Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εδω μεσα δεν εχει αγγελιες γιατι δεν με βολευει η αφη το εχω 5,5 μηνες αλλα δεν λεω να το βολευτω αν γραφω αυτα σε λαθος μερος σορυ κι ασ στειλει Ρ Μ

Πρέπει να έχεις 150 μηνύματα και 100 μέρες παραμονής για να δεις το buy n sell.Εδώ αγγελίες απαγορεύονται.

μαγκες ειχα το προβλημα με την υγρασια,εκανα ενα νεο φλασαρισμα τσαμπα κ τωρα 8α το στειλω για σερβις... επειδη μενψ γιαννενα κ νομιζω δεν εχει εδω σερβις ξερει κανεις τι πρεπει να κανω???

με τηλεφωνο(ποιο ειναι?) η να το παω στη vodafone που το πηρα?

800 11 200 300 / 801 11 200 900 - τηλέφωνο κατευθείαν στην Lg και περιμένεις τι θα σου πούνε.Δεν αναφέρεις τίποτα για φλασάρισμα και υγρασία.

σε vista ειναι δοκιμασμενο το φλασαρισμα? επειδη λεει C:lg-units και εμενα μεσα στον C: δεν εχει καναν τετοιο φακελο εχει εναν km900. ξερει κανεις?

Ναι είναι σε vista δοκιμασμένο.Τι πρόβλημα έχεις;

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα από μένα.Νέος χρήστης arena και προβληματισμένος...

Που θα βρω ρε παιδιά κάποιον τρόπο, κάποιο flash player, για να πάιζει βιντεάκια youtube το αναθεματισμένο;

Εγκατέστησα το wetravel αλλά μου βγάζει πόλεις της ελλάδος που αρχίζουν από 'Α' και μόνον...

Σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί πελάγωσα.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το thread έχει γίνει τεράστιο και είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς ή να βρει ό,τι χρειάζεται,Νομίζω πως θα ήταν πολύ βολικό και εξυπηρετικό αν κάποιος γνώστης και κάτοχος αναρτούσε ένα συνοπτικό πίνακα με το πως γίνεται τι.Δηλαδή,

Flash player για youtube>.....

GPS>.....

αναβάθμιση>....

φλασάρισμα>...

κλπ.

Αν κολλάει η οθόνη και δεν κάνει τίποτε θα μπορέσεις να κάνεις κάτι

Εμένα μου κόλλησε στο factory reset και δεν ανταποκρίνονταν σε τίποτε η συσκευή και μάλιστα πρόσφατα πριν δύο μέρες τώρα όλα ο.κ.

Τα ρίσκο δικό σου

Καλή τύχη

εχουν περασει 5 μερεσ.:(:(:(:(:cry::cry::cry:

Καλησπέρα από μένα.Νέος χρήστης arena και προβληματισμένος...

Που θα βρω ρε παιδιά κάποιον τρόπο, κάποιο flash player, για να πάιζει βιντεάκια youtube το αναθεματισμένο;

Εγκατέστησα το wetravel αλλά μου βγάζει πόλεις της ελλάδος που αρχίζουν από 'Α' και μόνον...

Σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί πελάγωσα.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το thread έχει γίνει τεράστιο και είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς ή να βρει ό,τι χρειάζεται,Νομίζω πως θα ήταν πολύ βολικό και εξυπηρετικό αν κάποιος γνώστης και κάτοχος αναρτούσε ένα συνοπτικό πίνακα με το πως γίνεται τι.Δηλαδή,

Flash player για youtube>.....

GPS>.....

αναβάθμιση>....

φλασάρισμα>...

κλπ.

Η εφαρμογη youtube που εχει δεν σου φτανει;

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η εφαρμογη youtube που εχει δεν σου φτανει;

Δε φορτώνουν τα βίντεο.Βγάζει σφάλμα.Μπάινω κανονικά στη σελίδα αλλά μόλις πατήσω watch this video, τζίφος.Βγαίνει το 'σφάλμα'...

Δε φορτώνουν τα βίντεο.Βγάζει σφάλμα.Μπάινω κανονικά στη σελίδα αλλά μόλις πατήσω watch this video, τζίφος.Βγαίνει το 'σφάλμα'...

Τι έκδοση λογισμικού έχεις? Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση. Εμένα λειτουργεί κανονικά

KM900AT_V10c......:wacko:

Cosmote?Υπάρχει η v10e

Αναβάθμισε!!!

Cosmote?Υπάρχει η v10e

Αναβάθμισε!!!

Όχι WIND.Θα αναβαθμίσω τώρα...Υπάρχει κάποιος μπούσουλας;

>Σ ευχαριστώ πολύ φίλε!

Παιδια, να ποστάρω και ένα τρίκ που δοκίμασα πρόσφατα. Το ανακάλυψε ένα μέλος στο mylgarena.

Αν θέλετε το Αρένα να δουλεύει σε full spped χωρίς κολλήματα σε java και γενικά, δείτε τί να κάνετε:

Απενεργοποιήστε το κινητό

Βάλτε το στην πρίζα

Μόλις εμφανιστεί η οθόνη οτι φορτίζει, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της ενεργοποίησης, βάλτε pin και ανοίξτε το κινητό. Μόλις εμφανιστεί η αρχική οθόνη, βγάλτε το καλώδιο του φορτιστή.

Μετά, δείτε διαφορά στην ταχύτητα του Java!!!

(Αυτό θα πρέπει να το κάνετε κάθε φορά που απενεργοποιείτε το κινητο)

Όχι WIND.Θα αναβαθμίσω τώρα...Υπάρχει κάποιος μπούσουλας;

>Σ ευχαριστώ πολύ φίλε!

Άνοιξε το pc suite στον υπολογιστή σου και σύνδεσε το κινητό.

Πάτα εργαλείο> αναβάθμιση και ακολούθησε τις οδηγίες.

Καλή επιτυχία:)

Λοιπόν σκέφτομαι να βάλω αυτή. Νέα 10F_00 έκδοση

Την κατεβάζω.Είναι κάτι τεράστιο, 214 mbyte.

Μόλις κατεβεί τί πρέπει να κάνω; Φαντάζομαι ότι αυτή η διαδικασία δεν κρύβει κινδύνους για τη συσκευή.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπομονή σας.

Άνοιξε το pc suite στον υπολογιστή σου και σύνδεσε το κινητό.

Πάτα εργαλείο> αναβάθμιση και ακολούθησε τις οδηγίες.

Καλή επιτυχία:)

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.Το εκτιμώ πολύ!

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.Το εκτιμώ πολύ!

Ναι σαι καλά.

Ελπίζω να μη δυσκολευτείς σαν και εμένα με την αναβάθμιση.

Δυστυχώς η επιλογή 'αναβάθμιση' δεν είναι επιλέξιμη στο μενού εργαλεία.είναι λευκή και δεν πατιέται.

ΛΑΘΟΣ>Μετά από λίγο πατήθηκε και τώρα τρέχει αλλά μόλις μου έβγαλε πως η τελευταία έκδοση έχει ήδη εγκατασταθεί....Δεν μπορώ να καταλάβω.

Το αρχείο με τα 200 και πάνω mbyte που κατεβάζω με την έκδοση 10F_00, τι θα το κάνω;

Παιδια, να ποστάρω και ένα τρίκ που δοκίμασα πρόσφατα. Το ανακάλυψε ένα μέλος στο mylgarena.

Αν θέλετε το Αρένα να δουλεύει σε full spped χωρίς κολλήματα σε java και γενικά, δείτε τί να κάνετε:

Απενεργοποιήστε το κινητό

Βάλτε το στην πρίζα

Μόλις εμφανιστεί η οθόνη οτι φορτίζει, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της ενεργοποίησης, βάλτε pin και ανοίξτε το κινητό. Μόλις εμφανιστεί η αρχική οθόνη, βγάλτε το καλώδιο του φορτιστή.

Μετά, δείτε διαφορά στην ταχύτητα του Java!!!

(Αυτό θα πρέπει να το κάνετε κάθε φορά που απενεργοποιείτε το κινητο)

άμα σου πω πως είχα έτοιμο το πόστ και τελευταία στιγμή είδα ότι το είπες?:p:p

>Ναι δουλεύει πολύ πιο γρήγορα με αυτον τον τρόπο!!!

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Δυστυχώς η επιλογή 'αναβάθμιση' δεν είναι επιλέξιμη στο μενού εργαλεία.είναι λευκή και δεν πατιέται.

ΛΑΘΟΣ>Μετά από λίγο πατήθηκε και τώρα τρέχει αλλά μόλις μου έβγαλε πως η τελευταία έκδοση έχει ήδη εγκατασταθεί....Δεν μπορώ να καταλάβω.

Το αρχείο με τα 200 και πάνω mbyte που κατεβάζω με την έκδοση 10F_00, τι θα το κάνω;

Μπορεί να έχεις την τελευταία όντως.

Για τηλέφωνα wind δεν ξέρω πώς πάει η σειρά των αναβαθμίσεων.

Μήπως μπορώ να το κάνω χειροκίνητα; Κατεβάζω την V10F_00 από τη πρώτη σελίδα του thread.Είναι πάνω από 214 MB και έχει κατάληξη Kdz. Είναι εκτελέσιμο αρχείο; Μπορώ να το τρέξω και να αναβαθμίσω χειροκίνητα;

Μήπως μπορώ να το κάνω χειροκίνητα; Κατεβάζω την V10F_00 από τη πρώτη σελίδα του thread.Είναι πάνω από 214 MB και έχει κατάληξη Kdz. Είναι εκτελέσιμο αρχείο; Μπορώ να το τρέξω και να αναβαθμίσω χειροκίνητα;

υπάρχουν οδηγόι στο τόπικ για φλασάρισμα!!

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

υπάρχουν οδηγόι στο τόπικ για φλασάρισμα!![/quote

Μόλις το είδα.Το θέμα είναι ότι έχω κάνει ήδη update και το PC suite μου και το USB driver.Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω; Τα παρακάμπτω αυτά τα βήματα;

λοιπον παιδια προς γνωση και παραδειγματισμο και επειδη μπηκα στη διαδικασια να σας πω την ιστορια που ειχα με το σερβις της lg και τη βλαβη του αρενα εχω να σας ενημερωσω οτι η επισημη απαντηση της lg ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα για την επισκευη του κινητου μου αν δεν τους παρεχω 216 ευρω επισκευη και 7 ευρω για τον ελεγχο...επισης ανεφερα στον υπευθυνο της lg οτι μου ζητανε 7 ευρω για τον ελεγχο εκ των υστερων και η απαντηση ηταν :'αυτη ειναι η πολιτικη της εταιρειας".ειλικρινα αυριο που θα παω να παραλαβω τη συσκευη μου δεν ξερω που θα φτασω αν μου ζητησουν εστω και 1 ευρω για να μου δωσουν τη συσκευη...ανακεφαλαιωνοντας,δεχθηκαν την συσκευη οταν την πηγα εντος εγγυησης,ρωτησα εαν θα πληρωσω κατι μου ειπαν οχι,μετα απο 3 μερες με ενημερωνουν οτι εχει νερο το κινητο μου ενω εγω δεν το εχω βρεξει ποτε ,το βγαζουν εκτος εγγυησης και ταυτοχρονα μου ζητανε 7 ευρω εκ των υστερων για εναν ελεγχο που εγω δεν ζητησα ποτε ...εγω πηγα το κινητο μου απλα για σερβις εντος εγγυησης...πειτε μου τι θα κανατε στη θεση μου ειλικρινα...δεν ξερω που θα το φτασω αυτο

Γεια σας και παλί! Μια ερώτηση... VL συσκευή με V10v firmware. μπαίνω στις επαφές και καθώς μετακινούμαι πάνω κάτω γρήγορα σ'αυτές με τα βελάκια που εμφανίζονται δεξιά στην οθόνη στο κέντρο της οθόνης εμφανίζεται ένα μαύρο ημιδιαφανές κουτάκι το οποίο κανονικά θα έπρεπε να δείχνει το αρχικό γράμμα του επιθέτου ή του ονόματος (?)... αλλά δεν δείχνει δείχνει τπτ είναι σκέτο το κουτάκι... επίσης οι επαφές είναι ναι μεν αλφαβιτικά ταξινομιμένες αλλά όχι χωρισμένες ανά γράμμα όπως νομίζω πρέπει (?)... μπορώ να κάνω κάτι ή φταίει αποκλειστικά το firmware?

επίσης τα χρώματα στις 4 οθόνες μπορούμε να τα αλλάξουμε? να βάλουμε wallpapers της επιλογής μας?

τέλος το .jar για να κάνω εγκατάσταση στο τηλ τον opera mini σε ποιον φάκελο πρέπει να το βάλω? μόνο με το .jar γίνεται η εγκατάσταση ή χρειάζομαι κι άλλο αρχείο?

ευχαριστώ

μηπως μπορει να μου στειλει καποιος ενα λινκ που να εχει ολα οσα χρειαζονται για αναβαθμιση τι πρεπει να κανω και να κατεβασω οπως και για το gps???ευχαριστω

μηπως μπορει να μου στειλει καποιος ενα λινκ που να εχει ολα οσα χρειαζονται για αναβαθμιση τι πρεπει να κανω και να κατεβασω οπως και για το gps???ευχαριστω

http://www.lgarenatools.dom.gr ;)