Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά 2 ερωτήσεις:

1) Η κάμερά του είναι συνολικά καλύτερη από του Viewty;

2) το viewty αργεί πολύ να εμφανίσει σε preview τα βίντεο που έχεις περάσει και γενικά είναι αργό... το arena έχει τέτοια προβλήματα; Ωστόσο να τονίσω πως αυτό συμβαίνει στο Viewty μόνο όταν του έχεις φορτώσει πολλά βίντεο οπότε απαντήστε όσοι έχετε φορτώσει πολλά βίντεο και στο Arena.

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης να συμπληρώσω και κάτι ακόμα. Με το convert με κάποιο από τα προγράμματα που έχουν προταθεί για καλύτερη ανάλυση, η αναπαραγωγή είναι απροβλημάτιστη; Δηλαδή το κινητό ελπίζω πως δεν δείχνει να ζορίζεται, έτσι δεν είναι;

http://www.e-click.gr & http://www.mobilecenter.gr

ειναι Outofstock εδω και μια εβδομαδα

γνωριζετε καποιο αλλο μαγαζι που να το φερνει unbranded?

ευχαριστω

EDIT: To εχει παρει κανεις απο e-shop???

EDIT2: e-shop=ελληνικη αντιπροσωπειας=no fm trans

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Επίσης να συμπληρώσω και κάτι ακόμα. Με το convert με κάποιο από τα προγράμματα που έχουν προταθεί για καλύτερη ανάλυση, η αναπαραγωγή είναι απροβλημάτιστη; Δηλαδή το κινητό ελπίζω πως δεν δείχνει να ζορίζεται, έτσι δεν είναι;

Σούπερ παίζει :)

Ace of Hearts..

www.e-click.gr & www.mobilecenter.gr

ειναι Outofstock εδω και μια εβδομαδα

γνωριζετε καποιο αλλο μαγαζι που να το φερνει unbranded?

ευχαριστω

EDIT: To εχει παρει κανεις απο e-shop???

EDIT2: e-shop=ελληνικη αντιπροσωπειας=no fm trans

Το έχω πάρει εγώ από e-click, debranded, με FM Transmitter.

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Καλημερα! ξερεις κανεις τι μπορω να κανω για να μοθ διαβαζει υποτιτλους?? μου τους βγαζει σε μια περιεργει γλωσσα...:worry:
Aporw me mena...:O

Οχι δεν παιζει, ενω στο ρενουαρ παιζει κανονικα.Ειναι φανερο οτι κατι εχει γινει στραβα στην υλοποιηση του divx. Eιναι παραξενο παντως..Ευελπιστω να λυθει με αναβαθμιση.

Δλδ, τα divx videos που παίζουν στο Viewty (τα είχα κατεβάσει σαν avi και τα μετέτρεψα με το divx converter σε divx) δεν θα παίζουν στο Arena? Κουλό μου ακούγεται. :wacko: (Για να μην πω .αλακία!) Θα πρέπει να τα ξαναμετατρέψω όλα σε mp4 με το xmediarecode ή το xilisoft όπως προτείνεις? Ζήσε Μάη μου... :(

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

μπορει καποιος να μου πει με το xmedia τι μετατροπη πρεπει να κανω??εννοω σε τι μορφη πρεπει να συμπληρωσω! γιατι δεν μου παιζουν...:worry:

παιζει λετε να τα επαιξε το gps και να μη βρισκει με τιποτα 2η φορα την τοποθεσια μου ???

τελικά Δευτέρα πάει στο service της LG, Σινώπης..........:cry::cry::cry::cry:

θα το πας στο service λογω gps??? δε ξαναεκανε τπτ οπου κ αν το δοκιμασες??

Δλδ, τα divx videos που παίζουν στο Viewty (τα είχα κατεβάσει σαν avi και τα μετέτρεψα με το divx converter σε divx) δεν θα παίζουν στο Arena? Κουλό μου ακούγεται. :wacko: (Για να μην πω .αλακία!) Θα πρέπει να τα ξαναμετατρέψω όλα σε mp4 με το xmediarecode ή το xilisoft όπως προτείνεις? Ζήσε Μάη μου... :(

Δυστυχώς ειναι κουλό..

μπορει καποιος να μου πει με το xmedia τι μετατροπη πρεπει να κανω??εννοω σε τι μορφη πρεπει να συμπληρωσω! γιατι δεν μου παιζουν...:worry:

το xmediarecode εχει προφιλ lg-lg arena (mp4 τα σώζει).To εβαλες το προφίλ;

Ace of Hearts..

Κριμα κι εγω που ελεγα να το παρω να πεταω μεσα καμμια δεκαρια divix μιας και υπαρχει τεραστια χωρητικοτητα και να εχω ενα φορητο dvd player, που λεει ο λογος.Επισης κριμα γιατι απο οτι ακουω και το βιντεο του αν δεν υπαρχει καλος

φωτισμος ειναι χαλια.Μπορει καποιος να ανεβασει ενα βιντεακι σε δυσκολες συνθηκες φωτισμου να δουμε ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα?

εγω απλα λεω να περιμενουμε το firmware update που θα ερθει κ πολλα απο τα προβληματα μας θα λυθουν...κ αν δε λυθουν με το επισημο το πολυ πολυ περιμενουμε για φλασαρισμα να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι..!

Γνώμη μου είναι… γιατί να ασχοληθεί κάποιος με το Arena τη στιγμή που LG ετοιμάζει το Viewty Smart (GC900) ή Viewty II ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί. Λίγο υπομονή χρειάζεται, από το να αλλάζουμε κάθε δυο μήνες τηλέφωνο.

το xmediarecode εχει προφιλ lg-lg arena (mp4 τα σώζει).To εβαλες το προφίλ;

μα δεν εχει πουθενα το αρενα...:( εχει ολα τα αλλα εκτος απο αυτο..:blink:

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!! ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ!

και μια τελευταια ερωτηση..με τους υποτιτλους μπορω να κανω κατι???

θα το πας στο service λογω gps??? δε ξαναεκανε τπτ οπου κ αν το δοκιμασες??

ναι, πουθενά και τίποτα. Και επευκαιρίας κολλάει μερικές φορές η οθόνη αφής και δε πατιέται, και δεν ανοιγει πάντα η βιντεοκάμερα με το εξωτερικό κουμπί συνεχόμενα πατημένο.

ησουν ατυχος τελικα...περαστικα με το service κ γρηγορα...!!! να ερθεις να τα λεμε για το gps...! :lol:

παρολο που μετετρεψα την ταινια με το xmedia και εβαλα το σωστο προφιλ μου λεει οτι δεν υποστηριζεται...! :cry: τι εκανα λαθος?? τι λετε να φταιει?? :worry:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα review επιμένουν στα specs ότι υποστηρίζει xvid και divx...

Στο gsmarena αναφερει στα πλην της συσκευης τις περιορισμενες δυνατοτητες στην αναπαραγωγη divix.Aν βελτιωθει σε αυτο και σε συνδυασμο με τη τιμη που ασφαλως θα πεσει, θα ειναι η ιδανικη λυση για μενα.Μετα θα ξαναπαρω νεο κινητο

οταν τα κινητα που γραφουν βιντεο 1080p πεσουν κατω απο 350 ευρα.

ησουν ατυχος τελικα...περαστικα με το service κ γρηγορα...!!! να ερθεις να τα λεμε για το gps...! :lol:

εγινε οκ .... θα ενημερώνω

:)

Είδατε οτι το έχει και το you.gr; Στο τέλος έχει τα 3 λογότυπα, wind, cosmote & vodafone. Τί σημαίνει αυτό; Λέτε να ξεκίνησε επιτέλους και από τους άλλους; Άντε γιατι το έχω ήδη βαρεθεί και ας μην το έχω πάρει ακόμα. Τόσο καιρό το περιμένω...

δεν μπορει να με βοηθησει κανεις?? :cry:

και ακομη μια ερωτηση! τι πρεπει να κανω για να μπορω να βλεπω βιντεο στο κινητο απο το youtube?χρειαζομαι καποιο flash??:worry:

Προς φίλο Spidey:

Μπορείς να δεις αν παίζει το Arena αυτά τα 2 βιντεάκια? Το 1ο είναι .avi με codec divx και το 2ο mp4 (λογικά αυτό θα παίζει). Τα μετέτρεψα μέσω του παρακάτω url. Βάζεις το youtube βίντεο και στο μετατρέπει σε πολλά είδη αρχείων και πολλά codecs. Αν δεν το ξέρεις, δοκίμασέ το.

address:

http://www.mediaconverter.org/

video 1:

http://files.filefront.com/Twisted+1avi/;13663953;/fileinfo.html

video 2:

http://files.filefront.com/Twisted+2mp4/;13663954;/fileinfo.html

Σε ευχαριστώ πολύ! :)

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...