manos the greek Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Φέτος θα ντυθώ.....Κόκορας :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ποτε ειναι ρε παιδια οι αποκριες? αν εχει αναφερθει καντε το del ;s 8-10 μαρτίου Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Big Daddy. (Bioshock) Making of: Μόνο που το δικό μου θα είναι στο πιο αποτυχημένο... :P Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ποτε ειναι ρε παιδια οι αποκριες? αν εχει αναφερθει καντε το del ;s το τριωδιο εχει ηδη ανοιξει απο την κυριακη που μας περασε. η τελευταια κυριακη της αποκριας ειναι 9 μαρτιου :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Αναποφάσιστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ποιοί απο σας θα έρθουν πάτρα? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theama Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Ασε!!!!!!!!!!Πήγα πέρσι για πρώτη φορά με όοοοολη την καλή διάθεση και έφαγα φρίκη!!!!!!!Δέν έχω χειρότερο!!!!!!Καμμία σχέση με τη φήμη που υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 χαχα!είναι ψιλοτραγικά η αλήθεια είναι...αλλά ελάτε να κάνουμε και κανένα myphone meeting:happy: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_mx Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γειά σας ! Εγώ έλεγα να ντυθώ σουργελο... [Ειμαι απο μονη μ οποτε δεν θελει κ ιδιαιτερη προσπαθεια...] Λεω να βάλω ενα μαυρο φορεμα,γαλαζια πουπουλα γυρω απο το λαιμό,μεγάλα ροζ γυαλια,πασουμάκια[παντοφλες με γουνίτσα;)] και παρα πολλα βραχιόλια και κολιέ... ΥΓ:Είμαι 15. Πώς σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γειά σας ! Εγώ έλεγα να ντυθώ σουργελο... [Ειμαι απο μονη μ οποτε δεν θελει κ ιδιαιτερη προσπαθεια...] Λεω να βάλω ενα μαυρο φορεμα,γαλαζια πουπουλα γυρω απο το λαιμό,μεγάλα ροζ γυαλια,πασουμάκια[παντοφλες με γουνίτσα;)] και παρα πολλα βραχιόλια και κολιέ... ΥΓ:Είμαι 15. Πώς σας φαίνεται; αφου θα ντυθεις που θα ντυθεις σουργελο,κανε&καμια φρατζα επιπλεον να εισαι μεσα στην μοδα:lol::lol::lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Εγώ θα ντυθώ Φικιώρης. Γραβάτα γυαλί κουστούμι.Και μια μπουκάλα νερό με όζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra7284 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Προπερσι ειχα ντυθει γυφτος μαζι με εναν φιλο αλλα μου εφυγε η μεση ολο το βραδυ να κουβαλαω το χαλι στον ωμο.Ασε που το κακαο στο προσωπο (για το χρωμα) φερνει φαγουρα :( .Περυσι ντυθηκα χριστουγεννιατικο δεντρο.Με τις μπαλες,τις γυρλαντες,τα φωτακια,ολα κανονικα.Ομως κουβαλουσα και μια μπαλαντεζα μαζι και οπου πηγαιναμε την εβαζα σε μια πριζα για να αναβουν τα φωτακια με αποτελεσμα να παθω ηλεκτροπληξια και ψιλοεγκαυματα στα χειλια και στα φρυδια γιατι επεσε πανω ποτο και εγεινε βραχυκυκλωμα. :cry: Οποτε για φετος δεν το κοβω να ντυνομαι.Ας ντυθει η υπολοιπη παρεα den ginontai autaaaaa!!!!na ntitheis eipame re agapi mou oxi na bretheis kamenos sto nosokomeio!ego tha perioristo se pio anodina pragmata..the ditho xanoumi pou to katexo kiolas:-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Διαβολακι!!:devil::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Εχω την εντυπωση οτι οι γυναικες βλεπουν τις αποκριες σαν μια ευκαιρια να ντυθουν ξεκωλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Εχω την εντυπωση οτι οι γυναικες βλεπουν τις αποκριες σαν μια ευκαιρια να ντυθουν ξεκωλα :lol: den xreiazontai oi apokries gia na ginei afto...:p:p kaliteri fysika protasi gia apokries fetos:EMO!!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 den xreiazontai oi apokries gia na ginei afto...:p:p kaliteri fysika protasi gia apokries fetos:EMO!!! μπααα θα μας παρουν στο κυνηγι οι καγκουρες:lol::lol::p α,σημερα ειδα πανω σενα παπι(το μηχανακι εννοω) ενα κοκορα:lol::lol::lol:(ανθρωπος ντυμενος ηταν ,ε?οχι αληθινος κοκορας:lol::p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Εδώ απ'το πρωί είναι ένας πάνω σε ένα παπί(delivery) ντυμένος κότα κι αυτό γιατί δουλεύει σε κοτοπουλάδικο :lol: :lol: Το καλύτερο που είδα σήμερα ήταν ένα DATSUN μες την πόλη να πηγαίνει με το πάσο του και στην καρότσα να έχει 2-3 μαντραχαλάδες να πουλάνε βρακιά φωνάζοντας στον τηλεβόα :lol: Τα αμάξια απο πίσω ουρά... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Εγώ κατάφερα για δεύτερη συνεχόμενη Τσικνοπέμπτη να είμαι στο κρεβάτι με πυρετό... :( Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Εδώ απ'το πρωί είναι ένας πάνω σε ένα παπί(delivery) ντυμένος κότα κι αυτό γιατί δουλεύει σε κοτοπουλάδικο :lol: :lol: και σε ταβερνα που λεγεται "ο δασκαλος" χτες ειχε τους σερβιτορους του ντυμενους μαθητριες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Εγώ θα ντυθώ μαχαραγιάς ..... Είμαι ανατολίτης ... τι να κάνουμε ... Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 καταστροφή το πατρινό καρναβάλι φέτος :rolleyes: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 ^γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 διακοπές ρεύματος full,απεργία σκουπιδιαρέων,έπιασε κασι βροχή και αναμένουμε και τον σεισμό που θα ανοίξει η γη να μας καταπιεί :p Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Φεύγω για Πάτρα αύριο το βράδυ και θα ντυθώ ινδιάνα. Δε νοίκιασα στολή, αλλά πήρα μια περούκα και θα βάλω και χρώματα στο πρόσωπο..Τις απαραίτητες σερπαντίνες, κομφετί κπλ. θα τα πάρω από 'κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 εγώ ντύθηκα ΒΑΣ ΒΑΣ!!! ειχα φτιαξει δαχτυλιδια που γραφαν ΒΑΣ , γραββατα φωτιά , κιτρινο πουκαμισο με κιτριτνο παντελονι ασπρη καλτσα , μουστακι οπως του βας , αλυσιδες στο λαιμο . μικροφωνο και γυαλια βασ βασ!! θα βάλω φωτο συντομα :lol::lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts