gianpithio Δημ. October 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Ναι.. Καλυτερα ξανα διαβασε το 1 post του παροντος αυτα που ρωτας θα επρεπε να τα καταλαβεις απο την πρωτη φορα που εκανες την διαδικασια. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 φιλε εχουμε και οι δυο δικιο γιατι εγω ακολουθησα καποιες αλλες οδηγιες απο αλλου. Λοιπον τωρα εβαλα τον χαρτη της γερμανιας και απο την στιγμη που εμφανισε την διευθυνση που ζητησα πρεπει να ειναι οκ,ετσι? Τωρα θελω να βαλω της Ολλανδιας αλλα εχει το ιδιο ID με της Γερμανιας,τι να κανω, να σβησω το αρχειο χχχχχχχ.unl και να κανω ενα αλλο με 50 χαρακτηρες οπως λεει στις οδηγιες Η" επειδη εχουν το ιδιο ID να το αφησω οπως ειναι και απλα να περασω την Ολλανδια και θα ειναι ενταξει? Ελπιζω να τα ειπα σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JN4WDX Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω το 5800 και προσπαθώ να του εγκαταστήσω το Garmin Mobile XT, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Πριν βιαστεί κάποιος να πει να διαβάσω το 1ο μήνυμα να πω ότι το έχω διαβάσει πάνω απο 10 φορές, και ότι διάβασα το συγκεκριμένο τόπικ ολόκληρο, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω τι και που κάνω λάθος ή τι δεν έχω σετάρει σωστά. Οι κινήσεις που κάνω, και αφορούν και τις δύο βέρσιον που δοκίμασα, δηλ. τις 5.00.40 & 5.00.60, είναι οι εξής (και οι δύο εκδόσεις είναι οι standalone): 1. Αντιγραφή των αρxείων (φάκελοι Garmin, Private, Resource, Sys και του αρχείου GarminMobileXT.sis) μέσα στην κάρτα χύμα. 2. Αποσύνδεση του κινητού απο το pc. 3. Πηγαίνω Applications-> File Manager->Memory Card και βρίσκω το αρχείο GarminMobileXT.sis το οποίο και τρέχω. 4. Αρχίζει η προετοιμασία για εγκατάσταση, και πατάω ΟΚ 5. Αμέσως μετά μου βγάζει το εξής: "Application is not compatible with phone. Continue Anyway?" 6. Αν πατήσω ναι, η εγκατάσταση γίνεται, αλλά το πρόγραμμα δεν τρέχει. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το Certificate?? Κοιτώντας το Certificate του προγράμματος (GarminMobileXT) πριν την εγκατάσταση, δείχνει να έχει ισχύ μέχρι το 2019. Επίσης αν δεν κάνω λάθος το τηλέφωνο είναι "σπασμένο", δηλ. μπορεί να δεχτεί όλα τα προγράμματα, γιατί όταν πάω στο: Settings->Application Manager->Installation Settings, βρίσκω τα παρακάτω: Software Installation : All Online certificate check : Off Default Web Address : None Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, και να μου πει αν κάνω εγώ κάτι λάθος ή κάποιο απο τα settings είναι λάθος;;; Πληροφοριακά, το τηλέφωνο έχει αγοραστεί απο το Hong Kong, αλλά έχω ήδη αλλάξει code. To Software είναι η τελευταία έκδοση. Στο τηλέφωνο έχω τα αγγλικά by default, μιας και είμαι στο εξωτερικό. Αλλά έχω βάλει το software Balkan edition, οπότε εκτός απο αγγλικά, έχω και τα Ελληνικά, τα οποία όμως δεν τα χρησιμοποιώ. Η δοκιμή εγκατάστασης έγινε αρκετές φορές, και με τις δύο γλώσσες, και απέτυχε (όχι η εγκατάσταση, αλλά να τρέξει το πρόγραμμα). Επίσης, μέσα στην κάρτα μου υπήρχαν και άλλα αρχεία, απο άλλες εφαρμογές, αλλά δεν νομίζω αυτό να παίζει ρόλο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 αν κατάλαβα καλά, το πρόγραμμα εγκαθίσταται αλλά όταν πάς να το εκτελέσεις δεν ξεκιναει; Ή ξεκινάει και μετά την μαύρη οθόνη σε πετάει έξω; Αν είναι το δεύτερο, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο ερχείο (με κατάληξη .ini) που να δημιουργεί το πρόβλημα και πρέπει να σβηστεί. Αν ψάξεις θα ο βρείς ποιό είναι, έχει αναφερθεί πολλές φορές. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 φιλε εχουμε και οι δυο δικιο γιατι εγω ακολουθησα καποιες αλλες οδηγιες απο αλλου. Λοιπον τωρα εβαλα τον χαρτη της γερμανιας και απο την στιγμη που εμφανισε την διευθυνση που ζητησα πρεπει να ειναι οκ,ετσι? Τωρα θελω να βαλω της Ολλανδιας αλλα εχει το ιδιο ID με της Γερμανιας,τι να κανω, να σβησω το αρχειο χχχχχχχ.unl και να κανω ενα αλλο με 50 χαρακτηρες οπως λεει στις οδηγιες Η" επειδη εχουν το ιδιο ID να το αφησω οπως ειναι και απλα να περασω την Ολλανδια και θα ειναι ενταξει? Ελπιζω να τα ειπα σωστα. Eννοεις οτι και οι δυο χαρτες εχουν το ιδιο map id? Παρολαυτα εαν εχεις θεση για εναν ακομη χαρτη μπορεις να τους εχεις ταυτοχρονα. Θα κανεις 2 unl αρχεια με τον ιδιο κωδικο μεσα απλα θα εχουν διαφορετικο ονομα αυτο που εχει ο καθε χαρτης Αυτο με τους 50 χαρακτηρες μπορεις να το κανεις μονο αν τους 2 χαρτες τους εχεις σε ενα 2σε1 αρχειο img. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JN4WDX Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 αν κατάλαβα καλά, το πρόγραμμα εγκαθίσταται αλλά όταν πάς να το εκτελέσεις δεν ξεκιναει; Ή ξεκινάει και μετά την μαύρη οθόνη σε πετάει έξω; Αν είναι το δεύτερο, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο ερχείο (με κατάληξη .ini) που να δημιουργεί το πρόβλημα και πρέπει να σβηστεί. Αν ψάξεις θα ο βρείς ποιό είναι, έχει αναφερθεί πολλές φορές. Ναι, το πρόγραμμα εγκαθίσταται, αλλά πριν αρχίσει η εγκατάσταση παρουσιάζεται μια προειδοποίηση που λέει ότι: "Application is not compatible with phone. Continue Anyway?" Αν πατήσω για να συνεχίσει η εγκατάσταση, αυτή γίνεται, αλλά μετά όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα, αυτό αρχίζει, βγάζει την αρχική οθόνη με το σήμα της GARMIN στο μέσο της οθόνης, και μετά κλείνει η εφαρμογή. Αυτό σχετικά με την κατάληξη (.ini) μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες;;; Αν βρω κάποιο τέτοιο αρχείο, τι κάνω;; Το σβήνω;;; Επίσης, είναι νορμάλ να παρουσιάζεται αυτή η προειδοποίηση "Application is not compatible with phone. Continue Anyway?" πριν την εγκατάσταση;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Φίλε μου, εγώ έχω satio. Η ίδια προειδοποίηση βγήκε και σε μένα και την αγνόησα. Αν σβήσεις το αρχειάκι με την κατάληξη .ini θα ανοίξει κανονικότατα και θα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αυτό σχετικά με την κατάληξη (.ini) μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες;;; Αν βρω κάποιο τέτοιο αρχείο, τι κάνω;; Το σβήνω;;; Μπορείς να δεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2964647#post2964647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JN4WDX Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Παιδιά, Να σας ευχαριστήσω πολύ!!! Επιτέλους τα καταφερα να το κάνω να τρέξει. Ήταν ακριβώς όπως το είχατε πεί. Έπρεπε να σβηστεί το αρχείο .ini μέσα απο το Garmin/Appls για να τρέξει. Mετά όλα τα άλλα ήταν ακριβώς όπως στο ΠΟΣΤ Νο 1. Τώρα θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω και να ρίξω το 5.00.60, και μετά να πάω για καινούργιους χάρτες πάνω στο μηχανάκι..........:D Επειδή είναι πολύ πιθανόν ότι θα έχω πάλι κάποιο μικρό πρόβλημα, μάλλον θα επανέλθω με καινούριες απορίες. Και πάλι ευχαριστώ όλους που έχουν συνεισφέρει - ο καθένας με τον δικό του τρόπο - σε αυτό το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 περασα τον χαρτη της Ολλανδιας,Γαλλιας αλλα δεν βγαζει πολεις,πχ amsterdam,paris κλπ, τι προβλημα μπορει να εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Εαν μπεις στην επιλογη MapSource τους βλεπεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Παίδες δυο ερωτήματα: 1). Από που θα αναβαθμίσω το Autodrive Hellas 1.85; Το setup αρχείο που δίνουν εδώ http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl_en.html δεν βλέπει καν την κάρτα μνήμης. Αν υπάρχει αλλού Please pm me. 2). Η έκδοση 5.00.50 που έχω δουλεύει μια χαρά εκτός από ένα σημείο: Δεν δουλεύουν καθόλου οι πρόσφατα ανακαλυφθείσες διευθύνσεις. Όταν πατάω από κει τη σωσμένη διεύθυνση, το πρόγραμμα κλείνει. Το error log καταγράφει: Assert failed at CDP_PageMapsFtrs.cpp 1237 in UI Thread Καμιά ιδέα; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 βλεπω το εξης,city navigator europe nt 2008, εγω κατεβασα 2 σετ χαρτων,ενα με την γερμανια κλπ, ενα με ολλανδια κλπ. Στο σετ χαρτων εμφανιζει Λεπτομερεις χαρτες ,Ενσωματωμενοι χαρτες. Και κατι αλλο φιλε ,οταν συνδεω το 5800 στο πσ βγαζει μονο pc suite,που πηγανε οι αλλες επιλογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Οι χάρτες που λες ότι πέρασες τι μέγεθος έχουν;Το μέγεθος του χάρτη που λες ότι βλέπεις είναι 1385 MB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 328mb to ena ,kai 341 το αλλο, αν τα σβησω και κατεβασω απο την αρτχη ολη την ευρωπη θα ειναι καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αυτό δεν το γνωρίζω,εξαρτάτε και από την ημερομηνία έκδοσης. Την διαδρομή που σου είπε ο gianpithio την ακολούθησες,γιατι εφόσον έχεις βάλει τους χάρτες που λες θα πρέπει να βλέπεις τα ονόματα τους http://img20.imagehosting.gr/out.php/t1219831_scr000100.jpg http://img20.imagehosting.gr/out.php/t1219832_scr000101.jpg http://img20.imagehosting.gr/out.php/t1219833_scr000102.jpg http://img20.imagehosting.gr/out.php/t1219834_scr000103.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 προσομειωση διαδρομης πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 προσομειωση διαδρομης πως γινεται? Θα πρεπει να εχεις απενεργοποιησει τον δεκτη gps νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Θα πρεπει να εχεις απενεργοποιησει τον δεκτη gps νομιζω. ναι τον απενεργοποιησα αλλα μετα μου λεει οτι πρεπει να εχω ενεργη πορεια! πως γινεται αυτο με κλειστο τον δεκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JN4WDX Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Πληροφοριακά να πω ότι έβαλα τους χάρτες, και τους έτρεξα. Σήμερα που μπήκα σε αμάξι, και το δοκίμασα, διαπίστωσα τα εξής: 1. Αρχικά σε πολύ μεγάλο zoom με έβγαζε πιο πίσω απο τον δρόμο όπου βρισκόμουν. Δηλ. περνούσα ένα σταυροδρόμι, και με έδειχνε ότι "ήμουν" κάπου 50 με 100 μέτρα πιο πίσω. Άρα υπήρχε ένα σχετικό lag time. Όσο μικρότερο ήταν το zoom, τόσο πιο "ακρίβεια" θέσεως υπήρχε σε σχέση πάντα με την πραγματική μου θέση. 2. Με την χρήση A-GPS ήταν πιο ακριβής η θέση που μου έδειχνε ότι ήμουν σε σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν που κατάλαβα είναι ότι ο εσωτερικός δέκτης και μόνο, όπως και η χρήση μεγάλης λεπτομέρειας στον χάρτη, δεν βοηθάει στο να σου δείχνει την ακριβή θέση που βρίσκεσαι κάθε στιγμή. Tέλος θα ήθελα να ρωτήσω, δύο πράγματα Α) Οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ (ovi maps) που λέει ότι μπορείς να τους κατεβάσεις (http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download-maps) υπάρχει χρέωση για την χρήση τους ή το κατεβασμά τους;;; Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, και θα ήθελα μια απάντηση σχετικά. Β) Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το 5800 με εξωτερική Bluetooth κεραία GPS??? Aν ναι, ποιά είναι η γνώμη του;;; Επειδή καταλαβαίνω ότι βγαίνω λιγάκι εκτός θέματος, για να μην χαλώ το συγκεκριμένω θέμα, όποιος μπορεί να μου εξηγήσει σχετικά με πιθανές χρεώσεις απο τους χάρτες της ΝΟΚΙΑ, ή την χρήση Bluetooth κεραία GPS στο 5800, ας μου στείλει ΠΜ. Ευχαριστώ και πάλι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 ναι τον απενεργοποιησα αλλα μετα μου λεει οτι πρεπει να εχω ενεργη πορεια! πως γινεται αυτο με κλειστο τον δεκτη? Απενεργοποιεις gps ,ξεκινας μια πορεια οπως θα εκανες κανονικα και μετα πας στο προσομειωση πορειας και αρχιζει να λεει την πορεια οπως αν ειχε το gps ενεργο. Αυτα σε Ν82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosp Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε... Εχω το Nokia 5800 και εχω βαλει το Garmin 5.40 ( εχω δοκιμασει και το 5.60) Ενω ολα δειχνουν να δουλευουν σωστα καποια στιγμή το Garmin κολλαει. Εχω κανει ρεσετ ολο το κινητο και ετρεξα το Garmin απο την αρχη, εχω δοκιμασει διαφορετικους χαρτες .. τιποτα... Εκει που οδηγαω καποια στιγμη κολλαει... Καμια ιδέα? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Καταρχην καλως ηρθες :) Δοκιμασε να ενεργοποιησεις μονο ενα χαρτη αυτο που χρειαζεσαι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosp Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Το εχω κανει αλλα αποτελεσμα μηδεν.... Κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Γενικοτερα με τα 5th κινητα εχει το garmin ενα θεματακι. Σε 5800 ενος ξαδερφου μου οταν του ειχα περασει την 5.00.40 επαιζε αλλα καμια φορα τον πετουσε εξω η κολλουσε. Τωρα που του εβαλα την 60 μου λεει δεν εχει κολλησει καμια φορα. Εσυ ειπες την δοκιμασες? Αν οχι βαλε αυτην και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts