Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Αφού ούτως ή άλλως το έχει το manila η συσκευή σου, τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Πρόσφατα μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην οθόνη: http://img199.imageshack.us/img199/9753/screen01d.png Όπως φαίνεται στην εικόνα έχει εμφανιστεί μια γραμμή η οποία δεν φεύγει ούτε μετά από soft/hard reset, και ακόμη ούτε και με flash της ρομ. Το ανακάλυψα όταν μια εφαρμογή(που δε λειτουργούσε τελικά) εμφάνισε απλά μια λευκή οθόνη με αυτή τη γραμμη, αλλά μπορεί να υπήρχε και λίγο πριν και να μη φαινόταν μιας και το φόντο που χρησιμοποιώ είναι παρομοίου χρώματος και ετσι δε φαίνεται διαφορά. Δεν εμφανίζεται μόνο κατά την είσοδο στα wm(στην πράσινη οθόνη) και επίσης με μαύρο φόντο γίνεταί κόκκινη. Δεν εμφανίζεται επίσης καθόλου στο screenshot που πήρα μέσω του My mobiler(η παραπάνω φώτο είναι επεξεργασμένη για να καταλάβετε πως φαινεται στην οθόνη της συσκευής) Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Καμία ιδέα ή πιθανή λύση(αν και φοβάμαι πως πρόκειται για hardware πρόβλημα που θα χρειαστεί επισκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Αφού δεν εμφανίζεται με το screenshot που λες τότε πολύ φοβάμαι ότι έχει πρόβλημα η οθόνη και θα πρέπει να το στείλεις για σερβις! Αν το πήρε από wind ζήτησε συσκευή αντικατάστασης και αν δεν στο φτιάξουν εντός 7 ημερών δικαιούσαι ένα καινούριο... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Αφού ούτως ή άλλως το έχει το manila η συσκευή σου, τι θέλεις να κάνεις ακριβώς; :confused: θελω να περάσω themes με ψηφιακο ρολοι για παραδειγμα Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν στο copilot (navigator) του κινητού έχει βγει νέα αναβάθμιση στους χάρτες του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antioxos_5 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Dancer. Ξέρεις μήπως κανένα free πρόγραμμα ξυπνητήρι που να παίζει τραγούδια για το cruise 09; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Δες το g-alarm, δεν το εχω χρησιμοποιήσει αλλά ακούγεται αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Έχω μια απορία.Συνδέομαι κανονικά με wifi σερφαρω , κανω ανανέωση του καιρού κτλ αλλά οταν πηγαίνω στα μαιλ και πατάω Αποστολή/Παραλαβή τότε για να κάνει συγχρονισμό συνδέεται μέσω Gprs :( :( ..Τι γίνεται ρε παιδιά μηπως υπάρχει καμιά ρύθμιση που μου διαφεύγει? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αν θέλετε μεγαλύτερο έλεγχο στις ρυθμίσεις αυτόματου backlight, αυτό μπορεί να γίνει μέσω του g-light ή του lumos, αφού πρώτα γίνει η εγκατάσταση κάποιων βιβλιοθηκών από το diamond. Για περισσότερες πληροφορίες και λινκς δείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4022960#post4022960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Έχω μια απορία.Συνδέομαι κανονικά με wifi σερφαρω , κανω ανανέωση του καιρού κτλ αλλά οταν πηγαίνω στα μαιλ και πατάω Αποστολή/Παραλαβή τότε για να κάνει συγχρονισμό συνδέεται μέσω Gprs :( :( ..Τι γίνεται ρε παιδιά μηπως υπάρχει καμιά ρύθμιση που μου διαφεύγει? Απενεργοποίησε το GPRS με το Modaco NoData και δεν θα ξανασυνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Την καλημέρα μου σε ολη την παρέα και καλό μήνα Απέκτησα τη συσκευη λίγες ημέρες πριν εκανα να δοκιμάσω το wifi ακομα και αν εβρισκα δίκτυο ο internet explorer δεν ανταποκρινόταν? πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο στο τηλεφωνο? Ευχαριστώ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Απ' όσο ξέρω δε χρειάζεται κάποια ρύθμιση παραπάνω ο internet explorer, βρίσκει τις ρυθμίσεις αυτόματα. Σίγουρα έχεις συνδεθεί, δηλαδή στις ρυθμίσεις δικτύου δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο ή ότι προσπαθεί να συνδεθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 φιλε dancer γραφει συνδεδεμένο και αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση ουτε με internet explorer ουτε με opera βγαζω ακρη έχω βάλει και το nodata επάνω επίσης στις ρυθμισεις-comm managger- τη συνδεση δεδομένων την έχω off (λογικα δεν επηρεάζει το wifi αυτη έτσι?) ερώτηση, έχοντας wind, αν εχω ανοιχτώ 3G χρεώνομαι? Επίσης όσον αφορά το gps πότε υπάρχει χρέωση? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Δες στις ρυθμίσεις -> συνδέσεις -> wifi -> για προχωρημένους και έλεγξε αν όντως είναι συνδεδεμένο και υπάρχει η διεύθυνση IP. Επίσης κάπου διάβασα ότι η εγκατάσταση της εφαρμογής wifi companion διορθώνει μερικές φορές τέτοια προβληματο, οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Η σύνδεση δεδομένων δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με το ασύρματο, αφορά τη usb. Το gps θα σε χρεώσει μόνο αν έχεις επιλέξει να είναι ενεργοποιημένο το agps και έχεις ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του τηλεφώνου. Τότε χρεώνεσαι, διαφορετικά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παιδια καλησπερα θελω την βοηθεια σας σε ενα πραγμα που ψαχνω! Στο lolite εχω ενεργοποιησει το ρολοι να φαινεται στην γραμμη τιτλου σε ολα τα προγραμματα και καποια στιγμη το αλλαξα απο ψηφιακο σε αναλογικο. Τωρα θελω παλι να το ξανακανω ψηφιακο αλλα δεν θυμαμαι πως γινεται, μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για δες εδώ: http://www.windowsmobilecool.com/2008/11/howto-change-phones-clock-analog/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για δες εδώ: http://www.windowsmobilecool.com/2008/11/howto-change-phones-clock-analog/ Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Παρακαλώ, χαίρομαι που βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 φιλε dancer και οποιος αλλος βλέπει προβλημα με το address book δεν μου ανοιγει και βγαζει αναλογο μηνυμα τι μπορω να κανω επίσης ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για τα προηγούμενα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Εννοείς την εξ'ρισμού εφαρμογή επαφών? Τι μήνυμα σου βγάζει? Εγκατέστησες κάποια εφαρμογή πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα? Πρόσβαση στις επαφές έχεις από αλλού(π.χ από την εφαρμογή τηλεφώνου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 το έλυσα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ εντωμεταξυ συνηθισμενος απο symbian ειχα συνηθίσει να βρισκω προγραμματα στα γνωστα μαγαζακια εδω τετοια δεν εχει απ οτι καταλαβαινω αν υπάρχουν τετοια μαγαζακια και εχει, μπορει καποοιος να μου στειλει ενα pm γιατι δεν πρεπει να αναγραφονται εδώ στο main? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Και εδώ υπάρχουν. Όμως εδώ υπάρχει και ένα forum με πολλές εφαρμογές και χρήσιμες εφαρμογές, ανεπτυγμένες από τους χρήστες τους και δωρεάν. Πρόκειται για το http://forum.xda-developers.com/index.php Επίσης υπάρχει και ένα πολύ ώραιο και με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, εναλλακτικό του manila,UI. Πρόκειται για το home 2, που είναι και αυτό δωρεάν. http://www.pointui.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 σ ευχαριστω και παλι το agps τι ειναι και ποια η διαφορα του με το gps? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Το A-GPS, βελτιώνει τη διαδικασία σύνδεσης των δορυφόρων με το δέκτη GPS. Με το A-GPS, ο δέκτης GPS υποβοηθάται κατά τον εντοπισμό των δορυφόρων από δεδομένα που παρέχονται από ένα διακομιστή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Χρειάζεται βέβαια να υπάρχει ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λαμβάνονται τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 και πως ενεργοποιείται αυτο στο ιολιτακι μου? εννοώ το agps, ποια ειναι η επιλογή του? και πως ενεργοποιω το gps στην συσκευη μου χωρις να χρεωθω? ευχαριστω μολις θα του βαλω το igο 8.0.0.495456 για ελλαδα και τα update του οποιον ενδιαφερει μπορω να του πω πουθ να το βρει μαζι με το τομ τομ και το garmin Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts