Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπο την στιγμη που θα ενεργοποιησουμε το εσωτερικο gps οταν ανοιγουμε το garmin αυτοματα θα προσπαθει να βρει δορυφορους χωρις καμια επιπλεον χρεωση.

Εαν θελουμε να κλειδωνει πιο γρηγορα πρεπει να ενεργοποιησουμε το Α-GPS, διαβαστε το link που υπαρχει παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Διάβασα και το link το οποίο ήταν κατατοπιστηκότατο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω για να σιγουρευτώ είναι το εξής: Όποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί gps και αν έχουμε εγκαταστήσει (nokia maps, Garmin Mobile XT ktl.), όπως και να το έχουμε εγκαταστήσει (σωστά ή λάθος κτλ.) αν κάνουμε αυτή τη ρύθμιση που λέει και στο link (ρυθμίσεις/τηλέφωνο/ρύθμιση εφαρμογών/εντοπισμ. θέσης/μέθοδοι εντοπισμ. θέσης/(αφήνουμε τικ μόνο στο ενσωματομένο gps) (το νοκια 5800 προσφερει και άλλεσ επιλογες με χρέωση εκτός από υποβοηθούμενο όπως "βάσει δικτύου")αυτό σημαίνει ότι αυτή η ρύθμιση θα ισχύει για όλα τα προγράμματα που έχουμε στο κινητό μας και χρησιμοποιούν gps (nokia maps, Garmin Mobile XT ktl.); Με άλλα λόγια θα "περιορίζει" το κινητό (nokia 5800) μόνο στην χρήση του ενσωματομένου gps ανεξαρτήτος προγράμματος με αποτέλεσμα την σιγουριά ότι δεν χρεωνόμαστε?

Ευχαριστω και πάλι

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα βρηκα ακρη με τα voices

Για οσους λοιπον δεν υπαρχουν τα φωνητικα ψαξτε για το GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx.exe

Eπειδη νομιζω δεν εχει αναφερθει εσεις παιδια πως στερεωνετε το 5800 στο αυτοκινητο?

Εχετε παρει την εργοστασιακη βαση ή υπαρχει κατι αλλο στο εμποριο κ αν ναι απο που το πηρατε??

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Διάβασα και το link το οποίο ήταν κατατοπιστηκότατο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω για να σιγουρευτώ είναι το εξής: Όποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί gps και αν έχουμε εγκαταστήσει (nokia maps, Garmin Mobile XT ktl.), όπως και να το έχουμε εγκαταστήσει (σωστά ή λάθος κτλ.) αν κάνουμε αυτή τη ρύθμιση που λέει και στο link (ρυθμίσεις/τηλέφωνο/ρύθμιση εφαρμογών/εντοπισμ. θέσης/μέθοδοι εντοπισμ. θέσης/(αφήνουμε τικ μόνο στο ενσωματομένο gps) (το νοκια 5800 προσφερει και άλλεσ επιλογες με χρέωση εκτός από υποβοηθούμενο όπως "βάσει δικτύου")αυτό σημαίνει ότι αυτή η ρύθμιση θα ισχύει για όλα τα προγράμματα που έχουμε στο κινητό μας και χρησιμοποιούν gps (nokia maps, Garmin Mobile XT ktl.); Με άλλα λόγια θα "περιορίζει" το κινητό (nokia 5800) μόνο στην χρήση του ενσωματομένου gps ανεξαρτήτος προγράμματος με αποτέλεσμα την σιγουριά ότι δεν χρεωνόμαστε?

Ευχαριστω και πάλι

Μπορω να σου πω για Ν82 οτι αν στις επιλογες αφησεις μονο αυτη του ενσωματωμένου gps τοτε δεν προσπαθει να συνδεθει με ιντερνετ ,gprs wap ή οτιδηποτε αλλο.Βασιζεται δηλαδη μονο στους δορυφορους και δεν χρησιμοποιει αλλο τροπο για να πιασει γρηγοροτερα σημα.

Εκανα εγκατασταση το garmin mobile XT 5.00.40 αλλα κολαει το κανει και σε εσας????

την ώρα της πλοήγησης δεν εχω πρόβλημα όταν κάνω αναζήτηση κάποια περιοχή στο χάρτη μετά από κανα λεπτό κολλάει

ΕΛΛΑΣ

Ευχαριστω και πάλι

οταν απενεργοποιείς τα παραπάνω, όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιείς, δεν χρεώνεσαι.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημερα

Εγω το εβγαλα εξω να εντοπισει στιγμα κ δεν γινεται τπτ.Κανα 15λεπτο το ειχα...

Συνεχεια μου βγαζει μνμ οτι απιτειται συνδεση με διακομιστη παταω ναι κ δεν γινεται τπτ.Μετα απο λιγο μου το ξαναβγαζει....

Στις μεθοδους εντοπισμου εχω ενεργοποιημενα κ το agps κ το ενσωματομενο...

Στον διακομιστη εχω βαλει στην χρηση να με ρωταει παντα (οπως κ το κανει) στο σημειο προσβασης wind gprs κ στην διευθυνση διακομιστη supl.nokia.com

Mηπως στο σημειο προσβασης να βαλω wind internet??

Ποια η διαφορα wind gprs κ wind internet??

την ώρα της πλοήγησης δεν εχω πρόβλημα όταν κάνω αναζήτηση κάποια περιοχή στο χάρτη μετά από κανα λεπτό κολλάει

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Το είχα και με την 5.00.30, όταν έβαλα την 5.00.40 μου φάνηκε πως συνήλθε, αλλά τελικά το ξαναέκανε. Απλά έχω την αίσθηση πως με τη νέα έκδοση το κάνει πιο αραιά. Το πρόβλημα αυτό το είχε όλος ο κόσμος με την 5.00.30 (αν ψάξεις μερικές σελίδες πριν θα βρεις τα σχετικά posts). Μετά την αναβάθμιση κάποιοι έγραψαν πως λύθηκε (και εγώ αν ήμουν βιαστικός αυτό θα έγραφα), αλλά φοβάμαι πως και στους υπόλοιπους θα εξακολουθούν τα κολλήματα, απλά ζουν με το πρόβλημα και δεν το αναφέρουν κάθε λίγο και λιγάκι...

Εαν εισαι σιγουρος οτι εχεις φτιαξει σωστα το αρχειο sw.unl τοτε θα πρεπει να ενεργοποιησεις το εσωτερικο gps.

Παω στις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βρω το "τηλεφωνο" για να ενεργοποιησω το gps...!

Παω στις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βρω το "τηλεφωνο" για να ενεργοποιησω το gps...!

Τι εννοεις δεν μπορεις να βρεις το τηλεφωνο;Αν μπορεις βαλε screenshots με τα βηματα που κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Στο πρωτο ποστ λεει: Μενού > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης. Εγω μετα τις ρυθμισεις δεν βλεπω πουθενα το τηλεφωνο!

Στο πρωτο ποστ λεει: Μενού > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης. Εγω μετα τις ρυθμισεις δεν βλεπω πουθενα το τηλεφωνο!

Δοκιμασε αυτη την διαδρομη:Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύστημα, επιλέγουμε Χρήση προσαρτημένου/ενσωματωμένου GPS και πατάμε Ενεργοποίηση και μετά Ολοκλήρωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Εχεις σίγουρα Nokia 5800? Μήπως τις επιλογές αυτές (Μενού > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης )τις ψάχνεις μέσα στο Garmin, και όχι στο μενού του τηλεφώνου? Γιατί μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ σαν εναλλακτικό... Από την άλλη βέβαια, η ενεργοποίηση δεν γίνεται μέσα από το μενού αυτό (Μενού > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης), αλλά από το Garmin (Εργαλεία - ρυθμίσεις - σύστημα - απομακρυσμένο GPS)

Παιδια εγω μεσα απο το garmin το ψαχνω! Θα πρεπει να το ψαξω μεσα απο το μενου του τηλεφωνου? Γιαυτο δεν το βρησκω?

Edit: Μεσα απο το τηλ το εχω ενεργοποιημενο.

Μεσα απο το garmin παω ρυθμισεις/ συστημα/ και μετα εχει απομακρυσμενο gps.

Παιδια εγω μεσα απο το garmin το ψαχνω! Θα πρεπει να το ψαξω μεσα απο το μενου του τηλεφωνου? Γιαυτο δεν το βρησκω?

Edit: Μεσα απο το τηλ το εχω ενεργοποιημενο.

Μεσα απο το garmin παω ρυθμισεις/ συστημα/ και μετα εχει απομακρυσμενο gps.

Εκεί λοιπόν κάνεις αυτό που σου έγραψε πριν ο Impreza!

Μπορεις να κατεβασεις ολοκληρο το χαρτη της Ευρωπης και να στειλεις στην συσκευη σου μονο το μερος του χαρτη που σε ενδιαφερει (π.χ. Αγγλια).

Ναι ίσως είναι μία λύση αυτή. Μόλις τον κατέβασα τον χάρτη της Ευρώπης..αλλά είναι 1.5GB περίπου. Δεν είναι κρίμα να φορτώσω στο κινητό τόσα GΒ για να εκμεταλλεύομαι μόνοτην περιοχή της Αγγλίας που ζητάω?

Δεν υπάρχει μεμονωμένα ο χάρτης αυτός για Αγγλία? :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα

Εγω το εβγαλα εξω να εντοπισει στιγμα κ δεν γινεται τπτ.Κανα 15λεπτο το ειχα...

Συνεχεια μου βγαζει μνμ οτι απιτειται συνδεση με διακομιστη παταω ναι κ δεν γινεται τπτ.Μετα απο λιγο μου το ξαναβγαζει....

Στις μεθοδους εντοπισμου εχω ενεργοποιημενα κ το agps κ το ενσωματομενο...

Στον διακομιστη εχω βαλει στην χρηση να με ρωταει παντα (οπως κ το κανει) στο σημειο προσβασης wind gprs κ στην διευθυνση διακομιστη supl.nokia.com

Mηπως στο σημειο προσβασης να βαλω wind internet??

Ποια η διαφορα wind gprs κ wind internet??

καποια βοηθεια??

Παιδια τα καταφερα τελικα ομως οποιος εχει προβλημα με το SW.UNL να κανει το εξης :δημιουργειτε ενα αρχειο .txt (Δημιουργια -> εγγραφο κειμενου) επειδη ομως δε θα φαινεται η καταληξη, μετα πατε στον windows explorer στις επιλογες φακελων -> προβολη και αποεπιλεγετε το "αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων"!

Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το πιο καινουργιο Garmin και χαρτες για την Ελλαδα? εχω ενα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι, παλιο βεβαια, αλλα καποια χωρια δεν μου τα δειχνει. κ τωρα με την εγνατια οδο μου δημιουργει κ προβληματα. ευτυχως που δεν ακολουθω μονο το gps γιατι θα επεφτα πανω σε κατι κολονες.
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Ναι ίσως είναι μία λύση αυτή. Μόλις τον κατέβασα τον χάρτη της Ευρώπης..αλλά είναι 1.5GB περίπου. Δεν είναι κρίμα να φορτώσω στο κινητό τόσα GΒ για να εκμεταλλεύομαι μόνοτην περιοχή της Αγγλίας που ζητάω?

Δεν υπάρχει μεμονωμένα ο χάρτης αυτός για Αγγλία? :)

Aυτο σου ειπα! Μπορεις να στειλεις στην συσκευη σου μονο την περιοχη της Αγγλιας και δεν θα εχεις 1,5gb χωρις να τα χρειαζεσαι :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Aυτο σου ειπα! Μπορεις να στειλεις στην συσκευη σου μονο την περιοχη της Αγγλιας και δεν θα εχεις 1,5gb χωρις να τα χρειαζεσαι :)

Α δε το κατάλαβα. Με συγχωρείς.

Πως μπορώ να το διαχωρίσω? Πως θα του στείλω μόνο τον χάρτη (περιοχή) που θέλω? :confused:

Αυτή τη στιγμή έχω ένα αρχείο (1.5GB).:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]