Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oταν ειναι καινουριο δεν χρειαζεται να κανεις format στην συσκευη. Καλο ειναι να κανεις format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη γιατι μετα το format διμιουργουνται καποια αρχεια και λειτουργει καλυτερα..
Οταν το άνοιξα έκανε μόνο του μορφοποίηση της κάρτας 9 (δηλαδή format) οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να κάνω και εγώ έτσι ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, εγω ακουσα οτι το καλοκαιρι οι συσκευασιες θα κυκλοφορουνε χωρις την καρτα μνημης μεσα. Οποτε λογικα θα πεσει και αλλο η τιμη. Αν ειναι αληθεια αυτο, θα το δουμε σε λιγο καιρο.

Καλησπερα, εγω ακουσα οτι το καλοκαιρι οι συσκευασιες θα κυκλοφορουνε χωρις την καρτα μνημης μεσα. Οποτε λογικα θα πεσει και αλλο η τιμη. Αν ειναι αληθεια αυτο, θα το δουμε σε λιγο καιρο.

Αδύνατον, η κάρτα μνήμης περιέχει προγράμματα, χάρτες κλπ

Αδύνατον, η κάρτα μνήμης περιέχει προγράμματα, χάρτες κλπ

Αδυνατο δεν ειναι,εχουν κυκλοφορησει συσκευες στο παρελθον χωρις καρτα μνημης στη συσκευασια και σε αυτες τις συσκευες χρειαζονταν προγραμματα και χαρτες και απλουστατα η νοκια σε προετρεπε να αγορασεις εξτρα καρτουλα(ν95,ν82 κλπ).Οποτε η υπαρξει της καρτας στη συσκευασια εκτος απο οφελος σε εμας τους αγοραστες για την εταιρεια ειναι ενα κοστος που πρεπει να μειωσει για να γινει η τιμη της συσκευης ανταγωνιστηκη

Ποσο ακομη να ριξουν την τιμη.. Το n82 ειχε καρτα μνημης εαν δεν κανω λαθος και το n95 :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Έτσι και αλλιώς η καρτούλα του 5800 δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο μέσα. Τους χάρτες τους φορτώνουμε μέσω του maploader, τα βίντεο είναι άχρηστα και το sis του facebook το βρίσκουμε εύκολα. Οπότε, η απαράδεκτης ποιότητας κάρτα που περιέχει, θα ήταν καλύτερα να έλειπε και να χρέωναν την συσκευή ~20 ευρώ κάτω.

Έτσι και αλλιώς η καρτούλα του 5800 δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο μέσα. Τους χάρτες τους φορτώνουμε μέσω του maploader, τα βίντεο είναι άχρηστα και το sis του facebook το βρίσκουμε εύκολα. Οπότε, η απαράδεκτης ποιότητας κάρτα που περιέχει, θα ήταν καλύτερα να έλειπε και να χρέωναν την συσκευή ~20 ευρώ κάτω.

To θέμα είναι να ανοίγει το κινητό κάποιος που δεν είναι γκουρού του warez και να βρίσκει έτοιμες προς χρήση κάποιες εφαρμογές;)

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να φορτώσει τους χάρτες στο Nokia Maps. Για όλα τα υπόλοιπα δεν έχει καμία διαφορά αν περιέχεται η κάρτα ή όχι.

To N95 όταν κυκλοφόρησε δεν είχε κάρτα μνήμης μέσα. Πάντως δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό το να μην έχει κάρτα μνήμης μέσα. Εξάλλου οι πιο πολλές είναι προβληματικές κ βγαίνουν off μετά από κάποιο διάστημα. Πιο σημαντικό είναι να έχει μέσα θήκη ή έστω δεύτερη γραφίδα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

η καινουρια αναβαθμιση για το 5800 αξιζει τελικα; αν την κανω θα τα χασω ολα απο το κινητο;

Έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές τα συγκεκριμένα ερωτήματα. Αξίζει να την κάνεις και δεν χάνεις απολύτως τίποτα.

Δεν ειναι χαλια και ολες οι μνημες που δινουν.πχ στα SE ειναι αρκετα καλες.εχω καποιες καμποσα χρονια και ειναι σκυλια.τωρα για αυτες στα ΝΟΚΙΑ δεν ξερω αλλα μην νομιζετε οτι θα μειωθει και πολυ η τιμη γιατι αυτες οι εταιριες τις παιρνουν και σε πολυ χαμηλες τιμες αφου παιρνουν μεγαλες ποσοτητες...οποτε πιστευω οτι μιλαμε για 5Ε διαφορα.για μενα που δεν εχω ορεξη να μπαινω στην διαδικασια να πηγαινω να παιρνω μνημη,δεν με χαλαει και αυτη που χει μεσα.

παιδια σημερα το πηρα στην γυναικα μου και θελω να ρωτησω αν γινεται να βαλω μια συντομευση για "νεο sms" καπου στην αρχικη οθονη?θελω ομως να εχει στην βασικη τις 4 επαφες που της εβαλα!μπορει αυτο να συνυπαρξει με την συντομευση για νεο sms ομως?

παιδια σημερα το πηρα στην γυναικα μου και θελω να ρωτησω αν γινεται να βαλω μια συντομευση για "νεο sms" καπου στην αρχικη οθονη?θελω ομως να εχει στην βασικη τις 4 επαφες που της εβαλα!μπορει αυτο να συνυπαρξει με την συντομευση για νεο sms ομως?

Όχι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ή θα έχει τις 4 συντομεύσεις των επαφών ή τις 4 συντομεύσεις των εφαρμογών.

Πάντως οι 4 συντομεύσεις των επαφών έχουν την επιλογή για να στείλεις sms σ' εκείνους τους αριθμούς που έχεις επιλέξεις να βάλεις.

Πάντως οι 4 συντομεύσεις των επαφών έχουν την επιλογή για να στείλεις sms σ' εκείνους τους αριθμούς που έχεις επιλέξεις να βάλεις.

ναι το ειδα απλα ηθελα να μπορει να στελνει sms σε ολους με ενα κλικ:O

αρα θα πρεπει να μπαινει στο μενου>μηνυματα κλπ...

Παιδια σας χαιρετω ολους!Εχω 2 αποριες σχετικα με το κινητο και θα ηθελα τα φωτα σας. Πρωτον, με το κουμπι της καμερας δεν μπαινει απευθειας στην ληψη φωτο. Πρεπει να μπω απ το μενου. Υπαρχει κανενας τροπος να διορθωθει αυτο η να περιμενω καινουργια αναβαθμιση? Δευτερον οταν με παιρνουν τηλ. δεν εμφανιζονται καποιες επαφες μου αναγνωρισμενες, αλλα μονο ο αριθμος.

Σας ευχαριστω

Το κουμπί της κάμερας, σε όποιο μενού και αν είσαι, δουλεύει κανονικά. Σε βάζε κατευθείαν στην οθόνη λήψης. Μήπως έχεις κάρτα sim vodafone; Σε αυτές παρουσιάζεται πρόβλημα. Πρέπει να πατάς Οκ όταν το ανοίγεις.

Ο αριθμός θα υπάρχει και σε άλλη επαφή. Για να το διαπιστώσεις, πήγαινε στο μενού Αναζήτηση και γράψε το νούμερο. Θα σου εμφανίσει τις επαφές με αυτό το νούμερο.

Καλημερα :)

Σαν ηχο κλησης και μυνηματος μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε κομματι θελουμε?

Πηγαινωντας στην διαμορφωση του προφιλ δεν βρηκα την συγκεκριμενη επιλογη.

Αν ρωτάμε και αυτά, καήκαμε.

Ρυθμίσεις - προσωπικό - προφίλ - επιλογές - διαμόρφωση

• Ήχος κλήσης
  • Ήχος ειδοποίησης μηνυμάτων.

Μπορείς να βάλεις τα πάντα, ακόμα και βίντεο.

Μην βιαζεσαι. Εκει πηγα και ειδα μονο προεπιλεγμενους ηχους και ληψη ηχων. Δεν ειχε καποια επιλογη για να προσθεσω το κομματι μου. :confused:

Πρέπει να φταίει η κάρτα μνήμης. Κάνε το εξής: βρές μέσω της Διαχείρισης Αρχείων ποιους ήχους θέλεις να χρησιμοποιήσεις και μετάφερέ τους ή αντίγραψέ τους στην μνήμη τηλεφώνου. Μετά, αφαίρεσε την κάρτα και πήγαινε στην διαμόρφωσε προφίλ και επέλεξε τους ήχους αυτούς. Μετά ξαναβάλε την κάρτα.

Και πες μου αν σου δούλεψε.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...