Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τα nokia..

Οι Nokia Maps έχουν καλή πλοήγηση?

Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει το Gps με χάρτες και πρόγραμμα άλλης εταιρίας.. π.χ Destinator, Garmin..???

Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλες εφαρμογές για πλοήγηση. Απλά αυτή τη στιγμή περιμένουμε να βγουν καινούργιες εκδόσεις για το 5800.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητο για αυτα που προσφερει το :blink: σε πολυ καλη τιμη! δεν το περιμενα απο την Νοκια αυτο για ενα τοσο καινουργιο μοντελο και με αυτα τα χαρακτηριστικα :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παράγγειλα την Invisible Sheild(full body)....λογικά σε 2 βδομάδες περίπου ελπίζω να μου έρθει γιατί η θήκη είναι ψιλό μουφα

όντως ισχύει αυτό.. αν όμως κόψεις με ένα διακορευτή π.χ. το κομμάτι που καλύπτει τον αισθητήρα? παρήγγειλα και εγώ τη μεμβράνη για την οθόνη βασικά. λογικά θα έρθει από μέρα σε μέρα.

Pano και vigilante από το http://www.zagg.com τη πήρατε;; αυτή με τα 11,95$;; σκέφτομαι κι εγώ να τη πάρω και να τη κόψω πάνω γιατι το κινητό αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά μικρογρατζουνιές απλά ήθελα να στείλω να ρωτήσω αν το screen που λέει καλύπτει όλη τη μπροστά επιφάνεια η μόνο το ορθογώνιο της οθόνης.

ΥΓ: Τα μεταφορικά για Ελλάδα ποσο είναι ή free που λέει; πληρωσατε μέσω paypal ή με πιστωτική;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

για να επανέλθω και να ενημερώσω προφανώς κάποια εφαρμογή που κατέστησα μου είχε δημιουργίσει το πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας.Μετά απο hard reset και format την κάρτα όλα επανήλθαν κανονικά.

για να επανέλθω και να ενημερώσω προφανώς κάποια εφαρμογή που κατέστησα μου είχε δημιουργίσει το πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας.Μετά απο hard reset και format την κάρτα όλα επανήλθαν κανονικά.

το χουμε πάθει όλοι μην ανησυχείς, εγώ 3 φορές έκανα για τον ίδιο λόγο και τη τελευταία άλλαξα τη κάρτα κι έφτιαξε αρα κατι στη καρτα έφταιγε

George Bernard Shaw

Ευχαριστώ. και μια τελευταία ερώτηση. Το gps exei φωνητική καθοδήγηση. Αν ναι πως ενεργοποιείται??? Και πόσες μέρες μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.Έχει χρονικό περιορισμό?? Αν ναι που φαίνεται αυτό??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ευχαριστώ. και μια τελευταία ερώτηση. Το gps exei φωνητική καθοδήγηση. Αν ναι πως ενεργοποιείται??? Και πόσες μέρες μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.Έχει χρονικό περιορισμό?? Αν ναι που φαίνεται αυτό??

Δυστυχώς η nokia μας πούλησε ανύπαρκτο πρόγραμμα, μιας και για πρώτη φορά δε συμπεριέλαβε ούτε ένα μήνα δωρεάν πλοήγηση για δοκιμή...

George Bernard Shaw

Για να έχεις φωνητική πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσεις την αντίστοιχη άδεια χρήσης.

Δυστυχώς το 5800 δεν έρχεται με 3μηνη δωρεάν άδεια πλοήγησης, όπως άλλα κινητά της Nokia.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλα φωνητική πλοήγηση δεν έδωσε. Αλλά ούτε πλοήγηση απλή??? Δηλαδή το GPS είναι άχρηστο??? Δεν κατάλαβα καλά.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να του ορίσεις σημείο προορισμού και να σε καθοδηγήσει.

Το στίγμα σου μπορείς να το έχεις φυσικά.

-------------------------------

Kαμια καλη εφαρμογη εχει βγει??

[ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να του ορίσεις σημείο προορισμού και να σε καθοδηγήσει.

Το στίγμα σου μπορείς να το έχεις φυσικά.

Τι να το κάνεις το στίγμα σου μόνο!!!

Pano και vigilante από το http://www.zagg.com τη πήρατε;; αυτή με τα 11,95$;; σκέφτομαι κι εγώ να τη πάρω και να τη κόψω πάνω γιατι το κινητό αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά μικρογρατζουνιές απλά ήθελα να στείλω να ρωτήσω αν το screen που λέει καλύπτει όλη τη μπροστά επιφάνεια η μόνο το ορθογώνιο της οθόνης.

ΥΓ: Τα μεταφορικά για Ελλάδα ποσο είναι ή free που λέει; πληρωσατε μέσω paypal ή με πιστωτική;

Εγώ παρήγγειλα αυτή με τα 11,95 (για το μπροστινό μέρος δηλαδή μόνο) και αν κρίνω από την αντίστοιχη για το iphone υποθέτω πως καλύπτει όλη την επιφάνεια από την κορυφή μέχρι και το κάτω μέρος των τριών πλήκτρων.

Κατά την παραγγελία είχε 3 τρόπους αποστολής ο πρώτος ήταν 2+ εβδομάδες αν θυμάμαι με δωρεάν αποστολή και ο δεύτερος σε 5~7 μερές με 5 δολλάρια επιπλέον. Επέλεξα τον δεύτερο τρόπο και πλήρωσα μέσω Pay-pal.

Trust no one!

Δυστυχώς η nokia μας πούλησε ανύπαρκτο πρόγραμμα, μιας και για πρώτη φορά δε συμπεριέλαβε ούτε ένα μήνα δωρεάν πλοήγηση για δοκιμή...

το κακο δεν ειναι μονο στο gps που ειναι και λογικο αφου θελει να πουλησει τις αδειες της αλλα το οτι το ιδιο πλεον συμβαινει και στο adobe, word excel κτλ. και zip-manager ενω στο τελευταιο μου Ν95-2 ολα υπηρχαν προεγκατεστημενα και δωρεαν τωρα πρεπει να τα κατεβασεις και να τα πληρωσεις

Κάτι άσχετο......

Αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με την εγκατάσταση του OVI Suite στο pc από το δισκάκι της συσκευασίας?

Εμένα μου βγάζει συνεχώς σφάλμα........:mad:

Κατέβασα το Ovi από εδώ, επιλέγοντας Ελληνικά.

Είναι η έκδοση 1.1 του ovi suite....

Αναγκαστικά έπρεπε να την «κατεβάσω»

Θα χρειαστεί να κατεβάσω και κάτι ακόμα?

Γιατί το δισκάκι έχει κι άλλα πράγματα (πχ drivers για το καλώδιο κλπ)

Έχετε κάποια συμβουλή?

Κατ' επανάληψην τα ίδια αν προσπαθήσω να κάνω εγκατάσταση από το dvd...... :mad:

το προβλημα δημιουργειτε απο τον online ελεγχο για ενημερωμενες εκδοσεις.δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση χωρις ελεγχο αλλα με την υπαρχουσα μορφη μεσα στο dvd.το μονο πλεονεκτημα του ovi ειναι οτι μπορεις να διαχειρηστεις τα Multimedia αρχεια καθως εχει και μετατροπεα για να περασεις τα βιντεο μεσα στη συσκευη...

το πηγε κανενας για αντικατασταση για το κενο στη πανω δεξια γωνια?θα μου το αλλαξουν αν το παω?θεωρειτε ελλατωμμα η ειναι προβλεπομενο?

Καλημέρα παιδιά!Μια ερώτηση:Γνωριζετε ποτε περίπου θα το έχει η Wind και η Cosmote διαθέσιμο?Ευχαριστώ!

Αχ, αχ, βρε! Διάβασε λίγα posts πιο πάνω. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά σε κάνα μήνα (λογικά) πρέπει να το φέρουν...

Αυτά...

Καλημέρα σε όλους!

Το βάλουμε after market microsd θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα?Ταχύτητα,Σταθερότητα των εφαρμογών?

Δοκίμασε κανείς καρτούλα καμμία 16gb?

Έχετε να προτείνεται καμμία αξιόπιστη και γρήγορη?

Εγώ έχω μια sandisk 8GB. Έχει περάσει από Ν95, Ε66 και τώρα το 5800 και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Ψάξε λίγο τις τιμές και πάρε μια, θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το κακο δεν ειναι μονο στο gps που ειναι και λογικο αφου θελει να πουλησει τις αδειες της αλλα το οτι το ιδιο πλεον συμβαινει και στο adobe, word excel κτλ. και zip-manager ενω στο τελευταιο μου Ν95-2 ολα υπηρχαν προεγκατεστημενα και δωρεαν τωρα πρεπει να τα κατεβασεις και να τα πληρωσεις

το πηγε κανενας για αντικατασταση για το κενο στη πανω δεξια γωνια?θα μου το αλλαξουν αν το παω?θεωρειτε ελλατωμμα η ειναι προβλεπομενο?

Καλα γι΄αυτά τα προγράμματα όμως δεν υπήρχαν ολοκληρωμένα όταν κυκλοφόρησε το κινητό οπότε το θεωρώ λογικό άσε που είναι καθαρά εξτρα εφαρμογές αλλά το nokia maps είναι η μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιεί βασική λειτουργεία του κινητού και θα έπρεπε να δίνεται για να μπορεί να τη δοκιμάσει κάποιος.

Εγώ παρήγγειλα αυτή με τα 11,95 (για το μπροστινό μέρος δηλαδή μόνο) και αν κρίνω από την αντίστοιχη για το iphone υποθέτω πως καλύπτει όλη την επιφάνεια από την κορυφή μέχρι και το κάτω μέρος των τριών πλήκτρων.

Κατά την παραγγελία είχε 3 τρόπους αποστολής ο πρώτος ήταν 2+ εβδομάδες αν θυμάμαι με δωρεάν αποστολή και ο δεύτερος σε 5~7 μερές με 5 δολλάρια επιπλέον. Επέλεξα τον δεύτερο τρόπο και πλήρωσα μέσω Pay-pal.

thanks θα τη πάρω κι εγώ λογικά ειδικά αν εχει και paypal

Δε νομίζω να στο αλλάζουν γι΄αυτό το κενό, δοκίμασε να πας, εγώ πχ δε το είχα καν προσέξει αν δε το διάβαζα στο forum και το έψαχνα επίμονα.

George Bernard Shaw

και γω μια 8αρα της sandisk εχω βαλει και ολα ειναι μια χαρα,πολλα απο τα κολληματα που μου ειχε βγαλει με τη μαμισια καρτα μολις εβαλα τη δικη μου διορθωθηκαν και εγινε και η αποκριση του κινητου πιο γρηγορη

Δεν περιλαμβανετε microsd 8αρα μεσα στη συσκευη;

περιλαμβάνεται αλλά πολλές φορές παρουσιάζουν προβλήματα.

Trust no one!

Και εγώ μέσο paypal την παράγγειλα...λες να έχουν διόρθωσή αυτό το κομμάτι του καλύπτει τον αισθητήρα?Εγώ πείρα full body

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...