speed_fire08 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 kanena kalo sxedio na kanw me skia sto proswpo? peite grigora exw party se mia wra! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yamakorg Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ασε!!!!!!!!!!Πήγα πέρσι για πρώτη φορά με όοοοολη την καλή διάθεση και έφαγα φρίκη!!!!!!!Δέν έχω χειρότερο!!!!!!Καμμία σχέση με τη φήμη που υπάρχει. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Perasa teleia simera:p Eimouna se mia poli wraia kafeteria pou oles oi servitores alla kai oi servitoroi itan ntumenes kokkinoskoufitses:lol::lol::w00t: Oi kokkinoskoufitses kales itane alla oi kokkinosfoufitsoi itan ELEOINOI:!::X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 ποιοί απο σας θα έρθουν πάτρα? μπα καλυτερα εδω,εχω φαει κι εγω φρικη με την πατρα.εχει το ονομα αλλα οσοι πηγαμε δεν περασαμε καλα σε ολη την διαρκεια,ευτυχως εχει γλυκιες κοπελες:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 nthithika xthes emo kai vsk den me katalave kanenas!!oloi me theorousan pragmatiko emo eno den eimai!!!me rotagan:"eisai alithinos emo??"...fantastikes empeiries.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Έχετε να προτείνετε κάποιο site με αποκριάτικες αφίσες :worry:?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγω φετος θα ντυθω κατι σε ταρανδουλα!!! Κατι με κερατα πάντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ελπίζω φέτος να καταφέρω να ντυθώ ... Σουβλάκι!!! Λοιπόν η ίδεα μου είναι η ακόλουθη και την κατοχυρώνω Πίτα: κομμάτι αφρολεξ στρογγυλό με ανοίγματα για τα χέρια και τα πόδια΄βαμμένο με σπρέι Ντομαατούλα: λίγο αφρολέξ βαμμένο κόκκινο ή λίγο κόκκινο ψρώμα στην πίττα Πατατούλα: ομοίως με κίτρινο χρώμα. Κρέας: Εγώ με ρούχα μαυρα (φόρμες) ή καφέ :lol::lol::lol: πιστεύω ότι θα είμαι μία χαρούλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγω φετος θα ντυθω κατι σε ταρανδουλα!!! Κατι με κερατα πάντως!!! οΠως το διαβασα αρχικα,καταλαβα ταραντουλα...πες ελαφι να καταλαβουμε,κατσικα,διαβολακι,ολα κερατα εχουν. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Λέω φέτος να ντυθώ Eφραίμ. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Eγω με την παρεα μου Στρουμφακια ή Βρικολακες.Περυσι ντυθηκα χυπης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγώ φέτος θα ντυθώ τσουρέκι!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγω φετος θα ντυθω κατι σε ταρανδουλα!!! Κατι με κερατα πάντως!!! Σαφες και ευκολο να πραγματοποιηθει,,,,:) Ειδα προσφατα σε μια βιτρινα πολλες μασκες με κερατα,δε νομιζω να δυσκολευτεις να βρεις;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγώ δεν θα ντυθώ τίποτα γιατί δεν μου αρέσουν τα καρναβάλια.Πάντως ένα φίλος μου ντύθηκε νοσοκόμα και μόλις τον είδε η κοπέλα του έμεινε με το στόμα ανοιχτό.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Εγω εχω να ντυθω απο την Πεμπτη Δημοτικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εγω φετος δεν θα ντυθω τιποτε βαρεθηκα να βλεπω γυρω μου μασκες καθε μερα, στις αποκριες θα μεινω σπιτι ;-) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εγώ κ τα φιλαράκια μου θα ντυθούμε πο@τ@νες κ οι κοπελιές μας νταβατζήδες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εγω θέλω να ντυθώ χάρος!!! Πείτε καμοιά ιδέα....:Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εγω θέλω να ντυθώ χάρος!!! Πείτε καμοιά ιδέα....:Ρ Δες εδώ.: :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 πάρτε και μιά ιδέα από ΄δω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 αποφάσισα να ντυθώ καρπούζι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ρε παιδια μπορει καποιος να μου δωσει διευθυνση απο καποιο μαγαζι στην Αθήνα με ποικιλια σε στολες?? Ειναι τραγικο... Ψαχνω κ ολο βλακειες βρισκω... Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τους κανονες του φορουμ... Μεγαλο μαγαζι με αποκριατικα που να εχει ψωνισει καποιος απο εσας και να ειχε ποικιλια.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 http://www.sofiakonda.gr/ αν ψαχνεις για βεστιαριο αλλα πρεπει να ειναι ψιλοκυριλε...(δεν το ξερω το μαγαζι,στην τν το ειδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εγω μαλλον θα ντυθω Αραβας εχει ο θειος μου πολλες στολες και μου αρεσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanapop Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ξερει κανεις που να βρω στολη Χανα Μοντανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts