gianpithio Δημ. April 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το ιδιο λεμε :) Το συγκεκριμενο αρχειο δεν ειναι καινουριο το εχω στο pc μου περισσοτερο απο χρονο απλα το εγραψα γιατι καποιος μπορει να ερθει σε δυσκολη θεση! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το οτι ειθελε να συνδεθει. Μαλλον αρχισαν να ψαχνουν νεο τροπο για να κλειδωσουν το garmin!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το ιδιο λεμε :) Το συγκεκριμενο αρχειο δεν ειναι καινουριο το εχω στο pc μου περισσοτερο απο χρονο απλα το εγραψα γιατι καποιος μπορει να ερθει σε δυσκολη θεση! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το οτι ειθελε να συνδεθει. Μαλλον αρχισαν να ψαχνουν νεο τροπο για να κλειδωσουν το garmin!! Η 5.0.40 εκδοση ετσι ξεκιναει πλεον, μεχρι να την ξεκλειδωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το ιδιο λεμε :) Το συγκεκριμενο αρχειο δεν ειναι καινουριο το εχω στο pc μου περισσοτερο απο χρονο απλα το εγραψα γιατι καποιος μπορει να ερθει σε δυσκολη θεση! Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το οτι ειθελε να συνδεθει. Μαλλον αρχισαν να ψαχνουν νεο τροπο για να κλειδωσουν το garmin!! Εκει στην οθονη με τις 4(ή 3 δ θυμαμαι) επιλογες που εχει για αγορα κλπ, αν πατησεις το συνδεση με garmin gps (καπως ετσι) ανοιγει κανονικα μονο που ψαχνει για bluetooth receiver...(οπως με τις προηγουμενες εκδοσεις) Αν καταλαβα καλα, εσυ ειδες αυτη την αρχικη οθονη και νομιζες οτι δεν μπορεις να συνεχισεις αν δε το εχεις αγορασει? Εγω ετσι νομιζα στην αρχη μεχρι που πατησα ολες τις επιλογες και με αυτη που εγραψα πιο πανω μπηκε.. Οπως και να'χει και αυτο που λες ειναι καλο! Δε χρειαζεται καν να ανοιξεις το garmin για να το ξεκλειδωσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Nομιζα πως δεν μπορω να ανοιξω το garmin και ετρεξα το .exe :O Aφου ειναι ολα οπως πριν και μπορεις να το ανοιξεις ολα ok ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech2009 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Παιδιά έχω μία απορία: Έστω ότι κάποιος έχει εγκαταστήσει στο κινητό του το Garmin Mobile XT 5.00.40 με όλα τα καλούδια από χάρτες (τον ευρωπαικό που συνήθως έχει ήδη και AUTODRIVE 1.60 και ANAVASIS 3.92 ). Καταλαβαίνει από μόνο του το πρόγραμμα (ανάλογα με το που είναι ο χρήστης) και φορτώνει τον καταλληλότερο χάρτη για την περίσταση αυτόματα ή πρέπει ο χρήστης με κάποια ρύθμιση να τον φορτώνει ; (μιλώ για λειτουργία σε nokia 5800 αν παίζει κάποιο ρόλο) Ευχαριστώ Μπορεις να μπεις στο MapSource και να επιλεξεις ποιοι χαρτες θα φαινονται και ποιοι οχι. Εργαλεια\ Διαχ. δεδομενων\ Σετ χαρτων\ MapSource\ ....μπαινεις μεσα και επιλεγεις τον χαρτη που θελεις να εμφανιζεται αναλογα με την περιπτωση. Αν πηγαίνοντας εκεί λέει: σετ χαρτων World Basemap λεπτομερείς χάρτες Πατώντας MapSource εμφανίζει όλους τους χάρτες (AUTODRIVE 1.60 και ANAVASIS 3.92 κτλ.) με τικ (δλδ. επιλεγμένους), χάρτες οι οποίοι λογικά θα ανήκουν στην κατηγορία των λεπτομερών χαρτών, εκτός από τον world basemap, που λογικά ανήκει στην κατηγορία του world basemap. 1) Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το που είμαι θα φορτώνει ο καταλληλότερος από τους επιλεγμένους χάρτες; 2) Το ότι δεν εμφανίζεται στο map source o world basemap (που έχει συνήθως από μόνο του μέσα το πρόγραμμα) σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή επειδή είναι basemap χρησιμοποιήτε by default και γι'αυτο δεν είναι επιλέξιμος; 3) Αν απο - επιλεχθούν κάποιοι χάρτες που θεωρεί ο χρήστης ότι δεν θα του χρησιμεύσουν, αυτό θα κάνει το πρόγραμμα να τρέχει καλύτερα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ρε παιδια φωνητικη πλοηγηση δεν εχει???? ευχαριστω α εγκατεστησα τους χαρτες 3 σε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ρε παιδια φωνητικη πλοηγηση δεν εχει???? ευχαριστω α εγκατεστησα τους χαρτες 3 σε 1 Εχει.Διαβασε στις πιο πισω σελιδες για αναλογες περιπτωσεις ,αν δεν βγαλεις ακρη ξαναρωτα αλλα με πιο πολλες λεπτομεριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ok ευχαριστω το διορθωσα.εχω ακομα 2 αποριες πως μπορω να παω στο χαρτη και να του πω πηγαινε εκει.... γιατι μεχρι στιγμης πλοηγηση μπορω να κανω μονο αν βαλω διευθυνση. και τελος παρατηρησα οτι μου λεει στριψε αριστερα(ή αντοιστοιχα δεξια) οταν ακομα ειμαι 100 μετρα μακρια.ενω με το νοκια μου λεγε ακριβως .τι μπορει να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap1 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καλημέρα . Συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την ομιλία στα POI (όπως έχω αναφέρει 4-5 μηνύματα ποιο πριν) . Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος εάν έχει το ίδιο πρόβλημα. Έχω διαβάσει σε κάποιο αγγλικό Site ότι για το ίδιο πρόβλημα με την ομιλία στα POI έβαλαν τα αρχεία των POI στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην εξωτερική μνήμη, λόγω γρηγορότερης πρόσβασης!!. Η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα ακόμα, είναι όμως το επόμενω βήμα μου. Τα POI που έχω βάλει χωρίς ήχο εμφανίζονται κανονικότατα, όπως και αυτά που είναι με ειδοποίησει χωρίς όμως την ομιλία. Στο Site της Garmin λεεί ότι αρχεία ομιλίας που υποστηρίζονται είναι mp3 και όχι wav, ισχυέι όντως ??. Παράθεση www.gadget-rumours.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 παιδια εχω προβλημα με τα POI Που εβαλα,πολλα απο αυτα περαστηκαν με λαθος ονομα,δηλαδη ειναι της μορφης: gxxx (xxx=αριθμος) , το εχει συναντυσει κανεις αυτο? εγω με τα POI εχω αυτο το προβλημα(νομιζω και το προβλημα του ηχου που αναφερει παραπανω ο φιλος,αλλα δεν το εχω δουλεψει και παρα πολυ κ δεν το θυμαμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamkam Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Γεια σας.Προσπαθώ να κλειδώσω δορυφόρους στο garmin και δε τα έχω καταφέρει.Το έχω αφήσει κανα 20 λεπτο με ανοιχτό το Α-Gps στο μπαλκόνι και τίποτε.Δοκιμάσα και με το nokia maps αλλά ούτε αυτό κλειδώνει.Λέτε να είναι ελαττωματικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Μια ερωτηση ρε παιδια. Εγκατεστησα το Garmin σε ενα φιλαρακι και ολα καλα. Απο εκει και περα ομως οποτε αποσυνδεω το κινητο απο το pc μου βγαζει Garmin mobile xt βρηθηκε εγκατασταση? Γιατι ομως? βεβαια παταω οχι. Επαναλαμβανω μου το κανει μονο οταν ξεσυνδεω το κινητο απο το pc. Εχω βγαλει και το sis αρχειο απο το C:\ Ευχαριστω Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Μια ερωτηση ρε παιδια. Εγκατεστησα το Garmin σε ενα φιλαρακι και ολα καλα. Απο εκει και περα ομως οποτε αποσυνδεω το κινητο απο το pc μου βγαζει Garmin mobile xt βρηθηκε εγκατασταση? Γιατι ομως? βεβαια παταω οχι. Επαναλαμβανω μου το κανει μονο οταν ξεσυνδεω το κινητο απο το pc. Εχω βγαλει και το sis αρχειο απο το C:\ Ευχαριστω αυτο δεν ειναι πολυ καλο που σου βγαζει... οχι για το προγραμμα αλλα για τη μπαταρια του κιν σου... Αν δεν κανω λαθος πρεπει να τρεχει tsrautostart.exe απο πισω... γι'αυτο σου τα βγαζει αυτα. εχεις κανεις τη διαδικασια για απενεργοποιηση του background service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Για δωσε μου λιγο τα φωτα σου πως γινετε αυτο? φιλε karlesg Ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι το εκανε και σε εμενα και σε αλλους στην αρχη αλλα μετα σε εμενα τουλαχιστον δεν το ξαναεκανε. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service και επιλέξτε ενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin, το ανοίγετε πάλι και πηγαίνετε στο ίδιο μενού και επιλέξτε απενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin και κάνετε μια τελευταία επανεκκίνηση το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeledim Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 παιδα καλησπερα!!! γιατι οταν βρισκει μια καμερα τροχαιας το poi δεν βγαζει κανενα σηματακι παρα μονο εναν αριθμο η να εχει μια φωνιτικη προηδοποιηση?? επισης να ρωτησω κατι?? βγηκε και update??γιατι σε ενα site κατι ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service και επιλέξτε ενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin, το ανοίγετε πάλι και πηγαίνετε στο ίδιο μενού και επιλέξτε απενεργοποίηση. Κλείνετε το Garmin και κάνετε μια τελευταία επανεκκίνηση το κινητό. Ευχαριστω για ακομα μια φορα στο δικο μου το ειχα κανει σε αυτο το ξεχασα να εισαι καλα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Καλημέρα . Συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την ομιλία στα POI (όπως έχω αναφέρει 4-5 μηνύματα ποιο πριν) . Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος εάν έχει το ίδιο πρόβλημα. Έχω διαβάσει σε κάποιο αγγλικό Site ότι για το ίδιο πρόβλημα με την ομιλία στα POI έβαλαν τα αρχεία των POI στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην εξωτερική μνήμη, λόγω γρηγορότερης πρόσβασης!!. Η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα ακόμα, είναι όμως το επόμενω βήμα μου. Τα POI που έχω βάλει χωρίς ήχο εμφανίζονται κανονικότατα, όπως και αυτά που είναι με ειδοποίησει χωρίς όμως την ομιλία. Στο Site της Garmin λεεί ότι αρχεία ομιλίας που υποστηρίζονται είναι mp3 και όχι wav, ισχυέι όντως ??. Ναι ειναι mp3 σε μενα δεν ξερω αν σε αλλους ειναι wav Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ναι ειναι mp3 σε μενα δεν ξερω αν σε αλλους ειναι wav Μια διευκρινηση μονο... υπαρχει καποιος που να εχει περασει δικες του custom φωνητικες ειδοποιησεις για τα POI στο Garmin Mobile Xt? Για κινητα μιλαμε παντα. Οχι Garmin nuvi κλπ... Γιατι εγω που τοχα ψειρισει λιγακι δεν.... και επειδη δεν... ειπα να ρωτησω και τους πιο πανω και καταληξαμε εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2724214#post2724214 Εχει αλλαξει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap1 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Σε εμένα συνεχίζει να μην παίζει ακόμα ούτε με Mp3 ούτε με Wav. Επομένως πιστεύως ότι μάλλον καταλλήγουμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2724214#post2724214 Παράθεση www.gadget-rumours.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoc62 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μπορείς να ξαναδώσεις το πρώτο πρώτο link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μπορείς να ξαναδώσεις το πρώτο πρώτο link ? Kαταρχην καλως ηλθες.. :) Καλυτερα να γινεις περισσοτερο συγκεκριμενος στις ερωτησεις σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Δες το παρακατω link ειναι στο θεμα του Sygic αλλα ισχυουν τα ιδια και για το Garmin: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2752035#post2752035 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoc62 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Kαταρχην καλως ηλθες.. :) Καλυτερα να γινεις περισσοτερο συγκεκριμενος στις ερωτησεις σου για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Δες το παρακατω link ειναι στο θεμα του Sygic αλλα ισχυουν τα ιδια και για το Garmin: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2752035#post2752035 Καλώς σας βρήκα! Δες αν μπορείς το 1ο ποστ του θέματος, το λινκ πάνω πάνω λέει: " ========================================================= ================ Υπάρχει σοβαρό νομικό πρόβλημα με την ανάρτηση και διατήρηση συνδέσμων που οδηγούν στη λήψη εφαρμογών και χαρτών πλοήγησης. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής σε όλα τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι θα αφαιρεθούν, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Ελπίζουμε σε κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση. ========================================================= ================ " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Όπως διαπιστώνεις και μόνος σου, απαγορεύεται να δωθεί απο τον οποιοδήποτε το λινκ που ζητάς. Με μια μικρή αναζήτηση όμως, θα βρεις αυτό που ψάχνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Για σας παιδιά χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας σχετικά με τα poi... έχω ένα κίνητο samsung omnia με garmin xt. Κατεβασα τον poiloader και τα σχετικα poi. Συνδέω το κινητό μου, περνάω τα poi, ο poiloader μου λεει συγχαρητήρια και την εγκατάσταση, αλλά δεν εμφανίζονται πουθενά μεσα στο κινητο.. Ποιο είναι το λάθος; Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου πει εάν το MapSource που δημιουργούργει τους χάρτες, αν οι χάρτες που δημιουργεί είναι συμβατή για το garmin xt.. Λειτουργούν βέβαια, αλλά είναι κατάλληλη, είναι αρκετά μεγάλη για να δουλέψουν σε κινητό τηλέφωνο.... Αν έχει δημοσιευτεί τίποτα σχετικό παραπάνω παρακαλώ δώστε μου ένα Λιγκ είναι αδύνατο να διαβάσω τόσες πολλές σελίδες Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts