tasoscor Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Mπορεις να ρωτησεις στο επισημο θεμα των εφαρμογων! Μηπως εχεις λαθος την ημερομηνια της συσκευης σου? οχι η ημερομηνια ειναι σωστη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδια ειχα ενα Ν80 και μετα απο 2 χρονια μου τα εφτυσε η οθονη. Τωρα μο0υ γυαλισε το 5800 και σκοπευω να το αγορασω. Αλλα καπου διαβαζω για παιδικες ασθενεις με τη σχισμη και το μικροφωνο. Υπαρχουν οντως αυτα? ειναι επιδιορθωσιμα? υπαρχουν αλλες παιδικες ασθενειες στο κινητο? τα δαχτυλα τα χρησιμοποιεις ανετα οπως στο i phone ή θες οπωσδηποτε πενα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 οχι η ημερομηνια ειναι σωστη Απο οτι καταλαβα τα προβληματα αρχισαν αφου περασες την 20.0.012 οι περισσοτεροι εχουν λυσει αρκετα παρομοια προβληματα με hard format. Eαν θελεις δοκιμασε το! Με την ευκαιρια καλως μας ηλθες :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Απο οτι καταλαβα τα προβληματα αρχισαν αφου περασες την 20.0.012 οι περισσοτεροι εχουν λυσει αρκετα παρομοια προβληματα με hard format. Eαν θελεις δοκιμασε το! Με την ευκαιρια καλως μας ηλθες :) ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα θα ηθελα να σε ρωτησω αν κανω hard format μετα πρεπει να τα κανω ολα εγκατασταση απο την αρχη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 καλησπερα σε ολους . μετα την αναβαθμιση εχω 2 προβλήματα στην εφαρμογη λεξικο μου εμφανιζει μονο αγγλικα και οταν κανω ληψη των ελληνικων απο το site της νοκια και παω να τα εγκαταστησω μου εμφανιζει μυνημα οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει Επισης δεν μου ανοιγει την εφαρμογη διαμορφωση εξαρτηματων Αν καποιος ξερει ας βοηθησει thanks Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιο θέμα και αν σου βγάλει το ίδιο μήνυμα κάνε φορμάτ ( *#7370# ) Μου έκανε το ίδιο στην προηγούμενη αναβάθμηση. Όλα θα σβήσουν και τα περνάς ξανά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Λοιπον για όσους κανανε αναβαθμιση οπως εγω και δεν εβρισκαν τις νεες εφαρμογες και εβγαζε σφαλμα το search δεν χρειαζεται να κανουν φορματ reset κτλ. To μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαξουν την γλωσσα σε αγγλικα και μετα να την ξαναγυρίσουν σε Ελληνικα και μετα ολα θα ειναι κομπλε(προσωπικα την αφησα Αγγλικα, αλλα ετσι διαβασα σε site οτι γινεται). Το search ειναι πολυ καλο αν και ενταξει ενα κινητο δεν εχει τοσο υλικο οσο ενα pc οποτε γενικα το search δεν ειναι και πολυ απαραιτητο αλλα η εφαρμογη τελος παντων ειναι super. Ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν ειδα απαντηση, μηπως ξερει κανεις πως ρυθμιζω την μουσικη να μην μπαινουν mp3 απο εφαρμογες οπως msn.mp3 κτλ και ξαφνικα εκει που ακουω τραγουδια παιζει και ενας ξεμπαρκος ηχος? Μια λυση θα ειναι να κανω playlist ολα μου τα τραγουδια αλλα ακουγεται και πρεπει να ειναι βαρετο, ολο και κατι αλλο θα υπαρχει, οπως να επιλεγεις φακέλους για την μουσικη βιβλιοθηκη. Αν ξερει κανεις ευπροσδεκτος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιο θέμα και αν σου βγάλει το ίδιο μήνυμα κάνε φορμάτ ( *#7370# ) Μου έκανε το ίδιο στην προηγούμενη αναβάθμηση. Όλα θα σβήσουν και τα περνάς ξανά. δυστυχως δοκιμασα να περασω ενα θεμα και μου εβγαλε το ιδιο θα κανω format thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδια ειχα ενα Ν80 και μετα απο 2 χρονια μου τα εφτυσε η οθονη. Τωρα μο0υ γυαλισε το 5800 και σκοπευω να το αγορασω. Αλλα καπου διαβαζω για παιδικες ασθενεις με τη σχισμη και το μικροφωνο. Υπαρχουν οντως αυτα? ειναι επιδιορθωσιμα? υπαρχουν αλλες παιδικες ασθενειες στο κινητο? τα δαχτυλα τα χρησιμοποιεις