hasiotis_john Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μόλις δοκίμασα με wifi το gps και συνδέθηκε στο δευτερόλεπτο!:D Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τους ήχους που έχει όταν τραβάς φωτογραφίες??? Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν? Βασικά το έψαξα στο ίντερνετ και λένε ότι δεν γίνεται!! ... μήπως με την φλασαρισμένη έκδοση μπορούμε? Είναι και καμπάνα ο ήχος γαμ@το - Φανταστείτε να κοιμάται κανείς και θες να βγάλεις καμιά φώτο , ή να πας σε κάνα μουσείο και θες να βγάλεις με τρόπο καμιά :p, ή έστω ρε αδερφέ σγούψει μια μπροστά σου και δεν φοράει βρακί ... ε όσο να ναι , πρέπει να το αποθανατίσεις αθόρυβα!:lol: Φαντάζομαι μόνο αν τελικά "σπάσουν" το λειτουργικό θα μπορούμε να σβήσουμε τους ήχους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 δοκιμασε να εγκαταστησεις την εφαρμογη με το αρχειο .jad κ οχι με το .jar σωστός! thanks:happy: Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas0s919 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Καλησπερα παιδια, θελω να ρωτησω κατι,οταν ανοιγω τον browser που εχει default το αρενα και παταω εισαγωγη διεθυνσης κατω απο εκει που γραφω το Link εχει τα site που εχω επισκευτει αυτα διαγραφονται με καποιο τροπο?αν ναι πως?(διεγραψα την cache αλλα τιποτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 κ εγω αυτο με την cache θα σου ελεγα...εμενα με βολευει να τα εχει βεβεια...δε ξερω αν πατησεις πανω τους κ τα σβησεις με το c τι θα γινει.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas0s919 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 το εκανα και αυτο δεν τα σβηνει δυστυχως...αν γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο ας βοηθησει...tnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Προσπαθω να βαλω το wetravel και οταν κανω εγκατασταση το jad αρχειο προσπαθει να συνδεθει στο ιντερνετ μεσω wifi.καμια βοηθεια? Συνέχισε κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα ή ξανακατέβασε το με άλλη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serlal Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Γεια σε ολους. Ειμαι καινουριος στο Forum αν και το παρακολουθω εδω και πολυ καιρο.. Συγχαρητηρια να πω σε ολα τα παιδια που ξοδευουν χρονο για την εξυπηρετηση ολων των κατοχων του ARENA. Λοιπον.. Εχοντας βαλει την νεα γερμανικη (V10p) παρατηρησα κατι περιεργο... Πατωντας το κουμπι που σε βαζει στο κυριως μενου (αυτο που ειναι σαν γαλαζιο ζαρι που δειχνειι τεσσερα ) με βαζει στο μενου κανοντας το flipping effect που κανει στο Vierty!! Κουφο;; κι ομως.. Ας το δοκιμασουν οσοι εχουν την εκδοση αυτη. Εμενα μου το κανει εαν παταω συνεχομενα και εναλλαξ το κουμπι του μενου και καπακι το κουμπι τερματισμου κλησης, για πολλες φορες. Δε γινεται παντα, αλλα καμια φορα συμβαινει... Οποτε νομιζω οτι ARENA και VIEWERTY ειναι βασισμενα στον ιδιο κωδικα. Αν ειναι ετσι ειναι κριμα που η LG δε δινει στο ARENA καποιες απο της αρετες του firmware του VIEWERTY....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ειμαι κατοχος ρου ARENA εδω και 2 μερες,σε γενικες γραμμες μαρεσει σν κινητο αλλα καθως ήμουν διστακτικος στην αγορα του πρπει να συμβουλευσω τους υποψήγιους αγοραστες τα εξής: [B]1[/b].Η μπαταρια δεν κραταει και πολυ 2-3 μερες απο οτι υπολογιζω, [B]2.[/b] οταν η μπαταρια ειναι στα τελειωματα αναβοσβηνει ελαφρα η οθοόνη, 3. οι εφαρμογές του δεν με πολυενθουσιασαν καθως νομιζα οτι δεν θα ηταν οι τυπικες .jad-.jar, το κοινο απο μονβο του δεν διαθετει πολλες εφαρμογες οως το i-phone, 4. οταν μπαινω στο broswer στο google πχ δεν ειναι ευκολη η αναζητηση πιστευα οτι θα μπορουσα να κανω με το πατημα της επαφης μεγένθυση της οθονης αλλα δεν γινεται για αυτο θέλω και την γνωμη σας πως μπορει να ξεπεραστει σαν προβλημα με καποιο τροπο ωστε να κανει μεγένθυση πατωντας την οθόνη, 5.Η οθόνη οταν βρισκεσαι σε εξωτερικο χωρο με φως δεν ειναι πολυ φωτεινη με αποτέλεσμα να μην φαινεται ευκολα η οθόνη σε αντίθεση με οθόνη ’’αμμου’’ οπως έχει ένας συναδελφος με το samsung s800, κατα τα αλλα καλα. Τελος θα ήθελα να μου προτεινεται την πιο αξιοπιστη αναβάθμιση για το κινητο χωρις φυσικα να χάνονατι εφαρμογές οπως το ραδιφώνο.Δηλαδη αν κανω update το software του κινητου θα προστεθουν καποιες εφαρμογες και χαρακτηριστικα? Περιμένω τα σχόλια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μόλις δοκίμασα με wifi το gps και συνδέθηκε στο δευτερόλεπτο!:D Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τους ήχους που έχει όταν τραβάς φωτογραφίες??? Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν? Βασικά το έψαξα στο ίντερνετ και λένε ότι δεν γίνεται!! ... μήπως με την φλασαρισμένη έκδοση μπορούμε? Είναι και καμπάνα ο ήχος γαμ@το - Φανταστείτε να κοιμάται κανείς και θες να βγάλεις καμιά φώτο , ή να πας σε κάνα μουσείο και θες να βγάλεις με τρόπο καμιά :p, ή έστω ρε αδερφέ σγούψει μια μπροστά σου και δεν φοράει βρακί ... ε όσο να ναι , πρέπει να το αποθανατίσεις αθόρυβα!:lol: Φαντάζομαι μόνο αν τελικά "σπάσουν" το λειτουργικό θα μπορούμε να σβήσουμε τους ήχους! Σεμνά βρε.. :) Περί gps και google maps:Το κινητό και μάλιστα με το gps αυτόνομο και όχι υποβοηθούμενο, βρήκε τη θέση μου σε 2 δευτερόλεπτα με την γερμανική έκδοση και τη νέα έκδοση 2.3 του προγράμματος.:happy: Ειμαι κατοχος ρου ARENA εδω και 2 μερες,σε γενικες γραμμες μαρεσει σν κινητο αλλα καθως ήμουν διστακτικος στην αγορα του πρπει να συμβουλευσω τους υποψήγιους αγοραστες τα εξής: [B]1[/b].Η μπαταρια δεν κραταει και πολυ 2-3 μερες απο οτι υπολογιζω, [B]2.[/b] οταν η μπαταρια ειναι στα τελειωματα αναβοσβηνει ελαφρα η οθοόνη, 3. οι εφαρμογές του δεν με πολυενθουσιασαν καθως νομιζα οτι δεν θα ηταν οι τυπικες .jad-.jar, το κοινο απο μονβο του δεν διαθετει πολλες εφαρμογες οως το i-phone, 4. οταν μπαινω στο broswer στο google πχ δεν ειναι ευκολη η αναζητηση πιστευα οτι θα μπορουσα να κανω με το πατημα της επαφης μεγένθυση της οθονης αλλα δεν γινεται για αυτο θέλω και την γνωμη σας πως μπορει να ξεπεραστει σαν προβλημα με καποιο τροπο ωστε να κανει μεγένθυση πατωντας την οθόνη, 5.Η οθόνη οταν βρισκεσαι σε εξωτερικο χωρο με φως δεν ειναι πολυ φωτεινη με αποτέλεσμα να μην φαινεται ευκολα η οθόνη σε αντίθεση με οθόνη ’’αμμου’’ οπως έχει ένας συναδελφος με το samsung s800, κατα τα αλλα καλα. Τελος θα ήθελα να μου προτεινεται την πιο αξιοπιστη αναβάθμιση για το κινητο χωρις φυσικα να χάνονατι εφαρμογές οπως το ραδιφώνο.Δηλαδη αν κανω update το software του κινητου θα προστεθουν καποιες εφαρμογες και χαρακτηριστικα? Περιμένω τα σχόλια σας. Για μένα πλέον , 2 αναβαθμίσεις αξίζουν.Η ελληνική (που μπορείς να βάλεις μέσω pc suite) και η γερμανική που πρέπει να φλασάρεις.Ραδιόφωνο δε χάνεται, απλώς οι ελληνικές δεν έχουν πομπό ραδιοφώνου.Η γερμανική έχει και άλλα καλά, τα έχουμε αναφέρει στο αντίστοιχο θέμα. Επίσης, θερμή παράκληση , ο,τιδήποτε έχει να κάνει με εκδόσεις τα γράφουμε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250822. Μεγένθυνση οθόνης κάνεις με τα 2 δάχτυλα, όπως κάνεις ζουμ στις εικόνες.Επίσης , ζουμ κατά αυτόν τον τρόπο κάνουμε και στην κάμερα για φωτο/βίντεο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 τι διαφορά έχει η επιλογή αυτόνομο και υποβοηθούμενο? μάλλον το δεύτερο χρεώνει ε? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ακριβως αυτη ειναι η διαφορα..οποτε μακρια απο ...βοηθειες..!! χαχα Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Το google maps έχει φωνητικές εντολές πλοήγησης? Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Γεια σε ολους. Ειμαι καινουριος στο Forum αν και το παρακολουθω εδω και πολυ καιρο.. Συγχαρητηρια να πω σε ολα τα παιδια που ξοδευουν χρονο για την εξυπηρετηση ολων των κατοχων του ARENA. Λοιπον.. Εχοντας βαλει την νεα γερμανικη (V10p) παρατηρησα κατι περιεργο... Πατωντας το κουμπι που σε βαζει στο κυριως μενου (αυτο που ειναι σαν γαλαζιο ζαρι που δειχνειι τεσσερα ) με βαζει στο μενου κανοντας το flipping effect που κανει στο Vierty!! Κουφο;; κι ομως.. Ας το δοκιμασουν οσοι εχουν την εκδοση αυτη. Εμενα μου το κανει εαν παταω συνεχομενα και εναλλαξ το κουμπι του μενου και καπακι το κουμπι τερματισμου κλησης, για πολλες φορες. Δε γινεται παντα, αλλα καμια φορα συμβαινει... Οποτε νομιζω οτι ARENA και VIEWERTY ειναι βασισμενα στον ιδιο κωδικα. Αν ειναι ετσι ειναι κριμα που η LG δε δινει στο ARENA καποιες απο της αρετες του firmware του VIEWERTY....... Μου έχει τύχει σε όλα τα firmware αυτό που λές. Δεν ξέρω γιατί η lg δεν το κάνει μόνιμο αλλά το εμφανίζει ως bug ενώ θα μπορούσε να ήταν πιο ωραίο με το εφε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Κατοχος του arena και εγω κ εχω να δηλωσω πως η μπαταρια ειναι απλα ελεεινη... Μετα την πρωτη φορτιση το κινητο κρατησε μονο για 10 ωρες....βεβαια δεν το χρησιμοποιησα και πολυ με σκοπο να με βγαλει μεχρι το βραδυ αλλα.... Συγκεκριμενα 10min wifi, 15min κληση 10min video κληση και ελαχιστη πλοηγηση. Τις υπολοιπες ωρες ηταν standby. Τι να πω....Ελπιζω μετα την δευτερη φορτιση να ειναι καλυτερα τα πραγματα. Το κινητο παντως πιστευω πως αξιζει τα λεφτα του. Ημουν αναμεσα και στον jet s8000 και αν θα επελεγα παλι κινητο θα επερνα μαλλον το samsung. Πιστευω αργοτερα να αλλαξω γνωμη και να τιμησω το LGaki μου. Γινεται να βλεπουμε ποσο τις % μπαταρια εχουμε η μονο με την ενδειξη πανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Περί gps και google maps:Το κινητό και μάλιστα με το gps αυτόνομο και όχι υποβοηθούμενο, βρήκε τη θέση μου σε 2 δευτερόλεπτα με την γερμανική έκδοση και τη νέα έκδοση 2.3 του προγράμματος.:happy: Φίλε μου Spidey, έχω την ελληνική έκδοση μέσω PC Suite και το GPS δουλεύει μια χαρά - φυσικά μέσω wifi! Γίνεται να δουλέψει χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ και εννοείται να μην με χρεώνει??? Τέλος του μήνα πάω Άμστερνταμ και πιστεύω θα μου φανεί πολύ χρήσιμο... Είδα σε κάποιο ξενόγλωσσο φόρουμ ότι εγκαθιστούν την εφαρμογή java MGmaps και περνάνε τους χάρτες και τους δουλεύει μια χαρά.... Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Κατοχος του arena και εγω κ εχω να δηλωσω πως η μπαταρια ειναι απλα ελεεινη... Μετα την πρωτη φορτιση το κινητο κρατησε μονο για 10 ωρες....βεβαια δεν το χρησιμοποιησα και πολυ με σκοπο να με βγαλει μεχρι το βραδυ αλλα.... Συγκεκριμενα 10min wifi, 15min κληση 10min video κληση και ελαχιστη πλοηγηση. Τις υπολοιπες ωρες ηταν standby. Τι να πω....Ελπιζω μετα την δευτερη φορτιση να ειναι καλυτερα τα πραγματα. Το κινητο παντως πιστευω πως αξιζει τα λεφτα του. Ημουν αναμεσα και στον jet s8000 και αν θα επελεγα παλι κινητο θα επερνα μαλλον το samsung. Πιστευω αργοτερα να αλλαξω γνωμη και να τιμησω το LGaki μου. Γινεται να βλεπουμε ποσο τις % μπαταρια εχουμε η μονο με την ενδειξη πανω??? Μη φοβάσαι... Κι εμένα την πρώτη μέρα το έβγαλα το πρωί από την πρίζα και το βραδάκι το ξαναέβαλα! Μετά τις 2-3 φορτίσεις στρώνει... Τώρα το έχω 1,5 μήνα και μου κρατάει 3 μέρες με μπόλικη ομιλία, αρκετά μηνύματα κ.α. ασχολίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Το google maps έχει φωνητικές εντολές πλοήγησης? Όχι. Κατοχος του arena και εγω κ εχω να δηλωσω πως η μπαταρια ειναι απλα ελεεινη... Μετα την πρωτη φορτιση το κινητο κρατησε μονο για 10 ωρες....βεβαια δεν το χρησιμοποιησα και πολυ με σκοπο να με βγαλει μεχρι το βραδυ αλλα.... Συγκεκριμενα 10min wifi, 15min κληση 10min video κληση και ελαχιστη πλοηγηση. Τις υπολοιπες ωρες ηταν standby. Τι να πω....Ελπιζω μετα την δευτερη φορτιση να ειναι καλυτερα τα πραγματα. Το κινητο παντως πιστευω πως αξιζει τα λεφτα του. Ημουν αναμεσα και στον jet s8000 και αν θα επελεγα παλι κινητο θα επερνα μαλλον το samsung. Πιστευω αργοτερα να αλλαξω γνωμη και να τιμησω το LGaki μου. Γινεται να βλεπουμε ποσο τις % μπαταρια εχουμε η μονο με την ενδειξη πανω??? Αυτό με την μπαταρία είναι πολύ περίεργο.Αν συνεχίσει, ίσως είναι προβληματική, γιατί για την χρήση που περιγράφεις, δε θα έπρεπε να έχει συμβεί αυτό. Μέσω κρυφού μενού, βλέπεις ποσοστό, αλλά να ξέρεις όταν είναι 3 μπάρες, δείχνει 70%, 2 μπάρες 30%, μία μπάρα 10%. Φίλε μου Spidey, έχω την ελληνική έκδοση μέσω PC Suite και το GPS δουλεύει μια χαρά - φυσικά μέσω wifi! Γίνεται να δουλέψει χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ και εννοείται να μην με χρεώνει??? Τέλος του μήνα πάω Άμστερνταμ και πιστεύω θα μου φανεί πολύ χρήσιμο... Είδα σε κάποιο ξενόγλωσσο φόρουμ ότι εγκαθιστούν την εφαρμογή java MGmaps και περνάνε τους χάρτες και τους δουλεύει μια χαρά.... Ισχύει? Για την πρώτη σου ερώτηση, όχι δε γίνεται. Για το δεύτερο, ναι δουλεύει, αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα και δεν έχω ασχοληθεί. Δοκίμασε με το wetravel και πέρνα χάρτη Ολλανδίας, που υπάρχει στο επίσημο site του wetravel. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Δοκίμασε με το wetravel και πέρνα χάρτη Ολλανδίας, που υπάρχει στο επίσημο site του wetravel. ΟΚ... ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Θα το ψάξω και ελπίζω να μην θέλει καμια τρελή διαδικασία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ΟΚ... ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Θα το ψάξω και ελπίζω να μην θέλει καμια τρελή διαδικασία.... Αν μπερδευτείς , ανέφερε το εδώ.Το wetravel με τον χάρτη του nikolasira για την Ελλάδα, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το κινητό μας, το χρησιμοποιώ όταν πάω Θεσσαλονίκη και Αθήνα με επιτυχία.Αν ο ολλανδικός χάρτης είναι πολλά mb, σημαίνει ότι θα έχει αρκετά πράγματα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Αν μπερδευτείς , ανέφερε το εδώ.Το wetravel με τον χάρτη του nikolasira για την Ελλάδα, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το κινητό μας, το χρησιμοποιώ όταν πάω Θεσσαλονίκη και Αθήνα με επιτυχία.Αν ο ολλανδικός χάρτης είναι πολλά mb, σημαίνει ότι θα έχει αρκετά πράγματα. Να κάνω μια χαζη ερώτηση? Απλά το κατεβάζω, συνδέω το κινητό με το PC και του κάνω εγκατάσταση? και αυτό ήτανε δουλεύει? Σορρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος και έχω τρομάξει με το φλασάρισμα που κάνουν πολλοί εδώ μέσα - κάτι που αποκλείεται να μπορώ να καταφέρω όσο κι αν προσπαθήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Να κάνω μια χαζη ερώτηση? Απλά το κατεβάζω, συνδέω το κινητό με το PC και του κάνω εγκατάσταση? και αυτό ήτανε δουλεύει? Σορρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος και έχω τρομάξει με το φλασάρισμα που κάνουν πολλοί εδώ μέσα - κάτι που αποκλείεται να μπορώ να καταφέρω όσο κι αν προσπαθήσω! Δεν έχει να κάνει με φλασάρισμα. Μπες εδώ στη σελίδα του jimdem582 και διάβασε για το wetravel. :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Κατοχος του arena και εγω κ εχω να δηλωσω πως η μπαταρια ειναι απλα ελεεινη... Μετα την πρωτη φορτιση το κινητο κρατησε μονο για 10 ωρες....βεβαια δεν το χρησιμοποιησα και πολυ με σκοπο να με βγαλει μεχρι το βραδυ αλλα.... Συγκεκριμενα 10min wifi, 15min κληση 10min video κληση και ελαχιστη πλοηγηση. Τις υπολοιπες ωρες ηταν standby. Τι να πω....Ελπιζω μετα την δευτερη φορτιση να ειναι καλυτερα τα πραγματα. σιγουρα στρώνει με το καιρό αλλά αν δε χρειάζεσαι το 3G και το γυρίσεις σε 2G εκεί θα δεις μεγάλη εξοικονόμηση μπαταρίας.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Δεν έχει να κάνει με φλασάρισμα. Μπες εδώ στη σελίδα του jimdem582 και διάβασε για το wetravel. :) Παταω download αλλα μου βγάζει "Error while downloading file".... Θα το προσπαθήσω και αύριο... Είναι πολύ καλός ο οδηγός του Jimdem και πιστεύω ότι δε θα έχω πρόβλημα να περάσω τον χάρτη που θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Acula Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 @mananes: Αν μπείς στο forum του wetravel θα δείς οτι κανείς δεν μπορεί να κατεβάσει, τουλάχιστον τους χάρτες που ανεβάζουν οι χρήστες. Προσπαθώ απ' το Σαββατοκύριακο να κατεβάσω κάτι χάρτες και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 @mananes: Αν μπείς στο forum του wetravel θα δείς οτι κανείς δεν μπορεί να κατεβάσει, τουλάχιστον τους χάρτες που ανεβάζουν οι χρήστες. Προσπαθώ απ' το Σαββατοκύριακο να κατεβάσω κάτι χάρτες και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Όντως, τώρα διάβασα ότι δεν κατεβαίνουν και σε άλλους... Πάντως χθες για δοκιμή πάτησα τον χάρτη της αλβανίας και μου τον κατέβασε κανονικά... Ελπίζω να δει το πρόβλημα κάποιος υπεύθυνος της σελίδας και να το διορθώσει... Τώρα που το έψαξα λίγο, κάποιο κατεβαίνουν (αλβανια, λουξεμβουργο, ελλάδα) και κάποιοι όχι (ολλανδία, ελβετια κ.α.)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts