Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα

ξερει κανεις πως μπορουμε να εχουμε μονο δονηση στο τηλ. χωρις να ακουγεται ηχος??

Υπαρχει το προφιλ συσκεψη στο οποιο κατι τετοιο θελει να κανει, αλλα παρα το γεγονος οτι δεν ακουγεται ηχος δεν λειτουργει και η δονηση η οποια ειναι ενεργοποιημενη.

Θελω απλα οταν καποιος με καλει να το καταλαβω μονο με δονηση, χωρις να ακουγεται ηχος..

Στο sony που ειχα γινοταν...

E πήγαινε στο Προφίλ που θες να έχεις ενεργοποημένο και επέλεξε ο ήχος κλήσης να είναι απενεργοποιημένος. Γενικά δες τις επιλογές του Αθόρυβου προφίλ και φτιάξε κάτι αντίστοιχο σε άλλο προφίλ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

E πήγαινε στο Προφίλ που θες να έχεις ενεργοποημένο και επέλεξε ο ήχος κλήσης να είναι απενεργοποιημένος. Γενικά δες τις επιλογές του Αθόρυβου προφίλ και φτιάξε κάτι αντίστοιχο σε άλλο προφίλ.

ουτε στο αθορυβο λειτουργει αυτο...

γενικα παρα η δονηση ειναι ενεργοποιημενη, οταν ο ηχος ειναι σε συντομος ή απενεργοποιημενος δεν λιτουργει η δονηση.

Λειτουργει μονο οταν ο ηχος ειναι σε 1 κουδουνισμα ή ηχος..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

ουτε στο αθορυβο λειτουργει αυτο...

γενικα παρα η δονηση ειναι ενεργοποιημενη, οταν ο ηχος ειναι σε συντομος ή απενεργοποιημενος δεν λιτουργει η δονηση.

Λειτουργει μονο οταν ο ηχος ειναι σε 1 κουδουνισμα ή ηχος..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι???

'Eτσι είναι από τότε που το πήρες? Δοκίμασε να κάνεις κανένα φορμάτ μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα.

'Eτσι είναι από τότε που το πήρες? Δοκίμασε να κάνεις κανένα φορμάτ μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα.

Δεν το ειχα δοκιμασει απο πριν, σημερα ασχοληθηκα μαζι του...

φορματ σε τι να κανω???

να επαναφερω τις εργοστασιακες ρυθμισεις??

σε σενα πως δουλευει το προφιλ συσκεψη??

δεν ακουγεται ο ηχος και υπαρχει δονηση???

Δεν το ειχα δοκιμασει απο πριν, σημερα ασχοληθηκα μαζι του...

φορματ σε τι να κανω???

να επαναφερω τις εργοστασιακες ρυθμισεις??

σε σενα πως δουλευει το προφιλ συσκεψη??

δεν ακουγεται ο ηχος και υπαρχει δονηση???

Εγώ έχω αλλάξει τα ονόματα και τις ρυθμίσεις σε όλα τα προφίλ. Στο δικό μου πάντα δουλεύει η δόνηση, είτε έχω επιλέξει ν' ακούγεται κάποιος ήχος κλήσης είτε όχι. Όταν ενεργοποιείς το αθόρυβο λειτουργεί η δόνηση?

Για να καταλάβεις πως κάνεις φορμάτ διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθήσει αρκετά.

Εγώ έχω αλλάξει τα ονόματα και τις ρυθμίσεις σε όλα τα προφίλ. Στο δικό μου πάντα δουλεύει η δόνηση, είτε έχω επιλέξει ν' ακούγεται κάποιος ήχος κλήσης είτε όχι. Όταν ενεργοποιείς το αθόρυβο λειτουργεί η δόνηση?

Για να καταλάβεις πως κάνεις φορμάτ διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ θα σε βοηθήσει αρκετά.

στο αθορυβο δεν λειτουργει η δονηση...

αν κανω φορματ θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που εχω??

και οι επαφες και τα μηνυματα και το ημερολογιο??

στο αθορυβο δεν λειτουργει η δονηση...

αν κανω φορματ θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που εχω??

και οι επαφες και τα μηνυματα και το ημερολογιο??

Ναι θα χαθεί ότι έχει περάσεις στην μνήμη της συσκευής. Μπορείς όμως να πάρεις αντίγραφο από την μνήμη του τηλεφώνου και έτσι μετα το φορμάτ θα τα επαναφέρεις και θα είναι όπως πριν. Το μόνο που θα χρειαστείς να κάνεις είναι να περάσεις τις εφαρμογές, γιατί δεν επανέρχονται όλες. Αν μετά το φορμάτ δεις ό,τι και πάλι δεν λειτουργεί η δόνηση τότε θα πρέπει να το πας σε κάποιο nokia shop να το κοιτάξουν.

Ναι θα χαθεί ότι έχει περάσεις στην μνήμη της συσκευής. Μπορείς όμως να πάρεις αντίγραφο από την μνήμη του τηλεφώνου και έτσι μετα το φορμάτ θα τα επαναφέρεις και θα είναι όπως πριν. Το μόνο που θα χρειαστείς να κάνεις είναι να περάσεις τις εφαρμογές, γιατί δεν επανέρχονται όλες. Αν μετά το φορμάτ δεις ό,τι και πάλι δεν λειτουργεί η δόνηση τότε θα πρέπει να το πας σε κάποιο nokia shop να το κοιτάξουν.

ευχαριστω, θα το δοκιμασω..

παιζει να φταιει που εχω ορισει συγκεκριμενους ηχους ανα επαφη..???

ευχαριστω, θα το δοκιμασω..

παιζει να φταιει που εχω ορισει συγκεκριμενους ηχους ανα επαφη..???

Όχι δεν έχει σχέση. Η δόνηση έπρεπε να λειτουργεί άσχετα με το προφίλ που έχεις επιλέγμενο.

Απο χθες εχω στα χερια μου το 5800, πολυ καλο κινητο, προσπαθω να το μαθω σιγα-σιγα, την σχισμη την εχει και σε μενα, ελπιζω να μην εχει αλλα προβληματα, ιδη εχω παραγγειλει και την μεβρανη!

Eχω μια απορια...Ο δεικτης SAR του κινητου ποσο ειναι ακριβως??Ειμαστε σε καλα επιπεδα η τα παιδια μας θα βγουν <πρασινα>??

Εdit Το ψαξα λιγο και πρεπει να ειναι 0,990 τελικα...Επειδη ομως δεν εχω ιδεα,μπορει καποιος να μου πει αν η τιμη αυτη ειναι καλη??

Ρε παιδια που ακριβως υπαρχει η δονηση για να μπορω να την ενεργοποιω και να την απενεργοποιω?

edit Οκ το ειδα!

Eχω μια απορια...Ο δεικτης SAR του κινητου ποσο ειναι ακριβως??Ειμαστε σε καλα επιπεδα η τα παιδια μας θα βγουν <πρασινα>??

Εdit Το ψαξα λιγο και πρεπει να ειναι 0,990 τελικα...Επειδη ομως δεν εχω ιδεα,μπορει καποιος να μου πει αν η τιμη αυτη ειναι καλη??

Πιστεύω πω είναι ικανοποιητικός ο δείκτης SAR.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, το μέγιστο όριο είναι τα 2.0 W/kg.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα

ξερει κανεις πως μπορουμε να εχουμε μονο δονηση στο τηλ. χωρις να ακουγεται ηχος??

Υπαρχει το προφιλ συσκεψη στο οποιο κατι τετοιο θελει να κανει, αλλα παρα το γεγονος οτι δεν ακουγεται ηχος δεν λειτουργει και η δονηση η οποια ειναι ενεργοποιημενη.

Θελω απλα οταν καποιος με καλει να το καταλαβω μονο με δονηση, χωρις να ακουγεται ηχος..

Στο sony που ειχα γινοταν...

Φιλε μου το βρηκα και γω, θα πας στο προφιλ που θες και θα επιλεξεις ως ηχο κλησης το πρωτο δηλαδη το "απενεργοποιημενοι" και τυπο ηχου "ηχος"!

γεια σας. θελω ν ρωτησω (επειδη ενδιαφερομαι γ τ τηλ) αν εχει βγει γερο κ καλο κ ευκολο τηλ.

εχει ελλατωματα?

sms στελνει ευκολα (οθονη αφησ) ?????

απο φωτογραφικη τ παει καλα?τη νυχτα βγαζει καθαρες?

ειχε μια σχισμη στο πλαι?

συγνωμη π σασ κουρασα αλλα εχω μεινει

στο νοκια 5300..... κ δν

ξερω απο οθονεσ αφησ κτλ

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Στις τελευταιες 5 το πολυ σελιδες υπαρχουν απαντησεις για τα ερωτηματα σου.

Τωρα αν εχει ελλατωματα εξαρτατε απο τι χρηση κανεις στο κινητο,

SMS στελνει πολυ ευκολα και με πολλους τροπους.

Την σχισμη αν την δεις καλος αν δεν την δεις μην την ψαξεις.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σχετικα με δονηση.

τελικα οταν το εκανα επανεκκινηση δουλεψε κανονικα!!!

Καλημερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω οσο αφορα το gps ποθ μπορω να βρω το Garmin για το 5800?

Στα "γνωστά μαγαζάκια"

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτες εντυπώσεις από το τηλέφωνο μετά από 2 μέρες που το έχω:

1)Τελικά δεν την απέφυγα ούτε εγώ τη σχισμή,αν και είναι πολύ μικρή(ίσως γιατί πήρα το κόκκινο)και πραγματικά αστείο ν'ασχολείσαι με κάτι τέτοιο και να βάζεις στην άκρη τα specs του τηλεφώνου:fool:

Παιδιά,κακά τα ψέματα:Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά κανένα τηλέφωνο ή pda στην τιμή του 5800 που να έχει αυτές τις δυνατότητες και αυτή την οθόνη:respect:

2)Η μπαταρία του είναι σκυλί!Την πρώτη μέρα κράτησε σχεδόν 5 ώρες με τη στάθμη της μπαταρίας που είχε στο κουτί του!Που να στρώσει δηλαδή

3)Η οθόνη του(χωρίς να έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου touch τηλέφωνο)νομίζω ότι είναι αρκετά καλή με κάποια κολληματάκια όπου πρέπει να ασκηθεί περισσότερη πίεση.Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το πρώτο touch τηλέφωνο της Nokia,άρα η προσπάθεια είναι τουλάχιστον αρκετά φιλότιμη.

4)Όμορφο interface,αλλά με δαιδαλώδη μενού που χάνεσαι και πρέπει να ανατρέξεις στο βιβλιαράκι του:ninja:

5)Η θήκη που έχει στη συσκευασία είναι για τα πανηγύρια:rotfl::rotfl:Το σκέφτηκαν πολύ καιρό για να βάλουν μέσα στο κουτί αυτό το σίχαμα;Μου θυμίζει καπάκι εξαερισμού τηλεόρασης:rotfl:Και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει στην αγορά κάτι το αξιόλογο από θήκες.Το πουγκί του e-shop μοιάζει με τσαντάκι καλλυντικών και η φτηνιάρικη crystal μειώνει πάρα πολύ το τηλέφωνο:( Μόνο μια δερμάτινη Krusel που πήρε κάποιος φίλος είναι κάπως αξιοπρεπής.

6)Εξαιρετικά ηχεία καλύτερα και από φορητού ραδιοφώνου και αρκετά δυνατά.Δεν νομίζω να φοράει άλλο τηλέφωνο ή συσκευή στο μέγεθός του τέτοια ηχειάκια.

Αυτά προς το παρόν.

Υ.Γ.Βλακεία της NOKIA να επιλέξει ώστε να μη φορτίζει το τηλέφωνο απ'τη USB.Ίσως να είναι και καλύτερα όμως,γιατί εξυπηρετεί τη μπαταρία,αφού θα κάνει πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις.

Τι έγινε ρε παιδιά που πήγαν τα μηνύματα;Γιατί εξαφανίστηκαν;:blink:

Ήρθε η ώρα να πω και εγώ την γνώμη μου!

Ύστερα από 2 μέρες που το έχω μπορώ να πω τα εξής:

1)την σχισμή που όλοι λέτε μία που την είδα και μια που την προσπέρασα!Παιδιά είναι ελάχιστη...Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!Ενοείτε ότι δεν θα φάω ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω από τον χρόνο που έχω...!!!(πήρα το μαύρο για όσους με ρωτήσουν)

2)Είναι πιο γρήγορο από ότι το περίμενα (για ΝΟΚΙΑ) οπότε και εκεί είμαι ευχαριστημένος!

3)Στέλνεις πολύ εύκολα μηνύματα(αυτό για όσους δεν είχαν touch screen πριν)

4)Την ποιότητα της φωτογραφικής θα την ήθελα καλύτερη δεν με εντυποσίασε

5)Με το ασύρματο ιντερνετ και τις σελίδες που άνοιξα είμαι ικανοποιημένος

6)Η μπαταρία μου φάνηκε δυνατή μακάρι να αντέχει

7)Σε ότι έχει σχέση με μουσική είναι καταπληκτικό και με πολύ δυνατό ήχο

8)Από σήμα νομίζω ότι πιάνει περισσότερο σήμα από το HTC που χρσιμοποιούσα

9)Όπως είπε και ένα φίλος παραπάνω...Θα ήθελα να έχω επιλογή για θήκη από την ίδια την ΝΟΚΙΑ και όχι από άλλες εταιρείες!Και πραγματικά η θήκη που δίνει μέσα είναι για άτομα που θα το τοποθετήσουν σε τσαντάκι αλλά όχι για άτομα σαν εμένα που θέλουν μια θήκη να μπαίνει στην ζώνη!

Αυτά ελπίζω να βοήθησα λιγάκι όσους θέλουν να τα πάρουν!

Θέλεις να πεις πως στα ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλα τα μηνύματά σου;

Αν ναι, έχει αναφερθεί ξανά και από άλλα (2 νομίζω) μέλη.

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι για να τα επαναφέρεις.

Paidia akousa oti vgainei kapoia kainourgia ekdosi tou 5800 xwris tosa polla elatwmata! isxuei i moufes einai?

Που το άκουσες;

Δεν έχω ακούσει κάτι για βελτιωμένη παρτίδα (όσο αφορά τη ποιότητα κατασκευής).

Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δες εαν αλλαξε απο μονο του μνημη αποθυκευσης. Δηλ. εαν απο την καρτα τα μηνυματα αρχισαν να αποθηκευονται στην μνημη συσκευης.

Edit:

Σταυρο τωρα καταλαβα και οι 2 μπερδευτηκαμε :O :lol:

Τα μηνυματα σου μεταφερθηκαν στο παρακατω θεμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240220

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μετα απο μερες χρησης μπορω να πω τη γνωμη μου για το κινητο.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν ηθελα τιποτα διαφορετικο.

Τα μενου ειναι δαιδαλωδη, αλλα μου φαινονται σωστα και απολυτα λογικα σε ταξινομηση.

Η ληψη ειναι πολυ καλη και σιγουρα καλυτερη του Ν71 και το οποιο αντικατεστησε.

Για τη σχισμη δε σχολιαζω καν, ειναι πολυ υπερβολικο, η σε εμενα δεν ετυχε να ειναι πολυ μεγαλη. Σημειωτεον οτι εχω το κοκκινο.

Η μπαταρια ειναι καλη σε διαρκεια, οχι οσο θα ηθελα, τη περιμενα πιο καλη.

Η ποιοτητα της φωνης κατα τη κληση ειναι καλη, οχι κατι το ιδιαιτερο.

Τα ηχεια για τη μουσικη ειναι αρκετα καλα, πολυ δυνατα, σχεδον αριστα μιας και εχουν λιγο θορυβο.

Απο τα ακουστικα η ακροαση ειναι σχεδον τελεια.

Η ποιοτητα συναρμογης ειναι μετρια προς κακη, σε καποια σημεια με υπερ του δεοντος σκληρα πλαστικα τα οποια εχουν κακη εφαρμογη, ιδιαιτερα κατα μηκος της δεξιας πλευρας και ακουγονται θορυβοι.

Το gps ειναι σχετικα καλο σε στιγμα αλλα με απαραδεκτο σε καθε περιπτωση χρονο αναμονης κλειδωματος.

Οκ, δεν ειναι navigator που πολλοι εχουμε στα αυτοκινητα μας και πιανει το πολυ σε 5 λεπτα οσο και αν εχει χασει το στιγμα του λογω πολλων ημερων αχρησιας, αλλα παραπαει.

Τα πορτακια sim και μνημης για εμενα ειναι κακα, μιας και εχω παντα φοβο μη τα σπασω μιας και το σημειο στηριξης τους ειναι λεπτοτατο.

Μεγαλο μειον ο τροπος αφαιρεσης της sim.

Nοκια προσπαθησε, μπορεις να καταφερεις να κανουμε περισσοτερες κινησεις για την αφαιρεση της. Ημαρτον.

Τελικα.... δε χτυπησαμε φλεβα χρυσου, δεν ειναι ΤΟ κινητο για τη τιμη του αλλα απλα ενα κινητο, ο.τι πληρωνεις παιρνεις.

Και μην ακουσω επιχειρηματα του στυλ σε τετοια τιμη δεν υπαρχει κανενα αλλο κλπ... Ανταγωνισμος λεγεται, δε μας εκαναν χαρη ουτε λαθος, ο.τι κερδιζεις καπου (specs στη περιπτωση μας) το χανεις αλλου (ποιοτητα κατασκευης και user friendliness).

Μαλλον τιμια προταση αν αποδειχθει στιβαρη στο χρονο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...