Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω προβλημα με τα POI Που εβαλα,πολλα απο αυτα περαστηκαν με λαθος ονομα,δηλαδη ειναι της μορφης: gxxx (xxx=αριθμος) , το εχει συναντυσει κανεις αυτο?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορω να σου πω για Ν82 οτι αν στις επιλογες αφησεις μονο αυτη του ενσωματωμένου gps τοτε δεν προσπαθει να συνδεθει με ιντερνετ ,gprs wap ή οτιδηποτε αλλο.Βασιζεται δηλαδη μονο στους δορυφορους και δεν χρησιμοποιει αλλο τροπο για να πιασει γρηγοροτερα σημα.

οταν απενεργοποιείς τα παραπάνω, όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιείς, δεν χρεώνεσαι.

Ευχαριστώ παιδιά!

Απορία που αφορά την χρήση του garmin: Την ώρα που χρησιμοποιούμε τα προγράμματα πλοήγησης (garmin κυρίως αλλά και ότι άλλο υπάρχει), τί γίνεται αν υπάρχει εισερχόμενη κλήση; Σταματάει η πλοήγηση; Μπαίνει η πλοήγηση σε αναμονή και επανέρχεται μετά το τέλος της κλήσης; Γενικά θέλω να μάθω, αν ξέρει κάποιος τί γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Τhxs!

Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει μεμονωμένος χάρτης για ευρωπαικές χώρες, ξέρει κανείς το filename του ευρωπαικού για να τον προμηθευτώ από το μαγαζάκι;

Επίσης, κατά την πλοήγηση, μου δείχνει το χρόνο που έχω μέχρι τον προορισμό μου και την τρέχουσα ταχύτητα, αλλά δεν μου δείχνει άλλα στοιχεία, όπως απόσταση μέχρι τον προορισμό, τρέχοντα δρόμο κλπ.

Μπορούν αυτά να εμφανιστούν, ή υπάρχουν κάπου στο μενού του;

Έχω το 5,00,30.

Αν υπάρχει απάντηση για κάποιο από τα παραπάνω, ευχαριστώ!

Απορία που αφορά την χρήση του garmin: Την ώρα που χρησιμοποιούμε τα προγράμματα πλοήγησης (garmin κυρίως αλλά και ότι άλλο υπάρχει), τί γίνεται αν υπάρχει εισερχόμενη κλήση; Σταματάει η πλοήγηση; Μπαίνει η πλοήγηση σε αναμονή και επανέρχεται μετά το τέλος της κλήσης; Γενικά θέλω να μάθω, αν ξέρει κάποιος τί γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτό ακριβώς γίνεται.

Α δε το κατάλαβα. Με συγχωρείς.

Πως μπορώ να το διαχωρίσω? Πως θα του στείλω μόνο τον χάρτη (περιοχή) που θέλω? :confused:

Αυτή τη στιγμή έχω ένα αρχείο (1.5GB).:confused:

Πρεπει να κατεβασεις τον χαρτη της ευρωπης που ειναι για το pc - mapsource. Kανεις εγκατασταση το mapsource φορτωνεις το χαρτη συνδεεις το κινητο σου ωστε να το δει σαν εξωτερικη συσκευη garmin και στελνεις το μερος του χαρτη που σε ενδιαφερει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πρεπει να κατεβασεις τον χαρτη της ευρωπης που ειναι για το pc - mapsource. Kανεις εγκατασταση το mapsource φορτωνεις το χαρτη συνδεεις το κινητο σου ωστε να το δει σαν εξωτερικη συσκευη garmin και στελνεις το μερος του χαρτη που σε ενδιαφερει..

Ok thanks.

Όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω. Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στην διαδικασία θα ενημερώσω, για περαιτέρω οδηγίες. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα η φωνητική πλοήγηση λειτουργεί "κατά βούληση" (δηλαδή σχεδόν ποτέ). Μήπως εχετε κάποια πρόταση για έλεγχο;

Υ.Γ. Ο φάκελος garmin έχει μέσα τον φάκελο voices αρα το πρόβλημα είναι κάπου αλλού.

Εξηγησε μας λιγο το προβλημα καλυτερα.

Τι εννοεις κατα βουληση?

Αλλωτε μιλαει και αλλωτε οχι?

Αν η διαδρομη ειναι μια μεγαλη ευθεια και στριβεις μετα απο ενα τεταρτο δεξια π.χ, σου λεει στην αρχη της διαδρομης οτι πας ευθεια και μετα λιγο πριν φτασεις στην στροφη σου λεει οτι πρεπει να στριψεις. Δεν σου μιλαει ολη την ωρα.

Επισης σταματαει να σου μιλαει εφοσον εχεις φτασει στον προορισμο σου και μετα.

Ριξε μια ματια και στις ρυθμισεις του Garmin για την φωνητικη πλοηγηση

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Εξηγησε μας λιγο το προβλημα καλυτερα.

Τι εννοεις κατα βουληση?

Αλλωτε μιλαει και αλλωτε οχι?

Αν η διαδρομη ειναι μια μεγαλη ευθεια και στριβεις μετα απο ενα τεταρτο δεξια π.χ, σου λεει στην αρχη της διαδρομης οτι πας ευθεια και μετα λιγο πριν φτασεις στην στροφη σου λεει οτι πρεπει να στριψεις. Δεν σου μιλαει ολη την ωρα.

Επισης σταματαει να σου μιλαει εφοσον εχεις φτασει στον προορισμο σου και μετα.

Ριξε μια ματια και στις ρυθμισεις του Garmin για την φωνητικη πλοηγηση

Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Τώρα στο δια ταύτα.

Οι 2 μοναδικές φορές που "μίλησε" ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου όταν του έδωσα προορισμό. Σε καμία άλλη περίπτωση και ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο δεν έχω ακούσει φωνητική οδηγία. Επίσης έχω δει τις ρυθμίσεις για τη φωνή και είναι όπως προτείνονται στο topic. Τώρα σκεφτομαι να δοκιμάσω να αλάξω τη γλώσσα πλοήγησης στα αγγλικά μπας και γίνει κάτι. Καμια άλλη ιδέα;

Νομιζω δεν θα καταφερεις κατι αλλαζοντας γλωσσα.

Εννοειτε οτι εχεις φωνητικη καθοδηγηση μονο οταν δωσεις προορισμο.

Γιατι δεν κανεις κατι πιο ευκολο. Διεγραψε τον φακελο Voices και ξαναβαλε μονο αυτον απο το προγραμμα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Τώρα στο δια ταύτα.

Οι 2 μοναδικές φορές που "μίλησε" ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου όταν του έδωσα προορισμό. Σε καμία άλλη περίπτωση και ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο δεν έχω ακούσει φωνητική οδηγία. Επίσης έχω δει τις ρυθμίσεις για τη φωνή και είναι όπως προτείνονται στο topic. Τώρα σκεφτομαι να δοκιμάσω να αλάξω τη γλώσσα πλοήγησης στα αγγλικά μπας και γίνει κάτι. Καμια άλλη ιδέα;

Μηπως το εχεις στο αθορυβο??:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Παιδιά έχω μία απορία:

Έστω ότι κάποιος έχει εγκαταστήσει στο κινητό του το Garmin Mobile XT 5.00.40 με όλα τα καλούδια από χάρτες (τον ευρωπαικό που συνήθως έχει ήδη και AUTODRIVE 1.60 και ANAVASIS 3.92 ). Καταλαβαίνει από μόνο του το πρόγραμμα (ανάλογα με το που είναι ο χρήστης) και φορτώνει τον καταλληλότερο χάρτη για την περίσταση αυτόματα ή πρέπει ο χρήστης με κάποια ρύθμιση να τον φορτώνει ; (μιλώ για λειτουργία σε nokia 5800 αν παίζει κάποιο ρόλο)

Ευχαριστώ

Μπορεις να μπεις στο MapSource και να επιλεξεις ποιοι χαρτες θα φαινονται και ποιοι οχι.

Εργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Σετ χαρτων\ MapSource\ ....μπαινεις μεσα και επιλεγεις τον χαρτη που θελεις να εμφανιζεται αναλογα με την περιπτωση.

Καλησπέρα.

Εχω κάποιο πρόβλημα με τα POI. Στο φάκελο που είχα τα POI είχα και τα αρχεία wav όταν τα πέρασα με το POILoader, παρολαυτά κατα την πλοήγηση το μόνο που ακούω είναι ένα διπλό μπίπ σε κάθε κάμερα της τροχαίας (και το ανάλογο σύμβολο στην οθόνη), και όχι την "κυρία" να μιλαέι και να λεεί π.χ. "Προσοχή κάμερα τροχαίας" ή ότι άλλο είναι να πεί τέλος πάντων. Μάλλον κάνω κάτι λάθος να υποθέσω ??

www.gadget-rumours.com

Δεν μπορώ να ανγνωρίσω τί συμβολίζει το κάθε POI. Υπάρχει καμιά λίστα πουθενά για να ανγνωρίζουμε πώς συμβολίζεται το καθετί???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Δεν μπορώ να ανγνωρίσω τί συμβολίζει το κάθε POI. Υπάρχει καμιά λίστα πουθενά για να ανγνωρίζουμε πώς συμβολίζεται το καθετί???

Γουγλη μερια εψαξες;:google:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά συνεχίζω να αντιμετοπίζω πρόβλημα...είναι φυσιολογικό να δίνω προορισμό "ΑΘΗΝΑ" "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" κλπ και να μη βρίσκει τπτ??! το έχω ξαναπεράσει από την αρχή, το ίδιο κ τους χάρτες αλλά συνεχίζει να το κάνει...δεν ξέρω τι γίνεται!
..κάτι μαγικό!

Παιδιά συνεχίζω να αντιμετοπίζω πρόβλημα...είναι φυσιολογικό να δίνω προορισμό "ΑΘΗΝΑ" "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" κλπ και να μη βρίσκει τπτ??! το έχω ξαναπεράσει από την αρχή, το ίδιο κ τους χάρτες αλλά συνεχίζει να το κάνει...δεν ξέρω τι γίνεται!

Με ποιο τροπο κανεις την αναζητηση;Απο τις "πολεις" ή απο το "διευθυνσεις" .

Απο το πόλεις ,βαζωντας το "Aθην",βγαζει τις περιοχες της Αθηνας Αγια Βαρβαρα ,Μοσχατο κλπ

Με ποιο τροπο κανεις την αναζητηση;Απο τις "πολεις" ή απο το "διευθυνσεις" .

Απο το πόλεις ,βαζωντας το "Aθην",βγαζει τις περιοχες της Αθηνας Αγια Βαρβαρα ,Μοσχατο κλπ

Από το "πόλεις" κάνω αναζήτηση...είμαι στα Γιάννενα κ αν βάλω "Αθην" το μόνο που βγάζει είναι το "αθηναιο αρκαδιας"..

..κάτι μαγικό!

Μηπως λεω μηπως μπορει να λεω και βλακεια εχεις λαθος χαρτη επιλεγμενο?

Μηπως λεω μηπως μπορει να λεω και βλακεια εχεις λαθος χαρτη επιλεγμενο?

έχω δοκιμάσει όλους τους συνδιασμούς..κ με τον παγκόσμιο που έχει προεγκατεστημένο κ με τον ελληνικό 3σε1..ουτε ο autodrive δίνει κάποιο αποτέλεσμα, ούτε ο anavasis, ούτε αν είναι όλοι επιλεγμένοι..τι να πω, δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω!

..κάτι μαγικό!

έχω δοκιμάσει όλους τους συνδιασμούς..κ με τον παγκόσμιο που έχει προεγκατεστημένο κ με τον ελληνικό 3σε1..ουτε ο autodrive δίνει κάποιο αποτέλεσμα, ούτε ο anavasis, ούτε αν είναι όλοι επιλεγμένοι..τι να πω, δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω!

εγώ θα σου πρότεινα να το απεγκαταστήσεις τελείως, να διαγράψεις όλα τα σχετικά αρχεία και να κάνεις ξανά την εγκατάσταση καθαρή, από την αρχή.

και εμένα περίεργο μου φαίνεται αυτό ίσως κάτι να παίζει και να λείπουν κάποια αρχεία.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εχει περασει καποιος απο εσας το garmin χωρις να μεταφερει τα .unl?

To περασα σε μια συσκευη χωρις sim και πριν ανοιξει μου ζητουσε να συνδεθω με την garmin και να δηλωσω εαν θελω να το ενεργοποιησω η να το δηλωσω σαν trial (δεν θυμαμε ακριβως τις επιλογες :O)!

Αυτο που εκανα ειταν να ανοιξω ενα .exe :google: οπου οταν γραφεις το imei της συσκευης *#06* βγαζει τον κωδικο ESN. Μετα απο εκει συνεχιζουμε κανονικα..

Εχει περασει καποιος απο εσας το garmin χωρις να μεταφερει τα .unl?

To περασα σε μια συσκευη χωρις sim και πριν ανοιξει μου ζητουσε να συνδεθω με την garmin και να δηλωσω εαν θελω να το ενεργοποιησω η να το δηλωσω σαν trial (δεν θυμαμε ακριβως τις επιλογες :O)!

Αυτο που εκανα ειταν να ανοιξω ενα .exe :google: οπου οταν γραφεις το imei της συσκευης *#06* βγαζει τον κωδικο ESN. Μετα απο εκει συνεχιζουμε κανονικα..

gianpithio αυτο το .exe-λογικα λεμε το ιδιο-το ειχα χρησιμοποιησει πριν κανενα μηνα στο 5800 ενος φιλου μου γιατι το Unl δε δουλευε με τιποτα με το esn που εγραφε στο garmin..(καρτα sim ειχε το κινητο ομως). Με το προγραμμα αυτο εβαλα το IMEI και ολα οκ με τον UNL!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?