zafevolution Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Και στο δικο μου ετσι εγινε πριν λιγο το δοκιμασα. Τι μαρκα ειναι το bluetooth σου? Εμενα Nokia. Εαν το εχουν κανει ετσι ειναι μεγαλη βλακεια γιατι μπορει να συνδεθει καποιος κατα λαθος με ενα ξενο bluetooth π.χ. σε ενα καφε και να ψαχνεται!! Είτε έχει είτε δεν έχει κωδικό είναι το ίδιο. Αφού έτσι και αλλιώς είναι ένα default νούμερο δεν μπορείς να το αλλάξεις. Τα bluetooth gadgets κάνουν pairing με τις mac που έχουν, όχι με το κωδικό. Ο κωδικός είναι ψιλοάχρηστος.. Από τη στιγμή που κάνει pairing συνδέεται μόνο με αυτή τη συσκευή/ες. Εάν θέλεις να το συνδέσεις με μια άλλη συσκευή πρέπει να το κάνεις reset. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Έχω παραγγείλει απο τις 21 Ιανουαρίου την invisibleSHIELD και ακόμα να μου έρθει...έχω βάλει free shiping άλλα έπρεπε να είχε έρθει εδώ και 2 μέρες....Εσας με ΕΛΤΑ ήρθε η με courrier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Έχω παραγγείλει απο τις 21 Ιανουαρίου την invisibleSHIELD και ακόμα να μου έρθει...έχω βάλει free shiping άλλα έπρεπε να είχε έρθει εδώ και 2 μέρες....Εσας με ΕΛΤΑ ήρθε η με courrier? Λοιπόν εγώ πάλι εντυπωσιάστηκα μου έστειλαν ταχυδρομικά και δωρεάν την invisibleSHIELD, τη προηγούμενη Τρίτη 27/1 έγινε η αποστολή της παραγγελίας και σήμερα πρωί 5/2 έφτασε 9 ημέρες ευτυχώς που δε πλήρωσα τα επιπλέον για γρήγορη αποστολή. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι ενώ έχω παραγγείλει την screen μόνο και το λέει και το συνοδευτικό αποδεικτικό που χει στο πακέτο και φυσικά και η πληρωμή στο paypal (11,95$) βγάζοντας την από το κουτί βλέπω στην εσωτερική συσκευασία να λέει full body και ανοίγοντας την βλέπω ότι έχουν στείλει όντως τη full body και το πίσω μέρος και τα πλάγια. Σούπερ!! ΥΓ: Φίλε vigilante εσένα σου ρθε μόνο η screen? ΥΓ2: panos277 μέσω paypal την έχεις πάρει;; πότε σου έστειλαν mail ότι απεστάλη το δέμα και που μένεις;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ΥΓ2: panos277 μέσω paypal την έχεις πάρει;; πότε σου έστειλαν mail ότι απεστάλη το δέμα και που μένεις;; Μου ήρθε e-mail οτι εστάλη στις 23/1....Κοντά στο Λαύριο μένω.Με ΕΛΤΑ ήρθε η με courrier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μου ήρθε e-mail οτι εστάλη στις 23/1....Κοντά στο Λαύριο μένω.Με ΕΛΤΑ ήρθε η με courrier? με Ελτά κανονικά, courier είναι η επιπλέον πληρωμή. Περίεργο εμένα 27/1 ήρθε το mail ότι εστάλει και σήμερα στο σπίτι, τώρα εσένα αν κανει καμιά βδομάδα ακόμα από Αθήνα να ρθει Λαύριο τι να πω... Ελτά είναι αυτά ΥΓ: το full εχεις παραγγείλει ή μονο της οθόνης;; εχω περιέργια να δω αν μόνο σε μένα έγινε λάθος ή παίζει τίποτα άλλο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 με Ελτά κανονικά, courier είναι η επιπλέον πληρωμή. Περίεργο εμένα 27/1 ήρθε το mail ότι εστάλει και σήμερα στο σπίτι, τώρα εσένα αν κανει καμιά βδομάδα ακόμα από Αθήνα να ρθει Λαύριο τι να πω... Ελτά είναι αυτά ΥΓ: το full εχεις παραγγείλει ή μονο της οθόνης;; εχω περιέργια να δω αν μόνο σε μένα έγινε λάθος ή παίζει τίποτα άλλο Full...λες να πάω να ρωτήσω στα ΕΛΤΑ τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Full...λες να πάω να ρωτήσω στα ΕΛΤΑ τίποτα? μπα δε θα ξερουν θα ρθει σπιτι σου κανονικα με την αλληλογραφία Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeleroi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Παιδιά, έχει βάλει κανείς την invisible shield από zagg.com?? Αν ναι, έχει παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα: http://www.youtube.com/watch?v=LTIifMVO27A ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Εγώ έστειλα e-mail και μου είπαν οτι αυτό το πρόβλημα δεν υφίσταται και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeleroi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ωραία. Καλό θα ταν βέβαια να μας το επιβεβαιώσει και κάποιος που την έχει βάλει στο κινητό. Σε πόσες μέρες σου απάντησαν στο e-mail? Γιατί τους έχω στείλει και γώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μεσα σε 1 μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeleroi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Α μαλιστα, thanks pano! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Παιδιά, έχει βάλει κανείς την invisible shield από zagg.com?? Αν ναι, έχει παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα: http://www.youtube.com/watch?v=LTIifMVO27A ?? Eγώ σήμερα τη παρέλαβα αλλά δε την έχω βάλει ακόμα, θα το κόψω πριν τη τοποθετήσω γιατί απ΄ότι έχω δει και άπο άλλους ισχύει αυτό γιατί στο σημείο του αισθητήρα απόστασης δεν υπάρχει τρύπα στη ζελατίνα. ΥΓ: μιας και από λάθος μου έστειλαν το full body δοκίμασα βάζοντας ένα αλλο από τα πλάγια κομμάτια στο σημείο εκείνο δυστυχώς ο αισθητήρας αναγνωρίζει τη ζελατίνα και όταν πας να κάνεις κλήση αμέσως μαυρίζουν όλα οπότε θέλει κόψιμο σίγουρα. Εγώ έστειλα e-mail και μου είπαν οτι αυτό το πρόβλημα δεν υφίσταται και δουλεύει κανονικά. πότε έστειλες mail Pano πριν παραγγείλεις ή μετά; μήπως απλά μετά το έφτιαξαν (εμένα 22/1 λέει ημερομηνία παραγγελίας) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τώρα αυτές τις μέρες,αλλά εγώ ρώτησα για το light sensor,αλλά δεν είναι αυτός,είναι ο δίπλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeleroi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 @pan82 Το θέμα είναι αν θα καταφέρεις να τη κόψεις... ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ!!:lol: Κάτι άλλο, αυτός ο αισθητήρας απόστασης δεν απενεργοποιείται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τώρα αυτές τις μέρες,αλλά εγώ ρώτησα για το light sensor,αλλά δεν είναι αυτός,είναι ο δίπλα.. Άλλο ο light sensor και άλλο ο αισθητήρας απόστασης τελικά τη τοποθέτησα, όντως ο αισθητήρας απόστασης δε δουλεύει οπότε με ένα ψαλίδι προέκτεινα λίγο προς τα δεξιά την τρύπα που έχει για τον light sensor και το εγκατέστησα. Αν εξαιρέσεις το κάτω από τα κουμπιά μέρος που μου έσπασε τα νευρα και ακόμα δεν έχει κολλήσει καλά το υπόλοιπο έπεσε κανονικά. Βέβαια έχει σα σημαδάκια από μέσα αλλά λέει ότι σε 1-2 εικοσιτετράωρα μετά την εγκατάσταση οι όποιες φουσκαλίτσες φεύγουν θα δείξει @pan82 Το θέμα είναι αν θα καταφέρεις να τη κόψεις... ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ!!:lol: Κάτι άλλο, αυτός ο αισθητήρας απόστασης δεν απενεργοποιείται?? κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί αρχικά... :lol::p Υπάρχουν δύο επιλογές η μία να κόψεις όλο το κομματάκι μεταξύ κάμερας και αισθητήρα φωτισμού εγώ σκέφτηκα απλά να προεκτείνω τη τρύπα του αισθητήρα λίγο αλλά με ταλαιπώρησε αρκετά και μετά δεν έστρωνε με τίποτα, το πάλεψα κι ψιλοέφτιαξε αλλά αν το δοκιμάσετε καλύτερα απλά κόψτε το πάνω δεξιά από τη κάμερα μέχρι τον αισθητήρα μια και καλή. Δυστυχώς δεν απενεργοποιείται ο συγκεκριμένος αισθητήρας Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeleroi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Thanks για τις πληροφορίες pan82! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 βρε παιδια εδω ελλαδα ποτε θα φερουνε screen protector ????? τη περιμενουνε να το γρατζουνισουμε πρωτα ????? Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Λοιπόν τοποθέτησα το απόγευμα την αόρατη ασπίδα και εντυπωσιαστηκα αν και αρχικά μου φάνηκε χάλι μαύρο και ειπα να τη βγάλω να τη ξαναβάλω ειπα ας ακούσω τις οδηγίες που λένε οτι φτιαχνει μονη της σε 1-2 24ωρα, όντως όπως έλεγαν σιγά σιγα φεύγουν όλες οι φουσκαλίτσες που ειχαν μεινει μέσα και τώρα το 80% της επιφάνειας ειναι αψεγάδιαστο μέχρι αυριο λογικά θα ειναι το 100%. Δουλεύει άψογα φτιαχνοντας και το σημείο του αισθητήτα κι εκανα μέχρι και το πείραμα με το κλειδί στην οθόνη άρχισα να τη γρατζουνάω επίμονα με το κλειδί του αυτοκινήτου και παιδιά σα να μην περνάει το κλειδί όσο και πιεση να βάλεις λες και δε το αντιλαμβάνεται, έχω μεινει πραγματικά :blink: νομιζα ότι ήταν μ@λ@κίες που λέγανε αλλά ισχύει βρε παιδια εδω ελλαδα ποτε θα φερουνε screen protector ????? τη περιμενουνε να το γρατζουνισουμε πρωτα ????? μπορεί και να υπάρχουν από pda και άλλες συσκευές είχα κι εγώ αλλά δε κάνουν τίποτα φίλε άχρηστα είναι και ούτε προστατεύουν, πάρε από δω http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-5800-xpressmusic-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php με 9€ και είσαι κομπλέ αν περιμένεις να φέρουν εδώ θα χεις πάρει το επόμενο κινητό :lol::p Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Λοιπόν τοποθέτησα το απόγευμα την αόρατη ασπίδα και εντυπωσιαστηκα αν και αρχικά μου φάνηκε χάλι μαύρο και ειπα να τη βγάλω να τη ξαναβάλω ειπα ας ακούσω τις οδηγίες που λένε οτι φτιαχνει μονη της σε 1-2 24ωρα, όντως όπως έλεγαν σιγά σιγα φεύγουν όλες οι φουσκαλίτσες που ειχαν μεινει μέσα και τώρα το 80% της επιφάνειας ειναι αψεγάδιαστο μέχρι αυριο λογικά θα ειναι το 100%. Δουλεύει άψογα φτιαχνοντας και το σημείο του αισθητήτα κι εκανα μέχρι και το πείραμα με το κλειδί στην οθόνη άρχισα να τη γρατζουνάω επίμονα με το κλειδί του αυτοκινήτου και παιδιά σα να μην περνάει το κλειδί όσο και πιεση να βάλεις λες και δε το αντιλαμβάνεται, έχω μεινει πραγματικά :blink: νομιζα ότι ήταν μ@λ@κίες που λέγανε αλλά ισχύει μπορεί και να υπάρχουν από pda και άλλες συσκευές είχα κι εγώ αλλά δε κάνουν τίποτα φίλε άχρηστα είναι και ούτε προστατεύουν, πάρε από δω http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-5800-xpressmusic-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php με 9€ και είσαι κομπλέ αν περιμένεις να φέρουν εδώ θα χεις πάρει το επόμενο κινητό :lol::p εστειλα email και τους αναφερα το προβλημα με τον αισθητηρα και περιμενω απαντηση !!!! εσυ στον αισθητηρα εκανες μονος σου τρυπα ???? Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ναι δεν ειναι τίποτα το δύσκολο με ψαλίδι το κόβεις λίγο στο σημείο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 απαντηση απο zagg για το θεμα του αισθητηρα Hello Konstantinos, Thank you for contacting ZAGG, home of the invisibleSHIELD! My name is Stephen and I appreciate the opportunity to assist you. I appreciate your interest in the invisibleSHIELD! I'm excited to let you know that we do indeed have an invisibleSHIELD available for the Nokia 5800 XpressMusic. You can find it on our website at the following link: http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-5800-xpressmusic-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php I would highly suggest to order it from us here at ZAGG.com as I know for sure we have the updated version that does not cover the proximity sensor. If you have any other questions, feel free to reply back to us again. Thank you for choosing the invisibleSHIELD. We appreciate your business! All the best, STEPHEN N. Customer Service Representative zagg logo ZAGG Inc. 3855 S 500 W STE B, SLC, UT 84115 1.888.940.9663 (Toll-free) 801.263.0699 (o) 801.281.3458 (f) HOME OF THE invisibleshield logo Nasdaq BB Symbol: ZAGG ZAGG.com Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ούτε και σήμερα μου ήρθε,τουλάχιστον ως τώρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ούτε και σήμερα μου ήρθε,τουλάχιστον ως τώρα..... έχω να εκφράσω ένα παράπονο σήμερα που χρησιμοποιώ το κινητό με την invisibleshield ότι το υλικό της είναι τέτοιο που δε γλιστράει το δάχτυλο πάνω της εύκολα αλλά σα να κολλάει με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην αντιδρά τόσο καλά το κινητό, πχ όταν πας πάνω κάτω τη λίστα επαφών και αλλού. Επίσης δεν είναι τόσο χρηστική όταν χρησιμοποιείς τη γραφίδα ειδικά πχ στην αναγνώριση γραφής στη ζωγραφική και αλλού γιατί είναι σα να δυσκολεύεται να γλιστρίσει η γραφίδα πάνω στην επένδυση. Μπορεί να είναι ιδέα μου βεβαια και να το συνηθίσω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μου ήρθε με από τόσες μέρες καθυστέρησης,άλλα τους το είχα αναφέρει και μου έστειλαν καινούργια.... Άνοιξα βεβαία το δέμα για να δω την sheild αλλά κάλυπτε το proximity sensor, και θα περιμένω την καινούργια....μόλις έρθει θα στείλω αυτή πίσω,καθώς οι καινούργιες δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts