Baggy Δημοσιεύτηκε February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2009 Kalimera se olous . katebasa kai ekana install to Destinator 8. exei kanenas skins gia ayto? Apo to 7 den douleyoun kai oi lexeis den xwrane sta koutakia tis ploiigisis. eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 geia sou file mou mporeis na mou steileis to link gia na katebasw kai egw to dest8 Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matter Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Το destinator 8 είναι PNA version, πειραγμένη ώστε να παίξει σε PDA. Λόγω των μετατροπών αλλά και της μετάφρασης, δεν χωράνε οι χαρακτήρες στα κουτάκια. Επίσης δεν υπάρχουν ακόμα skins. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 το dest8 μπορει να παιξει και σε pda με ορισμενες μετατροπες... ωστοσο δεν ενδείκνυται ακομα η λειτουργεια του σε pda γιατι συνεχως κολαει και γενικα η λειτουργεια του δεν ειναι η καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Έτσι είναι. Συνιστώ να μείνουμε με το 7 μέχρι τουλάχιστον να δούμε μια πιο σταθερή έκδοση του 8 στο μέλλον. Εξάλλου οι χάρτες είναι οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εδώ βγήκε το 9 πριν βγει καλά καλά το 8.:p ps. Γιάννη καλορίζικος comod!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts