Jump to content

[Πληροφορίες] Ραδιοφωνο στο iPhone

tkatsinas_21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 9 months later...
  • Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανως και δεν παιζουν αυτα που δοκιμαζεις, με αλχημειες του στυλ http->mms... Πρεπει να δωσεις κατευθειαν το audio stream...

Για imagine 89,7 ειναι το

http://imagine897.123ustream.com:8000/live

και ΑΝΤ1 Θεσ/κης

mms://64.124.106.254/ant1thess

Ολα παιζουν. Πχ ο ΑΝΤ1 Θεσ/κης που εδωσα πιο πανω εχει link απο onestreaming.com... Δεν θελει κοπο, θελει τροπο :D

παιδιά ακόμα παιδεύεστε εδώ σας έχω τη λύση. πρώτα κάντε jailbreak το iphone μετά κατεβάστε το wunderradio

παιδιά ακόμα παιδεύεστε εδώ σας έχω τη λύση. πρώτα κάντε jailbreak το iphone μετά κατεβάστε το wunderradio

Είναι με σύνδεση στο internet???

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Από πούτο κατεβάζουμε?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Παιδια,πλακα κανετε?Αν ειναι μεσω ιντερνετ τι να το κανουμε!Ετσι κι αλλιως υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για ραδιο μεσω ιντερνετ...:):!:

Apple iPhone 14 Pro Max

υπαρχει δηλαδη το wunderadio sto cydia??? μπορει να μας πει το παιδι που το βληκε που να ψαξουμε

Δεν καταλαβες!Δεν μιλαω για τι συγκεκριμενη εφαρμογη.Αλλα υπαρχουν τουλαχιστον 3-4-πχ.iRadio GR-που κανουν αυτη τη δουλεια!Ο σκοπος ειναι να μπορουμε να εχουμε ραδιο χωρις ιντερνετ,οπως στα Νοκια πχ.:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Υπάρχει σε free κάποια εφαρμογή για ραδιόφωνο(ιντερνετικό ή μή)??

Υπάρχει σε free κάποια εφαρμογή για ραδιόφωνο(ιντερνετικό ή μή)??

Φιλε μου,οπως αναφερω πιο πανω:πχ.iRadio GR,ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!Χωρις,προς το παρων δεν υπαρχει λεμε1:)

Apple iPhone 14 Pro Max

• 2 months later...
Παιδια να ρωτησω κτ εγω? Με καποιο data plan δν συμφερει να εχουμε ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ?

Φίλε μου αν είσαι πραγματικός ραδιοφωνάκιας σαν κ εμένα θα καταλάβεις ότι το data plan δεν είναι επιλογή αν δεν έχεις unlimited mb. Δυστυχώς πρέπει κατά τη γνώμη μου να περιοριστείς όπου έχεις wifi.

Τα apps υποθέτω τα ξέρεις. Το δικό μου αγαπημένο είναι το wunder radio.

Φίλε μου αν είσαι πραγματικός ραδιοφωνάκιας σαν κ εμένα θα καταλάβεις ότι το data plan δεν είναι επιλογή αν δεν έχεις unlimited mb. Δυστυχώς πρέπει κατά τη γνώμη μου να περιοριστείς όπου έχεις wifi.

Τα apps υποθέτω τα ξέρεις. Το δικό μου αγαπημένο είναι το wunder radio.

Aλήθεια, αν ακούσεις για παράδειγμα 5 λεπτά ραδιόφωνο.. πόσα mb σου τρώει?? Είναι σαν να κατεβάζεις όλο το τραγούδι, ή πέταξα μεγάλη κοτσάνα?? :p

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο σε wi-fi..

Απεριόριστο mobile internet δεν νομίζω ότι υπάρχει στα κινητά ακόμα από καμία εταιρία κινητής..Και αυτές που το λένε απεριόριστο έχουν βάλει το όριο των 3GB (το θερωρείς αρκετό δηλαδή) Απλά δεν έχω καμία ιδέα το πόσα mb τραβάει τέτοιου είδους εφαρμογή.. Εγώ έχω και το wunder radio , αλλά και το ''ραδιόφωνο''

• 3 months later...
Guest lagoudakis
την καλημερα μου:)πειτε μου ποια εφαρμογη να κατεβασω για να ακουω ραδιοφωνο,απλα να μην κρασαρει και να πιανει ελληνικους σταθμους,ειδα το Pocket tunes radio,να το παρω η θα πεταξω τα 5,5 ευρω που κανει;ευχαριστω:) Edited by lagoudakis

Χάλια είναι το iRadio GR. Κρασάρει αρκετές φορές, αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι η κοροϊδία των developers.

Μπορείς να δεις εδώ το γιατί: http://itunes.apple.com/gr/artist/macexperts-l-t-d/id324677530

Η καλύτερη για εμένα είναι το Wunder Radio. Δεν θα κλαις τα € που θα δώσεις σίγουρα.

مفاجأة

Aλήθεια, αν ακούσεις για παράδειγμα 5 λεπτά ραδιόφωνο.. πόσα mb σου τρώει?? Είναι σαν να κατεβάζεις όλο το τραγούδι, ή πέταξα μεγάλη κοτσάνα?? :p

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο σε wi-fi..

Απεριόριστο mobile internet δεν νομίζω ότι υπάρχει στα κινητά ακόμα από καμία εταιρία κινητής..Και αυτές που το λένε απεριόριστο έχουν βάλει το όριο των 3GB (το θερωρείς αρκετό δηλαδή) Απλά δεν έχω καμία ιδέα το πόσα mb τραβάει τέτοιου είδους εφαρμογή.. Εγώ έχω και το wunder radio , αλλά και το ''ραδιόφωνο''

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που κανείς stream μέσω εφαρμογών έχουν αρκετά μεγαλύτερη συμπίεση από τα κανονικά mp3 που έχεις με την ανάλογη φυσικά ποιότητα. Περίπου στο μισό και παραπάνω (τις περισσότερες φορές). Οπότε υπολόγισε περίπου ότι κατεβάζεις το μισό όγκο από αυτόν που πραγματικά ακούς.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

• 1 year later...
Ίσως με κάποιο εξωτερικό αξεσουάρ. Δε το έχω ψάξει το θέμα. οπότε δε στο λέω με σιγουριά.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

TuneIn Radio δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

Έχει και επιλογή να μην μπαίνει από cellular data αλλά μόνο wifi

παιδια παιζει να υπαρχει ραδιοφωνο χωρις συνδεση στο ιντερνετ???

Υπάρχουν κάτι ακουστικά με δέκτη fm στο eBay κάνουν γύρω στα 15-25 ευρω και το εχει και η Vodafone στα 40-50 ευρω

παιδια παιζει να υπαρχει ραδιοφωνο χωρις συνδεση στο ιντερνετ???

κοιταξε για το Griffin iFM Radio Receiver for iPhone and iPod

Samsung galaxy s21+