Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανες factory reset? Επίσης στις ρυθμίσεις browser και streaming πρέπει να δηλώσεις ως access point την επιλογή Wi-FI

AAAA,θελει και ρισετ?καλα κρασια,ειπα και γω..εμενα μου περασε της κοσμοτε το λογισμικο και προσπαθησα να βαλω το σκετο αλλα μου λεει οτι εχει το τελευταιο λογισμικο και δεν θελει αναβαθμιση..ουστ..και δεν μπορω να διωξω και τα λογοτυπα γμτ!!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

AAAA,θελει και ρισετ?καλα κρασια,ειπα και γω..εμενα μου περασε της κοσμοτε το λογισμικο και προσπαθησα να βαλω το σκετο αλλα μου λεει οτι εχει το τελευταιο λογισμικο και δεν θελει αναβαθμιση..ουστ..και δεν μπορω να διωξω και τα λογοτυπα γμτ!!

Γενικά προτείνεται να κάνεις ρεσέτ. Τώρα γιατί παρέμειναν τα λογότυπα, άγνωστο!

και οχι μονο αυτα..και ο φακελος με το we travel εμεινε στην μνημη του κινητου..μπας και δεν εγινε καλη αναβαθμιση??παντως η βερσιον αλλαξε και παιζει και youtube..απλα δεν το εκανα με τον τροπο που το γραφει το εγχειριδιο στην σελιδα σου..δεν το εκανε με τπτ ετσι..:(

Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής του Arena.

Μου αρέσει και το Samsung S8000 Jet αλλά λόγω του ότι (αν κατάλαβα καλά) είναι "κλειστό" σαν τηλέφωνο μάλλον θα προτιμήσω το LG Arena.

Έχω μερικές ερωτησούλες (ίσως έχουν απαντηθεί αλλά 240 σελίδες είναι πολλές για να τις διαβάσω.

1. Μπορεί να πάρει κανονικά mp3 σαν ringtones;

2. Έχει στη συσκευασία κάποια απλή θήκη όπως το Samsung Jet ή αν υπάρχει στην αγορά;

3. Τα BLUETOOTH HEADSET της I.TECH "παίζουν" με το Arena;

4. Η Μπαταρία πόσο κρατάει με μέτρια χρήση;

Ευχαριστώ

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Kαλησπερα σε ολους, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν ξερετε σχετικα με το αν θα μπορω να προσθεσω widgets (οταν θα βγουν) σε vf live εκδοση !

Θα πρεπει να κανω debrand? Διοτι δεν νιωθω και πολυ απο αυτα,προσπαθω να μαθω.Ευχαριστω για οσους μπουν στον κοπο να μου απαντησουν.

Unbox Your Phone

opera mini+ τελευταιο firmware

v10Ι

ειναι πολυ παλια? αν ναι, τοτε που μπορω να βρω την πιο καινουργια?

αυτη ειναι η πρωτη της vodafone αν δε κανω λαθος

V10O_02 η τελευταια γερμανικη κ υπαρχει κ μια open greek χωρις πομπο ραδιοφωνου

http://www.mylgarena.com μπες δεν εχω τα τελευταια λινκς ευκαιρα συγγνωμη (καπου πιο πισω ομως σιγουρα τα εχουν δωσει καποια παιδια)

Για να του βάλεις τη vodafone θα επιλέξεις τον κανονικό τρόπο αναβάθμισης από το σπίτι:συνδέεις το κινητό στο lg pc suite και μετά από λίγο , σου βγάζει μήνυμα ότι βρέθηκε (αν υπάρχει) αναβάθμιση για το κινητό σου.Η vodafone έχει βγάλει δεύτερη έκδοση, οπότε λογικά θα υπάρχει.

Για να βάλεις την open europe v10D -οποιαδήποτε open europe- εφόσον έχεις voda (branded) κινητό αναγκαστικά θα φλασάρεις.Το feedback είναι τελείως αρνητικό για την open europe v10D, οπότε συμβουλή μου είναι να μείνεις μακριά από αυτή την έκδοση(εκτός από τις playlists που δεν μπορείς να κάνεις, αναφέρθηκαν προβλήματα με το WIFI και άλλα bugs).Μπορείς να φλασάρεις στην νέα γερμανική-που δεν υποστηρίζει playlists ή στην open europe v10B_02.

Η open europe θα σου έχει τον πομπό ραδιοφώνου, η βόντα όχι.Επίσης η βόντα θα σου έχει προεγκατεστημένες ρυθμίσεις για gmail και hotmail (βέβαια τα περνάς και συ αυτά δεν είναι τπτ) κ κάποια εικονίδια της vodafone.

Γενικά τα branded κινητά τείνουν να είναι λίγο πιο αργά και κουβαλάνε ρυθμίσεις της εκάστοτε εταιρίας, έχει αναφερθεί ότι το branded arena έχει προβλήματα με το gps κλπ.

Γνώμη μου όμως είναι να δοκιμάζουμε το κινητό μας ξεχωριστά κάθε φορά, δηλαδή το ότι σε κάποιον παρουσιάστηκε πρόβλημα με το gps, δε σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί και στο δικό σου απαραίτητα, υπάρχουν και άλλες παράμετροι.

Εν κατακλείδι, πέρασε αν θες την νέα έκδοση της βόντα, δες μόνος σου αν βελτιώθηκε το κινητό, δώσε feedback εδώ,ώστε να κάνουμε μια σύγκριση και βλέπεις.Εγώ είμαι ακόμη με την open europe v10B_02 γιατί δε μπορώ να φανταστώ το κινητό χωρίς playlists.

@nikolasira

Έχεις προβλήματα με το gps;Με την v10B_02 open europe χθες κανονικό τεστάκι στο αμάξι με το wetravel ,λόκαρε γρήγορα και με καθοδήγησε κανονικά στον προορισμό μου.

Εμενα δεν μου βγαζει νεα εκδοση λογισιμικου αν και θα πρεπε αλλα νεα εκδοση pc suite μονο:cry:

Εμενα δεν μου βγαζει νεα εκδοση λογισιμικου αν και θα πρεπε αλλα νεα εκδοση pc suite μονο:cry:

Πρέπει να αναβαθμίσεις το pc suite πρώτα για να λειτουργήσει το update! Μετά θα σου βγάλει και "Μπορείτε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση του κινητού σας τηλεφώνου" :D

Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής του Arena.

Μου αρέσει και το Samsung S8000 Jet αλλά λόγω του ότι (αν κατάλαβα καλά) είναι "κλειστό" σαν τηλέφωνο μάλλον θα προτιμήσω το LG Arena.

Έχω μερικές ερωτησούλες (ίσως έχουν απαντηθεί αλλά 240 σελίδες είναι πολλές για να τις διαβάσω.

1. Μπορεί να πάρει κανονικά mp3 σαν ringtones;

2. Έχει στη συσκευασία κάποια απλή θήκη όπως το Samsung Jet ή αν υπάρχει στην αγορά;

3. Τα BLUETOOTH HEADSET της I.TECH "παίζουν" με το Arena;

4. Η Μπαταρία πόσο κρατάει με μέτρια χρήση;

Ευχαριστώ

1.Φυσικά.

2.Δεν έχει στη συσκευασία, υπάρχουν στη αγορά.

3.Ναι, έχω τέτοιο, απλώς με ένα κλικ μόνο κάνει κλήσεις κ απαντάει.

4.2 μέρες.

το κινητό απο vf μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλη sim card εκτόσ vf?

Φυσικά, απλώς θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα ρυθμίσεις για mms , ιντερνετ μέσω 3G

Ace of Hearts..

προσπαθω να εγκαταστήσω το we travel και οταν τρεχω το jad μου βγαζει ''σφαλμα ελεγχου ταυτότητας".

τι παίζει;

προσπαθω να εγκαταστήσω το we travel και οταν τρεχω το jad μου βγαζει ''σφαλμα ελεγχου ταυτότητας".

τι παίζει;

Aν έχεις κάρτα μνήμης, μην το εγκαθιστάς εκεί.

Ace of Hearts..

φιλε jimden, δοκιμασα να κανω φλασ με τον οδηγο σου απο το vodafone v10v στο open europe v10b_02 και οταν ξεκιναει να κανει ελενχω λιγο πριν τελειοσει και ΠΡΙΝ προχορησει στο upgrade μου βγαζει to upgrade δεν μπορει να γινει contact lg support.ειμαι σιγουρος οτι εκανα ολα τα βηματα σωστα,εχεις καμια ιδεα?εχω σωσει και το log αν χρειαζεσε καμια πληροφορια.ευχαριστω

το δοκιμασα με .cab και εγινε.ευχαριστω

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Διαβάζω το forum εδώ και 2 βδομάδες για να συλλέξω όσες περισσότερες πληροφορίες για το τηλέφωνο που απέκτησα πριν μία εβδομάδα. Μετά τις τρεις-τέσσερις πρώτες ημέρες εντυπωσιασμού, μπήκα στο trip να φλασάρω το κινητό στο firmware V10C_01 (Έχω V10v VL Branded).

Νομίζω ότι δεν κάνω κάποιο λάθος από τις σχετικές οδηγίες που κυκλοφορούν, παρ' όλα αυτά το phone update σταματάει στο 57% και αναφέρει κάτι σχετικά με "Αποτυχία αποσυμπίεσης αρχείων". Αν υπάρχει κάποιος με καμία ιδέα, άποψη κ.λ.π είναι ευπρόσδεκτος. Να σημειώσω ότι όταν αλλάζω τα dll τότε το KP500-Utils-EN δεν ανοίγει καθόλου το phone update. Αν διατηρήσω τα αρχικά dll τότε φτάνω στο 57%. Όλα τα αρχεία προέρχονται από τα προτεινόμενα του "LG KM900 ARENA manual from Jimdem" οδηγού. Ακολουθεί η list του phone update.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, σόρρυ για το μέγεθος.

23:06:21 : [C:\LGMobileUpgrade] µð•ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

23:06:21 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade

23:06:21 : Start Date : 2009-08-12 23:06:21

23:06:21 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð•ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

23:06:21 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone

23:06:21 : *****CheckOS Start********

23:06:21 : Microsoft_Windows_Vista Professional_

23:06:21 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

23:06:22 : PCSyncPrograms Not Found

23:06:22 : SetEmerModeAT()

23:06:22 : _IsConnectedPhone Call

23:06:31 : _IsConnectedPhone(1)

23:06:43 : ***** Port => 4

23:06:43 : Ç óýíäåóç ìå ôï ôçëÝöùíï óáò åëÝã÷åôáé...

23:06:43 : dwWaitResetTime(40000 ms)

23:06:44 : Phone Mode(1)

23:06:44 : *****GetPhoneType Start*****

23:07:25 : Phone Type : INF

23:07:25 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****

23:07:30 : Phone Bin Version : V10O_00

23:07:30 : *****GetPhoneModel Start*****

23:07:36 : Phone Model : KM900

23:07:36 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****

23:07:41 : ESN/IMEI/MEID :

23:07:41 : *****GetPhoneNumber Start*****

23:07:46 : Phone Number :

23:07:48 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 352154035312635, Model : KM900

23:07:48 : *******CheckBinVersion***************

23:07:48 : New Bin Version(V10C_01), Current Ver(V10O_00)

23:07:48 : ÃֽŠΉöÀüÀÌΉÇ•Î Ύ÷±×•ΉÀ̵带 ÇÒ ÇÊ¿ä°¡ ΎøÀ½.

23:07:48 : *****Start _GetBatteryLevel*****

23:07:53 : Battery(3)

23:07:58 : ResetPhone...

23:07:59 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

23:07:59 : PCSyncPrograms Not Found

23:08:00 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê½ÃÀÛ.

23:08:01 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê...

23:08:01 : ****************CheckAndDownload********************

23:08:01 : ******Extract Start C:\V10C_01.kdz*****

23:08:01 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)

23:08:01 : ExtractInfo Error(0)

23:08:01 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µð•ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

23:08:01 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone

23:08:03 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

23:08:03 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê½ÃÀÛ.

23:08:03 : CLGMobileHttp Class ΌÒ¸ê...

23:08:03 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

23:08:03 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

Κάποιοι υπολογιστές - κυρίως με vista-δεν τα πάνε καλά με τα αρχεία kdz.

Δοκίμασε να φλασάρεις στην open europe σε cab μορφή, θα δεις τεράστια διαφορά με την branded έκδοση που έχεις τώρα.

λινκ

Ace of Hearts..

θα τη δοκιμάσω, αν και πρέπει να πω ότι έχω 2 pc - ένα vista και το άλλο xp - και σε κανένα δεν δουλεψε. Μάλιστα έκανε το ίδιο πράγμα!!!

Επειδη ςιμαι καινουριος χρηστης στα LG και διαβασα αρκετες σελιδες αλλα καπου το εχασα....πως θα κανω το Arena να παιζει videos στο youtube???Εκανα τις ρυθμισεις ιντερνετ και Streaming και επελεξα WiFi??/??Τωρα τι αλλο να κανω????Εχω το firmware KM900AT_V10m...Πειτε μου σας παρακαλω...

πρεπει να αλλαξεις την εκδοση λογισμικου σε καποια μεταγενεστερη...ειτε την Ο ειτε την τελευταια open greek..αν ξερεις να φλασαρεις διαλεγεις κ παιρνεις..αν οχι τοτε ασε το pc suite να κανει τη δουλεια

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Διαβάζω το forum εδώ και 2 βδομάδες για να συλλέξω όσες περισσότερες πληροφορίες για το τηλέφωνο που απέκτησα πριν μία εβδομάδα. Μετά τις τρεις-τέσσερις πρώτες ημέρες εντυπωσιασμού, μπήκα στο trip να φλασάρω το κινητό στο firmware V10C_01 (Έχω V10v VL Branded).

Νομίζω ότι δεν κάνω κάποιο λάθος από τις σχετικές οδηγίες που κυκλοφορούν, παρ' όλα αυτά το phone update σταματάει στο 57% και αναφέρει κάτι σχετικά με "Αποτυχία αποσυμπίεσης αρχείων". Αν υπάρχει κάποιος με καμία ιδέα, άποψη κ.λ.π είναι ευπρόσδεκτος. Να σημειώσω ότι όταν αλλάζω τα dll τότε το KP500-Utils-EN δεν ανοίγει καθόλου το phone update. Αν διατηρήσω τα αρχικά dll τότε φτάνω στο 57%. Όλα τα αρχεία προέρχονται από τα προτεινόμενα του "LG KM900 ARENA manual from Jimdem" οδηγού. Ακολουθεί η list του phone update.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, σόρρυ για το μέγεθος.

περαν των άλλων σιγουρέψου οτι βάζεις τις εντολές στο kp500 utils ακριβώς τα κεφαλαία-μικρα..δες το αρχειο που προσπαθείς να φλασάρεις για να δεις πως πρέπει..

αα.. και μετα οταν ζητάει firmware ολα κεφαλαία..

πχ αν το αρχείο σου είναι το V10c_02.kdz και βάλεις

V10C_02.kdz δε θα δουλέψει!

και μετά όπως και να είναι το αρχείο πρέπει σαν έκδοση να βάλεις V10C_02 και όχι V10c_02

το ξέρω πως είναι αστείο αλλά εγω προσωπικά παιδέυτηκα πολύ μέχρι να το καταλάβω.. αλλά απο τότε δεν έχω ουτε μια αποτυχημένη προσπάθεια flash..

dum spiro spero

Δυστηχως κόλησε ο firefox και αναγκάστηκα να ξεκινήσω απο την αρχη..

αυτή τη φορά ανεβάζω την εκδοση σε 3 αρχεία..

θα βρείτε την 10c open greek στο:

w w w . mediafire.com/?sharekey=443eb77f206b806fd8f14848abf485dd900b9dc546a0e332ce018c8114394287

καλημερα

η εκδοση που δινεται παραπανω ειναι η open greek v10c ή η cosmote v10c?

ευχαριστω:)

Δυστηχως κόλησε ο firefox και αναγκάστηκα να ξεκινήσω απο την αρχη..

αυτή τη φορά ανεβάζω την εκδοση σε 3 αρχεία..

θα βρείτε την 10c open greek στο:

w w w . mediafire.com/?sharekey=443eb77f206b806fd8f14848abf485dd900b9dc546a0e332ce018c8114394287

καλημερα

η εκδοση που δινεται παραπανω ειναι η open greek v10c ή η cosmote v10c?

ευχαριστω:)

η open greek είναι, το γράφω και απο πάνω απο την διευθυνση..:)

dum spiro spero