Jump to content

zha6401

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zha6401

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

zha6401's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ισως να είμαι ο μοναδικός ....... Ευχαριστώ πάντως
  2. Το ανέφερα , μήπως και δεν είμαι ο μόνος αλλά υπάρχουν και άλλοι με ανάλογα προβλήματα. Απλά, στο επόμενο ταξίδι μου θα έχω και κινητό από άλλη εταιρεία ή μέχρι τότε , μπορεί να αλλάξω εταιρεία.
  3. Για μένα το ποιό απλό πράγμα , ήταν η εταιρεία εφόσον ενημερώθηκε για το πρόβλημα μου , θα έπρεπε να με καλέσει στο κινητό , και να δώσει τις οποίες οδηγίες . Δεν είχα καμία διάθεση , είχα ήδη εκνευριστεί , να χρεωθώ από σταθερό στην Γαλλία , να περιμένω , πιθανόν στην αναμονή ,παραμονές πρωτοχρονιάς. Ηταν θέμα υποστήριξης.
  4. περα από την αυτόματη σύνδεση που έγινε ,προσπάθησα και manual , δοκιμάζοντας και τα άλλα δίκτυα αλλά δεν έγινε τίποτα. Έκλεισα -άνοιξα επαλειμμένα την συσκευή Υπέθεσα ότι λόγω φόρτου των γραμμών μήπως υπάρχει πρόβλημα , από την εταιρεία πάντως δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο .Επίσης το κινητό δεν είναι παλιό .( sony ericsson T 700)
  5. Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά Θα ήθελα να σας γνωρίσω το πρόβλημά μου σχετικά με την cosmote Εφέτος βρέθηκα στο Παρίσι από 30/12/09 έως 3/01/10 .Πριν την αναχώρηση επικοινώνησα με την εταιρεία cosmote και ενεργοποίησα το πρόγραμμα traveller. Συγκεκριμένα με ρώτησαν για τον προορισμό μου. Μόλις έφθασα στο αεροδρόμιο στο Παρίσι έλαβα 2 μηνύματά από cosmote που με πληροφορούσαν για τις χρεώσεις και στην συνέχεια συνδέθηκα αυτόματα σε ένα από τα 3 Γαλλικά δίκτυα. Από την στιγμή εκείνη ήταν αδύνατον να καλέσω οποιοδήποτε αριθμό σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα.(εξυπακούεται ότι έκανα χρήση του +30)σε κάθε προσπάθεια μου ελαμβανα την απάντηση από το Γαλλικό δίκτυο να επικοινωνήσω με τον παροχό μου. Δεχόμουν εισερχόμενες κλίσεις κανονικά αλλά ήταν αδύνατον εγώ να καλέσω κάποιον στην Ελλάδα . Οι γνωστοί μου στη Αθήνα ενημέρωσαν την cosmote για το πρόβλημα μου. Η εταιρεία απάντησε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στην ενεργοποίηση της σύνδεσης. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα ,έκανα τα παράπονά μου στην εταιρεία , χωρίς αποτέλεσμα όμως. Όλα αυτά τα αναφέρω ,μήπως και υπάρχουν και άλλοι συνδρομητές που έχουν ταλαιπωρηθεί , μέσω του προγράμματος traveller.
  6. Γεια σας! Με ενδιαφερει να το αγορασω και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει windows mobile λογισμικο και τι χαρτες μπορει κανεις να περασει πανω του μιας και δεν συμπεριλαμβανονται αποτι ειδα στο site της vodafone. Επισης θα ηταν καλυτερο να αγορασω το 5800 Νοκια express music? Και γιατι? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...