Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτως η αλλως πολλα απο τα χαρακτηριστικα που εμφανιζε στην αρχη η νοκια τελικα δεν κατεληξαν στη συσκευη και ισως μπουν καποια στιγμη αργοτερα αφου στην ουσια το 5800 και εμεις που το πειραμε συμμετεχουμε σε ενα μεγαλο πειραμα πανω στη νεα πλατφορμα και τα αποτελεσματα θα τα δουμε στις επομενες συσκευες

καλα ναι αυτο κ αν ειναι μεγαλη αληθεια αν κ πιστευω οτι το εκανε πολυ καλο το μενου κ η χρηση αποκλειστικα με τα δαχτυλα ειναι μεγαλη αληθεια(χρονια ppcakias και "δουλευω" με ipod touch.)παντως gsmarena ειδα το πολυ νεο samsung i8910 με s60v5 και ειναι να σου τρεχουν τα σαλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όχι βεβαια ειναι free μόνο το πρόγραμμα χρειάζεται να αγοράσεις η να περιμένεις να βγει σπασμένη έκδοση συντομα

δηλαδη αν μπω στο nokia maps θα μπορω να ενοθω με gps και να μην χρεόνομε??

Αν απενεργοποιήσεις την επιλογή A-GPS δεν χρεώνεσαι τπτ, απλά το nokia maps είναι κλειδωμένο.

Παιδιά μου επιβεβαιώνει κάποιος αν έχει internet στο κινητό όταν το έχει συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω usb?

1. Η λίστα όμως εμφανίζεται μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και μετά γυρίζει πίσω πάλι στο κεντρικό μενού! Αν την ώρα που εμφανίζεται η λίστα με τα εικονίδια προλάβω να πατήσω μία εικόνα να ανοίξει, ανοιγει κανονικά. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό?

2. Επίσης υπάρχει τρόπος να μου δείχνει με εικονίδια τα περιεχόμενα ενός μόνου φακέλου και όχι όλα όσα βρίσκει στο κινητό?

1. Χρησιμοποιείς την κάρτα μνήμης της Νοκια; Αν ναι, ίσως εκεί οφείλεται το συγκεκριμένο φαινόμενο. Κανε της φορματ και ίσως στρώσει.

2. Όχι. Με το που ανοίγεις την έκθεση, αυτόματα ανιχνεύει και εμφανίζει τα περιεχόμενα όλων των φακέλων.

Το κινητό εξαφανίστηκε από παντού. Μόνο στη vodafone και αν υπάρχει. Ούτε multirama, eshop, πλαίσιο, δεν υπάρχουν σε αυτά τα site καν. Το you.gr το έβαλε πάλι 350 και λέει σε 7 ημέρες (ανάθεμα δλδ). Έχει κλείσει τις κάνουλες η alpha copy για να τσεπώσουν περισσότερα.

Το πήρα και το άνοιξα πριν από λίγο. Μ'αρέσει αρκετά. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Βέβαια το'χω εδώ και 1 ώρα μόνο, αλλά και πάλι. Χάρηκα γιατί είδα φωτογραφίες από το κένο για το οποίο μιλάνε όλοι και νόμιζα ότι δεν είχε το δικό μου. Τελικά το έχει, απλά σε άλλο σημείο. Είναι πολύ μικρό και είναι πάνω δεξιά, δίπλα στο κουμπί με το οποίο ανοίγεις το κινητό. Ενοείται φαίνεται μόνο στο σκοτάδι που περνάει λίγο φως.

Τσάμπα το πήρα το κινητό, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος μεχρι στιγμής. Ελπίζω να μη μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην πορεία, αν και ακούγεται απίθανο με όσα έχω διαβάσει. Α! Το κουμπί της κάμερας δουλεύει κανονικά (διάβασα ότι σε μερικούς δεν...). Το λογισμικό είναι το 11.0.008.

Μέσα σε μικρο χρονικό διάστημα,το πλαστικό γύρω γύρω από την οθόνη έχει γεμίσει σημάδια....και με προσεκτική χρίση...... :(:( Ξέρετε αν στο μέλλον γίνεται να το αλλάξουμε?

όχι βεβαια ειναι free μόνο το πρόγραμμα χρειάζεται να αγοράσεις η να περιμένεις να βγει σπασμένη έκδοση συντομα

ειμαι λιγο ασχετος...συγνωμη:worry: οταν λες προγραμμα εννοεις να βαζω μια διαδρομη και να με οδηγει?μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις; και κατι ακομη... πιστευω θα υπαρχει τροπος ωστε να μη μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs ? ωστε να μη χρεωνομε,

Χάρηκα γιατί είδα φωτογραφίες από το κένο για το οποίο μιλάνε όλοι και νόμιζα ότι δεν είχε το δικό μου. Τελικά το έχει, απλά σε άλλο σημείο. Είναι πολύ μικρό και είναι πάνω δεξιά, δίπλα στο κουμπί με το οποίο ανοίγεις το κινητό. Ενοείται φαίνεται μόνο στο σκοτάδι που περνάει λίγο φως.

Μα σε όλους εκεί το έχει..:lol::p

Παιδία θα ήθελα να κάνετε μια δοκιμή ακόμα σχετικά με το κενό που υπάρχει στα δεξιά.

Και κυρίως αυτοί που το έχουν σε κόκκινο αλλά και αυτοί με το μπλε και λένε οτι δεν έχουν πρόβλημα.

Λοιπόν.

Μην το κοιτάτε εξωτερικά και κάντε το παρακάτω test.

Δοκιμάστε να βάλετε το νύχι σας ή κάτι λεπτό έτσι ώστε να δείτε αν πάνε να ξεχωρίσουν τα 2 πλαστικά. Βάλτε δύναμη μη το φοβάστε. (μη βαρέσετε και με κανα σφυρί και το σπάσετε κιόλας :p)

http://img132.imageshack.us/img132/3213/5800testsx0.jpg

Εγώ που το δοκίμασα είδα το εξής.

Στην αριστερή γωνία (απο τη μεριά του usb δλδ) δεν ανοίγει καθόλου και τα πλαστικά είναι ενωμένα μια χαρά.

Στη δεξιά γωνία (από τη μεριά του power button) αν πάω να βάλω το νύχι μου και το δοκιμάσω με λίγη δύναμη τότε τα πλαστικά πάνε να ξεχωρίσουν και να ανοίξουν. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά φαίνεται σα να λείπει κάποια βιδούλα.

Να σημειωθεί οτι εξωτερικά δεν παρουσίαζε το πρόβλημα με το κενό και το φωτισμό.

Οπότε δοκιμάστε αυτοί που λέτε οτι δεν έχετε πρόβλημα (με κοκκινη γραμμή και τα λοιπά) για να δούμε αν όντως είναι θέμα κατασκευής ή απλά παρτίδας.

Έτσι νόμιζες ότι θα τη γλίτωνες? :p

Παιδιά μου επιβεβαιώνει κάποιος αν έχει internet στο κινητό όταν το έχει συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω usb?

Δέν νομίζω να γίνεται αυτό δυστυχώς.

και κατι ακομη... πιστευω θα υπαρχει τροπος ωστε να μη μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs ? ωστε να μη χρεωνομε,

Πήγαινε στις ρυθμίσεις - σύνδεση - προορισμοί - προεπιλεγμένη σύνδεση και επέλεξε ερώτηση πάντα ώστε να ορίζεις εσυ κάθε φορά με ποιον τρόπο θα συνέδεσαι.

ειμαι λιγο ασχετος...συγνωμη:worry: οταν λες προγραμμα εννοεις να βαζω μια διαδρομη και να με οδηγει?μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις; και κατι ακομη... πιστευω θα υπαρχει τροπος ωστε να μη μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs ? ωστε να μη χρεωνομε,

no problem φίλε. Βασικά έχει μέσα ένα πρόγραμμα με τους χάρτες. Σε αυτό αν έχεις άδεια χρήσης βάζεις τη διαδρομή που θες συνδέεται δωρεάν με τους δορυφορους και σε καθοδηγει και με φωνητική προήγηση. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να το αγοράσεις γιατί δεν έχει βγει ακόμα σπασμένο. αλλά υπάρχουν και κανά δυο άλλα παρόμοια και καλύτερα προγράμματα αλλά κι αυτα επειδη το κινητό ειναι καινούργιο δεν έχουν βγει συμβατες εκδόσεις ακόμα. Δε μπαίνει στο ιντερνετ αυτό συνδέεται απευθειας με δορυφορους μπαίνει προαιρετικά μονο για να κλειδώσει πιο γρήγορα με τους δορυφορους αλλά δε σ'΄απασχολεί θα το χεις απενεργοποιημενο οποτε δε θα μπαινει καθολου

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το κινητό εξαφανίστηκε από παντού. Μόνο στη vodafone και αν υπάρχει. Ούτε multirama, eshop, πλαίσιο, δεν υπάρχουν σε αυτά τα site καν. Το you.gr το έβαλε πάλι 350 και λέει σε 7 ημέρες (ανάθεμα δλδ). Έχει κλείσει τις κάνουλες η alpha copy για να τσεπώσουν περισσότερα.

Σε νοκια shops ,οντως πρεπει να υπαρχει.

Ειναι αληθεια οτι δινουν δωρο και ενα bt ακουστικο?

Το BH-102 αν δεν κανω λαθος ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μα σε όλους εκεί το έχει..:lol::p

Έτσι νόμιζες ότι θα τη γλίτωνες? :p

Έτσι όπως είδα τη φώτο, δεν πρόσεξα ότι το κινητό ήταν ανάποδα...:O:p

Και στην wind στο cosmos και στον Γερμανο σημερα μου ειπαν οτι απο Μαρτιο και βλεπουμε για νεες παραλαβες!!!!!!!!

Παμε για αλλο κινητακι!!!!!

Δηλ. το εδωσε στην VODA μετα εδωσε απο καμια 10ρια στους αλλους και τωρα οτι εχει και οτι παραλαμβανει τα κραταει για παρτη της η alpha copy για να κρατησει την τιμη στα 350 !!!!!

Να κανω και γω μια ερωτηση για οποιον τυχον ξερει.. Υπαρχει κανενας βολικος τροπος να ταξηνομισω εικονες και βιντεο σε φακελους στην εκθεση, εκτος απο τον σπαστικο του κινητου, δλδ ενα ενα τα αρχεια??

Το πηρά και εγω από nokia club Χαλκίδας 340 euro σε μπλε μου έχει και έμενα το κενό αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα κατά αλλά το κινιτακι είναι άψογο .

Θέλω μονο να σας κανό δυο ερώτησης.

1. με το gps τι γίνεται είναι μόνο για 7 μέρες .

2. έχω ένα nokia Ν70 music edition black και θέλω να το πουλήσω σε τι τιμή λέτε να το δώσω κάποιος μου δίνει 80 euro είναι καλά.

Ευχάριστο.

Να κανω και γω μια ερωτηση για οποιον τυχον ξερει.. Υπαρχει κανενας βολικος τροπος να ταξηνομισω εικονες και βιντεο σε φακελους στην εκθεση, εκτος απο τον σπαστικο του κινητου, δλδ ενα ενα τα αρχεια??

Δοκίμασε την εφαρμογή Resco photo viewer. Είναι ότι καλύτερο για διαχείριση φωτογραφιών.

Και στην wind στο cosmos και στον Γερμανο σημερα μου ειπαν οτι απο Μαρτιο και βλεπουμε για νεες παραλαβες!!!!!!!!

Παμε για αλλο κινητακι!!!!!

Δηλ. το εδωσε στην VODA μετα εδωσε απο καμια 10ρια στους αλλους και τωρα οτι εχει και οτι παραλαμβανει τα κραταει για παρτη της η alpha copy για να κρατησει την τιμη στα 350 !!!!!

