Itchrist86 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του προλαλήσαντα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπερα! Εχω αγορασει προσφατα το 5230 και εχω κατεβασει/εγκατασταση το OVI MAPS 3.0, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι μολις παταω το αντιστοιχο κουμπι που εχω στην γραμμη συντομευσεων στην αρχικη οθονη μου εμφανιζει διαφορες επιλογες οπως "η θεση μου", "ευρεση θεσεως", "κοινη χρηση", "αγαπημενα", "οδηγηση", "πεζοπορια" κτλ αλλα μολις πατησω πχ οδηγηση - καθορισμος προορισμου μου εμφανιζει ενα λευκο πλαισιο με συνενταγμενες στο πανω μερος και ενα τετραγωνακι στο κεντρο της οθονης χωρις δρομους,διευθυνσεις ή οτιδηποτε αλλο και δεν λοκαρει με τιποτα. Το κινητο το εχω αφησει κανα 10λεπτο εξω στο μπαλκονι μου και η μπαρα αναβοσβηνει κιτρινη στο πρωτο τετραγωνακι. Δεν κουνιεται με τιποτα. Καμια βοηθεια σας παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπερα! Εχω αγορασει προσφατα το 5230 και εχω κατεβασει/εγκατασταση το OVI MAPS 3.0, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι μολις παταω το αντιστοιχο κουμπι που εχω στην γραμμη συντομευσεων στην αρχικη οθονη μου εμφανιζει διαφορες επιλογες οπως "η θεση μου", "ευρεση θεσεως", "κοινη χρηση", "αγαπημενα", "οδηγηση", "πεζοπορια" κτλ αλλα μολις πατησω πχ οδηγηση - καθορισμος προορισμου μου εμφανιζει ενα λευκο πλαισιο με συνενταγμενες στο πανω μερος και ενα τετραγωνακι στο κεντρο της οθονης χωρις δρομους,διευθυνσεις ή οτιδηποτε αλλο και δεν λοκαρει με τιποτα. Το κινητο το εχω αφησει κανα 10λεπτο εξω στο μπαλκονι μου και η μπαρα αναβοσβηνει κιτρινη στο πρωτο τετραγωνακι. Δεν κουνιεται με τιποτα. Καμια βοηθεια σας παρακαλω! Χαρτες με το map loader εχεις περασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Συνδεω το κινητο μεσω usb και τρεχω το προγραμμα Nokia Maps Updater. Αυτο δεν κανει εγκατασταση τους χαρτες? Βασικα θελω να το χρησιμοποιησω σαν GPS και οχι απλα σαν χαρτες! Edited April 18, 2010 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Συνδεω το κινητο μεσω usb και τρεχω το προγραμμα Nokia Maps Updater. Αυτο δεν κανει εγκατασταση τους χαρτες? Βασικα θελω να το χρησιμοποιησω σαν GPS και οχι απλα σαν χαρτες! Αφου εχει το 5230 εχεις δωρεαν πλοηγηση με την πιο καινουργια εκδοση χαρτων . http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads?lid=nav_navq1_link_ovimaps_other_na&ca=navq1&t=nav&intc=nokiacommaps-fw-ilc-na-acq-na-europenokia-g0-19-ovimaps_101#/nokia-5230/ .Πρεπει ομως να περασεις και χαρτες ,νομιζω δηλαδη γιατι εγω δεν εχω αυτη την εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Φιλε μου Bill33 σε ευχαριστω κατ' αρχην για την βοηθεια σου. Το θεμα με τους χαρτες λυθηκε μεσω του Nokia Map Loader. Πλεον βλεπω χαρτη με ελληνικες διευθυνσεις δεν παυει ομως κατω αριστερα που ειναι η μπαρα για το σημα να αναβοσβηνει ασταματητα κιτρινο χωρις να εχει κουνηθει ουτε ενα τετραγωνακι. Και το κινητο ειναι εξω στο μπαλκονι. Ο καιρος ειναι συννεφιασμενος αλλα δεν πιστευω να ειναι και τοσο πολυ που να μην μπορει να λοκαρει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Φιλε μου Bill33 σε ευχαριστω κατ' αρχην για την βοηθεια σου. Το θεμα με τους χαρτες λυθηκε μεσω του Nokia Map Loader. Πλεον βλεπω χαρτη με ελληνικες διευθυνσεις δεν παυει ομως κατω αριστερα που ειναι η μπαρα για το σημα να αναβοσβηνει ασταματητα κιτρινο χωρις να εχει κουνηθει ουτε ενα τετραγωνακι. Και το κινητο ειναι εξω στο μπαλκονι. Ο καιρος ειναι συννεφιασμενος αλλα δεν πιστευω να ειναι και τοσο πολυ που να μην μπορει να λοκαρει καθολου Θα περιμενεις,ειδικα την πρωτη φορα που το χρησιμοποιεις κανει αρκετη ωρα να κλειδωσει δορυφορο.Δοκιμασε να του βαλεις μια διαδρομη,εχω την εντυπωση οτι λοκαρει πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Θα το δοκιμασω αυριο και θα δουμε τι ψαρια θα πιασουμε :) Καλο βραδυ! Edited April 18, 2010 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 αυτοί οι χάρτες να φανταστώ δεν ισχύουν στο 5530 λόγω έλλειψης GPS έτσι?! Τους χάρτες θα μπορείς να τους βάλεις απλά ίσως να μην μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση με την δωρεάν πλοήγηση. Το 5530 δεν είναι στις συμβατές συσκευές.. Αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις και να μας πεις ;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampinio Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Φιλε μου Bill33 σε ευχαριστω κατ' αρχην για την βοηθεια σου. Το θεμα με τους χαρτες λυθηκε μεσω του Nokia Map Loader. Πλεον βλεπω χαρτη με ελληνικες διευθυνσεις δεν παυει ομως κατω αριστερα που ειναι η μπαρα για το σημα να αναβοσβηνει ασταματητα κιτρινο χωρις να εχει κουνηθει ουτε ενα τετραγωνακι. Και το κινητο ειναι εξω στο μπαλκονι. Ο καιρος ειναι συννεφιασμενος αλλα δεν πιστευω να ειναι και τοσο πολυ που να μην μπορει να λοκαρει καθολου τελικα φιλε εκανες κατι? αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα.... ενω οταν δεν ειχα περασμενους χαρτες απτο nokia map loader επιανε σημα αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα στο χαρτη, χτες που περασα χαρτες και φωνητικη καθοδηγηση δεν μπορω να πιασω σημα με τιποτα... αν ξερει κανεις κατι παρακαλω βοηθηστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Οχι φιλε μου δεν γινεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ τιποτα και για αυτο μπηκα για να δψ μηπως ξερει κανεις τιποτα. Μολις ολοκληρωθηκε η 2η φορτιση που του εκανα και ειπα να ανοιξω το GPS. Ανοιγω τα OVI MAPS παω οδηγηση - αναζητηση (βαζω μια οδο) - την βρισκει και την επιλεγω και μου εμφανιζει εναν χαρτη με διευθυνσεις και λεει αναμονη σηματος αλλα ΔΥΣΤΥΩΣ δεν λοκαρει με τιποτα. Το κινητο ειναι ηδη 10 λεπτα εξω στο μπαλκονι και τιποτα. Ξεκινησε και να βρεχει και παραλιγο να κανει και το 1ο του μπανιο!!! Μπορει κανεις να βοηθησει γιατι δεν θελω να το παω σε NOKIA STORE γιατι σημερα στην Θεσσαλονικη που πηγα στην Πολυτεχνειου 6 για να ρωτησω για πισω καλυμματα για το 5230 ο τυπος δεν ηξερε καν την υπαρξη της συσκευης και δεν τον εμποιστευτηκα να του το αφησω οταν του ειπα για το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampinio Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 φιλε nobody το αφησα κανατεταρτο μεσα στο αυτοκινητο και τελικα επιασε σημα και εκανα μια πλοηγηση πολυ μικρη βεβαια αλλα πιστευω οτι πλεον θα λειτουργει σωστα.. κανε αλλη μια προσπαθεια και αφησε το λιγη ωρα εξω.. αν και εχω μια αμφιβολια μηπως το 5230 δεν εχει δεκτη gps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) φιλε nobody το αφησα κανατεταρτο μεσα στο αυτοκινητο και τελικα επιασε σημα και εκανα μια πλοηγηση πολυ μικρη βεβαια αλλα πιστευω οτι πλεον θα λειτουργει σωστα.. κανε αλλη μια προσπαθεια και αφησε το λιγη ωρα εξω.. αν και εχω μια αμφιβολια μηπως το 5230 δεν εχει δεκτη gps.. Κατ' αρχην φιλε μου χαιρομαι που καταφερες και λοκαρες αλλα αυτο που λες δεν ισχυει μιας και 1ον λοκαρες και 2ον το κινητο εχει κανονικα GPS εκτος και αν το αφαιρεσαν στην Ελλαδα :D Tα νεα ειναι ευχαριστα και απο μενα τελικα!!! Μετα απο πολυ ωρα και αλλαγη μπαλκονιου (το πηγα απο την αλλη μερια του σπιτιου) τελικα λοκαρε και μου μιλησε και η κοπελια να στριψω αριστερα :) Θελω να πιστευω πως ολα λυθηκα δεν θα ξανακανει τοσην ωρα. Edited April 19, 2010 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampinio Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) εγω εχω το 5800. νομιζα οτι εχεις εσυ το 5230. Tα νεα ειναι ευχαριστα και απο μενα τελικα!!! Μετα απο πολυ ωρα και αλλαγη μπαλκονιου (το πηγα απο την αλλη μερια του σπιτιου) τελικα λοκαρε και μου μιλησε και η κοπελια να στριψω αριστερα :) Θελω να πιστευω πως ολα λυθηκα δεν θα ξανακανει τοσην ωρα. τελος καλο ολα καλα.. Edited April 19, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδιά υπάρχει κάτι νεότερο για επιλογή ευθυγράμμισης με τη διαδρομή κατά την επισκόπηση του που είμαστε? (δεν εννοώ την κατάσταση πλοήγησης από σημείο Α στο Β). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Νέα έκδοση του Ovi Maps αν και Beta (v3.04): http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-beta-for-mobile Πάλι "ξέχασαν" την ευθυγράμμιση του χάρτη με τη διαδρομή! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ξέρει κανείς αν και πως γίνετε να μπουν και στο Samsung i8910??? Το λέω επειδή είναι symbian κι αυτό. Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ξέρει κανείς αν και πως γίνετε να μπουν και στο Samsung i8910??? Το λέω επειδή είναι symbian κι αυτό. Nokia Maps... Ovi Maps.... Nokia Ovi Store ειναι της Νοκια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Νέα έκδοση του Ovi Maps αν και Beta (v3.04): http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-beta-for-mobile Πάλι "ξέχασαν" την ευθυγράμμιση του χάρτη με τη διαδρομή! :mad: κλασικό λάθος Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Καλημέρα παιδιά... Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ... Έκανα την αναβάθμιση λογισμικού σε v50,πέρασα ξανα το ovi client για να λειτουργήσει,και μέσω αυτού έκανα αναβάθμιση και το πρόγραμμα "Χάρτες" στο τελευταίο... Το θέμα είναι ότι όταν συνδέω το κινητό με usb,σε λειτουργία pc suite,μέσα από το ovi suite δεν μπορώ να περάσω χάρτες,γιατί δεν βλέπει ότι έχω περασμένο το πρόγραμμα... Λέει "connecting to map server" και σταματάει. Το map loader δεν διαβάζει καθόλου το κινητό. Έσβησα κα ιτον φάκελο cities και το αρχειο qf όπως αναφέρεται στο troubleshooting,άνοιξα ξανά το πρόγραμμα ώστε να δημιουργηθούν ξανά και τίποτα... Τί άλλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Καλημέρα παιδιά... Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ... Έκανα την αναβάθμιση λογισμικού σε v50,πέρασα ξανα το ovi client για να λειτουργήσει,και μέσω αυτού έκανα αναβάθμιση και το πρόγραμμα "Χάρτες" στο τελευταίο... Το θέμα είναι ότι όταν συνδέω το κινητό με usb,σε λειτουργία pc suite,μέσα από το ovi suite δεν μπορώ να περάσω χάρτες,γιατί δεν βλέπει ότι έχω περασμένο το πρόγραμμα... Λέει "connecting to map server" και σταματάει. Το map loader δεν διαβάζει καθόλου το κινητό. Έσβησα κα ιτον φάκελο cities και το αρχειο qf όπως αναφέρεται στο troubleshooting,άνοιξα ξανά το πρόγραμμα ώστε να δημιουργηθούν ξανά και τίποτα... Τί άλλο να κάνω? Καταρχήν το firmware v50 έχει το τελευταίο nokia maps μέσα και δεν χρειάζεται να το περάσεις μέσω ovi store. Τώρα για το πρόβλημα στο ovi με τους χάρτες κάνε το εξής.. 1) Αποσύνδεσε τη συσκευή από τον υπολογιστή (αν την έχεις στο usb) 2) Κλείσε την εφαρμογή OVI στον υπολογιστή (ή σε πιο δύσκολη περίπτωση κάνε reboot στο pc) 3) Άνοιξε την εφαρμογή χάρτες στη συσκεύη χωρίς να έχεις φορτώσει χάρτες μέσα. (Αν θες άφησε το να βρει και τη τοποθεσία σου για να τσεκάρουμε αργότερα ότι μπήκαν οι χάρτες) 4) Κλείσε την εφαρμογή χάρτες στη συσκευή 5)Προσπάθησε ξανά με το Ovi suite να βάλεις τους χάρτες. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.. Αν όλα πάνε καλά και ανοίξεις το πρόγραμμα, θα δεις τη γειτονία σου :D Edited April 27, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 hi σε ολους! εχω ενα 5800 που εχει αυτους τους χαρτες προεγγατεστηενους. απορισα οταν το πιρα αν κατευαζε τον χαρτη με τετοια τρελη ταχιτητα με 3G τελικα τους εχει μεσα! ποιο ειναι το θεμα μας λοιπων τις πρωτες μερες δουλευε τελεια.... μετα καταλαβα οτι χρεωνει το ατιμο καθε φορα που μπενει 2-5Κb οποτε απενεργοποιησα υποβοηθουμενα κτλ και αφισα μονο το εσωτερικο gps και απενεργοποιησα ολες τις ρυθμισεις του ιντερνετ που πι8ανων να με χρεωναν. δουλευε και παλι τελεια! και δεν καθηστερουσε καθολου στην ευρση του στηγματος.(δεν υπηρχαν πλεων στο μητρωο κλησεις gprs) επειδη ομως δεν το χρησημοποιω εγω το τηλ, αλλα το πληρωνω εγω, για να μην εχω εκει το μιαλο μου ζητησα απο την wind να απενεργοποιησει τα προφιλ wap, gprs κτλ... απο τοτε απλως δεν μπορει να βρει το στιγμα.... εκτως και αν μπω σε wifi.... τι γινεται? αφου εχει δεκτη gps? πριν δουλευε.... και δεν ειχε κλισεις gprs.... τωρα τι αλλαξε? μηπως χρεωνε και πριν? αυτες οι κλησεις 2-5KB τι ειναι? γιατι ειναι τοσο απαρετητα για να βρει το στηγμα? καποια λιση? GARMIN να φανταστω εεεε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ο δεκτης gps ειναι ανεξαρτητος απο το προγραμμα πλοηγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Επειδη ακομα δεν καταφερα να τρεξω το Garmin, ειπα να δοκιμασω το Ovi Maps. Στο 5530 που εχω και με τον εξωτερικο δεκτη GPS τρεχει κανονικα! Πληρωσα 9.99€ για ενα χρονο αδεια στην Nokia και ολα ok. Σε διαδρομη που εκανα απο Λαρισα - μεχρι ενα χωριο κοντα στο Πολυκαστρο δουλεψε ρολοι! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmarkoulis Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 γειά σας. εχω εδω και λίγο καιρό το 5800 με το καινούργιο firmware, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι κατέβασα τους καινούργιους χάρτες 3.03 αλλά δεν υπάρχουν μεγάλοι δήμοι γυρω απο την πόλη που μένω την Λάρισα! τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts