my7650 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Mετά την εγκατάσταση της 11 το έπαθες κι εσύ;;; όχι οντως δεν έχει σχέση με συγκεκριμένες εφαρμογές ή την ημερομηνία τα δοκίμασα και γω στο φορματ ειχα καταλήξει αλλά είπα μπας και το αποφύγω... Θα κάνω πιο μετά και θα πω αν διορθώθηκε σαν εκδοση 10 δεν το δουλεψα καθολου.αμεσως που το πηρα αναβαθμιση και ξεκινησα.του εκανα φορματ και δουλευει κανονικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ετσι μου ειπε μια κοπελλα στη βοντα, οτι εχει το μενου πανω.αν την αναβαθμισω φευγει το μενου? απλά η κοπελιά ήταν άσχετη, πρώτη φορά σου τυχαίνει;; δεν υπαρχει μενού της vodafone για να φύγει. Μπορείς να το ελέγξεις και μόνος σου όταν πας να πάρεις τη συσκευή θα δεις οτι ειναι κανονική από τη nokia οι vodafone customized συσκευές έχουν τα κόκκινα χρωματάκια πάνω στο κουτί και γράφουν vodafone Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 αν έχει το μενού, αν και το κόβω κομματάκι δύσκολο, δεν νομίζω να φεύγει. ούτε αναβάθμιση δεν θα σε αφήσει να κάνεις. εγώ τουλάχιστον δοκίμασα vodafone live n73 me που έχει fw από το 2006 αλλά αρνείται πεισματικά να δει τις νέες αναβαθμίσεις. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 παλι δεν μπορουμε να προσθαφαιρεσουμε προγραμματα στην today screen?αμαν ρε νοκια!αμαν!τοσο δυσκολο ειναι να μπορουμε να βαζουμε today plugins ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 σαν εκδοση 10 δεν το δουλεψα καθολου.αμεσως που το πηρα αναβαθμιση και ξεκινησα.του εκανα φορματ και δουλευει κανονικα.. όντως έκανα φορμάτ κι εγώ και πλέον εγκαθιστά κανονικά. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 δεν βγαινει voda live!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfixtoulis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επειδή έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τις ημερομηνίες που δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση πώς κάνουμε format? Και το format γίνεται μόνο στο κινητό ή και στην κάρτα? Να κάνω και κανα backup πριν ε?:confused: Ευχαριστώ πολύ!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Φορματ θα κάνεις πατώντας *#7370#. Στην κάρτα θα κάνεις απο το μενού Διαχείριση Αρχείων - μορφοποίηση κάρτας μνήμης. Εννοείται οτι θα κρατήσεις προηγουμένως back-up για να μην χασεις τα δεδομένα σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfixtoulis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Πρέπει να κάνω και στα 2 φορμάτ? Δεν αρκεί μόνο στο κινητό??:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο θέμα με κάποιες εφαρμογές,επειτα απο ένα hard reset γίνονται οι εγκαταστάσεις εκτός απο κάποιες εφαρμογές όπως πχ.PhoneInfo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Δεν πρέπει να κάνεις φορματ στην κάρτα, αλλά καλό είναι να κάνεις, ειδικά αν χρησιμοποιείς την μαμά κάρτα των 8GB και δεν έχεις κάνει άλλη φορά φορματ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freeboss Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 3 μέρες το χω και γω, χτες του έκανα αναβάθμιση (v.11)και διαπίστωσα το ελλεινό bug: Στη λήψη video όταν του ενεργοποιείς τον φωτισμό (leds) αυτα παραμένουν ανοιχτά μόνο εφώσον κάνεις zoom+/- ασταμάτητα.. Έλεος... *Με τη v.10 δεν το χω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 παλι δεν μπορουμε να προσθαφαιρεσουμε προγραμματα στην today screen?αμαν ρε νοκια!αμαν!τοσο δυσκολο ειναι να μπορουμε να βαζουμε today plugins ? Αυτό θα γίνει με την έλευση του Nokia N97 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Και δυστυχώς, απ' ότι ακούγεται, θα είναι αποκλειστικό πλεονέκτημα των Ε και Ν series. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Όλα είναι θέμα αυτού του αναθεματισμένου του marketing!:devil: [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 λογικό το βλέπω...αλλιώς παίζει εσωτερικός ανταγωνισμός και δεν συμφέρει την Νοκια να πουλά περισσότερο τα φτηνότερα 5800 από τα ακριβότερα Ε/Ν-series. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Τώρα κάνω κι εγώ το φορματάκι μου για να δω τί γίνεται με το θέμα των εφαρμογών.. Πάντως η ένταση της μουσικής από τα ακουστικά, σε σχέση με το N91 που έχω είναι αισθητά χαμηλότερη :( Αλήθεια παιδιά θυμάστε τη συνάντηση κ το μίνι τεστ που είχαμε κάνει τότε;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Παιδια απο το απογευμα βαλτε με και εμενα στην παρεα σας http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Τώρα κάνω κι εγώ το φορματάκι μου για να δω τί γίνεται με το θέμα των εφαρμογών.. Πάντως η ένταση της μουσικής από τα ακουστικά, σε σχέση με το N91 που έχω είναι αισθητά χαμηλότερη :( Αλήθεια παιδιά θυμάστε τη συνάντηση κ το μίνι τεστ που είχαμε κάνει τότε;; Ξεχνιούνται Σωτήρη αυτά τα ιστορικά γεγονότα; :D ;) Καλορίζικο το κινητάκι σου. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Πάντως η ένταση της μουσικής από τα ακουστικά, σε σχέση με το N91 που έχω είναι αισθητά χαμηλότερη :( Αλήθεια παιδιά θυμάστε τη συνάντηση κ το μίνι τεστ που είχαμε κάνει τότε;; αλλες εποχες το Ν91,προ euro-crippling "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Παιδια μερικες βασικες ερωτησεις πριν το "φορτωσω" το απογευμα 1.- Απο την εκθεση πως γινεται να μην φαινονται χυμα ολες οι φωτογραφιες - βιντεο 2.- Αν το συχρονισω , περασω επαφες κλπ με την αναβαθμιση χανονται ??? 3.- Με το καλωδιο usb γινεται φορτιση ??? http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Παιδια μερικες βασικες ερωτησεις πριν το "φορτωσω" το απογευμα 1.- Απο την εκθεση πως γινεται να μην φαινονται χυμα ολες οι φωτογραφιες - βιντεο 2.- Αν το συχρονισω , περασω επαφες κλπ με την αναβαθμιση χανονται ??? 3.- Με το καλωδιο usb γινεται φορτιση ??? 1.-νομιζω δε γινεται οπως σε ολα τα s60 2.-ναι θα χαθουν 3.-δε γινεται φορτιση με το καλωδιο usb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 1.-o φάκελος temp δεν φαίνεται να λειτουργεί.. αν ξέρει κάποιος ας μας πει τον τρόπο. 2.-όχι. θα υπάρχουν όλα, αλλά καλού κακού, κάνε ένα backup... 3.-όχι δυστυχώς. edit: Με πρόλαβε ο my7650. Μια παρατήρηση μόνο και σε εμένα αλλά και σε κάποια άλλα παιδιά δεν χάθηκε τίποτα απολύτως κατά την αναβάθμιση. edit2: τελικά παίζει και .flv!! Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Review κι απο το phone arena http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-5800-XpressMusic-Review-review-r_2093.html κι εδω αποσπα πολυ καλα σχολια για τον ηχο We played a few songs in order to check the loudspeakers out and have to admit that they sounded really, really good. The sound is very loud and its quality is better than the one of the Nokia N95 8GB. Good job by Nokia! We were a bit prejudiced about the headphones, because we thought that they won’t be able to isolate the environment sounds well enough. We were wrong. Again, the sound is very loud and high-quality and it definitely pleased us "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 α στο play247 υπαρχει στα 360Ε ειναι οκ το μαγαζι αυτο? Ναι, είναι αξιόπιστο! :) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts