Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα, φίλε ksino1100, τα μπλέκεις. Με το pc suite θα κάνεις back-up όλων σου των δεδομένων. Δεν μπορείς να δεις με το pc suite κρυφούς φακέλους και αρχεία ούτε να τους πειράξεις.

Αν κάνεις αντίγραφο απο το 5800 απο το μενού Διαχείρηση Αρχείων, τότε έχει γίνει σωστά. Κάνε και με το pc suite, κάνε και μέσα απο τις επαφές με αντιγραφή όλων στην κάρτα μνήμης και είσαι 100% σίγουρος οτι, όσο γκαντέμης και αν είσαι, δεν θα χαθούν μετά το φορματ.

Δεν λέει πουθενά πως υπάρχει κάτι δωρεάν! Που βρίσκω τις δωρεάν 235 μέρες που αναφέρθηκαν παραπάνω; Μπορεί κάποιος να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες;

Από που την πήρες την συσκευή σου;

Αν στο κινητο βαλω back up αρχεια που εχω απο το Ν96,θα εχω και το transformers?

Δε νομίζω να σε αφήσει να το κάνεις restore. Αλλά αν τα καταφέρεις, η ταινία δεν θα παίζει γιατί έχει το κλειδί απο την μαζική μνήμη του Ν96.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει περιπου μια ωρα που το αγορασα και εγω.. :yahoo:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εχει περιπου μια ωρα που το αγορασα και εγω.. :yahoo:

Καλορίζικο Γιάννηηηηηη!!! Τελικά σε λίγο θα είμαστε μειοψηφία όσοι ΔΕΝ θα το έχουμε αγοράσει. :)

p.s.: πού είναι το νέο avatar, ο-ε-ο? :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλορίζικο Γιάννη. :) :)

Ναι, αν το είχες πάρει εισαγωγής ή δεν θα είχε καθόλου άδεια ή θα ήταν ενεργοποιημένη για άλλη περιοχή και όχι για eastern europe, άρα θα σου ήταν άχρηστη.

Τώρα η δικιά σου αγορασμένη απο βοντα και να μην έχει άδεια, μου φαίνεται περίεργο. Όλων των υπόλοιπων παιδιών που το πήραν από vodafone, υπάρχει άδεια;

το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με την πλοήγηση. εκεί που πήγα να κάνω αποδοχή των όρων για δωρεάν πακέτο με μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες και με πάει στην επιλογή τριών πακέττων. είναι παράξενο. εγώ το πήρα χθές από κατάστημα vodafone

Καλορίζικο Γιάννη. :) :)

Ναι, αν το είχες πάρει εισαγωγής ή δεν θα είχε καθόλου άδεια ή θα ήταν ενεργοποιημένη για άλλη περιοχή και όχι για eastern europe, άρα θα σου ήταν άχρηστη.

Τώρα η δικιά σου αγορασμένη απο βοντα και να μην έχει άδεια, μου φαίνεται περίεργο. Όλων των υπόλοιπων παιδιών που το πήραν από vodafone, υπάρχει άδεια;

Ούτε εμένα έχει....το προσπάθησα,το ξανά προσπάθησα, τίποτα...

Εχει περιπου μια ωρα που το αγορασα και εγω..

Καλώς όρισες στη παρέα μας Γιάννη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

θα το παρω μεταχειρισμενο μολις πουλησω το n95 μου καθοτι ειμαι εκτος προυπολογισμου με τις εκπτωσεις και την καταναλωτικη μου μανια

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Μια ερώτηση που πρέπει να εχει υποβληθεί εκ νεου. Ισχύει και πάλι οτι χρειάζεται πιστοποιητικό για να εγκατασταθούν οι εστω ελάχιστες εφαρμογές για το κινητο και πως λύνεται το πρόβλημα?

εγω παιδες εχω επιδοτηση απο βοδα γυρω στο 500αρι κατα μαρτιο!

αρχισα να βλεπω πραγματα απο τις εντυπωσεις οσων το πηραν που με χαλανε λιγο...

να το αρπαξω οταν ερθει η ωρα η να περιμενω το N97??

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Μια ερώτηση που πρέπει να εχει υποβληθεί εκ νεου. Ισχύει και πάλι οτι χρειάζεται πιστοποιητικό για να εγκατασταθούν οι εστω ελάχιστες εφαρμογές για το κινητο και πως λύνεται το πρόβλημα?

Ναι, χρειάζεται.

Λύνεται όπως και με τα 3rd edition κινητά... ζητάς πιστοποιητικό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

εγω παιδες εχω επιδοτηση απο βοδα γυρω στο 500αρι κατα μαρτιο!

αρχισα να βλεπω πραγματα απο τις εντυπωσεις οσων το πηραν που με χαλανε λιγο...

να το αρπαξω οταν ερθει η ωρα η να περιμενω το N97??

Αν έχεις 500€ επιδότηση και δεν έχεις ανάγκη συσκευής άμεσα τότε να περιμένεις.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο χωρος αναμεσα στο πληκτρο κλειδωματος και στο πληκτρο της αυξομειωσεις της εντασης ειναι και αυτο πληκτρο η σημειο του περιβληματος?γιατι οταν το παταω εκει κανει ενα μικρο κλακ σαν να πατας καποιο κουμπί.ειναι ετσι και σε αλλα 5800???

Αν έχεις 500€ επιδότηση και δεν έχεις ανάγκη συσκευής άμεσα τότε να περιμένεις.....

στα ποσα περιπου περιμενουμε να ερθει το Ν97???

γιατι αν ειναι πανω απο 600 δεν το σκεφτομαι καν να τα βαλω....

για το 5800 ημουν τρελα ψημενος αλλα ακουσα πραγματα που με χαλασαν λιγακι εως πολυ...

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

ο χωρος αναμεσα στο πληκτρο κλειδωματος και στο πληκτρο της αυξομειωσεις της εντασης ειναι και αυτο πληκτρο η σημειο του περιβληματος?γιατι οταν το παταω εκει κανει ενα μικρο κλακ σαν να πατας καποιο κουμπί.ειναι ετσι και σε αλλα 5800???

Όχι, δεν είναι πλήκτρο.

Σε εμένα δεν κουνιέται καθόλου, και γενικά θα έλεγα πως είναι πιο στιβαρό και από το E51...:X

Ναι σου δίνει, αλλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις την άδεια.

Πως αλλιώς να γίνει.

Για την ενεργοποίηση θα χρειαστείς πρόσβαση internet, οπότε κάνε την ενεργοποίηση όταν είσαι κάπου που έχει WiFi και μετά σχεδίασε τη διαδρομή που θέλεις.

235 μέρες μου βγάζει εμένα πάντως,ο Maploader 3 αναγνωρίζει την συσκευή κανονικά και κατεβάζει αρχεία χάρτη 31,9 ΜΒ.

Η πλοήγηση είναι πολύ καλή και με ιδιαίτερα δυνατό ηχείο,το μόνο που μένει είναι να γίνει διαθέσιμο και το Maps 3 ως εφαρμογή για το κινητό.

Δεν πρεπει να δινει αδεια για το maps.Σε οσα τηλεφωνα δινει αναγραφεται στο πακετο.Και σε αυτα που ηρθαν δεν γραφει τιποτα.

Τελικά για την πλοήγηση έχουμε ή όχι άδεια??

Οι Itchrist86 και rostropol τι κάνατε και σας εμφάνισε την άδεια??:wacko:

αντε και εγω εδω απο τα windows mobile στα νεα nokia , 1ες εντυπωσεις πολυ καλες !!! εφαρμογη για εγγραφη συνομιλιας ???? οπως μια που ειχα στο ΝΟΚΙΑ Ν95 υπάρχει ??? δεν θυμαμαι το ονομα της total record νομιζω ????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Μόλις παρατήρησα ένα bug- πρόβλημα του δικού μου, θα δείξει...:ninja:

Όταν πάω να βιντεοσκοπήσω επιλέγοντας να είναι ανάμενα τα leds, ανάβουν αλλά μόνο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά σβήνουν.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;:worry:

--------------------------------------

Τελικά για την πλοήγηση έχουμε ή όχι άδεια??

Οι Itchrist86 και rostropol τι κάνατε και σας εμφάνισε την άδεια??:wacko:

Θεώρησα πως έχει δωρεάν πλοήγηση. Ίσως τελικά να μην έρχεται με δωρεάν πλοήγηση.

Αύριο θα το δω...

Δεν το έχω δουλέψει ακόμη το GPS, παρά μόνο το πρώτο λοκάρισμα έχω κάνει.

Δοκίμασε κατά την βιντεοσκόπηση να κάνεις ζουμ. Διάβασα οτι κάνοντας ζουμ ξανανάβουν τα led.

Μόλις το δοκίμασα Γιώργο.

Το αποτέλεσμα είναι πως με το που κάνω ζουμ ανάβουν αλλά και πάλι για 1 δευτερόλεπτο.

Όσο έπαιζα με το ζουμ άναβαν, αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο και πάλι τα ίδια.

Παντως σε αρκετα reviews και fora δε λενε τπτ για δωρεαν μηνες-το αντιθετο μαλιστα

μονο στο mobiset.ru αναφερουν για 3 μηνες

λετε μονο η παρτιδα που θα διαθετει η Alpha Copy μεσω Nokia Shops να δινει δωρεαν μηνες πλοηγησης ?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...