Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες είχε ρεπορτάζ στον Alpha για μαύρη αγορά στα κινητά και έδειχνε ένας το αρένα πως δουλεύει και έλεγε: Τώρα το έκλεψα, δικό σου με 50Ε!! Αυτό κι αν είναι ειρωνεία φίλε mythoc. Καλή δύναμη.:)

Αυτό δεν έπρεπε να το πείς!! :(:(:(:cry::cry::cry: σνιφ σνιφ.. θα το πάρω από τον γερμανό μάλλον ξανά... δεν μπορώ χωρίς το αρένα μ!! αν και το crystal μου κανε καλή εντύπωση...

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν έπρεπε να το πείς!! :(:(:(:cry::cry::cry: σνιφ σνιφ.. θα το πάρω από τον γερμανό μάλλον ξανά... δεν μπορώ χωρίς το αρένα μ!! αν και το crystal μου κανε καλή εντύπωση...

Το κανονικό πληκτρολόγιο, όπως και να το κάνουμε είναι πιο εύχρηστο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τελικά πήρα πάλι το αρένα... :) Το αφήνω να φορτίσει 14 ώρες και απο αύριο....!! :) :)
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Τελικά πήρα πάλι το αρένα... :) Το αφήνω να φορτίσει 14 ώρες και απο αύριο....!! :) :)

(ξανά)Καλορίζικο και να το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Καλή συνέχεια!...

Να το παω για σερβις?τους πηρα τηλεφωνο και μου λεγανε αλλα νταλον..σιγα μην μου δινανε και καινουργιο..και στην τελικη το αν θαβω το Αρενα ειναι για να εχουν μια ιδεα τι συμβαινει οσοι σκεφτονται να το παρουν,εσυ γιατι θιγεσαι??προμηθευτης της LG εισαι??Αυτο και απο μενα.

Προσπαθώ να σε βοηθήσω..Αν τους πεις ότι θες να το στείλεις σέρβις θα έρθουν και θα το πάρουν,υποχρεούνται.Όσο για την αντικατάσταση, νομικά ως καταναλωτής έχεις δύναμη,ξέρω τι σου λέω.

Ως moderator δε μπορώ να αφήνω μηνύματα επαναλαμβανόμενα που ουσιαστικά δεν προσθέτεις κάτι, παρά θάβεις το κινητό.Εξηγούμαι:1)έχει καταγραφεί η θέση σου πολλάκις ότι το κινητό δεν αξίζει μία (άρα το βλέπουν όσοι πρέπει να το δουν)

2)Τα υπόλοιπα μέλη δε χρωστάνε κάτι να βλέπουν επαναμβανόμενα την αρνητική σου άποψη.Θα εναντιωθούν κάποιοι και θα οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια που δεν προάγουν αυτό που κάνουμε εδώ.Συνεπώς, το γεγονός ότι θάβεις το Αρένα συνέχεια, κακό κάνει παρά καλό.

Αν έχεις αντιρρήσεις μπορείς να μου στείλεις pm, ακόμη αν νομίζεις ότι αδικείσαι, μπορείς να στείλεις pm σε κάποιον Super Moderator ή καποιον από τους Admins.Έτσι λειτουργεί το φόρουμ μας.Εδώ βάζουμε τέλος σε αυτό, παραμένει η θέση μου, ότι τα ανούσια μηνύματα δεν έχουν θέση.

Επιπλέον, δεν έχω καμία σχέση με την LG, τους έχω κράξει ο ίδιος αρκετές φορές.

Την άλλη φορά πέταξε τον χωρίς δεύτερη σκέψη φίλε τspidey δεν νομίζω να σου πει κανένας κουβέντα

Νικόλα ας επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και όχι σε προσωπικές "αψιμαχίες".

Σαν τα μάτια σου..:)

Ace of Hearts..

Καλησπέρα σας

Είμαι και εγώ ένας κάτοχος του Arena απο τα παλιά και μετά απο πολύ χρήση είμαι ευχαριστημένος αλλά ένα πράγμα με ενοχλεί , η ταχύτητα απόκρισης του μενού .

Κατά τ΄άλλα είναι όλα οκ .

Σχετικά με την ταχύτητα υπάρχει καμία έκδοση απο τις καινούργιες που να την βελτιώνει χωρίς να αλλάζει κάτι άλλο απο το μενού προς το χειρότερο ?

Ευχαριστώ

(ξανά)Καλορίζικο και να το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Καλή συνέχεια!...

Ευχαριστώ πολύ!! Πήρα ήδη καλύτερα μέτρα για να μην το ξαναχάσω! TwinSim και το κινητό θα ξεκουράζεται συχνά στο σπίτι :P

Προσπαθώ να σε βοηθήσω..Αν τους πεις ότι θες να το στείλεις σέρβις θα έρθουν και θα το πάρουν,υποχρεούνται.Όσο για την αντικατάσταση, νομικά ως καταναλωτής έχεις δύναμη,ξέρω τι σου λέω.

Ως moderator δε μπορώ να αφήνω μηνύματα επαναλαμβανόμενα που ουσιαστικά δεν προσθέτεις κάτι, παρά θάβεις το κινητό.Εξηγούμαι:1)έχει καταγραφεί η θέση σου πολλάκις ότι το κινητό δεν αξίζει μία (άρα το βλέπουν όσοι πρέπει να το δουν)

2)Τα υπόλοιπα μέλη δε χρωστάνε κάτι να βλέπουν επαναμβανόμενα την αρνητική σου άποψη.Θα εναντιωθούν κάποιοι και θα οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια που δεν προάγουν αυτό που κάνουμε εδώ.Συνεπώς, το γεγονός ότι θάβεις το Αρένα συνέχεια, κακό κάνει παρά καλό.

Αν έχεις αντιρρήσεις μπορείς να μου στείλεις pm, ακόμη αν νομίζεις ότι αδικείσαι, μπορείς να στείλεις pm σε κάποιον Super Moderator ή καποιον από τους Admins.Έτσι λειτουργεί το φόρουμ μας.Εδώ βάζουμε τέλος σε αυτό, παραμένει η θέση μου, ότι τα ανούσια μηνύματα δεν έχουν θέση.

Επιπλέον, δεν έχω καμία σχέση με την LG, τους έχω κράξει ο ίδιος αρκετές φορές.

Νικόλα ας επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και όχι σε προσωπικές "αψιμαχίες".

Στην δουλειά μας που δόξα είναι πολύ εποικοδομητική

Δεν απασχολούμε γιατί όντως όπως λεν και τ’ άλλα παιδιά δεν αξίζει τον κόπο

Απλά λίγος σεβασμός δεν βλάπτει

Ευχαριστώ πολύ!! Πήρα ήδη καλύτερα μέτρα για να μην το ξαναχάσω! TwinSim και το κινητό θα ξεκουράζεται συχνά στο σπίτι :P

Καλορίζικο κι από μένα

Κακιά ώρα ήταν δεν νομίζω να ξανασυμβεί

Καλησπέρα σας

Είμαι και εγώ ένας κάτοχος του Arena απο τα παλιά και μετά απο πολύ χρήση είμαι ευχαριστημένος αλλά ένα πράγμα με ενοχλεί , η ταχύτητα απόκρισης του μενού .

Κατά τ΄άλλα είναι όλα οκ .

Σχετικά με την ταχύτητα υπάρχει καμία έκδοση απο τις καινούργιες που να την βελτιώνει χωρίς να αλλάζει κάτι άλλο απο το μενού προς το χειρότερο ?

Ευχαριστώ

Η νέα Γερμανική είναι πάρα πολύ καλή απ’ όλες τις απόψεις και στο θέμα ταχύτητας

..

Δεν απασχολούμε γιατί όντως όπως λεν και τ’ άλλα παιδιά δεν αξίζει τον κόπο

Απλά λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...

Το τι λεει ο καθενας ειναι δικαιωμα του και γω λεω την γνωμη μου και συνεπως την στιγμη που διαπιστωνω καποιο προβλημα το αναφερω,με τον δικο μου τροπο..τωρα αν αυτος ενοχλει καποιους δεν φταιω εγω σε κατι,ουτε προσβαλλα καποιον ουτε του εκανα προσωπικη επιθεση εκτος και αν το Αρενα ειναι προσωπο και δεν το ξερω..οτι το θαβω,το θαβω το κινητο τωρα γιατι θιγονται καποιοι δεν ξερω..και αλλοι εχουν γραψει επαναλαμβανομενα μηνυματα so what?τεσπα επειδη βγηκαμε οφ τοπικ παλι σταματαω εδω και δεν δινω τροφη σε ψευτομαγκες του τυπου κανε εκεινο σε αυτον κανε του το αλλο και πετατον εκει και εδω..παρεπιπτοντως τα νοκια ειναι μετρια και ευθραυστα..οι δυνατοτητες του SE SATIO ειναι φοβερες,μια και ειπαμε για αλλα κινητα..

Καλημέρα σε ολους. Ειμαι καινούριος χρήστης του LG arena...το εχω κοντα στους 2 μηνες. ΠΡΙΝ γραψω οτιδηποτε στο forum διαβασα κ τις 299 σελιδες..τα ματια μου γιναν πραγματικα ετσι : :blink:

Θα παραθεσω λοιπον τωρα καποιες αποριες.. και σιγα σιγα οποιος φιλος εχει την καλη διαθεση..θα το εκτιμουσα :)

Αρχικα, στο pc suite δεν βρισκω τροπο να κανω backup τα sms μου. Θα με ενδιεφερε να εχω offline χρηση τους..δηλαδη να μην χρειαζεται να συνδεσω το τηλεφωνο για να τα δω. Καθως επισης να τα κανω save με καποιο τροπο που να διαβαζονται μεσω notepad ασπουμε. η κατι παρομοιο. Εχει επιλογη να τα κανεις save σε csv αλλα δεν εχω αναλογο προγραμμα (ουτε γνωριζω).

Στο pc suite επισης, ακομα και την ωρα που ειναι συνδεδεμενο, τα μηνυματα φαινονται ως EMS (αν θυμαμαι καλα) και ενω εχω περασει και τις επαφες μου βγαζει τους αριθμους και οχι το ονομα.

Εχω το κινητο απο cosmote (δυστυχως). Δεν εχω fm transmitter και μια και υπαρχει επιλογη ,ναι...το θελω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ΠΟΙΑ εκδοση μου προτεινετε να κανω flash; Να σημειωσω οτι εχω vista λειτουργικο αλλα αν ειναι απαραιτητο μπορω να βρω και XP.

Πριν ομως κανω flash θα ηθελα να λυθει το αμεσο μου προβλημα..τα sms. Μην κανω factory reset κλπ και τα χασω ολα. Εντομεταξυ μου βγαζει μηνυμα οτι εχω φτασει το 95% των επιτρεπομενων αποθηκευμενων μηνυματων.

Ευχαριστω πολυ και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που ειχαν την υπομονη να απαντησουν στα ιδια προβληματα 300 φορες (σε καποια θεματα εχω κανει διατριβη τοσες φορες που τα διαβασα....):X

Καλημέρα σε ολους. Ειμαι καινούριος χρήστης του LG arena...το εχω κοντα στους 2 μηνες. ΠΡΙΝ γραψω οτιδηποτε στο forum διαβασα κ τις 299 σελιδες..τα ματια μου γιναν πραγματικα ετσι : :blink:

Θα παραθεσω λοιπον τωρα καποιες αποριες.. και σιγα σιγα οποιος φιλος εχει την καλη διαθεση..θα το εκτιμουσα :)

Αρχικα, στο pc suite δεν βρισκω τροπο να κανω backup τα sms μου. Θα με ενδιεφερε να εχω offline χρηση τους..δηλαδη να μην χρειαζεται να συνδεσω το τηλεφωνο για να τα δω. Καθως επισης να τα κανω save με καποιο τροπο που να διαβαζονται μεσω notepad ασπουμε. η κατι παρομοιο. Εχει επιλογη να τα κανεις save σε csv αλλα δεν εχω αναλογο προγραμμα (ουτε γνωριζω).

Στο pc suite επισης, ακομα και την ωρα που ειναι συνδεδεμενο, τα μηνυματα φαινονται ως EMS (αν θυμαμαι καλα) και ενω εχω περασει και τις επαφες μου βγαζει τους αριθμους και οχι το ονομα.

Εχω το κινητο απο cosmote (δυστυχως). Δεν εχω fm transmitter και μια και υπαρχει επιλογη ,ναι...το θελω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ΠΟΙΑ εκδοση μου προτεινετε να κανω flash; Να σημειωσω οτι εχω vista λειτουργικο αλλα αν ειναι απαραιτητο μπορω να βρω και XP.

Πριν ομως κανω flash θα ηθελα να λυθει το αμεσο μου προβλημα..τα sms. Μην κανω factory reset κλπ και τα χασω ολα. Εντομεταξυ μου βγαζει μηνυμα οτι εχω φτασει το 95% των επιτρεπομενων αποθηκευμενων μηνυματων.

Ευχαριστω πολυ και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που ειχαν την υπομονη να απαντησουν στα ιδια προβληματα 300 φορες (σε καποια θεματα εχω κανει διατριβη τοσες φορες που τα διαβασα....):X

Λοιπόν...δες ποια έκδοση pc suite έχεις.Στην έκδοση 3.2.9.20090728 , τα μηνύματα σώζονται σε αρχείο csv και δεν φαίνονται ως ems.Με ανοιχτό το pc suite ,λογικά μετά από λίγη ώρα θα σου βγάλει μήνυμα να αναβαθμίσεις το πρόγραμμα σε νεότερη έκδοση (το πρόγραμμα , όχι την έκδοση του τηλεφώνου-για το τηλέφωνο θα σου βγάλει "phone software", στο λέω για να μη μπερδευτείς.)

Για φλασάρισμα κλπ, θα πας εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250822

Ace of Hearts..

qwerty Πληκτρολογιο υπαρχει για να γραφεις μηνυμα??

οφφτοπικ λιγο :lol:

ναι σε landscape view :)

Η νέα Γερμανική είναι πάρα πολύ καλή απ’ όλες τις απόψεις και στο θέμα ταχύτητας

Αυτό γίνεται μοόνο με φλασάρισμα απο το αντίστοιχο τόπικ ή και με άλλο τρόπο ποιό εύκολο

Αυτό γίνεται μοόνο με φλασάρισμα απο το αντίστοιχο τόπικ ή και με άλλο τρόπο ποιό εύκολο

Μόνον με φλασάρισμα. Αλλα μην νομίζεις ότι θα γίνει σφαίρα. Είναι όντως γρήγορη έκδοση, αλλά τίποτα το φοβερό σε διαφορά.:(

qwerty Πληκτρολογιο υπαρχει για να γραφεις μηνυμα??

οφφτοπικ λιγο :lol:

Γύρνα το οριζόντια μόλις θέλεις να γράψεις. Εγώ έτσι γράφω και είναι τρομερά βολικό και γρήγορα.

Παρεπιπτόντως η ταχύτητα απόκρησης του εικονικού πληκτρολογίου βελτιώνεται αρκετά αν κόψετε τον ήχο και την δόνηση από την αφή.;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια πηρα ενα απο εξωτερικο αλλα ειναι κλειδωμενο στην orange υπαρχει κανεις ευκολος τροπος να το ξεκλειδωσω εγω ?

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Παιδια πηρα ενα απο εξωτερικο αλλα ειναι κλειδωμενο στην orange υπαρχει κανεις ευκολος τροπος να το ξεκλειδωσω εγω ?

και το δικό μου ήταν κλειδωμένο στην orange αλλά αγόρασα τον κωδικό από το ebay.δούλεψε μια χαρά!

technoholic maniac reviewer

Κάνε μια ερώτηση προς 9βολτο πλευρά. Μήπως μπορούν. Το κινητό έχει πουλήσει τρελά και ίσως έχουν ασχοληθεί.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδια το τηλεφωνο παιρνει θεματα? που μπορουμε να βρουμε?

δεν έχει θέματα το αρένα! μόνο φόντο στην οθόνη όταν κλειδώνει μπορείς να αλλάξεις...

Φιλε Spidey ευχαριστω πολυ καθως και τα υπολοιπα παιδια που εχουν συμβαλλει στο να κανουμε το arena μας καλυτερο. Πριν λιγο τελειωσα το update .. απο cosmote καποια εκδοση πηγα στην V10P_00 και εχω χαρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Παω τωρα σαν παιδι να δοκιμασω το τρανσμιτερ. Καποια στιγμη θα κανω download και τους χαρτες..δεν τους χρειαζομαι αμεσα αλλα γιατι να μην τους εχω;

Με τα sms τελικα η λυση ειναι να κανεις export σε csv αλλα οταν παω να το ανοιξω με excel μου τα βγαζει κινεζικα..δοκιμασα unicode, greek iso, κ διαφορα αλλα..τζιφος. Στο word με unicode διαβαζονται κανονικα..αλλα δεν ειναι κ πολυ ομορφο σαν εικονα.. Το εχει κανει κανεις με excel να λειτουργει χωρις να τα βγαζει κινεζικα;

Επισης να κανω καποια μηνυματα restore στο κινητο δεν γινεται ε; οπως κανουμε με τις επαφες; (φανταζομαι οχι...)

thank you

Καλησπερα σας!

Ειμαι κοντα στην αγορά του κινητού, το οποιο θελω να το κανω δωρο στη κοπελα μου. Εχω 2 απορειες ομως και θα ηθελα τη βοηθεια σας:

1) Θελω απο εσας τους χρηστες να μου πειτε, ετσι στα γρηγορα, καποια πραγματα που σας ενοχλουν. Μην το παρω και σπαστει η κοπελα μου με κατι που θα επρεπε να ειναι απλο και απροβληματιστο... Π.χ: Ελληνικα γραφεις 160 χαρακτηρες με τη χρηστη Τ9; Σας ρωταω ετσι γενικα, το ξερω οτι μπορεις, απλα πειτε μου καποια πραγματα που σας ενοχλουν στο κινητό αυτο.

2) Θα το χρησιμοποιησουμε με Wind. Οπου με τη χρηση Wind Plus και εξοφληση μεσω της American Express θα πρεπει να εχουμε απεριοριστη πλοηγηση και σερφαρισμα σε GoogleMail, Yahoomail, και γενικα απλο Browsing χωρις downloading αρχειων (doc, pdf, xls, zip, rar γενικά κατεβασμα αρχειων κλπ μιας και αυτο δεν μας ενδιαφερει)... Γινεται; εχει κανεις το κινητο μe Wind Plus; (εγω με το HTC μου την εχω καταβρει σε αυτό το θεμα).

Σας ευχαριστω πολυ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλησπερα παιδια.

Πως μπορω να λειτουργισω το FM transmitter ψαχνω αλλα δεν βρισκω πουθενα καποια λειτουργια...

Το κινητο το εχω παρει απο wind. Δεν εχει μεσα κανενα μενου wind plus.

Καλησπερα παιδια.

Πως μπορω να λειτουργισω το FM transmitter ψαχνω αλλα δεν βρισκω πουθενα καποια λειτουργια...

Το κινητο το εχω παρει απο wind. Δεν εχει μεσα κανενα μενου wind plus.

πρέπει να φλασάρεις σε κάποια έκδοση που υποστιρίζει τον πομπό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2948849