Jump to content

sfixtoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sfixtoulis

  1. Είμαι σε ΑΕΙ και τελειώνω τμήμα πληροφορικής. Ξέρει κανείς αν για να πάω στο Σώμα Έρευνας Πληροφορικής χρειάζεται να έχω πάρει το πτυχίο πριν μπω η μπορώ να μπω και χωρίς να το έχω πάρει???
  2. http://mobiledownload.skype.com/ http://www.skype.com/intl/en/download/skype/mobile/ http://www.skype.com/mobile/ Για δες αυτά, τα είχε ποστάρει κάποιος σε ένα άλλο φόρουμ, προσωπικά δεν είδα αν έχει κάποια σχέση με το 5800 γιατί διάβασα λίγο αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Αν θες ψαξ'το και αν βγάλεις άκρη πες το και σε μας!:)
  3. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, έχω κατεβάσει τους χάρτες από το nokia maps και αφού μπω στην εφαρμογή και επιλέξω επιλογές-ρύθμιση χάρτη εμφανίζει 4 επιλογές. Χάρτης, Χάρτης 3D, Δορυφόρος και Συνδυασμός. Οι πρώτες δύο επιλογές δουλεύουν μία χαρά αλλά αν επιλέξω Δορυφόρος μου εμφανίζει μία μπεζ οθόνη σαν να μην υπάρχουν οι χάρτες για την αντίστοιχη επιλογή. Αν κάνω πολύ zoom out τότε δείχνει την Ελλάδα από πάνω αλλά με το που ξανακάνω zoom in χάνονται και γίνεται μπεζ. Το κάνει και σε κανέναν άλλο?
  4. Το myphone παίζει να κάνει κανα review του κινητού??
  5. Η οθόνη του είναι στο στυλ του 5800 ή του iphone? Εννοώ από πλευράς αφής
  6. Αν δεις σου λέει πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το agps με wifi αλλά μόνο μέσω του δικτύου αφού ουσιαστικά σου εντοπίζει τη θέση σου με βάση την απόσταση από τις κεραίες του παροχέα σου. Άρα αν έχεις ανοιχτό το agps χρεώνεσαι (όχι πολύ αλλά χρεώνεσαι!:cry:) γι'αυτό αν δεν θες να σε χρεώνει απλά απενεργοποίησέ το και άσε το σκέτο gps.
  7. To MapLoader3 από που το κατέβασες? Έχω βάλει και ovi suite και pc suite και τα δύο έχουν το MapLoader2! Ούτε στο site της νόκια υπάρχει κάτι!
  8. Τελικά για την πλοήγηση έχουμε ή όχι άδεια?? Οι Itchrist86 και rostropol τι κάνατε και σας εμφάνισε την άδεια??:wacko:
  9. Από τη vodafone! Γιατί παίζει κάποιο ρόλο??
  10. Και εγώ όταν του ζητάω οδηγίες για μία διαδρομή μου λέει να δω τις διαθέσιμες άδειες. Πατάω οκ επιλέγω νοτιοανατολική ευρώπη και μετά μου λέει πως 1 χρόνος κάνει τόσο, 1 μήνας τόσο κλπ ή αν θέλω να βάλω κάποιον κωδικό! Δεν λέει πουθενά πως υπάρχει κάτι δωρεάν!:wacko: Που βρίσκω τις δωρεάν 235 μέρες που αναφέρθηκαν παραπάνω?? Μπορεί κάποιος να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες?? Ευχαριστώ πολύ!!
  11. Πρέπει να κάνω και στα 2 φορμάτ? Δεν αρκεί μόνο στο κινητό??:(
  12. Επειδή έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τις ημερομηνίες που δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση πώς κάνουμε format? Και το format γίνεται μόνο στο κινητό ή και στην κάρτα? Να κάνω και κανα backup πριν ε?:confused: Ευχαριστώ πολύ!!:)
  13. Αν δεν σας κάνει κόπο να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354183022908608 Σας ευχαριστώ πολυ!!:p
×
×
  • Create New...