Spidey Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 για κανονικη αναβαθμιση λεω! δηλαδη τη νεα γιουροπιαν οπεν θα την παρω απο το φοουν απντειτ? Εφόσον έχεις unbranded (όχι cosmote ή voda) το update θα ψάξει για open greek. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και ειναι το πρωτο κινητο που παρνω με agps και geotagging στις φωτο. αν το χρησιμοποιείς το geotagging χρεωνεσαι τιποτα wap, woup, gprs mms κλπ? :p η λειτουργει οπως το κλασσικο gps και διαβαζει τον δορυφορο και σου περναει το στιγμα στην φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και ειναι το πρωτο κινητο που παρνω με agps και geotagging στις φωτο. αν το χρησιμοποιείς το geotagging χρεωνεσαι τιποτα wap, woup, gprs mms κλπ? :p η λειτουργει οπως το κλασσικο gps και διαβαζει τον δορυφορο και σου περναει το στιγμα στην φωτο. Θα θέσεις το gps αυτόνομο από το μενού (συνδεσιμότητα).Αν το βάλεις υποβοηθούμενο,θα σου βγάλει μια λίστα να διαλέξεις (αν έχεις wifi επέλεξε wifi). Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Θα θέσεις το gps αυτόνομο από το μενού (συνδεσιμότητα).Αν το βάλεις υποβοηθούμενο,θα σου βγάλει μια λίστα να διαλέξεις (αν έχεις wifi επέλεξε wifi). το εχω βαλει, και επελεξα και γεωγρ. απο το μενου της φωτογραφικης, χρειαζεται και κατι αλλο για να προσθεσει το στιγμα στην φωτο? ps. το φλας υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει και σαν φακος? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 το φλας θα λειτουργησει σαν φακος μονο αν το εχεις μονιμα ενεργοποιημενο στο βιντεο...δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να αναβει μονο το φλας..το ειχα ψαξει κ εγω αλλα ματαια:cry: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Γεια σας αστέρια!Σόρρυ για την απουσία μου αλλά ξεσαλώνω σε διακοπές στη Κρήτη και μπαίνω μόλις λίγα δεπτερόλεπτα κάθε μέρα!Παίζει να μου πείτε την ιστοσελίδα με το appstore λίγο? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribenas Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Για σας παιδια διαβαζω εδω και καιρο τα αυτα ποu γραφετε για το arena το και με εχετε βοηθησει παρα πολυ με το κινητο !!! Επειδη με το update τ κινητου σε open europe δεν ειχα κανενα προβλημα εγινε πολυ ευκολα με την βοηθεια σας δεν ειχε χρειαστει να γραψω τπτ στο site για προβληματα π ειχα και για το κινητο εχετε γραψει τοσα π οτι και να εγραφα δεν θα ηταν καινουργιο. Ομως εχω ενα προβλημα με την εγγατασταση του wetravel Oταν περασα τα αρχεια οπωσ γραφει ο οδηγος και πηγα να κανω εγγατασταση το to jad ενεργοποιουνταν το wifi και δεν γινονταν εγγατασταση το αφησα μερικες μερες και ξαναδοκιμασα σιμερα φυσικα τα αρχεια τα εσβησα και τα ξαναβαλα μιπως εχω κανει κανενα λαθος. Στις προσπαθειες να το εγγαταστισω μ βγαζει Αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας καμια ιδεα τι μπωρει να φτεει ? Ολες τις προσπαθειες τις εχς κανει με open europe THNX για ολο αυτο τον καιρο που ασχολειστε με το κινητο με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!! Συγνωμη βρηκα πως να το κανω απλα δεν ειχα δει τα last post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 το εχω βαλει, και επελεξα και γεωγρ. απο το μενου της φωτογραφικης, χρειαζεται και κατι αλλο για να προσθεσει το στιγμα στην φωτο? ps. το φλας υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει και σαν φακος? ευχαριστω Στη δεύτερη ερώτησή σου , σου απάντησε ο φίλτατος finaldestiny86.Για το geo-tagging δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.Έχε υπόψη σου πάντως ότι το gps του Αρένα αργεί πολύ (η νέα γερμανική έκδοση έχει βελτιώσει την κατάσταση), οπότε κάνε ένα τεστάκι και πες μας. Γεια σας αστέρια!Σόρρυ για την απουσία μου αλλά ξεσαλώνω σε διακοπές στη Κρήτη και μπαίνω μόλις λίγα δεπτερόλεπτα κάθε μέρα!Παίζει να μου πείτε την ιστοσελίδα με το appstore λίγο? http://www.lgapplication.com/web.gateway.dev Για σας παιδια διαβαζω εδω και καιρο τα αυτα ποu γραφετε για το arena το και με εχετε βοηθησει παρα πολυ με το κινητο !!! Επειδη με το update τ κινητου σε open europe δεν ειχα κανενα προβλημα εγινε πολυ ευκολα με την βοηθεια σας δεν ειχε χρειαστει να γραψω τπτ στο site για προβληματα π ειχα και για το κινητο εχετε γραψει τοσα π οτι και να εγραφα δεν θα ηταν καινουργιο. Ομως εχω ενα προβλημα με την εγγατασταση του wetravel Oταν περασα τα αρχεια οπωσ γραφει ο οδηγος και πηγα να κανω εγγατασταση το to jad ενεργοποιουνταν το wifi και δεν γινονταν εγγατασταση το αφησα μερικες μερες και ξαναδοκιμασα σιμερα φυσικα τα αρχεια τα εσβησα και τα ξαναβαλα μιπως εχω κανει κανενα λαθος. Στις προσπαθειες να το εγγαταστισω μ βγαζει Αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας καμια ιδεα τι μπωρει να φτεει ? Ολες τις προσπαθειες τις εχς κανει με open europe THNX για ολο αυτο τον καιρο που ασχολειστε με το κινητο με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!! Συγνωμη βρηκα πως να το κανω απλα δεν ειχα δει τα last post Καλώς ήρθες, μη διστάσεις να μας αναφέρεις οποιαδήποτε απορία-πρόβλημα έχεις με το κινητό.:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Εφόσον έχεις unbranded (όχι cosmote ή voda) το update θα ψάξει για open greek. ααα..το κινητο το πηρα απο την κοσμοτε! Τωρα; Τι παιζει με την αναβαθμιση;(οχι φλασαρισμα). Υγ.ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑ!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 ααα..το κινητο το πηρα απο την κοσμοτε! Τωρα; Τι παιζει με την αναβαθμιση;(οχι φλασαρισμα). Υγ.ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑ!!!!!!!!!!!:D Έχει myview; Λογικά ναι.Το κινητό σου είναι branded.Μπορεί να αναβαθμιστεί σε έκδοση που θα βγάλει η Cosmote. Η voda έβγαλε καινούρια έκδοση , η cosmote ακόμη.Επομένως θα ψάξει για νέα έκδοση της Cosmote μόνο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Έχει myview; Λογικά ναι.Το κινητό σου είναι branded.Μπορεί να αναβαθμιστεί σε έκδοση που θα βγάλει η Cosmote. Η voda έβγαλε καινούρια έκδοση , η cosmote ακόμη.Επομένως θα ψάξει για νέα έκδοση της Cosmote μόνο. οκ φιλος. Αλλη λυση δε βλεπεις στον οριζοντα, ε? Ποτε θα ξερω αν η η κοσμοτε εχει την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interad Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 καλημέρα... μια ερώτηση που έχει ξανα-απαντηθεί (αλλά που να ψάχνεις τώρα) :wacko: στα βίντεο, υπάρχει τρόπος να δούμε τον τίλο ή κάτι άλλο εκτός από το μαύρο τετράγωνο;;; πίεσα παρατεταμένα επάνω του, αλλά μου κάνει ζουμ ιν σε ένα λευκό τετράγωνο... thanks edit - Επίσης, έκανα εγκατάσταση το divx converter που είχε το cd και μετά από αναβαθμίσεις κλπ μου λέει ότι είναι 15 μέρες trial και ζητάει serial... έτσι είναι;;; τι κάνουμε;;; το "ψάχνουμε" να το βρούμε;;; :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Βασικα ποια εκδοση λογισμικου εχει το κινητο σου. αργει να κλειδωσει το gps πολυ. ειχα πολυ εντονο το ιδιο προβλημα. αν βαλεις ομως την γερμανικη V10O_02 θα φτιαξει το GPS και θα βλεπεις κ youtube videos. αν δεν βιαζεσαι του σκοτωμου , περιμενε την πολυποθητη πλεον νεα open europe version Εχω την V10M Open Europe. Και εγω αυτο λεω για το GPS! Ποτε λετε να βγει η ευρωπαικη? Θα παρει καιρο?Γιατι νομιζω οτι ηταν να κανει ντεμπουτο τελη ιουλιου σωστα? Ευχαριστω προκαταβολικα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Οπως και 'συ περιμένουμε όλοι με ανοιχτές αγκαλιές. :lol: Δεν είναι μόνον το GPS που έχει πρόβλημα στην 10B. Και άλλα πράγματα έχουν πρόβλημα. Περιμένουμε και ελπίζουμε.:rolleyes: οπως κ τα βιντεο του γιουτιουμπ αν δε κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Για σας παιδια διαβαζω εδω και καιρο τα αυτα ποu γραφετε για το arena το και με εχετε βοηθησει παρα πολυ με το κινητο !!! Επειδη με το update τ κινητου σε open europe δεν ειχα κανενα προβλημα εγινε πολυ ευκολα με την βοηθεια σας δεν ειχε χρειαστει να γραψω τπτ στο site για προβληματα π ειχα και για το κινητο εχετε γραψει τοσα π οτι και να εγραφα δεν θα ηταν καινουργιο. Ομως εχω ενα προβλημα με την εγγατασταση του wetravel Oταν περασα τα αρχεια οπωσ γραφει ο οδηγος και πηγα να κανω εγγατασταση το to jad ενεργοποιουνταν το wifi και δεν γινονταν εγγατασταση το αφησα μερικες μερες και ξαναδοκιμασα σιμερα φυσικα τα αρχεια τα εσβησα και τα ξαναβαλα μιπως εχω κανει κανενα λαθος. Στις προσπαθειες να το εγγαταστισω μ βγαζει Αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας καμια ιδεα τι μπωρει να φτεει ? Ολες τις προσπαθειες τις εχς κανει με open europe THNX για ολο αυτο τον καιρο που ασχολειστε με το κινητο με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!! Συγνωμη βρηκα πως να το κανω απλα δεν ειχα δει τα last post Πρέπει να συν δεθείς σε wifi για να επαληθεύσει το πρόγραμμα και να του δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα. (Θα κοιτάξω αν γίνεται και χωρίς wifi) Καλωσήρθες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 καλημέρα... μια ερώτηση που έχει ξανα-απαντηθεί (αλλά που να ψάχνεις τώρα) :wacko: στα βίντεο, υπάρχει τρόπος να δούμε τον τίλο ή κάτι άλλο εκτός από το μαύρο τετράγωνο;;; πίεσα παρατεταμένα επάνω του, αλλά μου κάνει ζουμ ιν σε ένα λευκό τετράγωνο... thanks edit - Επίσης, έκανα εγκατάσταση το divx converter που είχε το cd και μετά από αναβαθμίσεις κλπ μου λέει ότι είναι 15 μέρες trial και ζητάει serial... έτσι είναι;;; τι κάνουμε;;; το "ψάχνουμε" να το βρούμε;;; Όχι δεν υπάρχει (ανοησία της lg). Για το άλλο που λες, μην ασχολείσαι καθόλου,η ανάλυση είναι αστεία (320χ240),δεν εκμεταλλεύεται την οθονάρα του αρένα.Χρησιμοποίησε το xmedia recode, που έχει κ arena profile με έτοιμες ρυθμίσεις για αρχεία .mp4. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 οπως κ τα βιντεο του γιουτιουμπ αν δε κανω λαθος. Και WiFi και μην συνεχήσω .... Θέλουν αρκετά φτιάξημο, όπως να το κάνουμε. :worry: Το θετικό είναι ότι είναι πάρα πολύ σταθερό. Ούτε κολλήματα, ούτε reset ούτε τπτ.:happy: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Παιδιά μήπως έχει κανένας πρόβλημα με το xmedia recode? Έχω windows vista X64 SP2 και κάθε φορά που πατώ "μετατροπή", μου βγάζει "Runtime error"! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Παιδιά μήπως έχει κανένας πρόβλημα με το xmedia recode? Έχω windows vista X64 SP2 και κάθε φορά που πατώ "μετατροπή", μου βγάζει "Runtime error"! Vista premium 32bit με sp1, έκδοση xmediarecode 2.1.2.5 , όλα καλά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabiawrc_ Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hello!εχω παρει το lg arena εδω και 2 εβδομαδες..ειναι απο cosmote.εχω την εκδοση km900at_v10b. αυτη ειναι η τελευταια εκδοση της συσκευης?με το lg suite δεν μου λεει καπου για αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hello!εχω παρει το lg arena εδω και 2 εβδομαδες..ειναι απο cosmote.εχω την εκδοση km900at_v10b. αυτη ειναι η τελευταια εκδοση της συσκευης?με το lg suite δεν μου λεει καπου για αναβαθμιση. Καλώς ήρθες.Ναι είναι η τελευταία της cosmote. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλώς ήρθες.Ναι είναι η τελευταία της cosmote. bro κ εγω το ιδιο εχω. αν κανεις καμια αναβαθμιση η σου παιξει τα βιντεο του γιουτιουμπ κ τετοια στειλε μου pm να μου το πεις...καλοριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 ρε παιδια πριν 15 μερες φλασαρισα αλλα δεν ασχολειθηκα εκτοτε,διαβασα εδω οτι πρεπει να πεζει γιου τουμπε το δικομου ομως τιποτα στις πληροφοριες τηλεφωνου βγαζει αυτη KM900AT_V10m ειναι η σωστη? πηγα σημερα να ξαναφλασαρω και μου βγαζει σφαλμα συστηματος τι γινεται ρε τσκαλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 η εκδοση Μ δε παιζει βιντεακια απο το youtube φιλε μου... πιθανοτατα θα πηγες να φλασαρεις καποια αλλη εκδοση με kdz αρχεια ισως??? σε αυτη την περιπτωση πρεπει να αλλαξεις καποια dll αρχεια μεσα στο LG UTILS... πες μας ακριβως τι εκανες να σε βοηθησουμε Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriss16 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 hello και πάλι.... έχω κάποια προβλήματα: 1. προσπαθώ να εγκαταστήσω το wetravel και μόλις πατήσω να κάνει εγκατάσταση το αρχείο .jad, μου λεει κατι ακαταλαβίστικα.... :confused: 2. όταν χρησιμοποιώ τους google maps, μου βγάζει ένα παραθυράκι πράσινο που λεει: "you need to configure your phone to allow us locate you" :blink: 3. κατέβασα το xmedia recode και κάνω convert τα βίντεο που θέλω θέτωντας τις ρυθμίσεις που δίνονται για το καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο το κινητό μου δεν τα αναγνωρίζει τα converted αρχεία... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts