Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 695
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεία σας αγορασα και εγω σημερα HtC Cruise09 και μπορω να πω σαν πρωτη εντυπωση οτι μου αρεσει .θελω να ρωτήσω απο μπαταρία πως τα παεί; και πως μπορουμε να προσθεσουμε πόλης στο προγραμμα του καιρου ;

• Administrators
θελω να ρωτήσω απο μπαταρία πως τα παεί; και πως μπορουμε να προσθεσουμε πόλης στο προγραμμα του καιρου ;

Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και μπορείς να παίξεις μετά κανονικά. Σε γενικές γραμμές σε αυτές τις συσκευές δεν αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Για τον καιρό βάλε στη συσκευή σου το WeatherCitiesGR.cab και εγκατέστησε το με ένα απλό κλικ. Κάνε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και μπορείς να παίξεις μετά κανονικά. Σε γενικές γραμμές σε αυτές τις συσκευές δεν αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Για τον καιρό βάλε στη συσκευή σου το WeatherCitiesGR.cab και εγκατέστησε το με ένα απλό κλικ. Κάνε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

Ευχαριστω:thanks:

Κατι ακόμα για επανεκκίνηση θα πρέπει να βγάλω το καπάκι της μπαταρίας

Κατι ακόμα για επανεκκίνηση θα πρέπει να βγάλω το καπάκι της μπαταρίας

Ναι η εναλακτικα να βαλεις καποιο προγραμματακι να τη κανεις απ την οθονη:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μπορείς να βάλεις το Slide2Shutdown:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554177

Είναι πολύ καλό, μπορεί να αντικαταστήσει τη λειτουργία του power button που κλείνει τη συσκευή αν κρατηθεί πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα, και αντί για αυτή να εμφανίζει ένα μενού με τις επιλογές επανεκκίνησης, σβησίματος οθόνης και τερματισμού.

P.S: Έχει και ελληνική μετάφραση

Γεια και απο εμενα, απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του htc

Ενεργοποιησα το copilot και δουλευει οκ !

Θέλω μονο να μου πεις καποιος με σιγουρια,

Θελω να δουλευω το gps χωρις τη χρηση του agps να μη χρεωνομαι δηλαδη σε καμια περιπτωση, πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ; αν ναι τι ρυθμιση ;

επισης βλεπω το gprs και γραφει ποσο χρονο ειμαι ... αυτο σημαινει οτι χρεωνομαι ; αν ναι πως απενεργοποιω ΤΑ ΠΑΝΤΑ που εχουν σχεση με χρεωση...ειτε αυτο προερχεται απο ιντερνετ ειτε προερχεται απο gps η οτιδηποτε

ευχαριστω

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Για απενεργοποίηση του AGPS πηγαίνεις ρυθμίσεις -> σύστημα ->ρύθμιση θέσης "ενεργοποίηση AGPS"

Όσον αφορά το GPRS, μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τι θα είναι ενεργό και τι όχι μέσω το NODATA, το οποίο μπορείς να βρεις εδω:

http://rapidshare.com/files/66862958/MoDaCo_NoData.CAB

thanks για τη γρηγορη απαντηση σου,

το agps απ'οτι ειδα ειναι ηδη απενεργοποιημενο οποτε οκ με αυτο, το αλλο προσπαθω να το κατεβασω απο rapid να το δοκιμασω.

1) αναφορες στα σμσ εχει αυτο το κινητο ; δεν βρισκω πουθενα στο μενου του αναφορες, δοκιμασα το *# πριν το κειμενο........ αλλα παλι δεν ........

2) το msn δουλευει σε κανεναν ;;; συνδεομαι μεσω wifi μπαινω σε σελιδες στο ιντερνετ αλλα το msn δεν συνδεεται και μου γραφει να ελεγξω ημερομηνια και ωρα !!! ;;; :: ;;;

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Από τα μυνήματα, πατώντας στο μενού κάτω δεξια, κάπου πρέπει να έχει επιλογές. Επιλέγοντας το σου βγάζει ένα παράθυρο με τους λογαριασμούς SMS-MMS, email και Δημιουργία νέου λογαριασμού. Επιλέγοντας SMS/MMS βγαίνει ένα παράθυρο όπου υπάρχει η επιλογή Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοση. Την τσεκάρεις αν θέλεις να λαμβάνεις αναφορά παράδοσης.

Επειδή εγώ έχω wm6.5.5 τα μενού και οι συντομεύσεις για τα μηνύματα είναι διαφορετικά, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω πιο συγκεκριμένες οδηγίες.

Από τα μυνήματα, πατώντας στο μενού κάτω δεξια, κάπου πρέπει να έχει επιλογές. Επιλέγοντας το σου βγάζει ένα παράθυρο με τους λογαριασμούς SMS-MMS, email και Δημιουργία νέου λογαριασμού. Επιλέγοντας SMS/MMS βγαίνει ένα παράθυρο όπου υπάρχει η επιλογή Αίτηση ειδοποιήσεων παράδοση. Την τσεκάρεις αν θέλεις να λαμβάνεις αναφορά παράδοσης.

Επειδή εγώ έχω wm6.5.5 τα μενού και οι συντομεύσεις για τα μηνύματα είναι διαφορετικά, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω πιο συγκεκριμένες οδηγίες.

thx για την βοηθεια σου, ναι το εχει εκει ! thx again

εχω μία ερωτηση: μπορουμε να αλλάξουμε κάποια προγραμματα απο τα αρχικα που εχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο; δλδ δεν θέλω τον καιρό, την αναζητηση χάρτη google και αν μπορουμε να τα αντικαταστήσουμε με άλλα Edited by leon33

• Administrators
Στα settings νομίζω ότι υπάρχει η επιλογή για ποιο από τα αρχικά tabs του HTC Sense δεν θέλεις να φαίνονται. Εντούτοις δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο για να βάλεις άλλα στην θέση τους.

Modpic.gif

Δυστυχως απ οτι θυμαμαι απο τοτε που το ειχα ΔΕΝ υπαρχει ουτε η επιλογή για ποιο από τα αρχικά tabs του HTC Sense δεν θέλεις να φαίνονται!:mad:

Αν και δε μου πολυαρεσε ηταν ακομα 1 απ τους λογους που δε δουλευα το manila!

Παντως σε αυτη η συσκευουλα δουλευει ανετα το spb shell που λογο επεξεργαστη και RAM παει και σφαιρα!

Επισεις και το παλιο αλλα εξαιρετικα πρακτικο και απλο περιβαλλον του TC 08 μιας και εχουν την ιδια αναλυση(qvga) και κουμπωνη τελεια!:)

Εγω υπηρχαν στιγμες που τα ειχα και τα 3 πιο πολυ για δοκιμες και ολα ηταν ok!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
Επισεις και το παλιο αλλα εξαιρετικα πρακτικο και απλο περιβαλλον του TC 08 μιας και εχουν την ιδια αναλυση(qvga) και κουμπωνη τελεια!:

Δυστυχώς σε αυτό πλέον... φαίνονται τα χρόνια του.

Modpic.gif

Δυστυχως απ οτι θυμαμαι απο τοτε που το ειχα ΔΕΝ υπαρχει ουτε η επιλογή για ποιο από τα αρχικά tabs του HTC Sense δεν θέλεις να φαίνονται!:mad:

Αν και δε μου πολυαρεσε ηταν ακομα 1 απ τους λογους που δε δουλευα το manila!

Παντως σε αυτη η συσκευουλα δουλευει ανετα το spb shell που λογο επεξεργαστη και RAM παει και σφαιρα!

Επισεις και το παλιο αλλα εξαιρετικα πρακτικο και απλο περιβαλλον του TC 08 μιας και εχουν την ιδια αναλυση(qvga) και κουμπωνη τελεια!:)

Εγω υπηρχαν στιγμες που τα ειχα και τα 3 πιο πολυ για δοκιμες και ολα ηταν ok!:)

Σαν περιβάλλων μου αρέσει άλλα ορισμένα δεν τα χρειάζομαι και θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με άλλα ποίο χρήσιμα ,για εμένα

soss !!

Δεν ξερω αν εχω κανει κατι και δεν ξερω αν χρεωνομαι για κατι......

συγκεκριμενα,

1) Εκει που μου γραφει για σημα TIM GR , και στο επανω μερος εχει ενα G σε τετραγωνακι καποιες στιγμες αλλαζει σε 3G TIM GR και το G χανεται , στη θεση μπαινει ενα Η. Ετσι πρεπει να ειναι ;

2) Ανοιγω το κινητο, καπακι παω να το κλεισω χωρις να εχω ανοιξει καποια εφαρμογη και μου εμφανιζει μηνυμα "θα πραγματοποιηθει διακοπη τροφοδοσιας και ενδεχεται να υπαρχει απωλεια δεδομενων εαν δεν φροντισετε για την αποθηκευση τους, επιθυμειτε να συνεχισετε ;" Ετσι πρεπει να ειναι ;

3)Εβαλα το προγραμματακι nodata το gprs το κανω tongle και γινεται disabled αλλα μου εμφανιζει ενα μηνυμα που λεει οτι το απενεργοποιει αλλα αν εχω κατι ηδη ενεργο που χρησιμοποιει gprs πρεπει να το κλεισω manual. το wind mms αν το απενεργοποιησω και αυτο τοτε δεν δεχομαι mms ;

4) Εναρξη - Ρυθμισεις - Συνδεσεις -> wind gprs "Διαχειριση υφισταμενων συνδεσεων" - > Ρυθμισεις διακομιστη μεσολαβησης -> Παω να κανω uncheck το κουμπακι που λεει "Το δικτυο αυτο συνδεεται στο ιντερνετ" το κανω , και παταω οκ. μολις ξαναμπω στο ιδιο μενου ειναι παλι τσεκαρισμενο !!!! Ετσι πρεπει να ειναι ;

Εχω φοβηθει παρα πολυ μη γινει τιποτα περιεργο και μου ερθει κανενας μεγαλος λογιαριασμος που δεν θα ξερω πως να τον πληρωσω

τωρα στο nodata εχω το gprs disabled και το wind mms enabled.

ετσι πρεπει να τα εχω ;;;; πως ειμαι σιγουρος οτι δεν χρεωνομαι ;;;;

Πηγα σε καταστημα wind και μου ειπαν οτι μπορουν να δουν μονο ποσο ειναι ο λογαριασμος οταν θα εκδοθει και οχι ποσο ειναι μεχρι τωρα.......πηρα στο 1260 και τα ιδια και εκει (Αυτο ισχυει και σε vodafone kai cosmote ) ?? ...... δεν βρισκω ακρη δεν ξερω τι να κανω

παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει σχετικα με τις 4 ερωτησεις γιατι θα με φαει το αγχος

Edited by MAFIA

• Administrators
1) Εκει που μου γραφει για σημα TIM GR , και στο επανω μερος εχει ενα G σε τετραγωνακι καποιες στιγμες αλλαζει σε 3G TIM GR και το G χανεται , στη θεση μπαινει ενα Η. Ετσι πρεπει να ειναι ;

Ναι. Σου δείχνει απλά τι διαθεσιμότητα έχεις από τον provider σου. Καμία χρέωση.

2) Ανοιγω το κινητο, καπακι παω να το κλεισω χωρις να εχω ανοιξει καποια εφαρμογη και μου εμφανιζει μηνυμα "θα πραγματοποιηθει διακοπη τροφοδοσιας και ενδεχεται να υπαρχει απωλεια δεδομενων εαν δεν φροντισετε για την αποθηκευση τους, επιθυμειτε να συνεχισετε ;" Ετσι πρεπει να ειναι ;

Ένα απλό προειδοποιητικό μήνυμα είναι, μην σε απασχολεί.

3)Εβαλα το προγραμματακι nodata το gprs το κανω tongle και γινεται disabled αλλα μου εμφανιζει ενα μηνυμα που λεει οτι το απενεργοποιει αλλα αν εχω κατι ηδη ενεργο που χρησιμοποιει gprs πρεπει να το κλεισω manual. το wind mms αν το απενεργοποιησω και αυτο τοτε δεν δεχομαι mms ;

Λογικό το μήνυμα που σου βγάζει. Το MMS μην το απενεργοποιήσεις εάν θέλεις να έχεις MMS στη συσκευή σου.

4) Εναρξη - Ρυθμισεις - Συνδεσεις -> wind gprs "Διαχειριση υφισταμενων συνδεσεων" - > Ρυθμισεις διακομιστη μεσολαβησης -> Παω να κανω uncheck το κουμπακι που λεει "Το δικτυο αυτο συνδεεται στο ιντερνετ" το κανω , και παταω οκ. μολις ξαναμπω στο ιδιο μενου ειναι παλι τσεκαρισμενο !!!! Ετσι πρεπει να ειναι ;

Μην σε απασχολεί, εάν το έχεις κάνει disable από το NoData δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Μια χαρά είσαι.

Δεν χρεώνεσαι. Σίγουρα.

Πηγα σε καταστημα wind και μου ειπαν οτι μπορουν να δουν μονο ποσο ειναι ο λογαριασμος οταν θα εκδοθει και οχι ποσο ειναι μεχρι τωρα.......πηρα στο 1260 και τα ιδια και εκει (Αυτο ισχυει και σε vodafone kai cosmote ) ?? ...... δεν βρισκω ακρη δεν ξερω τι να κανω

Δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις. Είσαι ασφαλής.

Modpic.gif

ρε φιλε ευτυχος που μου απαντησες σημερα , ειλικρινα με ειχε φαει το αγχος . thanks.

------------

Επι τη ευκαιρια, δοκιμασα το copilot χθες το βραδυ, διαδρομη απο Νεα σμυρνη μεχρι αλιμο αλλα μονο μεσα απο στενακια ! σχεδον σε καθολου κεντρικο δρομο, μια χαρα δουλευει απλα σε καποια σημεια χανοταν (οχι να χασει σημα) αλλα αλλο δρομο ελεγε αλλου ειμουν.....εμενε 2-3 στενακια πισω......σε γενικες γραμμες παντος καλα τα πηγε

soss !!

Εχω φοβηθει παρα πολυ μη γινει τιποτα περιεργο και μου ερθει κανενας μεγαλος λογιαριασμος που δεν θα ξερω πως να τον πληρωσω

Σε εμένα πάντως πριν το nodata ήρθε ένα 60άρι € και μετά 2 μήνες ακόμα ένα στον αδελφό μου.

Μετά από την εφαρμογή του πραγματικά ξένοιασα.

Ένας φίλος με ρώτησε πως μπορούμε να προσθέσουμε points of interest στο χάρτη του Copilot, στο HTC Cruise. Το μεταφέρω εδώ μήπως ενδιαφέρει και άλλους.

Το Copilot είναι συμβατό με τα αρχεία .ov2 που χρησιμοποιεί το TomTom. Η διαδικασία προσθήκης είναι ως εξής:

• Κατεβάζουμε τα αρχεία με κατάληξη .ov2 που μας ενδιαφέρουν, από μια βάση POI (πχ www.index.pois.gr)
  • Τα μεταφέρουμε στο κινητό, στο directory \copilot\EU\Save προσέχοντας η κατάληξη .ov2 να είναι με μικρά γράμματα (το πιο συνηθισμένο λάθος είναι να μεταφερθεί με κεφαλαία και να μην παίξει).
  • Ξεκινάμε το Copilot. Αμέσως μας ενημερώνει ότι βρήκε καινούρια POIs και θα τα κάνει import.
  • Στη συνέχεια δίνει διάφορες επιλογές, πχ να τους δώσουμε νέο όνομα ή να τα ενσωματώσουμε σε υπάρχουσα κατηγορία, να τους βάλουμε νέο image δικής μας επιλογής κλπ.
  • Γενικά προτιμήστε να φτιάξετε νέες κατηγορίες και να προσθέσετε τα images που σας δίνουν οι βάσεις POI. Έτσι πχ θα ξεχωρίζετε τα βενζινάδικα της κάθε μάρκας, αντί να είναι όλα κάτω από τη γενική κατηγορία "βενζινάδικα".
  • Ρωτάει αν τα δεδομένα που φορτώνουμε αφορούν safety cameras ή όχι. Επιλέγουμε ΝΑΙ μόνο αν τα δεδομένα αφορούν ραντάρ ταχύτητας, μπλόκα κλπ για να μας ενημερώνει σχετικά στο δρόμο.
  • Αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία, μπορούμε να πάμε Ρυθμίσεις > POI και να τα ενεργοποιήσουμε για να τα βλέπουμε στο χάρτη.

• The title was changed to [Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)