ανετα οπως στο i phone ή θες οπωσδηποτε πενα? κανεις? σημερα στη γιορτη μου εμεινα χωρις κινητο... pls helpppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βοηθειστε με για να το παραγγειλω αυριο... να σας γραψω εντυπωσεις :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 κανεις? σημερα στη γιορτη μου εμεινα χωρις κινητο... pls helpppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βοηθειστε με για να το παραγγειλω αυριο... να σας γραψω εντυπωσεις :) Το αγοράζεις,παραβλέπεις την σχισμή,πας σε ένα nokia shop σου αλλάζουν το ακουστικό ,you're done:D Χρόνια πολλά:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 κανεις? σημερα στη γιορτη μου εμεινα χωρις κινητο... pls helpppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βοηθειστε με για να το παραγγειλω αυριο... να σας γραψω εντυπωσεις :) φίλε απλά θα τα δεις τόσες φορές απαντημένα αυτά που ρωτάς λίγες σελίδες πιο πριν που προφανώς βαριομαστε να τα ξαναγράψουμε. Η σχισμή ειναι εκ κατασκευής και δεν ενοχλεί, το ακουστικό σε κάποιες συσκευές εχει πρόβλημα αλλά λύνετε πολύ εύκολα σε nokia ή και μόνος σου ακόμα. Με τη νέα αναβάθμιση χθες έχουν επιλυθεί πολλά προβλήματα και ναι χειρίζεται σχεδόν παντού με τα δάχτυλα ΥΓ: χρόνια πολλά βεβαια αλλά το δώρο σου μάλλον θ΄αργήσει γιατί δεν υπάρχει διαθεσίμοτητα ούτε στη vodafone πλέον Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας :) θα ξεκινησω αυριο διαδικασιες για την αγορα του... παντως το φανταζομαι οτι εχουν ξαναανεφερθει τα προβληματα του, αλλα δε μπορω να διαβασω 155 σελιδες για να τα εντοπισω. σας ευχαριστω για την υπομονη και το χρονο σας :) :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιο θέμα και αν σου βγάλει το ίδιο μήνυμα κάνε φορμάτ ( *#7370# ) Μου έκανε το ίδιο στην προηγούμενη αναβάθμηση. Όλα θα σβήσουν και τα περνάς ξανά. φιλε σε ευχαριστω εκανα φορματ και το τηλ πεταει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μια λύση για το πρόβλημα στην εκκίνηση με τη sim της vodafone είναι η εξής: Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Προβολή -> Σημ. ή λογότ. υποδοχής επιλέξτε "Κείμενο" και γραψτε ότι θέλετε. Κάνετε επανεκκίνηση και θα δείτε ότι (μάλλον) δεν θα κολάει πια. Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους. σε μενα δν αλλαξε..παλι εχει τα κολληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Πήγα σήμερα σε ένα φίλο μου σε Nokia Shop για να του πω για το άνοιγμα και το ακουστικό... Το μέρος που φαίνεται ανοιχτό είναι κουμπωτό (το είδα ο ίδιος) και το άνοιγμα παραμένει. Ασφαλίζει από την κάτω μεριά και κουμπώνει από την πάνω. Το έκανε και σε άλλα 2 5800 που του είχαν φέρει και στο ένα απλά έκλεισε ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιό πολύ από τα άλλα. Μου είπε ότι είναι "πρόβλημα" της πρόσοψης και δεν μπορεί να το φτιάξει... Για το ακουστικό είναι εύκολο. Αν έχει πρόβλημα ή θα το φτιάξει ή θα το αντικαταστήσει με καινούργιο. Έτσι και αλλιώς είναι μέσα στην εγγύηση. Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
habos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δλδ το προβλημα με τη σχισμη ειναι θεμα προσοψης και οχι συσκευης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Εκανα αναβαθμιση χθες οχι μεσω FOTA, αλλα μεσω PC Suite(updater), οπως καναμε μεχρι τωρα και ΔΕΝ εχασα τα Ελληνικα.Το αναφερω για οσους εχουν τηλ. παραεισαγωγης!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 δλδ το προβλημα με τη σχισμη ειναι θεμα προσοψης και οχι συσκευης? Ναι... οι προσόψεις δεν κάνουν καλή επαφή στο συγκεκριμένο σημείο... ΟΧΙ όλες.. γι'αυτό βλέπουμε κάποιους που είναι λιγότερο ή καθόλου. Δεν είναι θέμα βίδας δηλαδή. Μου έδειξε τον ΕΠΙΣΗΜΟ οδηγό της ΝΟΚΙΑ για το πως λύνει την συσκευή πάντα με φωτογραφίες και όντως είναι κουμπωτή. Εξάλλου σκέψου κάτι... Αν είναι μικρή η σχισμή και εσύ αρχίζεις να την πειράζεις συνέχεια, κάποια στιγμή δεν είναι λογικότατο να αρχίζει να χαλαρώνει;;; Σταματήστε να το σκαλίζετε και αν θέλετε, αλλάξτε cover για να δείτε αν το κενό υπάρχει ή όχι... κατά 70% δεν θα υπάρχει ή θα είναι υπερβολικά μικρότερο από το άλλο... Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Λοιπον για όσους κανανε αναβαθμιση οπως εγω και δεν εβρισκαν τις νεες εφαρμογες και εβγαζε σφαλμα το search δεν χρειαζεται να κανουν φορματ reset κτλ. To μονο που χρειαζεται ειναι να αλλαξουν την γλωσσα σε αγγλικα και μετα να την ξαναγυρίσουν σε Ελληνικα και μετα ολα θα ειναι κομπλε(προσωπικα την αφησα Αγγλικα, αλλα ετσι διαβασα σε site οτι γινεται). Σωστοοοος ο φίλος! Το έκανα και όλα οκ! Ούτε reset, ούτε τίποτα:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παιδες μια ερωτηση, εαν κανω αναβαθμιση FOTA (οχι μεσω NSU) την V.20, πως μπορώ να κρατησω τις επαφες που εχω στο τηλ. χωρις να τις χασω?? Με backup θα μεινουν μέσα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παιδιά πήρα το τηλέφωνο χθες. ΜΙα ερώτηση: ΜΠορεί να δουλέψει το GPS χωρίς χρέωση?Αρκεί κάποιος να βγάλει το A-GPS?Πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παιδιά πήρα το τηλέφωνο χθες. ΜΙα ερώτηση: ΜΠορεί να δουλέψει το GPS χωρίς χρέωση?Αρκεί κάποιος να βγάλει το A-GPS?Πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο? Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, απλά απενεργοποιείς το A-GPS και την επιλογή βάση δικτύου το οποίο βρίσκεται Τοποθεσία > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού. Παιδες μια ερωτηση, εαν κανω αναβαθμιση FOTA (οχι μεσω NSU) την V.20, πως μπορώ να κρατησω τις επαφες που εχω στο τηλ. χωρις να τις χασω?? Με backup θα μεινουν μέσα?? Είτε κάνεις αναβάθμιση μέσω nsu ή fota δεν θα χάσεις τίποτα, όπως έχουν αναφέρει πολλοί από εμάς σε προηγούμενα ποστ. Για καλό και γιακακό όμως κράτα ένα αντίγραφο μέσω pcsuite ή μέσω της διαχείρησης αρχείων που έχει το κινητό. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ποια προγράμματα εκτός του ΝΟΚΙΑ MAPS μπορω να βάλω μέσα?Έχει βγει το Destinator για symbian?Κάποιο άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 H νέα αναβάθμιση διατίθεται προς το παρόν μόνο μέσω NSU... Changes/improvements made from MCU SW version 11.0.009 to version 20.0.012: New features: - Higher clock configuration – Faster data download from Internet, faster UI response. - New camcorder features: 2nd camera support, burst mode, geo-tagging - Independent Application Delivery (IAD) - independent SW updates enabled - Mail for Exchange 2.7.37 & Settings Wizard 5 & TARM – Improved e-mail experience - Mobile Search v4.5 – Better search experience, In-device search added. - Mobile Dictionary - built-in dictionary functionality with voice playback of words utilizing (high end) text-to-speech technology. - Thai & Hebrew HWR and VKB – expanding the Nokia5800 XpressMusic markets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ποια προγράμματα εκτός του ΝΟΚΙΑ MAPS μπορω να βάλω μέσα?Έχει βγει το Destinator για symbian?Κάποιο άλλο? Όχι δεν κυκλοφορεί το destinator για 5800. Μπορείς αν θες να περάσεις το Garmin αλλά δεν λειτουργεί 100% με το 5800. Για πιο πολλά διάβασε και το αντίστοιχο θέμα που υπάρχει για Garmin. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Σ'ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts