geodom Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 wraia etsi prepei na ftiaxtw ligo giati pio prin sto forum pou diavaza kapoioi den eipan kai ta kalutera loipon se euxaristw polu file mou kai tha ta xanapoume otan to energopoihsw gia prwti fora. thanks kai pali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Τιποτα, ευχαριστηση μου! Υπομονη μεχρι αυριο που θα το ανοιξεις και θα κανεις τις οποιες ρυθμισεις χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μια χαρα ειναι το κινητο.Φυσικα εχει και τα μειον του ομως οπως καθε κινητο.Και τα σημαντικα μειον του κατα τη γνωμη μου ειναι -Η καμερα φωτογραφικη θα μπορουσε να ειναι πιο λεπτομερης,αν και ειναι καλη. -Οι φωτογραφιες το βραδυ δεν βλεπονται. -Η κακη ποιοτητα βιντεοσκοπησης το βραδυ. -Η κακη ποιοτητα βιντεοσκοπησης σε εσωτερικους χωρους(εμφανιζεται "θορυβος"). Αν σε ενοχλησει πολυ που θα ειναι vodafone, μπορεις να το φλασαρεις. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodom Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 i alitheia einai oti de me enoxlei kai polu i fotografiki giati exw to secret tou opoiou oi foto den paizontai aplws!!!! einai exairetikes.den xerw an exei tuxei na deis apo secret..?? paidia an apofasisw na to flasarw elpizw na me voithisete etsi? e spidey....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Όσον αφορά την φόρτιση, όταν γεμίσει αφαιρέστε απευθείας τον φορτιστή...απο κει κ μετά είναι το ίδιο και το αυτό οσο και να το αφησετε..απλα σημαντικο ειναι τις πρώτες 3 φορες να γινονται πλήρης φορτίσεις ξεφορτίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 γειά χαρά σε όλους, δεν έχω φλασάρει ακόμα το κινητό αλλά το σκέφτομαι. κάποιες ερωτήσεις προς αυτούς που έχουν φάει ...φλασιά (!) : με την έκδοση V10M_02 ... Α) έχετε κάποιο πρόβλημα με την ταξινόμηση των επαφών? η εύρεση των επαφών δουλεύει όπως με την μαμά έκδοση? Β) Αυτό το UMTS που διάβασα ότι λείπει τι είναι? χρειάζεται? σας ...λείπει? Γ) Όπως σας είπα και πρίν το κίν μου τρέχει την μαμά έκδοση. όταν λοιπόν συνδέω τα ακουστικά hands free το κιν κάθε τρείς και λίγο αρχίζει να κάνει κλήσεις από μόνο του! κυρίως όταν ακούω μουσική. πραγματικά πολύ εκνευριστικό. άσε που όταν μιλάω από hands free δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου. εσείς έχετε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Δ) Άλλο ένα πρόβλημα με το hands free: μετά από 3-4 mp3z που παίζει συνεχόμενα,τα επόμενα δεν ακούγονται. δεν βγαίνει ήχος ενώ ο player τρέχει! Αυτό σας το παρουσιάζει? Ε) Ως γνωστόν, η οθόνη του κινητού σβήνει όταν αυτό είναι κοντά στο κεφάλι. Με την καινούργια έκδοση υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 πολύ ωραίο το thread! έχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί κάποιος για να ρυθμίσει ή βελτιώσει το κινητό του. κρίμα που δεν το βρήκα νωρίτερα.. έψαχνα μόνο στο εξωτερικό για info.. πολύ ωραίος ο οδηγός finaldestiny86 μπράβο!!! βρήκα μόνο έναν παρόμοιο στα αγγλικά μετά από πολύ ψάξιμο, οι υπόλοιποι είναι λάθος, δε λειτουργεί κανένας. έκανα update το κινητό μέσα από το auto update και από V10L πήγε σε V10T_02, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. πέρασα το V10L_07 αλλά και πάλι τίποτα, οπότε έβαλα το V10M_02 που είναι πολύ ωραίο. τέλος vl, τέλος ενοχλητικά logos :D κράτησα όλα τα αρχεία από το update (.kdz, .cab, .wdb, .fls - .dfat κλπ) και μετέτρεψα τα 07_BB_CUST.dfat 09_a250_image.fls 10_a250_oem_code.fls σε .fat αυτά περιέχουν κάποια .bin τα οποία άνοιξα μέσω ενός hex editor και στην αρχή τους γράφουν MZ, αν δεν κάνω λάθος είναι windows executable files. υπάρχουν και κάποια .vui που μοιάζουν στη δομή με αυτά του xperia που έχει windows mobile. πιστεύω ότι το arena έχει kernel windows mobile και custon gui, το s-class. αν βρούμε έναν τρόπο να του φορτώσουμε κάποιον explorer και να τρέξουμε windows mobile προγράμματα θα είναι τέλεια. Πραγματικά ωραία και με αποδεδειγμένο τρόπο η παρατήρησή σου!:wink: Το κινητό είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν έχουν εξετασθεί όλες οι παράμετροι του λειτουργικού του. Ο καιρός θα δείξει. Στον φίλο που θέλει να κάνει φλασάρισμα, αν τελικά αποφασίσει να κάνει, να ακολουθήσει με προσοχή τον οδηγό του finaldestiny ή του Mylgarena.org. Καλή επιτυχία!;) γειά χαρά σε όλους, δεν έχω φλασάρει ακόμα το κινητό αλλά το σκέφτομαι. κάποιες ερωτήσεις προς αυτούς που έχουν φάει ...φλασιά (!) : με την έκδοση V10M_02 ... Α) έχετε κάποιο πρόβλημα με την ταξινόμηση των επαφών? η εύρεση των επαφών δουλεύει όπως με την μαμά έκδοση? Β) Αυτό το UMTS που διάβασα ότι λείπει τι είναι? χρειάζεται? σας ...λείπει? Γ) Όπως σας είπα και πρίν το κίν μου τρέχει την μαμά έκδοση. όταν λοιπόν συνδέω τα ακουστικά hands free το κιν κάθε τρείς και λίγο αρχίζει να κάνει κλήσεις από μόνο του! κυρίως όταν ακούω μουσική. πραγματικά πολύ εκνευριστικό. άσε που όταν μιλάω από hands free δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου. εσείς έχετε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Δ) Άλλο ένα πρόβλημα με το hands free: μετά από 3-4 mp3z που παίζει συνεχόμενα,τα επόμενα δεν ακούγονται. δεν βγαίνει ήχος ενώ ο player τρέχει! Αυτό σας το παρουσιάζει? Ε) Ως γνωστόν, η οθόνη του κινητού σβήνει όταν αυτό είναι κοντά στο κεφάλι. Με την καινούργια έκδοση υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Α) Σε εμένα, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ομαδοποίηση με βάση αλφαβητικής σειράς. Λύση: Σε κάθε όνομα, άλλαξα το αρχικό γράμμα σε αγγλικό (πχ: Κώστας σε...Kώστας) Β) Αυτό είναι αν θές να λειτουργεί μόνο το 3g δίκτυο. Όχι και τόσο πρακτικό μιας και δέν υπάρχει πάντα επαρκής κάλυψη 3g. Γ) Μήπως πατάς καταλάθος το κουμπί που βρίκεται πάνω στα hands-free? Ο ήχος είναι οκ και δυνατός μπορώ να πώ. Δ)Όχι. Δουλέυει μιά χαρά Ε) Δέν νομίζω. Εν κατακλείδι, έκανες factory reset μετά την αναβάθμιση? Κάνε ένα back-up και μετά κάνε factory reset. Λογικά τα εναπομείναντα προβλήματα θα λυθούν. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: The Korean Press:"The key thing to success for smart-phones depends on content. In line with the perception, LG will open 'LG App Store' in July to share contents for mobile applications," Αυτά είπε ο Ahn Seung-kwon, CEO της LG Electronics Mobile Communications. Reuters: LG has scheduled the launch of its own download store for July in the Korean market, aiming to eventually make it a place for LG phone users to access applications and digital content such as games and music. "Open operating systems will be the mainstream," Ahn said. Mobile-ent.biz: These dislosures came at the domestic launch of LG's new premium Arena touchscreen phone. It has targeted five million sales for the device. Επιτέλους, η πιό μεγάλη επιθυμία των κατόχων του Arena (εντάξει, όχι και όλων!) γίνεται σε λίγο καιρό πραγματικότητα! Πηγές: http://www.koreatimes.co.kr/www/news/biz/2009/06/123_46654.html http://www.reuters.com/article/rbssConsumerGoodsAndRetailNews/idUSSEO18792720090611 http://www.mobile-ent.biz/news/33489/LG-to-launch-app-store-in-Korea Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Εν κατακλείδι, έκανες factory reset μετά την αναβάθμιση? Κάνε ένα back-up και μετά κάνε factory reset. Λογικά τα εναπομείναντα προβλήματα θα λυθούν. καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση. στο θέμα μας, δέν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση. ούτε και factory reset. για το hands free, οχι δεν πατάω καποιο κουμπί. μπορεί να είναι ελλατωματικά τα ακουστικά ή να έίναι bug του λογισμικού μου (V10a) ψιλοβλακεία αυτό με την ταξινόνηση. έιναι διαδικασία το rename σε τόσες επαφές. Μόνο 3g δεν νομίζω να μου χρειαστεί οπότε μικρό το κακό με το UMTS To προβλημα είναι με το αυτόματο σβήσιμο της οθόνης. του έχω πάρει μια δερμάτινη θήκη και επειδή ακριβώς καλυπτεται η επιφάνεια του σενσορα, δεν βλεπω ποιος με καλεί η ποιόν καλώ! είναι τραγικό. ελπίζω σε μια επόμενη έκδοση αναβάθμισης που να το διορθώνει σ΄ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Οκ, είχα την εντύπωση οτι έκανες update. Πάντως αν εξαιρέσεις το πρόβλημα με την ταξινόμιση, όλα είναι οκ και σε εμένα αλλά και σε δεκάδες άλλα άτομα που έβαλαν τη νέα έκδοση. Για τη θήκη, αν νομίζεις οτι δεν θα επηρεαστεί πολύ η εμφάνισή της, κάνε καμια πατέντα (άνοιξε μικρή τρύπα) ή περίμενε μέχρι να βρεθεί λύση. Αν σε ενοχλεί το πρόβλημα με τις επαφές, περίμενε λίγες μέρες. Η LG Hellas μου είπε (τηλεφωνικά) οτι θα βγεί νέα έκδοση μέσα στον Ιούνιο με αλλαγές. Είδωμεν... Edit: Πρός moderators-Δεν νομίζετε οτι πρέπει το thread να γίνει pinned? Έχει καθημερινή συμμετοχή και πολλές εμφανίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikou Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Πάντως όταν με το καλό μου'ρθει, δεν θα κάνω πειράματα με την πρώτη φόρτιση. Οι οδηγίες λένε ξεκάθαρα: "Αγνοήστε το μήνυμα "πλήρης φόρτιση" και αφήστε το περίπου 14 ώρες"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ispector Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 βρήκα τρόπο για να κάνουμε decrypt τα .kdz!!! δε μπορει να το κάνει flash αλλά τουλάχιστον μπορώ να πάρω το .cab. έχει σχεση με τα 2 dll που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. υπάρχουν 3 εκδόσεις: η πρώτη ειναι αυτή που έρχεται μαζί με το πρόγραμμα, μπορείς να κάνεις update μόνο .cab αρχεία η δεύτερη είναι αυτή που αναφέρουν στο mylgarena.com, κάνει decrypt τα .kdz σε .cab αλλά δε μπορείς να κάνεις update η τρίτη είναι αυτή που έρχεται μαζί με τα .cab ή .kdz firmwares και απλώς κρασάρει τον updater αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει .kdz firmware, να μου το πει για να γράψω έναν οδηγό για το πως θα πάρει το .cab αρχειό. ακούγεται απλό αλλά δεν είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μα.... :confused: Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε flash τα kdz? Εγώ το έχω φλασάρει με το kdz.:happy: Υπάρχει οδηγός στο mylgarena για το τι πρέπει να κάνεις για να βλέπει και να φλασάρει τα kdz. Ή μήπως εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς? PS: Μην ασχολείστε με φωστήρες του στιλ, don't touch! Και καλό είναι ο καθένας να κρατάει τις νουθεσίες για πάρτη του. :X Μεγάλα παιδάκια είμαστε και ξέρουμε τι κάνουμε.:cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honest Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Πάντως όταν με το καλό μου'ρθει, δεν θα κάνω πειράματα με την πρώτη φόρτιση. Οι οδηγίες λένε ξεκάθαρα: "Αγνοήστε το μήνυμα "πλήρης φόρτιση" και αφήστε το περίπου 14 ώρες"! κι εγω αυτο εκανα και το αφησα και παραπανω:rolleyes: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodom Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 paidia to pira to kinito prin apo 2 wres kai kati kai twra to exw kai fortizei.!!!! ithela na rwtisw an kapoios pou exei vl suskeui mporei na mou pei an to kouti tis suskeuis eixe ap exw kapoio shma tis voda i kati tetoio , kati telos pantwn pou na upodeiknuei tin vl epexergasia tou. rwtaw giati to secret otan to pira kai itan vl to kouti tou apexw fainotane oti itan tis voda enw auto pou exw egw den grafei pouthena kai tipota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 παιδιδα βγηκε καινουριο we travel....και μαντεψτε...δουλευει το δοκιμασα!!!!επιτελους.... Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 παιδιδα βγηκε καινουριο we travel....και μαντεψτε...δουλευει το δοκιμασα!!!!επιτελους.... Τι εννοεις??κανονικα σαν gps η a-gps??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veroukaki Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παιδια εχει παιξει κανεις βιντεακια απο youtube μεσω 3G? Εχω συνδεση vodafone και οταν επιλεγω ενα βιντεακι, με βγαζει στον mediaplayer, προσπαθει... προσπαθει και τελικα μου βγαζει "σφαλμα χρονου αναμονης". Ξερει κανεις τπτ γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 κανονικότατο2823884]Τι εννοεις??κανονικα σαν gps η a-gps??? ναι εννοώ κανονικότατα gps αν και ακόμη δεν είναι τελείως έτοιμο...θα υπάρξουν κάποιες διορθώσεις... Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolg7 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Υπαρχει οδηγος εγκαταστασης για το καινουργιο we travel??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Υπαρχει οδηγος εγκαταστασης για το καινουργιο we travel??? ειναι σχεδον οπως στο προηγουμενο....οι διαφορες που κανιυμε σε αυτην την εκδοση βρισκονται στο forum του site του we travel Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unbreak2009 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 gia sas, diavasa sxedon olo to thread gia to arena.. terastio kai endiaferon. protino na ftiaxnei ena blog apo ta pio drastiria melh pou exoun vrei kai fadastikes liseis gia diafora problimata. Ego tha protimousa na perimena mia episimi enhmerosh pou na lunei ta problimata, opos to na pigainei h mousiki ekei pou thes me thn bara, to GPS. Gia to FM trasmitter polu tha to ithela alla ksero oti apo episimo update den tha to paro... os tora oi enhmeroseis den exoun lisei ta 2 parapano provlimata akoma e? o jimdem582 ekane post to eksis>>>>> Ενημέρωση απο εξυπηρέτηση πελατών LG: Έχει όντως προγραμματιστεί αναβάθμιση μέσα στον Ιούνιο που θα λύσει προβλήματα και (λογικά) θα έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά. Όσων αφορά το AppStore, η LG είπε οτι ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. ara auto theoro oti tha erthei apo to pc suit os anavathmisi? To exo kamia vdomada to kinito .. kai den exo kanei pote flash se kinita .. opote eimai distaktikos na kano peiramata.. euxaristo! exo kanei tis ruthmiseis opos diavasa allou kai sto forum auto, gia na doulepsei to gmail me pop. Mporo na dexto alla oxi na steilo email... mono an xrisimopoio to gmail for mobiles pou einai ena java application boro na steilo email apo to arena.... oi odigies pou akolouthisa einai oi parakato: LG Arena tip – Gmail setting Step by step: LG-Arena info User Name=your email address Password=your password My name=blank Email address=your email address Reply email address=your email address Outgoing mail server=smtp.gmail.com Incoming mail server=pop.gmail.com Please note: Not POP3, JUST POP Maximum receive size=1MB Mailbox type-POP3 Save to server=on Download option=I have used ‘Header Only’ and ‘All’, both worked OK Access point=(for me it’s 02 pay monthly) or wifi Advanced settings SMTP port number=465 SMTP TLS/SSL=on Incoming server port=995 Incoming TLS/SSL=on APOP secure login=off SMTP authentication=on SMTP username=your email address SMTP password=your login password Now you could send and receive mail completely. hope it’s helpful, enjoy! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodom Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 paidia simera energopoihsa to arena meta apo tin 14wri fortisi kai mporw na pw oti oi prwtes mou entpwseis einai kati para panw apo ikanopoihtikes!!!!! me liga logia to goustarw polu auto to kinito!!!! mporei kapoios na mou apantisei an xerei .... otan mpaineis sto browser me wifi pws katalabainw apo ta eikonidia pou exoun emfanistei panw aristera oti de me xrewnei i voda??? kai parolo pou to exw anoixtw to wifi pws xerw oti de mpainei me 3g???? sas euxaristw ek twn proterwn!!!:) Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veroukaki Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Φιλε geodom τουλαχιστον απο την δικη μου εμπειρια με το κινητακι, αν εχεις ενεργοποιησει το Wifi και εχεις βρει δικτυο πρωτα, μολις μπαινεις στον browser σου βγαζει να διαλεξεις αν θελεις να μπεις με Wifi η 3G, αν διαλεξεις Wifi δεν σε χρεωνει. Επιπλεον συνηθως οταν μπαινεις με 3G το σημα πανω δεξια αλλαζει απο G σε 3g και σε H... Συνηθως, αλλα αν στο κανει αυτο, μαλλον προσπαθει να πιασει καλυτερο σημα, αρα εισαι με 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 gia sas, diavasa sxedon olo to thread gia to arena.. terastio kai endiaferon. protino na ftiaxnei ena blog apo ta pio drastiria melh pou exoun vrei kai fadastikes liseis gia diafora problimata. Ego tha protimousa na perimena mia episimi enhmerosh pou na lunei ta problimata, opos to na pigainei h mousiki ekei pou thes me thn bara, to GPS. Gia to FM trasmitter polu tha to ithela alla ksero oti apo episimo update den tha to paro... os tora oi enhmeroseis den exoun lisei ta 2 parapano provlimata akoma e? o jimdem582 ekane post to eksis>>>>> Ενημέρωση απο εξυπηρέτηση πελατών LG: Έχει όντως προγραμματιστεί αναβάθμιση μέσα στον Ιούνιο που θα λύσει προβλήματα και (λογικά) θα έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά. Όσων αφορά το AppStore, η LG είπε οτι ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. ara auto theoro oti tha erthei apo to pc suit os anavathmisi? To exo kamia vdomada to kinito .. kai den exo kanei pote flash se kinita .. opote eimai distaktikos na kano peiramata.. euxaristo! οι ως τωρα ενημερωσεις (εννοω αυτες που φλσαρουμε εμεις) τα ιορθωνουν φιλε μου...οσο για τις επισημες...τη διορθωση της μπαρας θα την εχεις αλλα το fm transmitter εχει απαγορευθει στην ελλαδα... οσο για το φλασαρισμα να σε ενημερωσω οτι ειναι μια απλη διαδικασια κ δεν εχεις να φοβηθεις κατι...αν ωστοσο δε θελεις περιμενε την επερχομενη επισημη αναβαθμιση.. Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 παίδες σκοπεύω να πάρω το lg arena και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα...τι είναι ακριβώς το fm transmitter? ανοίγω το ράδιο και σε μια συγκεκριμένη συχνότητα στέλνω σήμα από το κινητό και ακούγεται η μουσική από τα mp3? επίσης αν το πάρω unbranded θα λειτουργεί το fm transmitter? και αν ναι θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να το χάσω μετά? επίσης το gps είναι λειτουργικό? δηλαδή υπάρχουν χάρτες της ελλάδας σε κάποιο πρόγραμμα? γιατί νομίζω είναι κλειστό το λειτουργικό....τέλος με ενδιαφέρει η οθόνη,είναι καλή η ανάλυση και τα χρώματα? σε σχέση με το iphone? ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτό κοιτάζω να πάρω αν και δεν καταλαβαίνω και τι γράφει...δεν εξηγεί καλά η μετάφραση με τα ισπανικά http://cgi.ebay.ie/LG-Arena-KM900-NUEVO-Y-LIBRE_W0QQitemZ220433603117QQcmdZViewItemQQptZES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles?hash=item3352ddda2d&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A2|66%3A2|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts