Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mπορεις μεσα απο το nsu. Aλλαξες την μνημη μηνυματων μπορει να επανελθει!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά για επιβεβεώστε αν λειτουργεί το GPS σε όσους βάλατε την καινούρια έκδοση. Όσοι την βάλατε και λειτουργεί είχατε πριν την 10 ή την 11?

Πως γίνεται τα κινητά που ήρθαν από γερμανία (σαν αυτά που έφερε το Kaizer) και τους περάστηκαν σε δεύτερο χρόνο τα ελληνικά να διατηρούν τα ελληνικά μετά την αναβάθμιση;

Γεια σε ολους, εχω το 5800 και απο οτι βλεπω στην μουσικη βιβλιοθηκη προσθέτει οτι mp3 βρει στην memory card. Ολα καλα μεχρι εδω, αλλα οταν εγκατεστησα μερικες εφαρμογες που ειχαν μεσα mp3 οπως το im και msn αυτα εμφανιστηκαν στο music library και εκει που ακούω την μουσική μου και τελειώνει ενα τραγουδι παιζει και μια μλκια τετοιος ήχος.

Μια λυση θα ειναι λογικα να βαλω την δική μου μουσικη σε ενα μεγαλο playlist αλλα είναι σαν να παραδεχομαι οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δεν υπαρχει τροπος να μην υποαρχουν αυτα τα αρχειακια στην μουσική μου?

Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έτσι λειτουργεί η μουσική βιβλιοθήκη από τότε που βγήκε η 3rd Edition του S60. Θα φτιάξεις μια δικιά σου λίστα θα βάλεις ό,τι θες εσύ μέσα και θα ακους από εκεί τα τραγούδια σου.

Έτσι ακούω μουσική από τότε που αγόρασα το Ν80, Ν95, Ε66 και τώρα στο 5800.

Ρε παιδιά για επιβεβεώστε αν λειτουργεί το GPS σε όσους βάλατε την καινούρια έκδοση. Όσοι την βάλατε και λειτουργεί είχατε πριν την 10 ή την 11?

Εμένα λειτουργεί κανονικότατα το GPS κ βρίσκει σήμα στο δευτερόλεπτο. Πιο πριν είχα περασμένη την ν11.0.008, με αυτή την έκδοση αγόρασα το 5800.

@s5607 και nickvog Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που έπαθα με το δικό σας αλλά μου φαίνεται ό,τι είναι το ίδιο. Όταν ήταν να περάσω την αναβάθμιση έβγαλα την κάρτα μνήμης από μέσα. Μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση έβαλα την κάρτα μνήμης και πήγα στα μηνύματα για να επιλέξω που θα αποθηκεύονται τα μηνυματά μου. Μόλις διάλεγα την κάρτα μνήμης, η εφαρμογή μηνύματα έκλεινε αμέσως και μετά δεν μπορούσα να μπω στα μηνύματα. Μέσα στην κάρτα μνήμης είχα αποθηκευμένα 92 sms χωρισμένα σε φακέλους. Δοκίμασα restart, φορματ σε κινητό και κάρτα μνήμης αλλά δεν δούλεψε τίποτα.Αυτό που έκανα τελικά ήταν να αντιγράψω την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή μου και μετά να τα περάσω όλα τα αρχεία μου ξανά μέσα στην κάρτα και άφησα έξω μόνο τον φάκελο Private ο οποίος είχε μέσα τα μηνύματα που είχα αποθηκεύσει. Από τότε δουλέυει κανονικά η κάρτα μνήμης χωρίς κανένα κόλλημα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

φιλε μου και εγω εχω προβλημα με το gps μετα την αναβαθμηση...αργει παρα πολυ να κλειδωσει...πολυ περιεργο.....

και βασικα ενα γεια σε ολουσ σαs.! νεοσ εδω αλα σασ παρακολουθω¨)))

Εγω τα μηνυματα τα ειχα στο τηλεφωνο. Απο το τηλ δεν μου τα ανοιγει. Απο το Suite, τα βλεπει. Καμια ιδεα?

Aλλαξε μνημη βαλε για λιγο να τα μηνυματα να αποθηκευονται στην καρτα και το αντιθετο μπορει να στρωσει!

Mπορεις να κανεις μεσω nsu:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2690395#post2690395

Kαι εδω θα δεις γιατι την απεσυραν:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2687944#post2687944

Kαλησπερα

Μολις εκανα αναβαθμιση και τη μονη διαφορα που παρατηρω ειναα οτι μου βγαζει σφαλμα στην αναζητηση.Διαβασα οτι με hard reset διορθωνεται.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με αυτο θα παρακαλεσω να μου πει καποιος τη διαδικασια.Πρεπει να αφαιρεσω την καρτα μνημης:

Kαλησπερα

Μολις εκανα αναβαθμιση και τη μονη διαφορα που παρατηρω ειναα οτι μου βγαζει σφαλμα στην αναζητηση.Διαβασα οτι με hard reset διορθωνεται.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με αυτο θα παρακαλεσω να μου πει καποιος τη διαδικασια.Πρεπει να αφαιρεσω την καρτα μνημης:

Για να σου δουλέψει η αναζήτηση(και οτι αλλο δεν σου δουλευει μετα την αναβαθμιση πχ το λεξικο) δεν χρείαζεται να κανεις φορματ απλά άλλαξε την γλώσσα του τηλεφώνου σε αγγλικά και μετα βαλτην παλι ελληνικα και θα είσαι οκ.

Itchrist86 δουλεύει εννοεις το rotate στους χάρτες ;Γιατί εμένα δεν δουλεύει. Αρχίζω και ανησυχώ.:(

Όχι, τελικά δεν κάνει rotate όταν είσαι μέσα στο πρόγραμμα Χάρτες.

Έκανα λάθος λόγω βιασύνης.

Τελικα υπαρχουν συσκευες σε wind-cosmote-germanos?

Aντε γιατι μου ηρθαν τα 210 της επιδοτησης!

Όχι, δεν υπάρχουν ακόμη.

Πως γίνεται τα κινητά που ήρθαν από γερμανία (σαν αυτά που έφερε το Kaizer) και τους περάστηκαν σε δεύτερο χρόνο τα ελληνικά να διατηρούν τα ελληνικά μετά την αναβάθμιση;

Από FOTA είναι λογικό, αλλά μέσω του NSU είναι κάπως περίεργο...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γεια σας και απο μένα παιδιά..Σχετικά με την διαθεσιμότητα, επειδή το έχω παραγγείλει απο το πλαίσιο εδώ και μια βδομάδα, έστειλα ενα mail για να με ενημερώσουν πότε θα είναι διαθέσιμο και μου απάντησαν :

" Σχετικά με το ερώτημα σας για το κινητό τηλέφωνο 5800 της nokia θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την επίσημη αντιπρόσωπο εταιρία, αναμένεται παραλαβή νέων τεμαχίων από αύριο. "

βαζω το nokia software updater μετα απο φορτωμα φθανει σε ενα σημειο και βγαζει ενα μηνυμα που λεει η λειτουργια εγκαταστασης απετυχε.δεν ηταν δυνατη η προσβαση στην υπηρεσια του windows installer.αυτο μπορει να συμβει εαν εκτελειτε τα windows σε κατασταση ασφαλους λειτουργιας η εαν ο windows installer δεν εχει εγκατασταθει σωστα.επικοινωνηστε με το προσωπικο της υπηρεσιας υποστηριξης για βοηθεια.εχει κανεις καμια ιδεα για την λυση?

Γεια σας και απο μένα παιδιά..Σχετικά με την διαθεσιμότητα, επειδή το έχω παραγγείλει απο το πλαίσιο εδώ και μια βδομάδα, έστειλα ενα mail για να με ενημερώσουν πότε θα είναι διαθέσιμο και μου απάντησαν :

" Σχετικά με το ερώτημα σας για το κινητό τηλέφωνο 5800 της nokia θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την επίσημη αντιπρόσωπο εταιρία, αναμένεται παραλαβή νέων τεμαχίων από αύριο. "

:lol: Συγνώμη που γελάω αλλά αυτό ακριβώς μου έστηλαν εχθές (για παραλαβή σήμερα δλδ). Πέρνω σήμερα τηλ στο πλαίσιο (αυτο με τη χωρίς χρέωση) και με συνδέουν με το τμήμα τηλεφωνίας. Ρωτάω για το κινητό και μου λέει δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. :mad:

Παιδιά καλύτερα να παίρνετε απευθείας στο κατάστημα πλαίσιο που είναι κοντά σας. Περίπου στα τέλη Ιανουαρίου είχα πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά του πλαισίου για το 5800 και μου είπαν ότι περιμένουν 2 Φεβρουαρίου, ενώ όταν ρώτησα στο κατάστημα μου είπαν ότι θα έφερνα αρκετά πριν από τις 2 Φεβρουαρίου και το διαπίστωσα και ο ίδιος.

Οπότε μιλάτε καλύτερα με συγκεκριμένο κατάστημα και όχι με τα κεντρικά.

Sent neither from iphone nor android phone

Από πληροφόρηση που είχα απο Vodafone, επόμενη διαθεσιμότητα θα υπαρχει από αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με την Νοκια - Alpha Copy δεν υπάρχουν διαθέσιμα πλέον μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου. Μας έφεραν ήδη 4 στην εταιρεία μας πρίν 3 εβδομάδες, αλλά τα υπόλοιπα θα μας παραδοθούν αρχές Μαρτίου. Για να δούμε....

Προς όσους δεν παίζει το GPS με την 20.κατι. Γυρίστε τη γλώσσα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικά και θα παίξει μια χαρά, έτσι έπαιξε και εμένα τώρα και ας ελπίσουμε οτι θα συνεχίσει να παίζει.

Γεια σας παιδια, ξαφνικα το 5800 σταματησε να παιζει τα video και το μονο που δειχνει ειναι μια μαυρη οθονη! Ακομη και τα video που γραφω με την καμερα του κινητου δεν τα παιζει, ουτε εικονα ουτε ηχο! Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και πως θα μπορουσα να το φτιαξω?

Όχι, τελικά δεν κάνει rotate όταν είσαι μέσα στο πρόγραμμα Χάρτες.

Έκανα λάθος λόγω βιασύνης.

Όχι, δεν υπάρχουν ακόμη.

Από FOTA είναι λογικό, αλλά μέσω του NSU είναι κάπως περίεργο...:worry:

μηπως λεω μηπως αλλαξαν και το product code περνωντας την αναβαθμιση και εβαλαν το ελληνικο?:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

Ίσως, αλλά το NSS δεν αναγνωρίζει το 5800 για να το κάνουν.

Απ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάζει κανείς το product code εκτός του Nemesis Service Suite.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...