dim_i_tris Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 φοντο στην αρχικη οθονη πως γινετε να αλλαξω? μενου-ρυθμισεις->οθονης-εικονες οθονων. μονο αυτη αλλαζεις φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 ειναι καλο που μετα απο φλασαρισμα κ φακτορι ρισετ δεν εχασα τιποτα απο τα αρχεια μου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos23 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δηλαδη μαγκες αμα κανω και εγω υpdate το χανω το ραδιοφωνο και εγω ? η λαθος καταλαβα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 ειναι καλο που μετα απο φλασαρισμα κ φακτορι ρισετ δεν εχασα τιποτα απο τα αρχεια μου; :worry: μονο τις επαφες σβηνει ετσι κ αλλιως...κ νομιζω ημερολογιο κτλ ..μια χαρα εισαι Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos23 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=96iamuwgrzY lg Arena for ever λεμε για δειτε λιγο αυτο :lol::D:shifty::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 ξανα εκανα προσπαθεια μπας και χρησιμοποιησω το gps. συμφωνα με τις οδηγιες παω να επιλεξω πολη κ τιποτα. δε βγαζει λιστα. εβαλα κ Αθ και at αλλα τιποτα. επισεις βαζω δρομο κ τιποτα. π.χ. για τον δρομο σκιαθου. βαζω skiath και τιποτα. ενα none λεει απο κατω κ τιποτα παραπανω. επισεισ για την πατησιων τι βαζω; patisiwn η patision. δε το χω ρε παιδες. Καμια βοηθεια. Ευχαριστω παντως!:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Πως μπορω να προσθεσω .jad εγαρμογες στο κινητο τις βαζω στον φακελο others παταω εγκατασταση αλλα μου βγαζει μη εγκυρη εφαρμογη! προσθεσα και .jar αλλα κει μεταφερω ενα σωρο φακελους και δεν μπορω να ανοιχω κανενα.Προσπθηασα και μεσω του pc suite αλλα δεν τις βρισκει, καμια ιδεα κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontasxxx Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Εχω την έκδοση 10_β και θελω να μαθω αν συμβαίνει και σε άλλους το εξής: όταν λαμβάνω ένα sms δεν μου δείχνει τι ώρα μου το έστειλε ο άλλος παρά μόνο τι ώρα το έλαβα...δηλαδή αν μου στείλουν το βράδυ και το έχω κλειστό το πρωί θα λέει μονο την ώρα που άνοιξα το κινητό. Φταει το firmware? ή πρεπει να κάνω καμιά ρύθμιση? όποιοι έχουν την 10b θα το έχουν παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serlal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Εχει κανεις γνωμη για αυτο το πενακι? http://www.ebw.gr/Store/ProductView.aspx?productid=5670 Ειναι για το iphone που εχει capacitive screen σαν το arena... Μηπως εχει αποψη καποιος? ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Το έχω αγοράσει από EBAY. Θέλει αρκετή δύναμη για να πατήσεις χαρακτήρα, γενικά ξέχασέ το όσον αφορά στα μηνύματα και γενικά στα μεγάλα κείμενα. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Mια βοηθεια παιδια. Πως ενεργοποιω τα dvix στο κινητο??? Τον κωδικο σε πιο site πρεπει να μπω για να βλεπω dvix??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Mια βοηθεια παιδια. Πως ενεργοποιω τα dvix στο κινητο??? Τον κωδικο σε πιο site πρεπει να μπω για να βλεπω dvix??? Μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο...Εν συντομία:το cdακι εχει το divx converter για να μετατρέπεις σε divx ανάλυση 320χ240.Οπότε χρησιμοποιείς το πρόγραμμα XmediaRecode,είναι free, και μετατρέπεις σε mp4.Το πρόγραμμα έχει και προφίλ Αρένα με έτοιμες τις ρυθμίσεις. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Οκ ευχαριστω μεγαλε. Περασα 1 βιντεακι μεσα και φαινεται μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 ξανα εκανα προσπαθεια μπας και χρησιμοποιησω το gps. συμφωνα με τις οδηγιες παω να επιλεξω πολη κ τιποτα. δε βγαζει λιστα. εβαλα κ Αθ και at αλλα τιποτα. επισεις βαζω δρομο κ τιποτα. π.χ. για τον δρομο σκιαθου. βαζω skiath και τιποτα. ενα none λεει απο κατω κ τιποτα παραπανω. επισεισ για την πατησιων τι βαζω; patisiwn η patision. δε το χω ρε παιδες. Καμια βοηθεια. Ευχαριστω παντως!:cry::cry::cry: Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Καμια βοηθεια; Για Αθήνα πατάς "ath" .Ποιον χάρτη έχεις;Τον μικρό από το site τους ή τον άλλον; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RMajestic Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Για Αθήνα πατάς "ath" .Ποιον χάρτη έχεις;Τον μικρό από το site τους ή τον άλλον; εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...δε μου βγαζει ουτε εμενα τη πολη η οτιδηποτε αλλο...δε μπορω να καταλαβω γιατι.εχω δοκιμασει κ τους 2 χαρτες κ παλι δε δουλευει. επισης θελω να ρωτησω αν στην v10c εκδοση υπαρχουν playlists? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Δεν μπορω να κανω εγκατασταση τον οπερα μινι παταω εγκατασταση κ δεν κανει τπτ.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Δεν μπορω να κανω εγκατασταση τον οπερα μινι παταω εγκατασταση κ δεν κανει τπτ.... ευχαριστούμε παντα για τις απαντησεις! Και εγω το ιδιο προβλημα και κατι ακόμα και γενικοτερα πως γινονται εγκαταστασεις games apps κλπ, καποιο link σε σελιδα που μας ξεφυγε? ραδιοφωνο χωρισ ακουστικα υπαρχει η δυνατοτητα να παιξει? Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 ραδιοφωνο χωρισ ακουστικα υπαρχει η δυνατοτητα να παιξει? Ακουστικά = κεραία. Αρα όχι, δεν γίνεται ;) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Πως μπορω να προσθεσω .jad εγαρμογες στο κινητο τις βαζω στον φακελο others παταω εγκατασταση αλλα μου βγαζει μη εγκυρη εφαρμογη! προσθεσα και .jar αλλα κει μεταφερω ενα σωρο φακελους και δεν μπορω να ανοιχω κανενα.Προσπθηασα και μεσω του pc suite αλλα δεν τις βρισκει, καμια ιδεα κανεις! Τα αρχεία .jad δεν είναι εφαρμογές. Μόνο τα .jar. Τα .jad περιέχουν κάποιες πληροφορίες για την εφαρμογή, αλλά η εγκατάσταση δεν γίνεται με αυτά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Δεν μπορω να κανω εγκατασταση τον οπερα μινι παταω εγκατασταση κ δεν κανει τπτ.... Από τον browser του κινητού σου, βάλε mini.opera.com και κάνε εγκατάσταση. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...δε μου βγαζει ουτε εμενα τη πολη η οτιδηποτε αλλο...δε μπορω να καταλαβω γιατι.εχω δοκιμασει κ τους 2 χαρτες κ παλι δε δουλευει. επισης θελω να ρωτησω αν στην v10c εκδοση υπαρχουν playlists? Μήπως δεν έδωσες το root του we-travel και γιαυτό δεν βλέπει καθόλου χάρτες; Ξανακοίτα λίγο τις ρυθμίσεις οχι αλλά έχει η νέα γερμανική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μήπως δεν έδωσες το root του we-travel και γιαυτό δεν βλέπει καθόλου χάρτες; Ξανακοίτα λίγο τις ρυθμίσεις οχι αλλά έχει η νέα γερμανική Γερμανικη σημαίνει οχι ελληνικα? Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Γερμανικη σημαίνει οχι ελληνικα? Καταρχήν καλώς ήρθες.Έχει ελληνικά , υπάρχει ιδιαίτερο θέμα που συζητάμε τις εκδόσεις - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250822 . Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Θελω να μεταφερω τις επαφες μου απο νοκια 6210 nav στο ARENA μου...πως το κανω συγχρονισμο?. Επισης μετεφερα τον οπερα απο τ pc suite και ενω το εχω κανει εγκατασταση μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι αξιοπιστη κ οταν κανει συνδεση με τ ιντερνετ για να κατεβασει ρυθμισεις λεει failed... απο το vodafone live δεν μπορω να μπω στο opera.mini.com Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts