kospilot1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ρε παιδια καντε λιγο υπομονη...σχεδον δυο χρονια το αναμεναμε και δεν μπορειτε να περιμενετε λιγες μερες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 | How to Transfer Files From Your iPhone Using Bluetooth http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3214 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sachedelic Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Mπορει να μας γραψει καποιος αναλυτικα τον τροπο που μπορει να αποκτησει κανεις την εφαρμογη? Επισης κανει για iphone 2g?Γτ διαβασα 4 σελιδες πισω κα ιακρη δεν εβγαλα!:wacko: Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Mπορει να μας γραψει καποιος αναλυτικα τον τροπο που μπορει να αποκτησει κανεις την εφαρμογη? Επισης κανει για iphone 2g?Γτ διαβασα 4 σελιδες πισω κα ιακρη δεν εβγαλα!:wacko: Ευχαριστω εκ των προτερων! Μολις 2 λεπτα πριν απο το μηνυμα σου, δημοσιευσα εναν οδηγο με την διαδικασια :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sachedelic Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 την ωρα που εγραφα προφανως εγραφες και εσυ!χαχα! Μπηκα στο Cydia αλλα δεν το εχει το ibluetooth! Eχω iphone 2g! Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 την ωρα που εγραφα προφανως εγραφες και εσυ!χαχα! Μπηκα στο Cydia αλλα δεν το εχει το ibluetooth! Eχω iphone 2g! Eυχαριστω! το repo του ispazio το εχεις ? Αν θυμαμαι καλα ειναι αυτο: http://repo.ispazio.net/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sachedelic Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 το source του ispazio εννοεις? Ναι το εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 λεω να το δοκιμασω και εγω...αυτο το device code που ζηταει στο registration ειναι το serial number?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Kατεβάστε το από xsellize (γκουχ) όσοι έχετε πρόβλημα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παιδια εκανα πατατα!!!τα εχασα τα ευρωπουλα μου φαινεται...δεν προσεξα καλα και στο registration εβαλα το serial number του τηλ μου αντι το device code που μου δειχνει στο application....τι κανω τωρα???HELP!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Κατέβασέ το σπασμένο απο xsellize. Ούτως ή άλλως τον πλήρωσες τον άνθρωπο. Πες πως έκανες donate :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistzoulouhas Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παντως ο server πρεπει να εχει ακομα προβλημα...δε μπορω να παρω το free trial...παντως παρατηρησα κατι και ηθελα να μου πειτε και σεις 1)μεχρι στιγμης μονο μεταφορα φωτογραφιων εχει γινει και τιποτα παραπανω 2)κατι περιεγο:μολις ανοιξει το ibluetooth ανοιγει μαζι και το bluetooth του iphone...μολις κλεισω την εφαρμογη παραμενει το bluetooth ανοιχτο και οταν παω settings->general->bluetooth δειχνει κλειστο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Κατέβασέ το σπασμένο απο xsellize. Ούτως ή άλλως τον πλήρωσες τον άνθρωπο. Πες πως έκανες donate :) μια φορα ειπα να αγορασω και εγω κατι και μου βγηκε ξινο ρε γμτ!!!!!:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 μια ερωτηση εχω δουλευει απο καποια εκδοση κ μετα το bluetooth (πως την βλεπουμε θυμιστε μου:O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παντως ο server πρεπει να εχει ακομα προβλημα...δε μπορω να παρω το free trial...παντως παρατηρησα κατι και ηθελα να μου πειτε και σεις 1)μεχρι στιγμης μονο μεταφορα φωτογραφιων εχει γινει και τιποτα παραπανω 2)κατι περιεγο:μολις ανοιξει το ibluetooth ανοιγει μαζι και το bluetooth του iphone...μολις κλεισω την εφαρμογη παραμενει το bluetooth ανοιχτο και οταν παω settings->general->bluetooth δειχνει κλειστο...... Θα πατάς home και θα πατάς το x που έχει πάνω αριστερά γιατί αλλιώς παραμένει ανοιχτή η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ακομα και το σπασμενο δε λειτουργει σε μενα...παταω send και συνεχως κρασαρει.... τωρα δεν κρασαρει αλλα μου βγαζει "unable to connect to remote device" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Σε μένα παίζει μια χαρά. Θα το κρατήσω λίγες μέρες έτσι και μετά θα το αγοράσω, δείχνει να αξίζει τα 3€... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Εμένα απο xSellize δουλεύει μια χαρά! Δοκίμασα send/receive απο pc! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ε ρε ********* τοσο γκαντεμης ειμαι πια!!!και να φανταστειτε οτι δοκιμαζω με το mac μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δοκίμασα και του xSellize αλλά δεν μπορώ να λάβω ούτε από κινητό αλλά ούτε και από το pc. Μπορώ να στείλω όμως κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistzoulouhas Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 κατα την αποστολη καποιων φωτογραφιων ΠΡΟΣ το iphone μολις τελιωσει η αποστολη εμφανιζει ενα save error...γνωριζει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masif Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Αν επιλέγεις να αποθηκευτούν στο photo library νομίζω ότι είναι γενικό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ε ρε ********* τοσο γκαντεμης ειμαι πια!!!και να φανταστειτε οτι δοκιμαζω με το mac μου... kospilot1, έχεις ενεργοποιήσει το BT sharing από τις ρυθμίσεις στο mac? http://img95.imageshack.us/img95/9760/picture1o.png Όσο για τον κωδικό, μπορείς να στείλεις ένα email στον MeDevil και να ξεκαθαρίσεις το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistzoulouhas Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Αν επιλέγεις να αποθηκευτούν στο photo library νομίζω ότι είναι γενικό το πρόβλημα αρα αντι για "save in photo library θα πρεπει να παταω "save as..." που θα την αποθηκευω ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Αν επιλέγεις να αποθηκευτούν στο photo library νομίζω ότι είναι γενικό το πρόβλημα Εμένα μου την έσωσε κανονικά! Μόλις δοκίμασα το εξής: έστειλα στο path του Installous μια .ipa με το Bluetooth κ μετά έκανα install απο Installous. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts