jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αυτό: Αν πατήσεις το πλήκτρο αύξησης έντασης 2 φορές (τη δεύτερη για 2 sec) όταν το κινητό είναι κλειδωμένο, τότε γίνεται το φλάς του αρένα φακός. Μου το είπε ο φίλος LuCuMas, και έχει το Viewty 2. Κάποιος με το αρένα δείτε το λίγο γιατί το κιητό μου είναι κλειστό και φορτίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmyl Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Καλημερα Θα ηταν οντως παρα πολυ χρησιμο αν μπορουσε καποιος να μας δωσει την greek V10C σε .cab μορφη. Δυστηχως εχω και εγω vista και στο debrading απο V10I σε V10M ειχα προβλημα με τα .kdz ενω με τα .cab ειχα το αναμενομενο αποτελεσμα. Πολλα συγχαρητηρια στα μελη του φορουμ οπου μας βοηθουν στα οποιαδηποτε προβληματα και οχι μονο. Παράθεση www.dmsystems.gr Συστηματα συναγερμου - CCTV - Πυρανιχνευση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 όσον αφορά το .cab αρχείο.. απευθείας να το εχω δε μπορώ ωστώσο μπορώ να το φτιάξω καθώς ξέρω τι περιέχει μέσα κοιτώντας ενα παλιότερο.. το θέμα είναι ποιός θα το δοκιμάσει καθώς εμένα αφου φλασάρει και με .kdz αρχεία δε το ρισκάρω.. και ειδικά επειδή το αρχείο θα το έχω φτιάξει εγω αλλα και γενικα καθώς οποιοδήποτε φλασάρισμα μπορεί να πάει στραβά.. δεν έχω ούτε καν ενα ups σε περίπτωση που κοπεί το ρευμα πχ.. αν κάποιος φίλος είναι διατεθειμένος να το ρισκάρει εγω να το φτιάξω το .cab αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpet Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα μόλις να περάσω την V10C_01 (.kdz) σε xp pc και να αφαιρέσω ότι VL είχε μέσα του. Κάνω τώρα factory reset. Το πρόβλημα λήθηκε όταν χρησιμοποίησα τα dll αρχεία που δίνονται στον Jimdem οδηγό (τέλος p.8). Όλα έγιναν από την αρχή επανεγκαστώντας όλα τα προγράμματα, ακόμα και το pc suite. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αυτό: Αν πατήσεις το πλήκτρο αύξησης έντασης 2 φορές (τη δεύτερη για 2 sec) όταν το κινητό είναι κλειδωμένο, τότε γίνεται το φλάς του αρένα φακός. Μου το είπε ο φίλος LuCuMas, και έχει το Viewty 2. Κάποιος με το αρένα δείτε το λίγο γιατί το κιητό μου είναι κλειστό και φορτίζει. το προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα κάτι τέτοιο. έχω παρατηρήσει ότι αν πατήσεις δύο φορές το power button ξεκλειδώνει το touchscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Σ'εμένα δεν δούλεψε το κόλπo με τον φακό...είμαι ακόμα στην V10O open german. Η οpen greek V10c έχει κι αυτή πρόβλημα με τις λίστες; Θυμάμαι καλά; Από σταθερότητα πως πάει; Αναφέρω ότι το κινητό μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις, με απόσταση μιας βδομάδας περίπου μεταξύ τους, και οι δύο την ώρα που έγραφα μήνυμα. Μου φάνηκε άκυρο αλλά πάλι σε σχέση με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι πταίσμα. ----- edit: Χίλια συγγνώμη παιδιά, τα dll που πάνε παρέα με την V10c ποια είναι και που τα βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Σ'εμένα δεν δούλεψε το κόλπo με τον φακό...είμαι ακόμα στην V10O open german. Η οpen greek V10c έχει κι αυτή πρόβλημα με τις λίστες; Θυμάμαι καλά; Από σταθερότητα πως πάει; Αναφέρω ότι το κινητό μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις, με απόσταση μιας βδομάδας περίπου μεταξύ τους, και οι δύο την ώρα που έγραφα μήνυμα. Μου φάνηκε άκυρο αλλά πάλι σε σχέση με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι πταίσμα. ----- edit: Χίλια συγγνώμη παιδιά, τα dll που πάνε παρέα με την V10c ποια είναι και που τα βρίσκω; Μου έχει κάνει μερικές φορές restart όταν ακούω μουσική στο background και εκτελώ κι άλλες λειτουργίες (συγκεκριμένα, όταν άνοιξα 1 φορά το wifi με μουσική, και μερικές φορές όταν έστελνα sms και είχα μουσική). Γενικά είναι πολύ καλή και το gps βελτιώθηκε. Έχει το πρόβλημα με τις λίστες, αλλά θα διορθωθεί με μια νέα αναβάθμιση. Τα dll θα τα βρεις στον οδηγό μου. Χρησιμοποίησα τα συγκεκριμένα και δούλευε οκ. edit: Φίλε dimikou, και σε εμένα το κόλπο με το φακό δε δουλεύει. Μάλλον είναι μόνο για το viewty 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Μόλις πρίν απο λίγο ολοκλήρωσα το GPS Test μου. Το ενεργοποίησα εν κινήσει μέσα στο αυτοκίνητο. Σε 1 sec βρήκε 3 δορυφόρους. Στα 50 sec βρήκε 8 και στα 90 sec κλείδωσε. Γενικά πολύ μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τις άλλες ρυθμίσεις και τα firmware που είχα. Επίσης το We-travel διέπρεψε, καθώς είχε μικρή απόκλιση (σε μερικά σημεία μηδενική) και γρήγορη επικοινωνία με το δορυφόρο. Οι χάρτες (που είναι μια προσφορά του nikolasira) είναι πολύ λεπτομερείς και έχουν ΟΛΑ τα πρατήρια και ΟΛΕΣ τις οδούς των μεσαίων και μεγάλων πόλεων. Γενικά πολύ καλή χαρτογράφηση. Αυτά. Firmware: V10_C Greek Unbranded GPS Settings : θα τις βρείτε στο pdf μου στο λίνκ της υπογραφής μου. Που την βρίσκουμε αδερφούλη γιατί θα σκάσω; Σήμερα την πέρασα και γω πρώτες εντυπώσεις άριστες το τηλ πάει σφαίρα Μια απορία φίλε μου gps test κάνεις στο κρυφό μενού και τι πρέπει να σου βγάλει; Δεν πρόλαβα ακόμα να δοκιμάσω το wetravel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Σήμερα την πέρασα και γω πρώτες εντυπώσεις άριστες το τηλ πάει σφαίρα Μια απορία φίλε μου gps test κάνεις στο κρυφό μενού και τι πρέπει να σου βγάλει; Δεν πρόλαβα ακόμα να δοκιμάσω το wetravel Στο κρυφό μενού πας- Others->A-GPS Test->Get Position και πατάς GO! Θα αρχίσει να εμφανίζει δορυφόρους. Μετά απο λίγο, όταν κλειδώσει θα σου εμφανίσει κάτι γράμματα και θα φύγουν οι δορυφόροι απο τη λίστα. Τότε θα πατήσεις το διπλανό κουμπί SV Info νομίζω λέει. Εκεί μέσα έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες (συντεταγμένες, υψόμετρο, ταχύτητα, πορεία κ.α). Αφού κλειδώσει βγές και άνοιξε το we-travel. Σχεδόν άμεσα θα σε δείξει στο χάρτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteris Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Χαιρετώ τους LGάκιδες αρενάδες,ήθελα να ρωτήσω το εξής αφού βάλουμε την νέα έκδοση,θέλει λέτε ρισέτ,οκ,αλλά με αυτό τον τρόπο το τηλέφωνο όπως πολύ ξέρετε οι ρυθμίσεις επανέρχονται όπως το πήρες δηλαδή χάνονται οοοολα ότι έχεις στην συσκευή περασμένα(δεν πειράζει ευτυχώς την εξ. μνήμη.) Δηλαδη εικόνες,ήχοι,βίντεο,ρυθμίσεις,μέχρι και η ώρα χάνονται,αν κάνεις το λάθος και σβήσεις από την sim της επαφές σου και της περάσεις στο τηλέφωνο....πάνε και αυτές!! λοιπόν το έκανα μια φορά και δεν το ξανά κάνω. δηλαδή κάθε μήνα παρά μήνα αυτήν την δουλειά θα κάνω???? εκτός και αν γίνονται οοοολα αυτά ένα backup μέσο του LGpcsuite???? και αν ναι,εχεις π.χ πάνω 90% πιθανότητες να επανέλθουν η ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο τηλέφωνο όπως πριν??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΣ. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 πριν απο λιγο φλασαρα στην v10c και δεν μπορω οτι ειμαι ευχαριστημενος σε οτι αφορα το WIFI. εξηγουμαι : λοιπον χθες το βραδυ φλασαρα στην οριτζιναλ εκδοση μεσω του προγραμματος της lg και περασε το v10o.η εκδοση αυτη παιζει youtube mesw wifi , ωστοσο εμφανιζει ενα σημαντικο προβλημα με το wifi μετα απο 2-3 λεπτα σερφαρισματος , πεφτει η συνδεση και ενω φαινεται συνδεδεμενο στην πραγματικοτητα εχει αποσυνδεθει απο το μοντεμ-ρουτερ μου.( αυτο δεν το εκανε με την πρωτη μου εκδοση v10i). εχει κανεις παρατηρησει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 δοκίμασε σε ξεκλείδωτο δίκτυο χωρίς κωδικούς και ασφάλειες όπως σε καφετέριες. Εμένα σε ξεκλείδωτα δουλεύει ενώ σε άλλα με κωδικούς πέφτει και μένα (αλλά εγώ πάλι έχω το smart) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 οντως το δοκιμασα σε ξεκλειδωτο (με εβαλα στο ρουτερ ως guest και δουλεψε μια χαρα). τωρα θα δοκιμασα με αλλη κρυπτογραφηση να δω εαν δουλευει καλυτερα. παντως κριμα να μην μπορει να δουλεψειμε wpa-2 !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 οντως το δοκιμασα σε ξεκλειδωτο (με εβαλα στο ρουτερ ως guest και δουλεψε μια χαρα). τωρα θα δοκιμασα με αλλη κρυπτογραφηση να δω εαν δουλευει καλυτερα. παντως κριμα να μην μπορει να δουλεψειμε wpa-2 !!!! Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με συγκεκριμμένο τύπο κρυπτογράφισης. Το δικό μου router είναι κλειδωμένο με κρυπτογράφιση WPA-PSK και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το κινητό. Όλα είναι οκ. Απλά, όταν σταματάς να αγγίζεις την οθόνη και δεν υπάρχει δραστηριότητα, αποσυνδέεται για ασφάλεια, ενώ μόλις ξανααγγίξεις την οθόνη επανασυνδέεται σχεδόν άμεσα (1-2 sec καθυστέρηση). Επίσης, αν έχεις μερικά δίκτυα αποθηκευμένα (δηλαδή έχεις μπει τουλάχιστον 1 φορά σε αυτά), μόλις ανοίξεις το wifi, αυτό κοιτά ποιο δίκτυο έχει καλύτερη ποιότητα λήψης και συνδέεται αυτόματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas4 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Μάγκες, έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του wetravel.jad! Μου βγάζει "Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας".... Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 youtube μέσω wifi και opera τζίφος Μου λέει σύνδεση και δεν κάνει τίποτε στην δεύτερη επιλογή με πετάει στον δικό του browser και βγάζει σφάλμα Δεν γλύτωσα από το εικονίδιο της comote όπως και με την open Europe αλλά αυτό δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα Factory reset έκανα κανονικά Καμία λύση; ή να ξαναφλασάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ξαναφλασαρε για να εισαι σιγουρος...βαλε τη γερμανικη Ο...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη πριν απο λιγο φλασαρα στην v10c και δεν μπορω οτι ειμαι ευχαριστημενος σε οτι αφορα το WIFI. εξηγουμαι : λοιπον χθες το βραδυ φλασαρα στην οριτζιναλ εκδοση μεσω του προγραμματος της lg και περασε το v10o.η εκδοση αυτη παιζει youtube mesw wifi , ωστοσο εμφανιζει ενα σημαντικο προβλημα με το wifi μετα απο 2-3 λεπτα σερφαρισματος , πεφτει η συνδεση και ενω φαινεται συνδεδεμενο στην πραγματικοτητα εχει αποσυνδεθει απο το μοντεμ-ρουτερ μου.( αυτο δεν το εκανε με την πρωτη μου εκδοση v10i). εχει κανεις παρατηρησει κατι τετοιο? δε μου το εχει κανει ποτε αυτο που λες...μηπως απλα ετυχε?? Χαιρετώ τους LGάκιδες αρενάδες,ήθελα να ρωτήσω το εξής αφού βάλουμε την νέα έκδοση,θέλει λέτε ρισέτ,οκ,αλλά με αυτό τον τρόπο το τηλέφωνο όπως πολύ ξέρετε οι ρυθμίσεις επανέρχονται όπως το πήρες δηλαδή χάνονται οοοολα ότι έχεις στην συσκευή περασμένα(δεν πειράζει ευτυχώς την εξ. μνήμη.) Δηλαδη εικόνες,ήχοι,βίντεο,ρυθμίσεις,μέχρι και η ώρα χάνονται,αν κάνεις το λάθος και σβήσεις από την sim της επαφές σου και της περάσεις στο τηλέφωνο....πάνε και αυτές!! λοιπόν το έκανα μια φορά και δεν το ξανά κάνω. δηλαδή κάθε μήνα παρά μήνα αυτήν την δουλειά θα κάνω???? εκτός και αν γίνονται οοοολα αυτά ένα backup μέσο του LGpcsuite???? και αν ναι,εχεις π.χ πάνω 90% πιθανότητες να επανέλθουν η ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο τηλέφωνο όπως πριν??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΣ. :):):) με το reset σβηνονται ΟΛΑ...γιαυτο ΠΡΙΝ ξεκινησεις κανεις backup μεσω pcsuite ΜΟΝΟ τις επαφες...γιατι για μεγαλα αρχεια κανει αιωνες...τα μεγαλα τα βαζεις σε ενα φακελο μεσω μαζικης αποθηκευσης κ εισαι ετοιμος.. δε ξερω σε ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι (προφιλ-οθονη κτλ εννοεις?-αυτες δεν επαναφερονται αλλα μπαινουν οι εργοστασιακες)...αλλα το φλασαρισμα κ γενικα η αναβαθμιση για καλο γινεται οποτε να χαιρεσαι που εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις κ τα αρχεια τα ξαναπερνας ευκολα μετα το factory reset.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ξαναφλασαρε για να εισαι σιγουρος...βαλε τη γερμανικη Ο...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη Το κακό είναι απότι λέει ο jim αυτή η έκδοση είναι πολύ καλή στο gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 αμα το λεει ο jim...τοτε ζυγισε τι θελεις περισσοτερο..εγω δεν ασχολουμαι με τα του gps...οποτε ο jim ως γνωστης κατι παραπανω θα ξερει...οτι νομιζεις κανε φιλε νικο Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Και κάτι άλλο που παρατήρησα δεν ξέρω αν το έκανε και σε άλλον αλλά τα jar και jad όταν τα κάνω αντιγραφή ή αποστολή ,με Bluetooth στην μνήμη του τηλ δεν τα βλέπει αμέσως συνήθως πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_2110 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 παιδιά καλησπέρα! Υπάρχει πρόβλημα sososososossososos είμαι κάτοχος του arena εδώ και 3 μήνες έκανα την αναβάθμιση και τα εξείς προβλήματα είναι: 1) όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει την αναγνώριση παρότι υπάρχει η επαφή μέσα 2) όταν πάω στη μουσική μου ξεκινάει να διαβάσει τα τραγούδια αλλά κολλάει μπορεί να υπάρχουν και άλλα αλλά αυτά μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 παιδιά καλησπέρα! Υπάρχει πρόβλημα sososososossososos είμαι κάτοχος του arena εδώ και 3 μήνες έκανα την αναβάθμιση και τα εξείς προβλήματα είναι: 1) όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν βγάζει την αναγνώριση παρότι υπάρχει η επαφή μέσα 2) όταν πάω στη μουσική μου ξεκινάει να διαβάσει τα τραγούδια αλλά κολλάει μπορεί να υπάρχουν και άλλα αλλά αυτά μέχρι τώρα ποιά έκδοση έβαλες? factory reset εκανες μετα την αναβάθμιση? πόσα GB τραγούδια εχεις βάλει? είσαι σίγουρος οτι κολάει? την πρώτη φορά θέλει πολυύ ώρα μέχρι να τα καταγράψει.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_2110 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 φιλαράκι καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. όχι δεν έκανα reset πορείς να μου πείς πως το κάνουμε??? όχι δεν έχω πολλά τραγούδια ούτε 2 gb δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 φιλαράκι καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. όχι δεν έκανα reset πορείς να μου πείς πως το κάνουμε??? όχι δεν έχω πολλά τραγούδια ούτε 2 gb δεν είναι. λοιπόν πατας 1809#*900# και μετα "factory reset" ΠΡΟΣΟΧΗ.. δε ρωτάει για επιβεβαίωση.. να έχεις κρατήσει backup οτι επαφες, μυνήματα κτλ θες.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_2110 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 φιλαράκι το έκανα μόλις ανοίξη τι κάνω μετά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 φιλαράκι το έκανα μόλις ανοίξη τι κάνω μετά??? Περνάς το back up σου, τις επαφές κλπ.. Λογικά το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσης θα έχει λυθεί. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts