GaleaNatur Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 οταν συνδεω το κινητο με το usb χανονται τα παντα απο το τηλεφωνο,σαν να μην υπαρχει η καρτα μνημη που εχω αποθηκευσει τα παντα εκει..ειναι φυσιολογικο αυτο ? :s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Αμα κανεις μαζικη μεταφορα ναι.... Πρεπει να βγαλεις το usb. Αλλα δεν χανονται ολα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Αμα κανεις μαζικη μεταφορα ναι.... Πρεπει να βγαλεις το usb. Αλλα δεν χανονται ολα... σωστα,ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech2009 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 καλησπέρα παιδιά. Είμαι άσχετος από κινητά και πρώτη φορά κάτοχος ενός τεχνολογικά εξελιγμένου. Έχω το nokia 5800. Και ήθελα να σας ρωτήσω 1) για bugs που αντιμετωπίζω 2) για ρυθμίσεις αποφυγής χρεώσεων. 1) Όταν ανοίγω το κινητό και λέει τα welcome ktl... δεν με παει στην κεντρική του οθόνη αλλά εμφανίζει μία μαύρη οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί του menu για να ξεκολήσει. Επίσης όταν πατάω το κουμπί της κάμερας δεν με πάει απευθείας στην λειτουργία κάμερας. Μόνο αν πάω μέσω εφαρμογών με πάει. (σημειωτέων ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού) 2) Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρεώνομαι; Π.χ. Να είναι ενεργοποιημένο μόνο το εσωτερικό του gps, να μην μπορεί να μπει στο internet παρα μόνο με wifi κτλ Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλορίζικο! 1) Απ ό,τι καταλαβαίνω, έχεις κάρτα sim της Vodafone, σωστά; Αν ναι, για να αποφύγεις κάποια bugs (όπως αυτό που αναφέρεις με το πλήκτρο της κάμερας) θα πρέπει στο welcome message να πατάς OK. 2) Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 στο δικό μου με sim vodafone, αν δεν πατήσω τίποτα την ωρα που εμφανίζει το καλοσωρισμα στη vodafone μπαίνει κανονικά στην κεντρικη οθόνη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλησπέρα... Έχω ένα προβληματάκι με ένα εκ των δύο nokia 5800 που έχω...:wacko: Συγκεκριμένα με τους χάρτες... Στο πρώτο που ουσιαστικά όλα πάνε καλά , μπορώ να κάνω ζουμ σε περιοχή μέχρι τα 50 μέτρα. Στο δεύτερο μερικές φορές φτάνει το ζουμ εώς τα 200 μέτρα και άλλοτε δεν μπορεί κάν να κάνει αναζήτηση χαρτών / περιοχής. Τι μπορεί να φταίει;Μέχρι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχω κάνει και πάλι τίποτα... Κάθε άποψη / πληροφορία δεκτή :) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ένα bug (δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθει) που παρατήρησα στο λεξικό είναι ότι αν κρατάς οριζόντια το κινητό και πατάς πάνω σε μια λέξη για για να σου βγάλει επεξήγηση και η λέξη έχει πάνω από 2 επεξηγήσεις, ενώ η μπάρα κύλισης πάει μέχρι κάτω αλλά η τρίτη επεξήγηση πχ δεν φαίνεται. Πρέπει να γυρίσεις το κινητό κάθετα για να την δεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλησπέρα... Έχω ένα προβληματάκι με ένα εκ των δύο nokia 5800 που έχω...:wacko: Συγκεκριμένα με τους χάρτες... Στο πρώτο που ουσιαστικά όλα πάνε καλά , μπορώ να κάνω ζουμ σε περιοχή μέχρι τα 50 μέτρα. Στο δεύτερο μερικές φορές φτάνει το ζουμ εώς τα 200 μέτρα και άλλοτε δεν μπορεί κάν να κάνει αναζήτηση χαρτών / περιοχής. Τι μπορεί να φταίει;Μέχρι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχω κάνει και πάλι τίποτα... Κάθε άποψη / πληροφορία δεκτή :) Mηπως στο δευτερο τρεχουν αλλες εφαρμογες και δεν εχει αρκετη ram? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Mηπως στο δευτερο τρεχουν αλλες εφαρμογες και δεν εχει αρκετη ram? Μετά την επαναφορά που του κάνω είναι το μόνο πρόγραμμα που τρέχω και κανένα άλλο... :confused: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου? χανονται οι πληροφοριες μετα το update? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech2009 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλορίζικο! 1) Απ ό,τι καταλαβαίνω, έχεις κάρτα sim της Vodafone, σωστά; Αν ναι, για να αποφύγεις κάποια bugs (όπως αυτό που αναφέρεις με το πλήκτρο της κάμερας) θα πρέπει στο welcome message να πατάς OK. 2) Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Ευχαριστώ Itchrist86 :) 1)πατάω ok στο welcome αλλα τα bugs παραμένουν. 2)στο link υπάρχει ο τρόπος για αποφυγή χρεώσεων στο gps. Δηλαδή από ρυθμίσεις/τηλέφωνο/ρυθμίσεις εφαρμογών/εντοπισμ. θέσης/μέθοδοι εντοπ. θέσης/ αφήνουμε τικ μόνο στο ενσωματομένο gps. α)Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν gps. Δηλαδή θα "περιορίζει" όλα τα προγραμματα όπως nokia maps και garmin mobile XT στο να χρησιμοποιούν μόνο το ενσωματομένο gps με αποτέλεσμα την σιγουριά για την αποφυγή χρεώσεων; β) Υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις που να περιορίζουν την πρόσβαση στο internet μόνο μέσω wifi; Έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι και σε αυτόν τον τομέα ότι δεν θα χρεωνόμαστε. γ) Υπάρχουν άλλοι κίνδυνοι χρέωσης που πρέπει να προσέξουμε. sry είμαι άσχετος :O Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου? χανονται οι πληροφοριες μετα το update? H τελευταία είνα η ν20.0.012 και μετά από αναβάθμιση δεν χάνεται απολύτως τίποτα αλλά πάντα καλό είναι να κρατάμε ένα αντίγραφο της μνήμης της συσκευής. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ευχαριστώ Itchrist86 :) 1)πατάω ok στο welcome αλλα τα bugs παραμένουν. 2)στο link υπάρχει ο τρόπος για αποφυγή χρεώσεων στο gps. Δηλαδή από ρυθμίσεις/τηλέφωνο/ρυθμίσεις εφαρμογών/εντοπισμ. θέσης/μέθοδοι εντοπ. θέσης/ αφήνουμε τικ μόνο στο ενσωματομένο gps. α)Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν gps. Δηλαδή θα "περιορίζει" όλα τα προγραμματα όπως nokia maps και garmin mobile XT στο να χρησιμοποιούν μόνο το ενσωματομένο gps με αποτέλεσμα την σιγουριά για την αποφυγή χρεώσεων; β) Υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις που να περιορίζουν την πρόσβαση στο internet μόνο μέσω wifi; Έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι και σε αυτόν τον τομέα ότι δεν θα χρεωνόμαστε. γ) Υπάρχουν άλλοι κίνδυνοι χρέωσης που πρέπει να προσέξουμε. sry είμαι άσχετος :O Ευχαριστώ 2) Ναι ισχύει για όλα τα προγράμματα. β) Κάθε φορά που θα χρειάζεσαι σύνδεση δεδομένων, το τηλέφωνο θα σε ρωτά για το είδος. Εσύ απλά θα επιλέγεις WiFi και δεν θα έχεις το άγχος της χρέωσης. γ) Όχι, δεν υπάρχουν. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 H τελευταία είνα η ν20.0.012 και μετά από αναβάθμιση δεν χάνεται απολύτως τίποτα αλλά πάντα καλό είναι να κρατάμε ένα αντίγραφο της μνήμης της συσκευής. ευχαριστω πολυ! εμενα εχει την 11 και οταν προσπαθησω να κανω αναβαθμιση μου λεει πως δεν υπαρχει καινουρια!!!!!! μεσω pc δεν ξεκινα το προγραμμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech2009 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 2) Ναι ισχύει για όλα τα προγράμματα. β) Κάθε φορά που θα χρειάζεσαι σύνδεση δεδομένων, το τηλέφωνο θα σε ρωτά για το είδος. Εσύ απλά θα επιλέγεις WiFi και δεν θα έχεις το άγχος της χρέωσης. γ) Όχι, δεν υπάρχουν. Ευχαριστώ πολύ Itchrist86!! Με κατατοπισες πλήρως. Κάτι τελευταίο να ρωτήσω που μου ήταν πάντα άγχος καθώς την είχαν πατήσει αρκετοί γνωστοί μου παλιά. Οι dialers υπήρχαν και χρέωναν τις συνδέσεις 56k. Έπειτα βγήκαν οι dsl όπου δεν υπήρχει κίνδυνος dialer. Τώρα με το wifi στα κινητά υπάρχει τέτοιου είδους κίνδυνος; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση: πως κανω αντιγραφη σε ενα κομματι απο ενα κειμενο και μετα να το κανω επικολληση καπου αλλο; Ισως να εχει απαντηθει αλλα οσο κιαν εψαξα δεν βρηκα τιποτα. Ευχαριστω Γιωργος Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ευχαριστώ πολύ Itchrist86!! Με κατατοπισες πλήρως. Κάτι τελευταίο να ρωτήσω που μου ήταν πάντα άγχος καθώς την είχαν πατήσει αρκετοί γνωστοί μου παλιά. Οι dialers υπήρχαν και χρέωναν τις συνδέσεις 56k. Έπειτα βγήκαν οι dsl όπου δεν υπήρχει κίνδυνος dialer. Τώρα με το wifi στα κινητά υπάρχει τέτοιου είδους κίνδυνος; Ευχαριστώ πολύ Όχι, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος Ρε παιδια μια ερωτηση: πως κανω αντιγραφη σε ενα κομματι απο ενα κειμενο και μετα να το κανω επικολληση καπου αλλο; Ισως να εχει απαντηθει αλλα οσο κιαν εψαξα δεν βρηκα τιποτα. Ευχαριστω Γιωργος Σύρε το δάκτυλο ή τη γραφίδα επάνω στο κείμενο που σε ενδιαφέρει. Αυτομάτως θα μαρκάρεται το κείμενο και θα εμφανιστούν οι επιλογές copy-paste. Έπειτα θα πας εκεί που θέλεις να το κάνεις επικόλληση και θα πατήσεις στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο με τις 3 παράλληλες γραμμές. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Εγω να ρωτησω κατι αλλο λιγο οφ τοπικ: εχω το Ν73 και σκεφτομαι να παρω το 5800 το 5800 εχει καλυτερη ποιοτητα στισ φωτογραφιες; η ποιοτητα της οθονης ειναι καλυτερη;;; ευχαριστω... Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Το 5800 έχει σχεδόν τον ίδιο φακό με το Ν73 αλλά όσοι τα έχουν συγκρίνει άμεσα, λένε ότι το δεύτερο υπερτερεί. Το 5800 όμως τραβεί πολύ καλύτερο βίντεο. Τέλος η οθόνη του δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο προηγούμενο Series 60 (εκτός βέβαια του απίστευτου Ε90). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εγω να ρωτησω κατι αλλο λιγο οφ τοπικ: εχω το Ν73 και σκεφτομαι να παρω το 5800 το 5800 εχει καλυτερη ποιοτητα στισ φωτογραφιες; η ποιοτητα της οθονης ειναι καλυτερη;;; ευχαριστω... ειχα ν73 και τωρα εχω και 5800. η καμερα του ν73 τραβαει καλυτερες φωτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ston mini opera πως μπορουμε να φυγουμε το εικονικο πληκτρολογιο??? πιανει την μιση οθονη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε...Η αλλαγή στη θερινή ώρα έγινε εντελώς αυτόματα χωρίς να υπάρχει καν επιλογή για τέτοια ρύθμιση και μάλιστα εμφάνισε και το σύμβολο του ήλιου πάνω δεξιά στην αναγραφή της ώρας!Cool!:up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIRFYS Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Σωστός, το πρόβλημα με το ρολόϊ το έχω επισημάνει εδώ και ημέρες. Εάν επιλέξουμε να ρυθμίζει την ώρα από το δίκτυο, δηλ. τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, γνωρίζετε αν λειτουργεί αυτή η ρύθμιση; Αν δουλεύει με αυτό τον τρόπο, τότε δεν χρειάζεται να ρυθμίζουμε την ώρα ακόμη και αν χάνει το ρολόι του κινητού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 λοιπον,μετα απο πολλους πειραματισμους για το θεμα της εντασης στα mp3 κατεληξα στην καλυτερη περιπτωση που διπλασιαζει την ενταση και την ποιοτητα του ηχου. θελει ομως κοπο εαν θελετε να κανετε μεγαλη βιβλιοθηκη. κατεβαζουμε τον switch sound converter plus[ειναι free]και μετατρεπουμε ολα μας τα mp3 σε aac με επιλογη encoder στο switch ,bitrate 320 και quality 400-500. θα εκπλαγειτε απο την αποδοση! ηδη μετατρεπω ολα μου τα αρχεια[ terabytes] σε αυτην την μορφη,εστω και αν μου παρει μηνες. και το κυριωτερο,τα μετατρεπομενα αρχεια παραμενουν περιπου στα ιδια mb με τα mp3[10% παραπανω]. switch ποιος ο λογος να το κανουν ολο αυτο και να κερδισουν τον "διπλασιασμο" λογω του bitrate και να μεινουν με ενα οχι τοσο διαδεδομενο format και να μην τα περασουν στο cool edit για amplify που ειναι το ποιο απλο κ ας πουμε σωστο η σε κανα προγραμμα για batch normalize-amplify?και ας τα ανεβασουν μετα κ οσα db 8ελει ο καθενας αναλογα με το γουστο του και θα ειναι-δουνε ουσιαστικη αλλαγη [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts