Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

o προεγκατεστημενος σε σενα ειναι ο basemap ? γιατι σε μενα αυτος ειναι .και εχω και τον 1,90.

ναι ο προεγκατεστημενoς ειναι ο basemap.το προβλημα μου πως δεν ξερω πως να περασω τον autodrive hellas απο πανω..καμια βοηθεια?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mitcoc[/member] υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης στο 1 ποστ του παροντος. Εαν κολλησεις καπου ρωτησε μας και θα στο εξηγησουμε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εχω αλοκουθησει πιστα τις οδηγιες σχετικα με την εγκατασταση του garmin και για τους χαρτες.τωρα για το mapsource δεν γινεται γιατι το πρωτο λινκ μου βγαζει το μυνημa:The file could not be found. Please check the download link. μπορειτε να ανεβασετε ενα νεο link?

Κάπου δίπλα στα ονόματα των χαρτών, πρέπει να έχει κάτι κουτάκια.

Αυτά τα τικάρετε ή τα ξετικάρετε προκειμένου να ενεργοποιήσετε τους χάρτες που θέλετε να βλέπει το GARMIN.

Δηλαδή μπορείτε να έχετε περάσει και 3 χάρτες, αλλά να δουλεύετε μόνο τον ένα που θέλετε ή όλους κλπ.

Ψάξτε το λίγο.Κάπου στη διαχείρηση νομίζω είναι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ναι ο προεγκατεστημενoς ειναι ο basemap.το προβλημα μου πως δεν ξερω πως να περασω τον autodrive hellas απο πανω..καμια βοηθεια?

εχω αλοκουθησει πιστα τις οδηγιες σχετικα με την εγκατασταση του garmin και για τους χαρτες.τωρα για το mapsource δεν γινεται γιατι το πρωτο λινκ μου βγαζει το μυνημa:The file could not be found. Please check the download link. μπορειτε να ανεβασετε ενα νεο link?

Μπορεις να μου πεις τι χρειαζεσαι το mapsource? O autodrive που θελεις να κανεις εγκατασταση εχει επεκταση .img

Γιατι δεν εχει εγκατασταθει σωστα ο χαρτης.

Θα σε παρακαλεσω να διαβασεις ξανα τις οδηγιες που υπαρχουν στο 1 ποστ του παροντος. Εαν δεν καταλαβεις κατι ρωτησε μας και θα στο εξηγησουμε αλλα δωσε μας να καταλαβουμε που πραγματικα ειναι το προβλημα. Ετσι οπως τα γραφεις και να θελει καποιος να σε βοηθησει δεν μπορει να καταλαβει ευκολα που εχεις κολλησει.

O χαρτης που κατεβασα λεγεται autodrive hellas εκδοση 1.90.το mapid το πηρα απο το σαιτ που κατεβασα το χαρτη και μου το επιβεβαιωσε και μελος του myphone.την εγκατασταση και το unlock του χαρτη την εκανα βημα προς βημα απο τον αδηγο του 1ου ποστ και δεν νομιζω οτι φταιει η εγκατασταση στον χαρτη.εν παση περιπτωση θα ξανακαω την ολη διαδικασια για 7η φορα μπας και μου διαφευγει κατι...

και εμενα το ιδιο κανει φιλε μου. Δεν μπορω να διαλεξω χαρτη μεσα απο η διαχειριση (δεν εχει εκεινα τα κουτακια).Μηπως να σβηναμε το basemap ? Και να υπαρχει μεσα μονο ο autodrive

το εχο δοκιμασε αλλα δεν υπαρχει καποια διαφορα.σκεφτομαι σοβαρα να βαλω το n drive ΄γ το sygic αφου δεν τα καταφερνω εδω...

και εμενα το ιδιο κανει φιλε μου. Δεν μπορω να διαλεξω χαρτη μεσα απο η διαχειριση (δεν εχει εκεινα τα κουτακια).Μηπως να σβηναμε το basemap ? Και να υπαρχει μεσα μονο ο autodrive

Αν τον σβησεις θα εχεις προβλημα,ειναι απαραιτητος ο basemap.Δηλαδη στο σετ χαρτων πατάτε mapsource και δεν σας βγαζει λιστα με τους χαρτες και αριστερα τους κουτακαι για την επιλογη;

λοιπον παω διαχειριση δεδομενων --->σετ χαρτων και μου βγαζει τους εξης χαρτες :

worldwide autoroute basemap και τον autodrive 1.90 αυτα. κουτακια δεν εχει για βα τους επιλεξεις. και αν επιλεξεις τον χαρτη σου βγαζει τις πληροφοριες του

παταω σετ χαρτων και μου βγαζει τους χαρτες.το mapsource μου ειναι αγνωστο...

Οταν εισαι στο σετ χαρτων δεν βλεπεις κουμπι που γραφει mapsource;Κανονικα εχει δυο κουμπια:"mapsource" και "πισω".Δεν νομιζω να ειναι τοσο διαφορετικο στο Ν82 αφου ειναι το ιδιο προγραμμα.

πο πο φιλε!λες και εχουμε τα ιδια κινητα!κι εμενα ακριβως ετσι ειναι.καμια βοηθεια?

Τα ιδια κινητα εχετε συμφωνα με το αβαταρ σας.

ναι οντως χαχα. Αλλα λυση δεν βλεπω:lol:

Οταν εισαι στο σετ χαρτων δεν βλεπεις κουμπι που γραφει mapsource;Κανονικα εχει δυο κουμπια:"mapsource" και "πισω".Δεν νομιζω να ειναι τοσο διαφορετικο στο Ν82 αφου ειναι το ιδιο προγραμμα.

οχι φιλε μου δεν εχει τετοιο πραγμα

Τα ιδια κινητα εχετε συμφωνα με το αβαταρ σας.

εχει μονο το πισω για mapsource ουτε λογος!

To oτι βρήσκει 4-5 δορυφόρους δεν σημαίνει οτι βρήκε σήμα. Για να βρει αήμα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 μπάρες χρώματος πράσινου.

Αν είνα η πρώτη φορά που πιάνει σήμα το gps χρειάζεται περισσότερο χρόνο απο 10 λεπτά. Αν λοιπόν είναι πρώτη φορά έχετε το κινητό να βλέπει ουρανό αρκετή ώρα και θα βρει σήμα αργά η γρήγορα.

Το έκανα και όντως μετά από 5-10 λεπτά (δεν ξέρω ακριβώς γιατί το άφησα να ψαχνει) βρήκε σήμα. Νόμιζα λοιπόν ότι ήταν αυτό το τέλος των βασάνων μου... Σήμερα λοιπόν έκανα μια μικρή διαδρομή στη γειτονιά μου διάρκειας 10λεπτου (γειτονιά με σχετικά χαμηλα κτίρια... Πολύδροσο Αμαρουσίου για όσους ξέρουν... καμια σχέση με κέντρο). Σε όλη τη διαδρομή το είχα στο χέρι αλλά τίποτα. Ξεκίνησα από το ίδιο μέρος που χθες είχε βρει δορυφόρους. Δε θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον λίγο πιο σύντομα από την πρώτη φορα? Το επηρέασε το γεγονός ότι κουνιόμουν (περπατούσα... σιγά την ταχύτητα)?? Το βρίσκω λίγο δύσχρηστο... Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να περιμένεις το gps για 10 λεπτα ακίνητος έξω από το αυτοκίνητο για να βρει σήμα.... Γνωρίζω ότι το a-gps θα διευκόλυνε την κατάσταση... αλλά είμαι κάτοχος καρτοκινητής οπότε υπάρχει ένα θέμα με τις χρεώσεις ... Και εκτός αυτού υποτίθεται ότι το 5800 έχει κανονική κεραία GPS... Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω ότι ζητάω πολλα. Απόψε θα το δοκιμάσω και σε μια διαδρομη με το αυτοκίνητο.

Το έκανα και όντως μετά από 5-10 λεπτά (δεν ξέρω ακριβώς γιατί το άφησα να ψαχνει) βρήκε σήμα. Νόμιζα λοιπόν ότι ήταν αυτό το τέλος των βασάνων μου... Σήμερα λοιπόν έκανα μια μικρή διαδρομή στη γειτονιά μου διάρκειας 10λεπτου (γειτονιά με σχετικά χαμηλα κτίρια... Πολύδροσο Αμαρουσίου για όσους ξέρουν... καμια σχέση με κέντρο). Σε όλη τη διαδρομή το είχα στο χέρι αλλά τίποτα. Ξεκίνησα από το ίδιο μέρος που χθες είχε βρει δορυφόρους. Δε θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον λίγο πιο σύντομα από την πρώτη φορα? Το επηρέασε το γεγονός ότι κουνιόμουν (περπατούσα... σιγά την ταχύτητα)?? Το βρίσκω λίγο δύσχρηστο... Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να περιμένεις το gps για 10 λεπτα ακίνητος έξω από το αυτοκίνητο για να βρει σήμα.... Γνωρίζω ότι το a-gps θα διευκόλυνε την κατάσταση... αλλά είμαι κάτοχος καρτοκινητής οπότε υπάρχει ένα θέμα με τις χρεώσεις ... Και εκτός αυτού υποτίθεται ότι το 5800 έχει κανονική κεραία GPS... Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω ότι ζητάω πολλα. Απόψε θα το δοκιμάσω και σε μια διαδρομη με το αυτοκίνητο.

Αν ενδιαμεσα το εσβησες το κινητο τοτε παλι αργει να πιασει δορυφορους.Δοκιμασε να το βαλεις να σου δειξει μια διαδρομη ,εχω την εντυπωση οτι πιανει πιο γρηγορα δορυφορους

καποιος χριστιανος να help και μενα λιγο...το απογευμα πηρα και γω το 5800 και εχω πελαγωσει...με βλεπω να κανω προτοχρονια :lol::lol:ακομα ψαχνοντας πως να περασω το garmin....(βαριεμαι να διαβασω και τις 134 σελιδες.....))

O χαρτης που κατεβασα λεγεται autodrive hellas εκδοση 1.90.το mapid το πηρα απο το σαιτ που κατεβασα το χαρτη και μου το επιβεβαιωσε και μελος του myphone.την εγκατασταση και το unlock του χαρτη την εκανα βημα προς βημα απο τον αδηγο του 1ου ποστ και δεν νομιζω οτι φταιει η εγκατασταση στον χαρτη.εν παση περιπτωση θα ξανακαω την ολη διαδικασια για 7η φορα μπας και μου διαφευγει κατι...

Ριξε μια ματια παρακατω.. Ισως να ξεκιναει απο εκει το προβλημα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2762566#post2762566

Επισης δοκιμασε να δωσεις στο χαρτη αλλη ονομασια..

καποιος χριστιανος να help και μενα λιγο...το απογευμα πηρα και γω το 5800 και εχω πελαγωσει...με βλεπω να κανω προτοχρονια :lol::lol:ακομα ψαχνοντας πως να περασω το garmin....(βαριεμαι να διαβασω και τις 134 σελιδες.....))

Καταρχην καλως ηρθες :)

Διαβασε τις οδηγιες που υπαρχουν στο 1 post του παροντος. Οπως ειναι γνωστο απαγορευεται να δινονται πληροφοριες στο forum για το πως μπορεις να κατεβασεις σπασμενη την εφαρμογη :rolleyes:

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα...

Γνωριζω τους κανονες των foroum και απο το 2007 απλα παρακολουθω σαν τοτε κατοχος sony ericsson.

Τωρα με το Nokia τα βρισκω σκουρα.....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Επιβεβαιώνω ότι και στο δικό μου 5800 δεν βγάζει το mapsource στο ΣΕΤ ΧΑΡΤΩΝ.

Αλλά εγώ έχω μόνο τον Autodrive περασμένο.

Μήπως χρειάζεται πάνω από 1 χάρτη για να βγει αυτή η επιλογή?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max