελλάδας παίρνεις τους Garmin auto drive hellas και με το -WeTravel_Mapgenerator τους μετατρέπεις το δύσκολο είναι να βρείς garmin να του βλέπει και κάνει περίπου δύο μέρες

Οι συγκεκριμένοι είναι οι τελευταίοι και δουλεύουν και χωρίς gps

Θα τους βρείτε εδώ

http://rapidshare.com/files/257960584/N.I.wetravel_gr_maps.rar.html

καλή διασκέδαση πάμε γιάλλα

Κατεβαίνει. Για να δούμε, θα έχουμε επιτέλους πραγματικό navigation?:p

Να 'στε καλά για την βοήθεια!! Η αλήθεια είναι ότι κάτι περίεργο μου φαίνεται πως συμβαίνει στην σύνδεση usb αλλά αφού βρέθηκε η παράκαμψη έχει καλώς!

Επίσης ευχαριστώ γιατί τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν έγινε κάτι στραβά! Αυτό με τα γράμματα το υποψιαζόμουν ότι λόγω german έκδοσης έπαιζε, αλλά το άλλο με τις λίστες με τρόμαζε λίγο. Αναμένουμε την open Europe λοιπόν!

Να 'στε καλά για την βοήθεια!! Η αλήθεια είναι ότι κάτι περίεργο μου φαίνεται πως συμβαίνει στην σύνδεση usb αλλά αφού βρέθηκε η παράκαμψη έχει καλώς!

Επίσης ευχαριστώ γιατί τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν έγινε κάτι στραβά! Αυτό με τα γράμματα το υποψιαζόμουν ότι λόγω german έκδοσης έπαιζε, αλλά το άλλο με τις λίστες με τρόμαζε λίγο. Αναμένουμε την open Europe λοιπόν!

Πολύ ωραία που πέτυχε το φλασαρισμα και είσαι ευχαριστημένος. Τώρα που πήρες το "κολάι", μη φοβάσαι και προχώρησε στη νέα έκδοση όταν βγει.

@NIKOLASIRA Φίλε μου, απλά τέλειος! Είναι πολύ καλοί οι χάρτες, να φανταστείς έχει και την παράκαμψη για την εθνική οδό αφού γίνονται ακόμη έργα στην περιοχή μου! Έχει τα πρατήρια και πολλά pois. Γενικά πάρα πολύ καλό. Η "Αχίλλειος πτέρνα" του, είναι οτι μερικές οδούς δεν τις ονομάζει (gs0ut κάτι τέτοια λέει) αλλά δεν πειράζει. Με μια νέα αναβάθμιση των χαρτών τα μικρά προβλήματα θα λυθούν. Και πάλι συγχαρητήρια!!

Από τη στιγμή που ο jimdem582 επιβεβαιώνει την επιτυχία του wetravel με τους χάρτες που δημιούργησε ο nikolasira, αν και δεν το δοκίμασα ακόμη, να δώσω το μπράβο μου στον nikolasira, για το μεράκι του και τον κόπο του.

θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και στο ρενουάρ(lg kc910), αν και θα ασχοληθούν και από εκεί τα παιδιά , είμαι σίγουρος.Και πάλι μπράβο Νικόλα.

Δημήτρη, είναι map ή maps στο κινητό ο φάκελος;

Ace of Hearts..

Από τη στιγμή που ο jimdem582 επιβεβαιώνει την επιτυχία του wetravel με τους χάρτες που δημιούργησε ο nikolasira, αν και δεν το δοκίμασα ακόμη, να δώσω το μπράβο μου στον nikolasira, για το μεράκι του και τον κόπο του.

θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και στο ρενουάρ(lg kc910), αν και θα ασχοληθούν και από εκεί τα παιδιά , είμαι σίγουρος.Και πάλι μπράβο Νικόλα.

Δημήτρη, είναι map ή maps στο κινητό ο φάκελος;

"Map". Απλά παίρνεις όλα τα αρχεία μέσα από το φάκελο του nick, και τα κάνεις επικόλληση στο Map. (Σβήσε όλα τα προηγούμενα αρχεία στον Map του κινητού και βάλε μετά τα νέα). Είναι καλή έως πάρα πολύ καλή η χαρτογράφηση της περιοχής μου. Λογικά σε μεγάλα αστικά κέντρα θα είναι άριστη. Δοκίμασε το κι εσύ. (Αφού είσαι Λάρισα λογικά θα είναι υπερλεπτομερής η χαρτογράφηση)

"Map". Απλά παίρνεις όλα τα αρχεία μέσα από το φάκελο του nick, και τα κάνεις επικόλληση στο Map. (Σβήσε όλα τα προηγούμενα αρχεία στον Map του κινητού και βάλε μετά τα νέα). Είναι καλή έως πάρα πολύ καλή η χαρτογράφηση της περιοχής μου. Λογικά σε μεγάλα αστικά κέντρα θα είναι άριστη. Δοκίμασε το κι εσύ. (Αφού είσαι Λάρισα λογικά θα είναι υπερλεπτομερής η χαρτογράφηση)

Ok.Θα το δοκιμάσω είτε τώρα , κάνοντας μια βολτίτσα (γιατί στο μπαλκόνι μου δεν πιάνει ποτέ) είτε αύριο στο γραφείο σε μια συγκεκριμένη θέση που πιάνει πάντα.

Ace of Hearts..

παιδια βγαζει error οταν παω να κατεβασω το αρχειο με τους χαρτες... :(

αν μπορειτε να τους ξαναανεβασετε...

Παιδιά μια φίλη μου μόλις το πήρε!

Να το φορτήσει, ή να το ανοίξει μέχρι να τελειώσει η μπαταρία;

Επίσης, από αναβαθμίσεις τι παίζει; Τίποτα που θα έπρεπε να ξέρουμε;

Είσαι άτυχος! μόνο 10 φορές μπορεί να κατέβει από το rapidshare. Το ανεβάζω στο mediafire. Αναμείνατε...

edit: Έτοιμο. Λεπτομερής χάρτης Ελλάδος για το We-travel απο τον NIKOLASIRA. (uploaded by me) Θα τον βρείτε εδώ.

Πλακώσανε και οι Ρενουαράκηδες..:p:D

Παιδιά μια φίλη μου μόλις το πήρε!

Να το φορτήσει, ή να το ανοίξει μέχρι να τελειώσει η μπαταρία;

Επίσης, από αναβαθμίσεις τι παίζει; Τίποτα που θα έπρεπε να ξέρουμε;

Να το αφήσει να τελειώσει η μπαταρία και μετά 3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις.

edit:Το wetravel δουλεύει κανονικά και στο Ρενουάρ(λογικότατο).Στη γειτονιά μου έβγαλε αμέσως οδούς.

Ace of Hearts..

Είσαι άτυχος! μόνο 10 φορές μπορεί να κατέβει από το rapidshare. Το ανεβάζω στο mediafire. Αναμείνατε...

edit: Έτοιμο. Λεπτομερής χάρτης Ελλάδος για το We-travel απο τον NIKOLASIRA. (uploaded by me) Θα τον βρείτε εδώ.

:thanks:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

ΜΠΩΡΕΙ να μου πει κανενασ τι γινετε ? 10 φορες προσπαθω αλλα τιποτα ,μου βγαζει αυτο το μυνημα

20:46:31 : [C:\LGMobileUpgrade] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

20:46:31 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade

20:46:31 : Start Date : 2009-07-21 20:46:31

20:46:31 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

20:46:31 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

20:46:31 : *****CheckOS Start********

20:46:31 : Microsoft_Windows_XP_Professional_

20:46:31 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

20:46:32 : PCSyncPrograms Not Found

20:46:32 : SetEmerModeAT()

20:46:32 : _IsConnectedPhone Call

20:46:41 : _IsConnectedPhone(1)

20:47:23 : ***** Port => 11

20:47:23 : Ç óýíäåóç ìå ôï ôçëÝöùíï óáò åëÝã÷åôáé...

20:47:23 : dwWaitResetTime(40000 ms)

20:47:24 : Phone Mode(1)

20:47:24 : *****GetPhoneType Start*****

20:48:06 : Phone Type : INF

20:48:06 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****

20:48:11 : Phone Bin Version : V10I_00

20:48:11 : *****GetPhoneModel Start*****

20:48:16 : Phone Model : KM900

20:48:16 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****

20:48:21 : ESN/IMEI/MEID :

20:48:21 : *****GetPhoneNumber Start*****

20:48:26 : Phone Number :

20:48:27 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 351265038042655, Model : KM900

20:48:27 : *******CheckBinVersion***************

20:48:27 : New Bin Version(V10O_02), Current Ver(V10I_00)

20:48:27 : *****Start _GetBatteryLevel*****

20:48:32 : Battery(3)

20:48:34 : ResetPhone...

20:48:35 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

20:48:36 : PCSyncPrograms Not Found

20:48:37 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê½ÃÀÛ.

20:48:37 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê...

20:48:37 : ****************CheckAndDownload********************

20:48:37 : ******Extract Start C:\V10O_02.KDZ*****

20:48:37 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)

20:48:37 : ExtractInfo Error(0)

20:48:37 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

20:48:37 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

20:48:38 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

20:48:38 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê½ÃÀÛ.

20:48:38 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê...

20:48:38 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

20:48:38 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

ΟΧΙ αλλα με πια ?

http://rapidshare.com/files/25804148...ileDL.rar.html

Bάλτα στο φάκελο LG utils στον υπολογιστή σου και αντικατέστησε τα παλιά.

Εμένα δε μου το αναβαθμίζει γιατί είναι kdz.Mε τα cab δεν είχα πρόβλημα.

Ace of Hearts..

Τα αλαξα αλλα τιποτα και παλι, τι γινεται; ευχαριστω και παλι.το link μου βγαζει error

Λοιπόν, υπάρχει οδηγός στην υπογραφή του μέλους jimdem582, http://www.mediafire.com/?ejdr52tj0nu.

Και κατέβασε από το λινκ τα dll κ τον driver που πρέπει να εγκαταστήσεις.

http://rapidshare.com/files/258426188/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_IFXG_NP_v2.rar.html

Ace of Hearts..

οκ εγω το περασα το λαθος που εκανα ειναι οτι εκανα φακελο V10M_02 κ μεσα εριξα το cab κ στο dos εβαζα,C:\V10M_02.cab αλλα επρεπε να βαλω στο path κ τον φακελο.Αυτο που ειδα ειναι οτι οταν παω να δω βιντειο youtube λεει οτι δεν υποστηρίζετε απο wifi...

οκ εγω το περασα το λαθος που εκανα ειναι οτι εκανα φακελο V10M_02 κ μεσα εριξα το cab κ στο dos εβαζα,C:\V10M_02.cab αλλα επρεπε να βαλω στο path κ τον φακελο.Αυτο που ειδα ειναι οτι οταν παω να δω βιντειο youtube λεει οτι δεν υποστηρίζετε απο wifi...

Μόνο η γερμανική open V10O_02 (και κάποιες vodafone) υποστηρίζει το youtube over wifi.Αναμένεται και η open europe η νέα που θα το υποστηρίζει επίσης.

Ace of Hearts..

Καλημέρα!

Λοιπόν, πέρασα το χάρτη Ελλάδος για το We-travel απο τον NIKOLASIRA!!

Τέλεια! Σας ευχαριστώ όλους για την καλή δουλειά που κάνετε!!

Το gps παρατήρησα ότι είναι κάπως 'αργό'. Όταν δηλαδή στρίβω από μία οδό σε μία άλλη, πρέπει να οδηγήσω αρκετάαα μέτρα για να μου δείξει ότι έστριψα.

Το κάνει σε όλους αυτό ή σε εμένα κάτι δεν πάει καλά?