haris_led Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλημέρα παιδιά, επειδή είδα αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248720 και έπαθα λίγο σοκ με τις απαντήσεις, είναι αλήθεια ότι το 5800 δεν είναι καλής ποιότητας και έχει όλο προβλήματα; γιατί σκόπευα μέσα στην βδομάδα να το παραγγείλω :cry: θα αρχίσω να παίρνω ανάποδα και τις σελίδες σε αυτό το θέμα να δω τι λένε και οι παλιότεροι κάτοχοι:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αναλόγως σε τι μοντέλο πέσεις... Εμένα προσωπικά δεν έχει προκαλέσει κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής πάντως. Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλημέρα παιδιά, επειδή είδα αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248720 και έπαθα λίγο σοκ με τις απαντήσεις, είναι αλήθεια ότι το 5800 δεν είναι καλής ποιότητας και έχει όλο προβλήματα; γιατί σκόπευα μέσα στην βδομάδα να το παραγγείλω :cry: θα αρχίσω να παίρνω ανάποδα και τις σελίδες σε αυτό το θέμα να δω τι λένε και οι παλιότεροι κάτοχοι:X εχει περισσοτερα θετικα παρα αρνητικα... μονο να εισαι προσεκτικος και μην σου πεσει κατω... θα μαζευεις τα κομματια του μετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εχει περισσοτερα θετικα παρα αρνητικα... μονο να εισαι προσεκτικος και μην σου πεσει κατω... θα μαζευεις τα κομματια του μετα... Σου εχει πεσει κατω και εχει σπασει ολοκληρο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 :rolleyes: Οχι επειδη ειμαι υπερ-προσεχτικος με το συγκεκριμενο κινητο και ειναι και ενας λογος που δεν το χαιρομαι οσο θα επρεπε.... το κινητο μου ειναι απο εκεινες τις παρτιδες με την σχισμη στα πλαγια και δεν πηγα ακομα να το διορθωσω... να φανταστεις αν πατησεις ελαφρα τα πλαστικα, κανει κατι σαν "τσικ-τσικ".... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμενα η μοναδικη τουμπα που εχει φαει μεχρι τωρα, ηταν οταν επεσε απο τον ουρανο του αυτοκινητου με ταχυτητα 50χλμ ΑΛΛΑ ηταν μεσα στην θηκη και δεν επαθε απολυτως τιποτα!! Μιλαμε ουτε γρατζουνια! Η θηκη απο την αλλη...:cry: [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Υποστηριζει αρχεια zip? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμενα η μοναδικη τουμπα που εχει φαει μεχρι τωρα, ηταν οταν επεσε απο τον ουρανο του αυτοκινητου με ταχυτητα 50χλμ ΑΛΛΑ ηταν μεσα στην θηκη και δεν επαθε απολυτως τιποτα!! Μιλαμε ουτε γρατζουνια! Η θηκη απο την αλλη...:cry: ειχες την θηκη την μαμισια? αυτη ειναι σκυλι αλλα δεν πιεζει πολυ το κινητο? βαλε, βγαλε, ποσο να αντεξει? :confused: παντως ευτυχως που το κινητο σωθηκε, αυτο μετραει... Υποστηριζει αρχεια zip? με το αναλογο προγραμμα που θα βρεις.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ναι την μαμα θηκη! κοιτα εγω δεν την χρησιμοποιω σχεδον ποτε αλλα ετυχε που ειχα παει για μπανιο και δεν ηθελα να το εχω ετσι στην παραλια..Πολυ γερη θηκη, δε το πιεζει τοσο ωστε να παθει κατι αλλα δεν ειναι πολυ χρηστικη! Δε νομιζω να παθει κατι το κινητο απο την χρηση! Αλλωστε απο αυτο που μου ετυχε την χρησιμοποιω αρκετα συχνοτερα! Για τα zip υποστηριζει και ο x-plore! [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man_red_sotiris Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ρε παιδια , τελικα με την σχισμη τι γινεται??σου την επιδιορθωνουν επιτοπου η στελνουν στα κεντρικα την συσκευη για κανα μηνα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ρε παιδια , τελικα με την σχισμη τι γινεται??σου την επιδιορθωνουν επιτοπου η στελνουν στα κεντρικα την συσκευη για κανα μηνα?? σε στελνουν στα κεντρικα και περιμενεις κανενα 2ωρο αμα δεν εχουν δουλεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 πακετα δεδομενων-δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων ιστος-η εκτελεση της λειτουργιας ειναι αδυνατη αυτα τα 2 μηνυματα εμφανιζονται οταν παω να μπω στο vodafone live...τι συμβαινει;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Mπες μεσω gprs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 σε στελνουν στα κεντρικα και περιμενεις κανενα 2ωρο αμα δεν εχουν δουλεια... Δεν σε χρεώνουν εφοσων εισαι στην εγγυηση σωστα?Σου αλλαζουν βιδες και πλαστικα η απλως σου σφιγγουν περισσοτερο τις βιδες που εχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 πακετα δεδομενων-δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων ιστος-η εκτελεση της λειτουργιας ειναι αδυνατη αυτα τα 2 μηνυματα εμφανιζονται οταν παω να μπω στο vodafone live...τι συμβαινει;;; Αυτό είναι θέμα δικτύου. Δεν έχει να κάνει με το κινητό. Δεν σε χρεώνουν εγοσων εισαι στην εγγυηση σωστα?Σου αλλαζουν βιδες και πλαστικα η απλως σου σφιγγουν περισσοτερο τις βιδες που εχει? Παλιότερα απλά έσφιγγαν τις βίδες. Τώρα δεν γνωρίζω τι/αν ακολουθούν διαφορετική πολιτική. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αυτό είναι θέμα δικτύου. Δεν έχει να κάνει με το κινητό. Περιεργο ομως γιατι ενω το δικο μου βγαζει ακριβως αυτα τα μηνυματα με cu vodafone, φιλου με συνδεση vodafone μπαινει μια χαρα, ενω το δικο μου προτιμα την ονομαζομενη gprs συνδεση, χωρις ουσιαστικα να εχουν διαφορα νομιζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 και ποια ακριβως ειναι η διαδρομη στο κινητο για συνδεση μεσω gprs;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Όπως σου είπα και εχθές. Κάνοντας μια εργασία που χρειάζεται πακέτα δεδομένων το κινητό σε ρωτά αυτόματα με ποιο σημείο πρόσβασης θέλεις να συνδεθείς ώστε να συνδεθεί. Όταν θέλεις WiFi πατάς Αναζήτηση WLan. Τώρα που θέλεις gprs θα πατήσεις στο σημείο πρόσβασης του gprs (πχ Vodafone GPRS). [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 την φραση "ανοιξε τον browser κι επελεξε μια διευθυνση" δεν καταλαβαινω...δηλαδη τι ακριβως διαδρομη πρεπει να ακολουθησω;;;που ακριβως βρισκεται ο browser;;;απ'ολα τα πιθανα σημεια εχω προσπαθησει να συνδεθω και δεν μπαινει πουθενα...ουτε στο βιβλιο οδηγιων αναφερει ξεκαθαρα πως συνδεομαστε στο νετ... επισης στις ρυθμισεις το ερωτηση παντα μου το εμφανιζει ως προεπιλογη και δεν μπορω να το επιλεξω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Ο "Ιστός" είναι ο internet browser. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livag Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 απο τα πρωτα που ειχα δοκιμασει ειναι...και τωρα που το δοκιμασα παλι τζιφος...πηγα να μπω μεσω vodafone live στην κεντρικη σελιδα της vodafone και με εβγαλε παλι τα ιδια μηνυματα για τα πακετα δεδομενων και τον ιστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macabre_sunsets Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες όταν ξεκλειδώνω το κινητό (ή όταν το "ακουμπάω" για να ανάψει από την σβηστή οθόνη/αναμονή), γεμίζει κάτι γραμμές το κινητό. Μερικές φορές κρατάνε 1-2 δευτερόλεπτα, ενώ κάποιες άλλες αισθητά παραπάνω. Προσπάθησα να το φωτογραφίσω (αλλά δεν πολυβολεύει η κάμερα από το λαπτοπ). http://www.imageshack.gr/files/qxnw09jlp0bn1c3gkm80.png Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Πίσω service και ο Θεός βοηθός (υπάρχει πιθανότητα αντικατάστασης)? Το κινητό το έχω από τον Φεβρουάριο και δεν το έχω πάει ποτέ για service. Του έχω βάλει Invisible Shield. Μπορεί να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με αυτό? Να μου πουν μα μου ξέρω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες όταν ξεκλειδώνω το κινητό (ή όταν το "ακουμπάω" για να ανάψει από την σβηστή οθόνη/αναμονή), γεμίζει κάτι γραμμές το κινητό. Μερικές φορές κρατάνε 1-2 δευτερόλεπτα, ενώ κάποιες άλλες αισθητά παραπάνω. Προσπάθησα να το φωτογραφίσω (αλλά δεν πολυβολεύει η κάμερα από το λαπτοπ). http://www.imageshack.gr/files/qxnw09jlp0bn1c3gkm80.png Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Πίσω service και ο Θεός βοηθός (υπάρχει πιθανότητα αντικατάστασης)? Το κινητό το έχω από τον Φεβρουάριο και δεν το έχω πάει ποτέ για service. Του έχω βάλει Invisible Shield. Μπορεί να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με αυτό? Να μου πουν μα μου ξέρω γω... Ειναι προβλημα hardware εχει αναφερθει παρα πολλες φορες ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 The Nokia 5800 XpressMusic is getting a firmware update, which will introduce some new, quite welcome features - an enhanced homescreen, kinetic scrolling in some menus as well as improved camera performance and response time. The enhanced homescreen will be like the one on N97, with all its contacts bar and widgets goodness. The kinetic scrolling update however is only partial at this stage - it will be applicable in the homescreen, the Contacts list and the web browser. The update is surely more than welcome but we cannot help but feel that it will make the UI on the 5800 even more inconsistent. Imagine this - in some lists in the Nokia 5800, you use kinetic scrolling, in others - dragging, which requires a two taps to activate an item, and in icon-based menus use just one tap. Worse still - sweeping your finger upward in the Contacts bar will make the list scroll down, while in another menu that still uses the old dragging logic - it will scroll up. Another benefit of the upcoming firmware update would be the improved response time and camera performance. When this update will be available for the 5800 XpressMusic remains to be seen but it'll should be shortly after the launch of its younger sibling - Nokia 5530 XpressMusic. According to the source the latter will come with all the new features straight out of the box. Πηγή: Nokia 5800 XpressMusic to get kinetic scrolling, widgets [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Σπουδαία νέα. Μένω, όμως, λίγο στο τελευταίο. "According to the source the latter will come with all the new features straight out of the box." Το 5530 δεν έχει τα widgets του Ν97 αλλά μια οθόνη αναμονής που φέρνει πιο πολύ σε 5800 παρά σε Ν97. Ας ελπίσουμε να προστεθεί έστω η πάρα πολύ ωραία οθόνη αναμονής του 5530 γιατί, για αυτήν του Ν97, δεν το κόβω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts