Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή κι εμένα αυτό έκανε και μετά το format έφτιαχνε προσωρινά για δοκίμασε να αφαιρέσεις τη κάρτα μνήμης και να ανοίξεις το κινητό;; εμένα έτσι έφτιαξε με φορμάτ και στη κάρτα τελικά

δηλαδη να βγαλω την καρτα μνημης και να δω αν δουλευει το κινητο σωστα?

να του κανω φορματ του κινητου αφου του βγαλω την καρτα?

φορματ στη καρτα πως γινεται? δεν θα χαθουν απο εκει μεσα χαρτες κλπ οτι εχει?

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για αρχή δοκίμασε να το λειτουργήσεις χωρίς τη κάρτα μνήμης μέσα.

Αν δεις πως ως δια μαγείας όλα λειτουργούν σωστά, κάνεις μορφοποίηση στη κάρτα.

Με τη μορφοποίηση θα χαθούν τα πάντα οπότε θα πρέπει πρώτα να πάρεις με απλή αντιγραφή-επικόλληση τα περιεχόμενά της στον υπολογιστή σου συνδέοντας το κινητό μέσω του καλωδίου σε λειτουργία Μεταφοράς δεδομένων. Η μορφοποίηση γίνεται από τη Διαχείριση αρχείων, μπαίνεις στη κάρτα και πατάς Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με τη μορφοποίηση θα χαθούν τα πάντα οπότε θα πρέπει πρώτα να πάρεις με απλή αντιγραφή-επικόλληση τα περιεχόμενά της στον υπολογιστή σου συνδέοντας το κινητό μέσω του καλωδίου σε λειτουργία Μεταφοράς δεδομένων. Η μορφοποίηση γίνεται από τη Διαχείριση αρχείων, μπαίνεις στη κάρτα και πατάς Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση.

οκ ευχαριστω πολυ. θα το κανω και θα επανελθω με νεα.

Συγνώμη αλλά επειδή έλειπα για μέρες στο εξωτερικό τι γίνεται με το 5800; Βλέπω (διαβάζω) πολλά φορμάτ και κολλήματα-προβλήματα όπως με το GPS, με την μνήμη και με την φωτογραφική μηχανή ή το κουμπί αυτής, όπως και με το κόκκινο κουμπί. Κάποιοι φίλοι εδώ μέσα που το έχουν αποκτήσει λένε για κανένα πρόβλημα από την ημέρα απόκτησης του ακόμα και με την ν10 και κάποιοι άλλοι έχουν προβλήματα ακόμα και με την ν11. Που οφείλονται όλα αυτά; Είναι τόσο σημαντικά ώστε να το απορρίψει κανείς ή αξίζει τον κόπο να το αποκτήσουμε;

Ευχαριστώ!!!

Συγνώμη αλλά επειδή έλειπα για μέρες στο εξωτερικό τι γίνεται με το 5800; Βλέπω (διαβάζω) πολλά φορμάτ και κολλήματα-προβλήματα όπως με το GPS, με την μνήμη και με την φωτογραφική μηχανή ή το κουμπί αυτής, όπως και με το κόκκινο κουμπί. Κάποιοι φίλοι εδώ μέσα που το έχουν αποκτήσει λένε για κανένα πρόβλημα από την ημέρα απόκτησης του ακόμα και με την ν10 και κάποιοι άλλοι έχουν προβλήματα ακόμα και με την ν11. Που οφείλονται όλα αυτά; Είναι τόσο σημαντικά ώστε να το απορρίψει κανείς ή αξίζει τον κόπο να το αποκτήσουμε;

Ευχαριστώ!!!

Και εγώ αλλά και ένας φίλος μου που το πήραμε την ίδια μέρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.Πιστεύω είναι παρτίδες και δεν είναι λόγος να απορρίψεις το κινητό....για τα λεφτά του είναι τέλειο.Σε άλλες μάρκες με διπλάσια λεφτά έχει τέτοιες δυνατότητες.

Γιώργος

@nobody4

Αν δεν υπήρχε το θέμα του να μην ακούς καλά τον άλλον σε κάποιο ποσοστό των 5800 νομίζω ότι όλα τα άλλα είναι μικροπράγματα. Αλλά τη στιγμή που μιλάμε πρωτίστως για τηλέφωνο είναι σημαντικό μειονέκτημα, οπότε αν δεν είσαι διατεθιμένος να το γυρίσεις στο service σε περίπτωση που ατυχήσεις, για εμένα τότε δεν αξίζει η αγορά του.

Εγώ θα το είχα πάρει αλλά εξαιτίας αυτού καθυστερώ και σκέφτομαι αν είμαι διατεθιμένος να μπλέξω με service/αντικαταστάσεις κλπ. και ότι συνεπάγεται σε χρόνο/φθορά, γιατί το κινητό μου θέλω πρωτίστως να το έχω για να επικοινωνώ απροβλημάτιστα.

Sent neither from iphone nor android phone

Το τηλέφωνο το αγόρασα την περασμένη Πέμπτη (voda) και παρασκευή έφυγα εξωτερικό. Μέχρι τώρα δουλεύει άψογα, δεν με έχει προβληματίσει πουθενά (φτου φτου) maps, wifi, internet, ήχοι εφαρμογές…

Η φωτογραφική του μηχανή είναι καταπληκτική και μάλιστα όλες τις φωτό που τράβηξα στο ταξίδι ήταν από το κινητό.

Για τα λεφτά του πιστεύω ότι είναι πολύ τίμιο κινητό και κάνει και πάρα πολλά πράγματα. Κατά την γνώμη μου αξίζει η αγορά του.

mobile προβληματισμοί...

H φωτογραφική του μηχανή είναι καταπληκτική και μάλιστα όλες τις φωτό που τράβηξα στο ταξίδι ήταν από το κινητό.

Αν και βγαζω σπανια φωτογραφιες δεν μου αρεσε καθολου η φωτογραφικη του σε σχεση με το Ν82. Το Ν82 για φωτο ειναι παρα πολυ καλο :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επειδή ακόμα δεν κατάφερα να κάνω το gps να δουλέψει στο Μέθοδοι εντοπισμού θέσης τί έχετε μαρκαρισμένο??? Γιατί ενώ δεν έχω τσεκαρισμένο το υποβοηθούμενο gps όποτε ανοίγω το χαρτες μου ζητάει σύνδεση μέσω vodafone web ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Αν και βγαζω σπανια φωτογραφιες δεν μου αρεσε καθολου η φωτογραφικη του σε σχεση με το Ν82. Το Ν82 για φωτο ειναι παρα πολυ καλο :)

σωστός! οκ είπαμε έχει πολλά καλά αλλά όντως η φωτογραφική του είναι κυριολεκτικά για κλάματα ως έχει αυτή τη στιγμή με την έκδοση 11 τουλάχιστον

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

δεν την εχει την επιλογη της μορφοποιησης. θα την κανω διαμορφωση μεσω υπολογιστη ,ειναι οκ?

κινητό θες η πολυμηχάνημα? :p

σε λίγο θα γίνει και παιχνιδομηχανή, projector και θα μπαίνει στο βαλιτσάκι του sport billy. e μα έλεος. δε τι λέω σε σένα απλά μου τι δίνει αυτή η τάση να κάνουμε μια συσκευή swiss knife

δεν την εχει την επιλογη της μορφοποιησης. θα την κανω διαμορφωση μεσω υπολογιστη ,ειναι οκ?

Δεν μπορεί να μην την έχει...

Και να κάνεις από τον υπολογιστή θα πρέπει να κάνεις μετά και από το κινητό ώστε να δημιουργήσει τα αρχεία που χρειάζονται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δεν μπορεί να μην την έχει...

Και να κάνεις από τον υπολογιστή θα πρέπει να κάνεις μετά και από το κινητό ώστε να δημιουργήσει τα αρχεία που χρειάζονται.

αν πατησω επιλογη στην καρτα μνημης

βγαζει : ανοιγμα, αφαιρεση, ευρεση, βοηθεια εξοδος

Oπως εγραψα και παραπανω βγαζω σπανια φωτογραφιες απο την συσκευη μου και αγορασα το 5800 γνωριζοντας τις δυνατοτητες της φωτογραφικης του. Ο λογος που εγραψα οτι δεν μου αρεσε ειναι γιατι ο panagiotispa[/member] πιο επανω ειπε οτι του αρεσε παρα πολυ η φωτογραφικη και ειπα πως σε σχεση με το Ν82 δεν μου αρεσε καθολου. Δεν περιμενω απο το 5800 να γινει πολυμηχανημα αλλα θα προσπαθησω να αξιοποιησω οσες περισσοτερες απο της δυνατοτητες του μπορω. Περα απο ολα αυτα δεν ειναι κακο να πουμε οτι δεν μας αρεσε κατι στην συσκευη! :)

αν πατησω επιλογη στην καρτα μνημης

βγαζει : ανοιγμα, αφαιρεση, ευρεση, βοηθεια εξοδος

Μπαίνεις στη κάρτα και πατάς Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση.

Σταυρο δεν ειναι ακριβως εκει :)

Mπαινεις στην Διαχ. αρχειων/ Καρτα μνημης/ Επιλογες/ Επιλογες καρτας μνημης > Μορφοποιηση

Τι εγινε με το 5800 απο οτι καταλαβαινω το εστειλες για επισκευη :)

Μπαίνεις στη κάρτα και πατάς Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση.

οκ εχεις δικιο το βρηκα.

Ναι αυτό εννοώ Γιάννη.

Είχα αναφέρει τη Διαχείριση αρχείων πριν στο άλλο ποστ.

Το κινητό άστα... υποτίθεται πως περιμένω αντικατάσταση, αλλά ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

ειπα να "καταπιω" το γεγονος οτι στο πλαι το πλαστικο πεταει λιγο αλλα σημερα διαπιστωσα οτι το κενο στο πανω δεξι μερος εξαπλωθηκε και απο την πανω μερια στη γωνια μεχρι εκει που ξεκιναει το κουμπί της ενεργοποιησεις του κινητου.Να το γυρισω πισω?αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους το βλεπω να φωτιζει πλεον ολο απο τα πλαγια...

Αν βλέπεις πως μέρα με την ημέρα χειροτερεύει, φυσικά και να το πας να το κοιτάξουν.

οχι να το κοιταξουν αλλα να το αντικαταστησουν στη βοντα...πηγα σημερα να δω στη νοκια αν μπορουν να μου το σφιξουν λιγο η μηπως κατι δεν παταει καλα στο κομματι αναμεσα στο πληκτρο κλειδωματος και εντασης.και μου απαντησε ο τυπας οτι δεν κανουν τιποτα γιατι ειναι στα ορια ανοχης...τα ορια ομως της δικης μου αντοχης??? και το κακο ειναι οτι απο τη στιγμη που το ειδε το κενο εξαπλωθηκε προσ τα πανω.το μονο που φοβαμαι ειναι οτι θα μου πουν μια απο τα ιδια βοντα και θα χασω και μια βδομαδα.

ειπα να "καταπιω" το γεγονος οτι στο πλαι το πλαστικο πεταει λιγο αλλα σημερα διαπιστωσα οτι το κενο στο πανω δεξι μερος εξαπλωθηκε και απο την πανω μερια στη γωνια μεχρι εκει που ξεκιναει το κουμπί της ενεργοποιησεις του κινητου.Να το γυρισω πισω?αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους το βλεπω να φωτιζει πλεον ολο απο τα πλαγια...

Όταν το ανάφερα (αν δεν κάνω λάθος πρώτος) πολύ στον ενθουσιασμό τους έλεγαν δεν είναι τραγικό η με έλεγαν καταστροφολόγο αλλά είμαι σίγουρος και να το δείτε ότι θα δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στο μέλλον με αυτό.

Πιστεύω ότι θα μεγαλώνει και αν όχι το κινητό είναι πλέον ευάλωτο στην σκόνη και στην υγρασία και ο χρόνος ζωής του δεν θα είναι μεγάλος.

Και να το πας πίσω αυτό που θα πάρεις λογικά πάλι έτσι θα είναι μιας και θα είναι η ιδία παρτίδα.

Αν αποφασίσει κάποιος να το πάει πίσω ας το στεφτεί πολύ καλά εγώ αύριο κλίνω μια εβδομάδα από τότε που το πήγα και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ακόμα και να βγει έγκριση για αντικατάσταση πλέον δεν υπάρχει συσκευή για να μου δώσουν έχουν έλλειψη.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...