μπα πάντα σε κάθε κινητό nokia θυμάμαι ότι το ίδιο γίνεται. Προφανώς έρχεται κάποια παρτίδα, διανέμεται στην αγορά και όταν εξαντληθεί μένει η αγορά χωρίς μέχρι να ρθει η επόμενη σχεδόν πάντα έτσι γίνεται θυμάμαι. Δεν έχει σχέση με τιμή τοσο όσο με τα αποθέματα και ειδικά για μια μικρή αγορά σαν την Ελλάδα όταν υπάρχουν χώρες που ακόμα δεν έχει ξεκινησει επίσημα η διάθεση του

Δοκίμασε την εφαρμογή Resco photo viewer. Είναι ότι καλύτερο για διαχείριση φωτογραφιών.

Δε νομίζω να παίζει κανονικά στο 5800. αλήθεια ρε Γιώργο επειδή με έχεις μπερδέψει τελικά το πήρες εσύ το κινητό ή σου φυγε η κάψα και το άφησες;;

George Bernard Shaw

Το πήρα κι εγώ από voda... μετά από 15 λεπτά το γύρισα πίσω στο κατάστημα και ζήτησα ολική αντικατάσταση με κόκκινο από το nokia που να μην έχει πρόβλημα! Φάνηκε ότι ΗΞΕΡΑΝ το πρόβλημα, αλλά το έπαιζαν ότι δε μπορούν να κανουν τίποτα... νεότερα τη Δευτέρα το πρωί που θα το πάνε σε Nokia Shop

Το πήρα κι εγώ από voda... μετά από 15 λεπτά το γύρισα πίσω στο κατάστημα και ζήτησα ολική αντικατάσταση με κόκκινο από το nokia που να μην έχει πρόβλημα! Φάνηκε ότι ΗΞΕΡΑΝ το πρόβλημα, αλλά το έπαιζαν ότι δε μπορούν να κανουν τίποτα... νεότερα τη Δευτέρα το πρωί που θα το πάνε σε Nokia Shop

τι πρόβλημα είχε πάλι και το διαπιστωσες στο τεταρτο;; μη πεις τη σχισμη γιατι και τα κοκκινα την εχουν δεν ειναι προβλημα απλά ετσι ειναι κατασκευαστικά δε προκειται ν΄αλλάξει κατι και 100 συσκευες να δεις

George Bernard Shaw

Το έστειλα και 'γω πίσω για αντικατάσταση με πρόβλημα την γνωστή σχισμή και το ακουστικό.

Μακάρι να έχει εξαντληθεί η πρώτη παρτίδα και να το πάρω Μάρτιο με λυμένα τα προβλήματα, παρά να μου δώσουν άμεσα ένα το ίδιο και να τρέχω πάλι.

Επέστρεψα το μπλε. Αν έρθουν οι καινούργιες παρτίδες θα μπορούσα να πάρω και κόκκινο ή είναι υποχρεωτικό να πάρεις το ίδιο χρώμα?

no problem φίλε. Βασικά έχει μέσα ένα πρόγραμμα με τους χάρτες. Σε αυτό αν έχεις άδεια χρήσης βάζεις τη διαδρομή που θες συνδέεται δωρεάν με τους δορυφορους και σε καθοδηγει και με φωνητική προήγηση. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να το αγοράσεις γιατί δεν έχει βγει ακόμα σπασμένο. αλλά υπάρχουν και κανά δυο άλλα παρόμοια και καλύτερα προγράμματα αλλά κι αυτα επειδη το κινητό ειναι καινούργιο δεν έχουν βγει συμβατες εκδόσεις ακόμα. Δε μπαίνει στο ιντερνετ αυτό συνδέεται απευθειας με δορυφορους μπαίνει προαιρετικά μονο για να κλειδώσει πιο γρήγορα με τους δορυφορους αλλά δε σ'΄απασχολεί θα το χεις απενεργοποιημενο οποτε δε θα μπαινει καθολου

Να ρωτήσω και εγω κατι. Στο Free Navigation Licence (7 μέρες) δεν εχει επιλογή για το 5800. Ξέρει κανεις πιό άλλο μοντέλο πρέπει να επιλέξουμε για να είναι συμβατό?

Αλήθεια τι πρόβλημα είχε??

Σου είπαν οτι θα το πάνε σε NOKIA shop? Δεν σου έδωσαν αμέσως καινούριο? Περίεργο...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...