Jump to content

habos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by habos

  1. αν κανω αναβαθμιση μεσω FOTA, θα χασω τα Ελληνικα?
  2. ελπιζω στο οτι ειναι εταιρικο το νουμερο, και θα εχω καποια μεγαλυτερη προσοχη... anyway, αυριο θα ποσταρω τα νεοτερα :) habos vs vodafone technical support.
  3. ναι, το καταλαβα αυτο. αλλα θα ζητησω μια εξηγηση για αυτη τη λογικη, και πως μπορει η εταιρια να με υποστηριξει... και οταν εννοω να μου περασουν τσαμπα τα ελληνικα εννοω, να τους δωσω τη συσκευη την αναβαθμισμενη και να την παρω μετα απο 2 - 3 μερες, με τα ελληνικα χωρις να δωσω τπτ. ας το πανε στη Γερμανια ή στο νοκια κλαμπ. εμενα δε με ενδιαφερει.
  4. αυριο παω στο service της vodafone (στα κεντρικα, αφου μενω διπα :P ) για γερα μπινελικια. δε με ενδιαφερει να παρω αλλη συσκευη, αλλα οταν κανω αναβαθμιση, να μου τα περασουν τσαμπα τα ελληνικα, το οποιο ειναι κατι που δικαιουμαι γιατι το εχω πληρωσει. Οταν αγοραζεις μια συσκευη, αγοραζεις και το support...
  5. thnx για την απαντηση.. και μια ερωτηση.... σε περιπτωση που χαθουνε, μπορει να τα περασει η alfa copy?
  6. ναι, αλλα τη συσκευη την εχω ανοιξει, εχω μιλησει, εχω βγαλει και τις ζελατινες... λετε να δεχτουν να την παρουν πισω? επισης θα χασω και την Ελληνικη γραφη ή μονο το Ελληνικο μενου?
  7. ναι, ειχε μια ασπρη ταινια... δεν εγραφε τιποτα η ασπρη ταινια.... ειναι σοβαρο?
  8. εχω την εντυπωση οτι τι κινητο μου ειναι παραεισαγωγης. η συσκευασια γραφει Γερμανικα, και μεσα υπαρχουν 2 οδηγιες, μια ελληνικη και μια Γερμανικη. το κινητο το αγορασα απο vodafone, με εταιρικο συμβολαιο, το εφερε κουριερ στην εταιρια... αν παω να κανω καποια αναβαθμιση στο μελλον, λετε οτι θα χασω τα Ελληνικα.. θα χασω και τη γραφη ή μονο το μενου και το interface? αν χασω τα Ελληνικα, και τα θελω πισω... πρεπει να παω σε ενα Nokia shop, alfa copy κτλ και να τους δωσω 15€ για να μου τα περασουν? μπορω να κινηθω στη vodafone για να μου τα περασουν free, ή δεν εχω ελπιδες? btw, για να γινω και εγω λιγο γραφικουλης, σχισμη δεν ειδα. αλλα ακομα και να υπαρχει δε με νοιαζει :P
  9. δλδ το προβλημα με τη σχισμη ειναι θεμα προσοψης και οχι συσκευης?
  10. σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας :) θα ξεκινησω αυριο διαδικασιες για την αγορα του... παντως το φανταζομαι οτι εχουν ξαναανεφερθει τα προβληματα του, αλλα δε μπορω να διαβασω 155 σελιδες για να τα εντοπισω. σας ευχαριστω για την υπομονη και το χρονο σας :) :) :)
  11. κανεις? σημερα στη γιορτη μου εμεινα χωρις κινητο... pls helpppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βοηθειστε με για να το παραγγειλω αυριο... να σας γραψω εντυπωσεις :)
  12. παιδια ειχα ενα Ν80 και μετα απο 2 χρονια μου τα εφτυσε η οθονη. Τωρα μο0υ γυαλισε το 5800 και σκοπευω να το αγορασω. Αλλα καπου διαβαζω για παιδικες ασθενεις με τη σχισμη και το μικροφωνο. Υπαρχουν οντως αυτα? ειναι επιδιορθωσιμα? υπαρχουν αλλες παιδικες ασθενειες στο κινητο? τα δαχτυλα τα χρησιμοποιεις ανετα οπως στο i phone ή θες οπωσδηποτε πενα?
×
×
  • Create New...