Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest ispector
^ΟΚ, θα προσπαθήσω μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σου πω.

επειδή δεν έχω καταλάβει τι μετατροπή θέλετε να κάνετε, μπορείς να μου εξηγήσεις? ίσως μπορώ να βοηθήσω.

παιδια καλημερα !!

ελπιζω ολα οκ να ειναι .

σχετικα με την μπαταρια,ηθελα να ρωτησω,ποσο καιρό σας κρατάει,υπό νορμάλ συνθήκες μιλάω.

και κάτι άλλο:προσπαθώ μέσω wi-fi να παίξω την εφραμογη google-maps,περιμένω κανενα 5λεπτο να ξεκινησουν αλλα τζίφος.

Δεν ειναι και οτι καλυτερο το google-maps εε??

ευχαριστώ

παιδια καλημερα !!

ελπιζω ολα οκ να ειναι .

σχετικα με την μπαταρια,ηθελα να ρωτησω,ποσο καιρό σας κρατάει,υπό νορμάλ συνθήκες μιλάω.

και κάτι άλλο:προσπαθώ μέσω wi-fi να παίξω την εφραμογη google-maps,περιμένω κανενα 5λεπτο να ξεκινησουν αλλα τζίφος.

Δεν ειναι και οτι καλυτερο το google-maps εε??

ευχαριστώ

Έχεις βάλει στο προφίλ java το wifi;

Ace of Hearts..

spidey το εβαλα το wi-fi στο προφιλ java,απλα μονο θελω να ρωτησω αν θα πρεπει να βαλω το gps να ειναι αυτονομο η υποβοηθουμενο??

ευχαριστω για την βοηθεια

spidey το εβαλα το wi-fi στο προφιλ java,απλα μονο θελω να ρωτησω αν θα πρεπει να βαλω το gps να ειναι αυτονομο η υποβοηθουμενο??

ευχαριστω για την βοηθεια

Kαταρχήν εφόσον είσαι συνδεδεμένος με wifi, το προγραμμα θα εκκινησει και θα δουλέψει κανονικά με το wifi στο προφίλ της java.

Για να βρει το στίγμα σου, θα πρέπει να είσαι σε ανοιχτό χώρο (αν είναι δυνατόν να βλέπεις ουρανό)κ θα κάνει μέχρι και 5 λεπτά να λοκάρει σε δορυφόρο για πρώτη φορά.Το αυτόνομο gps αργεί περισσότερο αλλά το υποβοηθούμενο χρεώνει.

Να πατάς το κουμπί της τροποποίησης για να μη γράφεις συνεχόμενο μήνυμα.:)

Ace of Hearts..

επειδή δεν έχω καταλάβει τι μετατροπή θέλετε να κάνετε, μπορείς να μου εξηγήσεις? ίσως μπορώ να βοηθήσω.

Μετατροπή των Garmin χαρτών για να τους βλέπει το we-travel σχετικο Wetravel Mapgenerator βοήθεια στα παρακάτω

http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_kunena&Itemid=18&func=view&catid=4&id=4592&lang=en

http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_content&view=section&id=2&Itemid=19&lang=en

Καλή επιτυχία

Βασικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για όλες αυτές της καλές συμβουλές που δίνουν σε εμάς τούς <<αγράμματους>> για αυτό το υπέροχο τηλέφωνο(για τα λεφτά του...)

ήθελα να ρωτήσω κάτι πράγματα δεν ξέρω αν ειπώθηκαν παρά πάνω αλλά είναι λίγο δύσκολο και χρονοβόρο να κοιτάξεις 183 σελίδες αν και χαμένος δεν θα βγεις.

Εχω κάνει ένα ΠΑΚΕΤΟ στην cosmote το i45 που περιλαμβάνει 150 λεπτά ομιλία 250 sms και 2500 mb ίντερνετ.Αυτό το ίντερνετ μέχρι να το καταφέρω 100 τηλ.έκανα στην Comsote, ρυθμίσεις και δεν συμμαζεύετε...τέλος πάντων!!!

Τώρα να φανταστείτε είμαι διακοπές και με αυτό σάς ΓΡΑΦΩ(το ΙΝΤΕΡΝΕΤ εννοώ μέσο συσκευής)

Ήθελα να ρωτήσω η ταχύτητα που ΠΙΑΝΩ είναι χαμηλή το καλύτερό εδώ στην Σάμο είναι 0.08 Mbit/s και Κοζάνη πάλι σχετικά χαμηλά έπιανα.θέλω να καταλήξω ενώ συνδέομαι θεωρητικά στα 7.2 Mbit/s περίμενα να πιάνω κάνα ένα (1Μbit/s).Φταίει η Cosmote ή τίποτα ρυθμίσεις θέλει πάλι(αμάν είπα να μπω στο ίντερνετ τόσο καιρό).

Και κάτι ακόμα με τις ρυθμίσεις που κάναμε πλέον δεν συνδέετε στο Google map(μέσο Java)που έχει η συσκευή και ας έχω βάλει υποβοηθούμενο gps.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Κοίτα, 7.2 είναι το θεωρητικό max. Αυτό δεν θα το δεις ποτέ. Από εκεί και μετά παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Έχεις 3G κάλυψη εκεί? Έχει hsdpa ο σταθμός που σε σερβίρει? Αν ναι, hsdpa στα πόσα? Τι κίνηση έχει εκεινη στιγμή ο σταθμός? Προταιρεότητα να ξέρεις ότι έχει πάντα η φωνή. Τα data έρχονται δεύτερα. Τι σήμα έχεις εκεί που βρίσκεσαι. Στο 3g παίζει ρόλο στο downlink rate το σήμα.

Όπως βλέπεις είναι πάρα πολλά που παίζουν ρόλο. Γενικότερα τις καλύτερες ταχύτητες θα τις πετύχεις σε ώρες που δεν είναι ώρες αιχμής. Αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ps: Είδα ότι είσαι Σάμο. Άστο δεν παίζει hsdpa εκεί. Απλό 3g, Άντε στο Βαθύ να έχει κανένα 3,6. Τπτ περισσότερο. Τώρα αν σκεφτείς και την συνήθη κίνηση....

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

τι στο καλο... σε τι γραμματοσειρα εχεις ρυθμισμενο το τηλ για τα μηνυματα? Εγω το εχω σε "Προεπιλεγμένη Αλφάβητος" γιατί μόνο σε αυτή τη ρύθμιση γράφω με 160 χαρακτήρες.
Και γω την ιδια ρύθμιση έχω
www.kyris.gr

Κοίτα, 7.2 είναι το θεωρητικό max. Αυτό δεν θα το δεις ποτέ. Από εκεί και μετά παίζουν πάρα πολλά ρόλο. Έχεις 3G κάλυψη εκεί? Έχει hsdpa ο σταθμός που σε σερβίρει? Αν ναι, hsdpa στα πόσα? Τι κίνηση έχει εκεινη στιγμή ο σταθμός? Προταιρεότητα να ξέρεις ότι έχει πάντα η φωνή. Τα data έρχονται δεύτερα. Τι σήμα έχεις εκεί που βρίσκεσαι. Στο 3g παίζει ρόλο στο downlink rate το σήμα.

Όπως βλέπεις είναι πάρα πολλά που παίζουν ρόλο. Γενικότερα τις καλύτερες ταχύτητες θα τις πετύχεις σε ώρες που δεν είναι ώρες αιχμής. Αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ps: Είδα ότι είσαι Σάμο. Άστο δεν παίζει hsdpa εκεί. Απλό 3g, Άντε στο Βαθύ να έχει κανένα 3,6. Τπτ περισσότερο. Τώρα αν σκεφτείς και την συνήθη κίνηση....

Άρα φίλε μου δεν είναι θέμα ρυθμίσεων με αυτά που μου λες,οκ ευχαριστώ. :happy:

Άρα φίλε μου δεν είναι θέμα ρυθμίσεων με αυτά που μου λες,οκ ευχαριστώ. :happy:

Εφόσον γυρνάει σε 3G το κινητό (επάνω αριστερά εκεί που σου δίχνει το σήμα θα πρέπει να σου λέει 3G) δεν έχει κάτι άλλο από εσένα. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο σταθμό που σε έχει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

επιτελους καταφερα κ φλασαρα το κινητο:D:D:D!!!

του περασα την V10B_02 κ φαινεται ακομα πιο τελειο!!!;)

αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να κανω factory reset???:O

οσο πιο γρηγορα μου πειτε τοσο καλυτερα για να του περασω κ αλλα...

ευχαριστω!!!

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

επιτελους καταφερα κ φλασαρα το κινητο:D:D:D!!!

του περασα την V10B_02 κ φαινεται ακομα πιο τελειο!!!;)

αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να κανω factory reset???:O

οσο πιο γρηγορα μου πειτε τοσο καλυτερα για να του περασω κ αλλα...

ευχαριστω!!!

χαχαχα!!!!

κ εγω μοοολιςςς τα καταφερα!!!!

φιλε μου απ'οτι λενε οι guru του ιδους καλο ειναι να κανεις ενα reset..

στην τελικη, κακο δεν του κανεις!!

-----------

καποια στιγμη θα γραψω κ τη γνωμη μου για την κατα τ'αλλα ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ διαδικασια του flashing...

ΙΜΟ προς νεους χρηστες:

ο οδηγος του finaldestiny μια χαρα τα παει...

τα cab αρχειακια ομως... δε συνεργαζονται με οοολες τις ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ roms.......

συγχαρητηρια κ σε σενα λοιπον!!!δυο ερωτησουλες ακομα...

1ον)ποιες οι διαφορες της V10B_02 και V10M_02???

2ον)προς jimdem,οταν παω να κανω στο κινητο εγκατασταση το wetravel.jad μου λεει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας:mad:

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

συγχαρητηρια κ σε σενα λοιπον!!!δυο ερωτησουλες ακομα...

1ον)ποιες οι διαφορες της V10B_02 και V10M_02???

2ον)προς jimdem,οταν παω να κανω στο κινητο εγκατασταση το wetravel.jad μου λεει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας:mad:

την V10b_02 δεν τη δοκιμασα,

παντως επειδη κ εμενα μου ελεγε αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας πριν,

εχω να σ πω,

οτι οταν περασα την V10M_02, το jad εγκατασταθηκε κανονικα!!

Παιδες εγω δεν ξερω τελικα που θα καταληξω...Ειδα χτες την αντιστοιχη προταση της samsung με το S-8000 Jet κ επαθα την πλακα μου....Αν το δοκιμασε κανεις απο κοντα θελω να μου πει την γνωμη του.. Τιμη εκκινησης 409 ευρω!! Πολυ λιγα για αυτα που προσφερει το τηλεφςνο νομιζω...

http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Επισης κατι που με απασχολει αρκετα... Με τις ταινιες τι ακριβως παιζει τελικα? Επειδη ειδα οτι το divx/xvid του αρενα ειναι περιορισμενο σε αντιθεση με του renoir k του Samsung jet... Δλδ αν θελω να δω μια ταινια η ενα βιντεο κλιπ θα πρεπει να το κανω mp4 απαραιτητα?? αν ναι τοτε το θεωρω μεγαλο μειονεκτημα... :(
Pain is Inevitable - Suffering is Optional

με την προοτπική να αγορασω το lg arena, καπου σ' ενα site διαβασα οτι δεν υπστηριζει το youtube.

αληθευει αυτο;

ποια θεωρειτε ως καλυτερη επιλογη (για ενα χρηστη όχι και τοσο εξειδικευμενο με την τεχνολογία των κινητών): lg renoir ή lg arena?

Eυχαριστώ

Επισης κατι που με απασχολει αρκετα... Με τις ταινιες τι ακριβως παιζει τελικα? Επειδη ειδα οτι το divx/xvid του αρενα ειναι περιορισμενο σε αντιθεση με του renoir k του Samsung jet... Δλδ αν θελω να δω μια ταινια η ενα βιντεο κλιπ θα πρεπει να το κανω mp4 απαραιτητα?? αν ναι τοτε το θεωρω μεγαλο μειονεκτημα... :(

Υποστηρίζει divx ανάλυση μόνο 320χ240, οπότε ναι θα πρέπει να το κάνεις σε mp4.

με την προοτπική να αγορασω το lg arena, καπου σ' ενα site διαβασα οτι δεν υπστηριζει το youtube.

αληθευει αυτο;

ποια θεωρειτε ως καλυτερη επιλογη (για ενα χρηστη όχι και τοσο εξειδικευμενο με την τεχνολογία των κινητών): lg renoir ή lg arena?

Eυχαριστώ

Καλώς ήρθες.Το ρενουάρ υπερέχει μόνο στην κάμερα και σε καλύτερη λήψη βίντεο σε εσωτερικούς χώρους.Πουθενά αλλού.Θα έρθει αναβάθμιση που θα υποστηρίζεται το youtube μέσω wifi.

Ace of Hearts..

καλημερα.λοιπον να ρωτησω κατι.

1 ολοκληρωθηκε τελικα να βαλω χαρτες στο αρενα?

2 η οθονη ειναι σαν του i phone που δεν γραντζουνιεται?

Καλημέρα σε όλους κι ευχαριστούμε για τις βοήθειες!!

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια μου να το φλασάρω πήγα στην λύση της κανονικής αναβάθμισης μιας και αποφάσισα ότι το fm transmitter δεν με απασχολεί.

Προχωρώντας στην διαδικασία μέσω του προγράμματος Β2app και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από το lgmobile.com (κατέβασα πιο πριν έναν usbdriver που έλεγε Km900 cosmote ή κάτι τέτοιο) οδηγήθηκα στο πρόγραμμα αναβάθμισης της lg κι αφού έκανε μερικά πράγματα μου έβγαλε μια οθόνη η οποία έγραφε "emergency" και μου ζητούσε Serial και imei του κινητού. Τα έδωσα και μου πετάει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση!! Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου;

Παρατήρησα ακόμη πως όταν πήγα να το βάλω σε λειτουργία mass storage (συνδέοντας το με το pc) ο υπολογιστής μου δεν το έβλεπε, ενώ την δεύτερη φορά είδε ένα κενό drive.

Το κινητό μου έχει την έκδοση λογισμικού: ΚΜ900ΑΤ_V10b..

Έχει βγει επόμενη έκδοση απ'αυτήν εδώ;;;

Κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι ότι δεν έχει κολλήματα, και ότι γίνεται να προχωρήσουμε τα τραγούδια και τα βίντεο μπροστά διαμέσου της μπάρας..

Αγαπητά μέλη, έχω 2 νέα. Ένα καλό κι ένα κακό. Ας ξεκινήσω απο το καλό.

Άνοιξε το appstore στην Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη! Αύριο ανοίγει στην Κορέα και τις επόμενες ημέρες και σε περισσότερες χώρες. Θα το βρείτε εδώ: http://au.lgapplication.com/web.main.dev

Το κακό είναι οτι δεν υποστηρίζεται το αρένα (εύχομαι προς το παρών αλλά δεν πιστεύω) και υποστηρίζονται μόνο Windows Mobile συσκευές (KS20 & GM730)

-------------------------------

Για firmware: Πολλοί λένε "Ποιό είναι το καλύτερο"? Απάντηση: Κανένα (προς το παρών)

Το κάθε firmware έχει τα δικά του μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. πχ

Tο νέο της O2 έχει την καλύτερη απόδοση κάμερας

Το νέο της Vodafone υποστηρίζει YouTube μέσω Wi-Fi

Το νέο ανοιχτό της Ταϊλάνδης έχει Handwriting και Tag-it

Η τρέχουσα Europe Open έχει την καλύτερη απόδοση χωρίς όμως τα πλεονεκτήματα των ανωτέρω.

Λες ολος αυτος ο ντορος για το appstore να εγινε μονο για δυο συσκευές??!

Μακαρι να μην ειναι ετσι..

Σχετικα με τα firmware,

Ξερεις αν ή ποτε θα βγει αυτο το firmware που περιμενουμε εντος ιουλιου?

Ευχαριστω