DesertSMisSRaiN Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ντροπή και αίσχος! Να βγούμε από το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη. :p Αρχίζει πάλι από αυριο ο εθνικός θρήνος με τα Ασματα Ηρωϊκά και Πένθιμα για τον Χαμένο Τραγουδιστή της Eurovision. Δεν ανοίγω τηλεόραση...εεμμμμμ...για κανα 6μηνο το υπολογίζω. PS: Είχαμε ένα κομμάτι πολύ κάτω του μετρίου, χωρίς παλμό και ενδιαφέρον με στίχους που ούτε που σου έμεναν. Η 7η-8η θέση (δε θυμάμαι τι βγήκαμε τελικά :p) ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι για αυτό που στείλαμε. Ο Ρουβάς ήταν πολύ καλός αλλά ένας κούκος δε φέρνει την Ανοιξη. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unpaid_Poster Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ψάχτε ρε παιδιά,ψάχτε γιατί χανόμαστε... Το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν είναι κλεμμένο! Αποκλείεται να ξέφυγε απο ελληναρα συνθέτη των 80's - 90's αυτή η μελωδία,αυτός ο ρυθμός.:lol: Κατα τα λοιπά,ένα έχω να πω: Το UK μάζεψε σε μια νύχτα όσους βαθμούς είχε μαζέψει συνολικά,τα τελευταία 15(?) χρόνια... Μετα απο αυτο το Βατερλο να δουμε ποιος θα παει του χρονου.... Έχει αποδειχθεί πως μετά την Γιουροβίζιον ακολουθεί παρατεταμένη αφάνεια για τους καλλιτέχνες. Τούτων λεχθέντων,προτείνω Χατζηγιάννη. 011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001 00110000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ωραια σαν προταση αλλα ο Χατζηγιάννης δεν θέλει να συμμετασχει http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Όλο αυτόν το καιρό δεν έδινα σημασία στη Eurovision και στα τραγούδια της και το μόνο τραγούδι που είχα ακούσει ήταν του Ρουβά.Αλλά χθές βλέποντας βιντεάκια στο YouTube έχω να πω πως υπήρχαν πολύ καλύτερα τραγούδια από τα δικά μας.Για παράδειγμα το τραγούδι του Arash και της AySel.Επίσης ένα πολύ ωραίο τραγούδι ήταν το "Firefly" της Χριστίνας.Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν πέρασε ένα τόσο ωραίο τραγούδι :confused:.Πάντως το Σάββατο είχαμε πολλές συμμαχίες και χώρες που πέρσυ μας ψήφισαν φέτος ούτε "1" δεν μας έδωσαν :(.Βλέπω στο φόρουμ που κάποιοι λένε ότι ο νικητής έσπασε το βραβείο.Πότε έγινε αυτό;:confused:Εγώ είδα ότι το έβαλε κάτω και άρχισε να τραγουδάει.:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 :(.Βλέπω στο φόρουμ που κάποιοι λένε ότι ο νικητής έσπασε το βραβείο.Πότε έγινε αυτό;:confused:Εγώ είδα ότι το έβαλε κάτω και άρχισε να τραγουδάει.:confused: Δεν είπαν αυτό. Είπαν ότι έσπασε καθε ρεκόρ βαθμολογίας και πήρε τα περισσοτερα 12αρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 se αλλα sites και φορουμ ειπωθηκε πως το εσπασε,,,νομιζω πως κι εδω το ανεφερε καποιος..αλλα τι σημασια εχει? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δύο πράγματα κατέστρεψαν την συμμετοχή μας:Πρώτον,το τραγούδι,από την αρχή λέγαμε ότι δεν είναι ωραίο,απλά λίγο καλύτερο από τα άλλα τρία.Βασικά,έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία να γράψουν και άλλοι στιχουργοί όχι μόνο ένας.Δεύτερον,η χορογραφία ήταν μέτρια. 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 η χορογραφια πιστρευω πως ηταν οτι αξιζε απο το συγκεκριμενο "ασμα" και χαρη σε αυτη μειναμε καπως στο μυαλο των ατομων που ψηφισαν.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εχω να πω 3πραγματα:1)το τραγουδι μας ηταν μετριο γι αυτο και κατεληξε ετσι...βασιστηκαμε πιο πολυ στον Σακη και αδιαφορησαμε λιγακι για το τραγουδι 2)ο νορβηγος ειχε τελειο τραγουδι και δικαια νικησε...και εγω προσωπικα εφαγα κολλξμα με το τραγουδι τις τελευταιες 3μερες και 3)για του χρονου εγω θα προτεινα Βανδη με ενα χορευτικοξεσηκωτικο τραγουδακι...θα ηταν θαυμασια...και αν οχι Βανδη θα ξαναηθελα Πα παριζου,αλλα δεν θελει να παει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Η βαση του βραβειου εσπασε οντως αν ειδα καλα.Κατω απο το μικροφωνο ειχε ενα "πιατακι" το οποιο εφυγε απο τη θεση του.Το τραγουδι μας ηταν πολυ αλλα πολυ μετριο ομως ηταν να παει πιο ψηλα απο καποιες χωρες.Συγκεκριμενα το τραγουδι της Βρετανιας ηταν αδιαφορο και η τραγουδιστρια της Τουρκιας ηταν φαλτσα σε ενα αρκετα μεγαλο κομματι του τραγουδιου.Στο σωμα της δεν θα αναφερθω ξανα γιατι θα γινω κακος.Χαρηκα που πηγε η Γαλλια ψηλα φετος γιατι το κομματι ηταν εκπληκτικο.Επισης το τραγουδι της Νορβηγιας δεν μου αρεσε αλλα ηταν καπως πιασάρικο.Απο τη Γερμανια περιμενα περισσοτερη Dita.Για του χρονου πρεπει να παει η ******ζου αν δεν υπαρχουν επιτροπες ενω αν υπαρχουν ο Φραγκούλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εγώ πιστεύω ότι το τραγούδι του Arash ήταν πολύ καλύτερο από του Alexander :D.Εγώ ψηφίζω Χατζηγιάννη για του χρόνου.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 h @ζου εχει δηλωσει πως δεν θα ξαναπαει.. αλλωστε να παει να κανει τι?εχει βγει μια φορα πρωτη,και οποιαδηποτε αλλη θεση απλα ζημια θα μπορουσε να της κανει. ο φραγκουλης σιγα μη δεχτει να παει..αλλα και να παει μην νομιζεις πως θα καταφερουμε πολλα..εχουν στειλει χωρες στο παρελθον αναλογες συμμετοχες και πατωσαν. ο χατζηγιαννης μια απο τα ιδια...αν ηταν θα πηγαινε την χρονια που του ειχαν αναθεσει να γραψει τραγουδι και τελευταια στιγμη δηλωσε¨δεν προλαβα" και στειλαμε τον σαρμπελ αν δεν κανω λαθος.. του χρονου προτεινω να στειλουμε στελλα μπεζ και για προμοσιον να μοιραζει μπουγατσα με κρεμα (το λουκουμι ξεπεραστηκε) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Χατζηγιαννης και euro?δε νομιζω,δεν ειναι του στυλ του...εγω ειπα τις επιλογες μου...Πα παριζου ή Βανδη(ή και οι δυο μαζι) ειναι οτι πρεπει για τον διαγωνισμο αλλα καμια τους δε νομιζω να παει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Χατζηγιαννης και euro?εχει παει παντως ηδη μια φορα...:) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Λεω Φραγκουλη μονο αν υπαρχει επιτροπη αλλιως ουτε στους τελικους δεν θα περασουμε.Αφου η ******ζου δεν θελει να παει δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος αλλος που να εχει τα φοντα να παρει την πρωτια.Τα ονοματα που ακουγονται παντως ειναι Καλομοιρα, Κοκκινου και Βανδη αλλα η μονη που θα δεχτει απο αυτες μαλλον θα ειναι η Κοκκινου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 η Βανδη και η Καλομοιρα εχουν μια χαρα τα φοντα...αυτες οι δυο επιλογες μου αρεσουν.η Κοκκινου οχι τοσο...και ποιος ξερει ισως δεχτει η Δεσποινα διοτι μετα απο ενα χρονο που λειπει απο τα πραγματα θα θελει να κανει ενα δυνατο come back...!μακαρι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εχει παει παντως ηδη μια φορα...:) για καλο το ειπες τωρα αυτο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ε αφου πηγε,να μην το πω??? καλομοιρα δεν ξαναπαει..και δε νομιζω να θελουν και να την στειλουν. προτεινω και την εφη σαρρη:!: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Μετα Χριστόν,πολλοί προφήτες........... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ε αφου πηγε,να μην το πω??? καλομοιρα δεν ξαναπαει..και δε νομιζω να θελουν και να την στειλουν. προτεινω και την εφη σαρρη:!: Νορβηγεεε, Νορβηγεεε τον Σακη εκανες πανε...:devil::lost: Η Βανδη πιστευω οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του διαγωνισμου πλεον γιατι θα πρεπει να παει με καποιο dance κομματι και το show που εκανε η Καλομοιρα και η ******ζου δυσκολα θα το καταφερει αυτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ποιος ξερει;ισως τα καταφερει...δεν ξερω αν την εχεις δει στο jambi...το show της ηταν τελειο...που η Βανδη φημιζεται για τα show της και τα χορευτικα της...τεσπα!οποιος θελει ας παει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ποιος ξερει;ισως τα καταφερει...δεν ξερω αν την εχεις δει στο jambi...το show της ηταν τελειο... Mονη της εχει δηλωσει οτι δεν κανει πλεον τα show που εκανε παλια.Και μη κρινεις απο ενα video clip, το live εχει σημασια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Όλο τα ίδια αναμασημένα ονόματα, δεν βαρεθήκατε πια? :rolleyes: Γιατί δηλαδή να μην πάει κάποιος άγνωστος καλλιτέχνης ή συγκροτημα, με φρέσκα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες? Ντε και καλά να πάει κάποιος "καταξιωμένος" και "σταρ"? CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 οχι βρε και εγω για live μιλαω....το κλιπ μου ηταν αδιαφορο....παντως ναι οντως τωρα τελευταια δεν κανει τρομερα show αλλα δεν ειναι και καμια ασχετη και προτιμω να παει αυτη απο την Κοκκινου...ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ποια Κοκκινου ρε παιδια? Θέλουμε μια π.χ ποπ τραγουδιστρια-στή ή συγκρότημα. Γιατί να μην πάει ένα συγκρότημα π.χ? Going Through και Stavento θα ήταν τραβηγμένο ε? http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts