fasteris Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Στην επιλογή του φορέα δεν έχει επιλογή UMTS. Οι επιλογές είναι μόνο 3G, GPRS και Wifi. Επίσης η διάταξη του μενού είναι διαφορετική από αυτή που περιγράφεις. Η έκδοση του λογισμικού μου είναι η KM900AT_V10b. Μήπως παίζει ρόλο αυτό; Αυτά που σου έστειλα δεν είναι από εμένα αλλά από την ίδια την cosmote(Γιαυτό και τα κεφαλαία)Όσο για την έκδοση δεν νομίζω να παίζει κάνα ρόλο.Εμένα έχει 3g-gprs-wlan και έχω ενεργεί-τσεκάρει το "3g" η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν πιάνω μεγάλη ταχύτητα και σε αυτό "φταίει" από ότι με είπε ένας άλλος από εδώ μέσα,η ίδια η εταιρία ,γιατί δίνει προτεραιότητα στην ομιλία και μετά....στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 ΕΔΩ υπάρχει ένας οδηγός για τα symbian κινητά του χρήστη johnsour, αναφορικά με τη μετατροπή ταινιών σε mp4, format που είναι πλέον -όπως έχουμε πει πολλάκις- το πιο καλό για να βλέπουμε ταινίες στο Αρένα.Η διαφορά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα του οδηγού σε σχέση με το XmediaRecode (ακόμη και το Xilisoft total video converter) είναι ότι μπορούμε να ενσωματώσουμε και τους υπότιτλους που έχουμε.Το δοκίμασα χθες και είναι μια χαρά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximus20gr Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 γεια σας παιδια!!! μετα απο 2 μηνες αναμονη πηρα κι εγω στα χερια μου το αρενα!! ενταξει τι να πω... πολυ ωραιο εξωτερικα και εσωτερικα!! εχω βαλει μονο το οπερα πανω και δεν εχω αναβαθμισει το λογισμικο του μεσω pc suite! θα το κανω μεσα στις επομενες ωρες και το μονο που θελω βασικα ειναι να δουλεψει το youtube μεσω wifi... προς το παρον εχω μια ερωτηση για το οπερα(το κατεβασα μεσω κινητου). γινεται να ελεγχουμε εμεις το μεγεθος του ζουμ?? και επισεις να φυγει το χαζο pad που εχει απο κατω ωστε να μεγαλωσει η εικονα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 γεια σας παιδια!!! μετα απο 2 μηνες αναμονη πηρα κι εγω στα χερια μου το αρενα!! ενταξει τι να πω... πολυ ωραιο εξωτερικα και εσωτερικα!! εχω βαλει μονο το οπερα πανω και δεν εχω αναβαθμισει το λογισμικο του μεσω pc suite! θα το κανω μεσα στις επομενες ωρες και το μονο που θελω βασικα ειναι να δουλεψει το youtube μεσω wifi... προς το παρον εχω μια ερωτηση για το οπερα(το κατεβασα μεσω κινητου). γινεται να ελεγχουμε εμεις το μεγεθος του ζουμ?? και επισεις να φυγει το χαζο pad που εχει απο κατω ωστε να μεγαλωσει η εικονα?? Καλώς ήλθες. Ο όπερα είναι πολύ καλός, αλλά ειδικά στην έκδοση για το αρένα έχει ένα μείον. ότι δεν χρεισιμοποιεί την ανάλυση της οθόνης. Είναι φανερό ότι η ανάλυσή του είναι 240x320 (ή κάτι παρόμοιο). Το ζούμ δεν μπορείς να το ελέγξεις, μόνο το μέγεθος της γραμματοσειράς. Για το d-pad κοίτα 4-5 πόστ πιο πάνω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Παιδιά, αν δεν το ξέρετε, μπείτε απο το κινητό στο m.opera.com/next και εγκαταστήστε τον opera 5 beta. πολύ ωραίος και βελτιωμένος. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Παιδιά, αν δεν το ξέρετε, μπείτε απο το κινητό στο m.opera.com/next και εγκαταστήστε τον opera 5 beta. πολύ ωραίος και βελτιωμένος. ;) εμενα μου το βγαζει με το d-pad anyway καποιοις τροπος να μπω στο κανονικο youtube και οχι στο m.youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr3gM Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 καλησπέρα παιδια και καλως ήρθα :P λοιπον εχω βαλει στο ματι το αρενα.. αλλα ΄'κολαω' σε διο πραγματακια στα οποια θα ηθελα αν γινετε να με διαφωτισετε.. 1) το κλειστο λειτουργικο συστημα που εχει... θα ηθελα αν καποιος μπορει και θελει να μ εξηγησει το τι παιζει λιγο με κλειστο και ανοιχτο.. και τι περιορισμουσ εχω με το κλειστο του αρενα... απο τα λιγα που ξερω και διαβασα στισ προηγουμενεσ σελιδεσ δν θα μπορω να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες..αν μπορειται δωστε μου καπια παραδειγματα απο τις εφαρμογες που δν θα μπορω εγκαταστησω για να καταλαβω λιγο το ποσο με περιοριζει και 2) η αδυναμια της φωτ μηχανησ στο σκοταδι... δν με ενδιαφερει καμια τρελη ποιοτητα φωοτογραφιασ αλλα με ενδιαφερει να 'βλεπονται'... ¨ ευχαριστω προκαταβολικα για καθε απαντηση σας και σορυ αν εχουν ξαναπαντηθει τα παραπανω αλλα απο αυτα που διαβασα στις προηγουμενεσ σελιδεσ δν διαφοτιστικα πολυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Νέος κάτοχος και εγώ με το Αρένα και οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: 1. όταν συνδέομαι με το wifi μου βγάζει πάνω αριστερά στο σημα του wifi αλλά σε κάποιες στιγμές εμφανίζεται και η υδρόγειος. Αυτό σημαίνει ότι xρεώνομαι από 3G? Αλλά δεν μου το βγάζει πάντα. π.χ. όταν κοιτάω μειλ δεν μου ανοίγει η υδρόγειος. Αν χρεώνομαι, πού είναι η ρύθμιση για να απενεργοποιήσω τελείως το 3G? 2. Όταν περνάω φωτογραφίες στις επαφές μου, την φωτογραφία που έχω στη συλλογή την εμφανίζει και δεύτερη φορά στον φάκελο. Αν πάω να την διαγράψω σβήνει και από την επαφή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν εχω δει ή είναι πρόβλημα της έκδοσης ( ΚΜ900at_v10t vodafone live εκδοση) 3.Από την στιγμή που άνοιξα τα μειλ μου μου έχει εμανιστεί στην αρχική οθόνη "13 νέα mail". Πώς φεύγει αυτό? 4.Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέομαι στον καιρό στην αρχική οθόνη και αφού φορτώσει τον καιρό να τον αποθηκεύει κάπου ώστε να μπορώ και να τον βλέπω μετά από κάποια ώρα χωρίς να συνδέομαι εκ νέου στο δίκτυο ή στο 3G? Και τέλος επειδή είμαι νέος στο U Class όποια βοήθεια με σαιτ για να περάσω προγράμματα στο LG καλοδεχούμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 εμενα μου το βγαζει με το d-pad anyway καποιοις τροπος να μπω στο κανονικο youtube και οχι στο m.youtube? Μέσω του bolt browser. Παιδιά, αν δεν το ξέρετε, μπείτε απο το κινητό στο m.opera.com/next και εγκαταστήστε τον opera 5 beta. πολύ ωραίος και βελτιωμένος. ;) Αργεί Δημήτρη αρκετά αυτή έκδοση, έχει πολύ καθυστέρηση.Για την ώρα ο 4.2 είναι καλύτερος. καλησπέρα παιδια και καλως ήρθα :P λοιπον εχω βαλει στο ματι το αρενα.. αλλα ΄'κολαω' σε διο πραγματακια στα οποια θα ηθελα αν γινετε να με διαφωτισετε.. 1) το κλειστο λειτουργικο συστημα που εχει... θα ηθελα αν καποιος μπορει και θελει να μ εξηγησει το τι παιζει λιγο με κλειστο και ανοιχτο.. και τι περιορισμουσ εχω με το κλειστο του αρενα... απο τα λιγα που ξερω και διαβασα στισ προηγουμενεσ σελιδεσ δν θα μπορω να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες..αν μπορειται δωστε μου καπια παραδειγματα απο τις εφαρμογες που δν θα μπορω εγκαταστησω για να καταλαβω λιγο το ποσο με περιοριζει και 2) η αδυναμια της φωτ μηχανησ στο σκοταδι... δν με ενδιαφερει καμια τρελη ποιοτητα φωοτογραφιασ αλλα με ενδιαφερει να 'βλεπονται'... ¨ ευχαριστω προκαταβολικα για καθε απαντηση σας και σορυ αν εχουν ξαναπαντηθει τα παραπανω αλλα απο αυτα που διαβασα στις προηγουμενεσ σελιδεσ δν διαφοτιστικα πολυ :p Καλώς ήρθες.Η διαφορά του κλειστού με το ανοιχτό λειτουργικό , είναι απλή.Το κλειστό δέχεται μόνο java (ουσιαστικά δηλαδή αυτήν μόνο τη γλώσσα προγραμματισμού) , ενώ το ανοιχτό (βλέπε symbian, windows mobile, android), τυπικά δεν έχει περιορισμούς, ενώ παράλληλα η java υστερεί καθαρά σε σχέση με το ανοιχτό λειτουργικό.Κοντολογίς τα καλά προγράμμματα θα τα βρεις σε symbian, windows mobile συσκευές-γεγονός που είναι και λογικό βέβαια. Για την φωτογραφική ποιότητα το βράδυ ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μην περιμένεις πολλά..μέτριο προς κακό το αποτέλεσμα. Να σου επισημάνω όταν ποστάρεις να γράφεις όλες τις λέξεις , πχ αντί για δν να γράφεις δεν και ούτω καθεξής. :) Νέος κάτοχος και εγώ με το Αρένα και οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: 1. όταν συνδέομαι με το wifi μου βγάζει πάνω αριστερά στο σημα του wifi αλλά σε κάποιες στιγμές εμφανίζεται και η υδρόγειος. Αυτό σημαίνει ότι xρεώνομαι από 3G? Αλλά δεν μου το βγάζει πάντα. π.χ. όταν κοιτάω μειλ δεν μου ανοίγει η υδρόγειος. Αν χρεώνομαι, πού είναι η ρύθμιση για να απενεργοποιήσω τελείως το 3G? 2. Όταν περνάω φωτογραφίες στις επαφές μου, την φωτογραφία που έχω στη συλλογή την εμφανίζει και δεύτερη φορά στον φάκελο. Αν πάω να την διαγράψω σβήνει και από την επαφή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν εχω δει ή είναι πρόβλημα της έκδοσης ( ΚΜ900at_v10t vodafone live εκδοση) 3.Από την στιγμή που άνοιξα τα μειλ μου μου έχει εμανιστεί στην αρχική οθόνη "13 νέα mail". Πώς φεύγει αυτό? 4.Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέομαι στον καιρό στην αρχική οθόνη και αφού φορτώσει τον καιρό να τον αποθηκεύει κάπου ώστε να μπορώ και να τον βλέπω μετά από κάποια ώρα χωρίς να συνδέομαι εκ νέου στο δίκτυο ή στο 3G? Και τέλος επειδή είμαι νέος στο U Class όποια βοήθεια με σαιτ για να περάσω προγράμματα στο LG καλοδεχούμενη! Καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα μας. 1-Όχι δε χρεώνεσαι.Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας:ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ- ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-Ρυθμίσεις browser-Προφίλ-wifi Αντίστοιχα κάνεις και java-Προφίλ-Wifi. (όταν θες να μπεις μέσω opera π.χ) 2-Δεν είναι θέμα ούτε έκδοσης ούτε ρύθμισης.Είναι απλώς μια τεράστια ανοησία της LG..:) 3-Θα τα ανοίξεις και θα τα δεις ή θα τα στείλεις στον κάδο κατευθείαν (μην ανησυχεις δε θα διαγραφούν από τον server ,θα τα δεις κανονικά όταν μπεις από τον υπολογιστή σου). 4-Όχι δυστυχώς.Αυτό που θα κάνεις είναι καταρχήν να κατεβάσεις τον opera mini, από τον browser του κινητού σου ,μπες στο operamini.com και κατέβασε την 4.2 έκδοση. Και μια ανακοινωσούλα - θα ανοίξουμε εντός των ημερών νέο θέμα με java εφαρμογές για τα LG, ώστε να δούμε τι αξιόλογο μπορούμε να μαζέψουμε. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr3gM Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 καλησπερα ... λοιπον αν μπορειτε θα ηθελα να μου δωσεισ καποια παραδειγματα απο εφαρμογες που μπορουν να μπουν σε symbian... απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα μπορουν να εγκατασταθουν καποια gps προγραμματα καλυτερα απο το ειδη υπαρχων... απο κει και περα τι τυπου εφαρμογες μπορει να δεχτει?? σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα το κλειστο λειτουργικο ειναι το μονο που κολαω στο να παρω το κινητο... βασικα η χρηση που θα κανω ειναι πιο πολυ για ιντερνετ browsing μουσικη και καμια ταινιουλα... μπορει το ανοιχτο να μου προσφερει κατι περισοτερο πανω σε αυτα??? tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 οταν λεμε κλειστο λειτουργικο δεν εννοουμε symbian...το κινητο δεχεται ΜΟΝΟ java εφαρμογες με οτι σημαινει αυτο... αυτα που σε απασχολουν...δλδ browser ο καλυτερος ειναι ο Opera mini...μουσικη το κινητο παιζει αψογα...ταινιες επισης αλλα με καποιες μετατροπες...κ βαζεις κ ενα ebuddy κ εισαι μια χαρα... το ανοιχτο λογισμικο οπως windows mobile δινει τη δυνατοτητα στον οποιοδηποτε κατεχει το αντικειμενο..ειτε εταιρειες ειτε κ χρηστες να παραγουν προγραμματα για οτι θες...αλλο music player-browser-gps κτλ... Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr3gM Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 μαλιστα ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις σας ... αυριο λεω να πας να το παρω.. :D και κατι τελευταιο αν μπορειται... η διαφορα της vl συσκευης και της unbranded... ευχαριστω και παλι παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ο πομπος ραδιοφωνου κ μονο...αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ σαν χαρακτηριστικο μπορεις να φλασαρεις το κινητο σε μια αλλη εκδοση λογισμικου unbranded κ θα εισαι ενταξει...ευκολη διαδικασια ειναι μην ανησυχεις κ ολοι εδω την ξερουμε για να σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις... αντε καλοριζικος! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Δεν μπορω να κανω εγκατασταση το GPS παιδια...μπορει να βοηθησει κανενας?κανω τα βημτατα οπως τα λεει ακριβως αλλα δεν βλεπω φως... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 στο we travel αναφερεσαι? ακολουθα πιστα τις οδηγιες κ ολα καλα θα πανε...πες μας που κολλας μηπως ξερουμε τι δεν εχει γινει καλα.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 στο we travel αναφερεσαι? ακολουθα πιστα τις οδηγιες κ ολα καλα θα πανε...πες μας που κολλας μηπως ξερουμε τι δεν εχει γινει καλα.. Λοιπον ενω εχω βαλει ολα τα αρχεια στα αλλα του κινητου κ εχω εγκαταστησει την εφαρμογη,την ανοιγω αλλα δν βλεπω χαρτη κ οταν βαζω στην αναζητηση δεν κανει τπτ..επισης οταν συνδεω το κινητο εκει που εκανα επικολληση τα αρχεια τωρα εμφανιζονται κινεζικα κ δν μπορω να δω αν ειναι ο χαρτης σωστα:!: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 χαρτη εμφανιζει αφου βρει δορυφορο ετσι κ αλλιως... μεσα απο το προγραμμα εκανες αυτα με το root κτλ. που λενε οι οδηγιες? απο εκει ψαχνει το προγραμμα τους χαρτες.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximus20gr Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 έκανα και την αναβαθμιση μου μεσω pc suite στην V10c!! δουλευει και το youtube μεσω wi-fi!!! ολα τελεια!! Μια απορια... συνδεθηκα μεσω WI-FI και δοκιμασα το GPS μεσω google maps... στις ρυθμισεις εχω βαλει το GPS υποβοηθουμενο με wi-fi! Χρεώθηκα μηπως μεσω 3G απο το google maps?? επίσης γυρισα το δικτυο σε GSM... τι λειτουργιες του κινητου χανω αν δεν εχω 3G?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zha6401 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Γεια σας! Με ενδιαφερει να το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει windows mobile λογισμικο και τι χαρτες μπορει κανεις να περασει πανω του μιας και δεν συμπεριλαμβανονται αποτι ειδα στο site της vodafone. Επισης θα ηταν καλυτερο να αγορασω το 5800 Νοκια express music? Και γιατι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Γεια σας! Με ενδιαφερει να το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει windows mobile λογισμικο και τι χαρτες μπορει κανεις να περασει πανω του μιας και δεν συμπεριλαμβανονται αποτι ειδα στο site της vodafone. Όχι δεν έχει windows mobile, αν και κάποιοι φίλοι λένε ότι το core του στηρίζεται σε WM. Είναι κλειστό λειτουργικό, οπότε μόνον java εφαρμογές. Επισης θα ηταν καλυτερο να αγορασω το 5800 Νοκια express music? Και γιατι? :blink: [no comment!] Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Επισης θα ηταν καλυτερο να αγορασω το 5800 Νοκια express music? Και γιατι? Ευχαριστω. Εμείς, για να αγοράσαμε το αρένα, μάλλον θα το προτιμήσαμε από το 5800 , όχι αναγκαστικά επειδή είναι καλύτερο, αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Σίγουρα όμως όχι λόγω τιμής, διότι το αρένα είναι πιο ακριβό από το 5800. Προσωπικά όμως, αν ήταν να ξαναγόραζα, θα κοίταζαμε περισσότερο ενδιαφέρον το 5800. Αν θέλεις, άνοιξε ενα θέμα στους διαξιφισμούς, γιατί εδώ είμαστε εκτός θέματος (μιλάμε μόνο για το αρένα, δεν κάνουμε συγκρίσεις με άλλα κινητά). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 έκανα και την αναβαθμιση μου μεσω pc suite στην V10c!! δουλευει και το youtube μεσω wi-fi!!! ολα τελεια!! Μια απορια... συνδεθηκα μεσω WI-FI και δοκιμασα το GPS μεσω google maps... στις ρυθμισεις εχω βαλει το GPS υποβοηθουμενο με wi-fi! Χρεώθηκα μηπως μεσω 3G απο το google maps?? επίσης γυρισα το δικτυο σε GSM... τι λειτουργιες του κινητου χανω αν δεν εχω 3G?? ευχαριστω!! Δεν χρεώθηκες.Για να ξέρεις , όταν χρεωνόμαστε είναι επειδή χρησιμοποιούμε το 3G και μόνο ως "φορέα" για την περιηγήση.Τότε ακριβώς παρατηρούμε και ένα κόκκινο σηματάκι να εμφανίζεται δίπλα στην ένδειξη 3G στην οθόνη του κινητού μας. Χάνεις την βιντεοκλήση και το γρήγορο σερφάρισμα μέσω 3G όταν δεν έχουμε wifi.Προσωπικά, πάντα σε GSM γιατί κάνει καλό στην αυτονομία της μπαταρίας (αν το έχεις σε 3G, το γεγονός ότι το κινητό ψάχνει να βρει 3g σήμα, το χάνει σε περιοχή που δεν καλύπτεται απο 3G και μετά επιστρέφει , όλο αυτό καταναλώνει αρκετή μπαταρία). Γεια σας! Με ενδιαφερει να το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει windows mobile λογισμικο και τι χαρτες μπορει κανεις να περασει πανω του μιας και δεν συμπεριλαμβανονται αποτι ειδα στο site της vodafone. Επισης θα ηταν καλυτερο να αγορασω το 5800 Νοκια express music? Και γιατι? Ευχαριστω. Όπως σου είπαν τα παιδιά , μπορείς να ανοίξεις θέμα στους Διαξιφισμούς Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μέσω του bolt browser. [/b] μου δινεις ενα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr3gM Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 καλησπερα παιδια.. το πηρα το κινητο χθες... ολα καλα φαινονται αλλα μια απορια λιγο με το bluetooth ... δοκιμασα με εναν φιλο μου να μου στειλει καποια τραγουδια αλλα δεν εντοπιζω την συσκευη του ουτε αυτοσ την δικια μου... πρεπει να ρυθμισω κατι??? εβαλα να visible... η συσκευη του παιδου ειναι SE w350 ... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Βρε παιδια για πιο λογο ενω στο pc μου εχω το pcsuite δεν μπορω να το συνδεσω με μαζικη αποθηκευση? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts