Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε κανείς το 5.00.50 σε 5800;

χθες την περασα εγω , βρηκα σημα οι χαρτες ειναι οκ.

δοκιμη δεν εκανα, αλλα μου φαινεται ενταξει .σημερα θα κανω.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χθες την περασα εγω , βρηκα σημα οι χαρτες ειναι οκ.

δοκιμη δεν εκανα, αλλα μου φαινεται ενταξει .σημερα θα κανω.

Δουλέυει κανονικά τελικα, το λέει και στο site οτι μετά την .03 έχει υποστήριξη άσχετα αν αναφέρει το 3rd edition

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.50

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939

Change History

Changes made from version 5.00.40 to 5.00.50:

* Provide 'Exit' option to the Activate Software page.

* Correct the turn preview page in landscape orientation.

* Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.

* Correct the text color of the main map page when displayed in night mode.

Changes made from version 5.00.30 to 5.00.40:

* Provide location format selection for coordinates.

* Correct picture viewer to show multiple photos in Travel Guide.

Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:

* Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).

* Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).

* Improve map drawing performance.

Δε το δοκίμασα στο δρόμο αλλα η πρώτη διαφορά που είδα είναι οτι το TRSautostart.exe δε τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο αφου το background service απο default είναι disabled.

Ξέρει κανείς αν βγήκαν καινούριοι χάρτες??? Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους χάρτες του.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ξέρει κανείς αν βγήκαν καινούριοι χάρτες??? Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους χάρτες του.

Τι εννοείς δεν είσαι ευχαριστημένος; ποιους χάρτες έχεις και δε σε καλύπτουν;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Auto drive 1.70 gr δεν σε καλύπτει;

Η βερσιον 5.00.50 μου βγάζει μήνυμα "σφάλμα ενημέρωσης" όταν πάω να κάνω εγκατάσταση!

Τι πιστεύετε ότι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ παιδιά!

Η βερσιον 5.00.50 μου βγάζει μήνυμα "σφάλμα ενημέρωσης" όταν πάω να κάνω εγκατάσταση!

Τι πιστεύετε ότι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ παιδιά!

Είχες περάσει κάποια παλιότερη έκδοση; την απεγκατάστησες πρώτα; προσπαθείς να περάσεις την standalone έκδοση;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Είχες περάσει κάποια παλιότερη έκδοση; την απεγκατάστησες πρώτα; προσπαθείς να περάσεις την standalone έκδοση;

Κάνε απεγκατάσταση οτι έχεις βάλει μέχρι τώρα (απο Garmin), επανεκκινησε το κινητό σου και βάλε την 5.0050. Αντέγραψε τους φακέλους στο MMC root εκτός απο το αρχείο .sis το οποίο θα το βάλεις χύμα μέσα στην κάρτα, το τρέχεις και εισαι οκ. Δουλεύει τέλεια χωρις standalone κτλ. Έπειτα ακολούθησε πιστά τις οδηγείες απο το πρώτο post.

Κατέβασα το Garmin Mobile XT 5.0030 (το ξέρω ότι υπάρχει πλέον το 50) από το επίσημο site και ακολούθως το "αγόρασα" επιτυχώς. Κατέβασα τον κυπριακό χάρτη με filename "gmapprom.img," δημιούργησα το ανάλογο UNL, και τα τοποθέτησα στο φάκελο του Garmin (H:\Garmin). Το πρόγραμμα λέει ότι δεν υπάρχει χάρτης ("no map"). Τι μπορεί να φταίει; Ο χάρτης ή το πρόγραμμα; Μήπως φταίει που δεν ενώθηκε ακόμη με δορυφόρους;

Help a Garmin noob out pls :D

πηγα να βάλω την έκδοση 5.00.40 σε 5800 φιλου που αγόρασε χτες και μου βγάζει οτι εχει ληξει το πιστοποιητικο, οτι ημερομηνια και να έβαλα, το ιδιο κάνει. το ξανακατεβασα, τιποτα.

καμια ιδεα;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Hard format η μονη λυση το εχω παθει δυο φορες, και με καινουργια κινητα.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

το εγκατεστησα, ολα καλά, τωρα στην αναζητηση πολεως οταν πληκτρολογω π.χ. χαλανδρι μου βγάζει οτι δεν βρέθηκε! τι παίζει; εχω βάλει τον 3 σε 1 με ενεργό μονο τον autodrive.

οκίμασα και με τον αναβαση, το ιδιο.

Δημήτρης

Κατέβασα το Garmin Mobile XT 5.0030 (το ξέρω ότι υπάρχει πλέον το 50) από το επίσημο site και ακολούθως το "αγόρασα" επιτυχώς. Κατέβασα τον κυπριακό χάρτη με filename "gmapprom.img," δημιούργησα το ανάλογο UNL, και τα τοποθέτησα στο φάκελο του Garmin (H:\Garmin). Το πρόγραμμα λέει ότι δεν υπάρχει χάρτης ("no map"). Τι μπορεί να φταίει; Ο χάρτης ή το πρόγραμμα;

Το αρχείο sw.unl Μέσα στον φάκελο garmin το έφτιαξες;

Γιατί δεν πέρασες κατυεθείνα την 50 που είναι η νεότερη και λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Μόλις χθες την πέρασα και την τέσταρα στο δρόμο και τα πήγε περίφημα. Επιτέλους πολύ καλό στίγμα.

το εγκατεστησα, ολα καλά, τωρα στην αναζητηση πολεως οταν πληκτρολογω π.χ. χαλανδρι μου βγάζει οτι δεν βρέθηκε! τι παίζει; εχω βάλει τον 3 σε 1 με ενεργό μονο τον autodrive.

Εμενα το βγαζει "κατω Χαλανδρι,ανω Χαλανδρι κλπ" οταν το βαλω στις πολεις.Του εβαλα το "χαλανδρ" και το εβγαλε ,απλα επειδη το ψαχνω απο Τριπολη μου εβγαλε και Χαλανδριτσα στην Πατρα.

Το αρχείο sw.unl Μέσα στον φάκελο garmin το έφτιαξες;

Γιατί δεν πέρασες κατυεθείνα την 50 που είναι η νεότερη και λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Μόλις χθες την πέρασα και την τέσταρα στο δρόμο και τα πήγε περίφημα. Επιτέλους πολύ καλό στίγμα.

σε 5800?

ρωτάω λόγω του avatar σου

Ναι, άλλωστε σε αυτό το θέμα, ουσιαστικά, μιλάμε αποκλειστικά για το 5800. Σε λίγο καιρό θα μπει στο παχνίδι και το Ν97. ;)

Ναι, άλλωστε σε αυτό το θέμα, ουσιαστικά, μιλάμε αποκλειστικά για το 5800. Σε λίγο καιρό θα μπει στο παχνίδι και το Ν97. ;)

OK απλά ήθελα να το σιγουρέψω, γιατι η προηγούμενη κολλάει συνεχώς ενώ στο n78 όλο garmin χρησιμοποιούσα.

Το συστήνεις ανεπιφύλακτα δηλαδη

Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά καθώς έκανα μόνο μια μικρή διαδρομή χθες και το πρόγραμμα ήταν άψογο απο κάθε άποψη. Πάντως, οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες για την έκδοση 50.

Kαμια βοήθεια με το παραπάνω παιδιά;

Δημήτρης

Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά καθώς έκανα μόνο μια μικρή διαδρομή χθες και το πρόγραμμα ήταν άψογο απο κάθε άποψη. Πάντως, οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες για την έκδοση 50.

Η 40 κολλαγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ οταν λέω κόλλαγε το τηλεφωνο όχι η εφαρμογή. Σημμερα θα κανω διαδρομή με 50 κ βλέπω

Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ που βρηκε την standalone 5.00.50?εχω βρει το κρ@κ και τις οδηγιες αλλα την standalone 5.00.50 πουθενα...

Στο ίδιο θέμα που βρήκες την update έκδοση υπάρχει και η standalone αν κοιτάξεις καλύτερα. :)

Παιδιά πέρασα την 5.00.50 έκδοση, και τους καινούργιους χάρτες 3 σε 1 που κυκλοφορούν!!

Από την λίγη χρήση που του έκανα μου φάνηκε πιο σταθερή έκδοση από τις προηγούμενες.

Αυτό που πρόσεξα είναι ότι αν έκανα Ζoom in στον χάρτη από 80m και κάτω, αργούσε να φορτώσει τον χάρτη..και στα σημεία που καθυστερούσε να τον φορτώσει έδειχνε μια γκρι περιοχή!

Φυσικά μέχρι το αυτοκίνητο να φτάσει σε αυτή την γκρίζα περιοχή... τον είχε φορτώσει τον χάρτη..αλλά αυτό γινόταν ξανά από την αρχή με καινούργια σημεία του χάρτη.

Και έτσι το είχα αναγκαστικά μέχρι 80m σε view!

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μια ερωτηση μιας και ειμαι newbie εδω :shifty:

Υπαρχουν πουθενα μαζεμενα τα σημαντικοτερα POI σε καποιο αρχειο ωστε να μην επιλεγω 1-1 ποια θελω?