michalis_10 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Εφ. Ανθυπολοχαγος.:) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Εγω να πω τον πονο μου; Ποτε δεν καταλαβα τι γιορταζουμε και μασκαρευομαστε...Προσωπικα θεωρω τις αποκριες την πιο ηλιθια γιορτη...:p Επιπλεον, οταν ημουν μικρη οι γονεις μου με εντυναν παντα λουλουδι και τις περισσοτερες φορες το λουλουδι ειχε περιεργο ονομα και δεν μπορουσα να το προφερω και οταν με ρωτουσαν τα αλλα παιδακια τι εχω ντυθει εγω δεν ηξερα τι να τους πω, γιατι δεν θυμομουν...:( Μαλλον απο τοτε μισω τις αποκριες...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Χαχα! Καλό! ( Υποθέτω ακολούθησες κάποια συμβουλή από άλλο thread...) Κοίτα,ούτε κι εμένα μ'αρέσουνε και ούτε κι εγώ ξέρω γιατί και πως το "γιορτάζουμε". Απλά την ημέρα αυτή που μασκαρεύονται όλοι,κάνω κι εγώ με την παρέα μου το ίδιο και πάμε βόλτες και κάνουμε βλακείες. Έχει πλάκα και αν θέλεις δοκίμασε το.Απλά αυτή τη φορά κοίτα να διαλέψεις μια στολή που να σου αρέσει! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Φέτος δεν νομίζω να ντυθώ τίποτε... Πέρσι ντύθηκα πάτερ και πρόπερσι ουρανοξύστης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Φέτος δεν νομίζω να ντυθώ τίποτε... Πέρσι ντύθηκα πάτερ και πρόπερσι ουρανοξύστης... Πως ντυνεσαι ουρανοξυστης;;;:blink: :confused: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Πως ντυνεσαι ουρανοξυστης;;;:blink: :confused: :worry: Καρφωνεις ενα αεροπλανο πανω σου...:p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καρφωνεις ενα αεροπλανο πανω σου...:p Μπά, δεν νομίζω... Εκτός και άν έχει δίδυμο αδερφό :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Καρφωνεις ενα αεροπλανο πανω σου...:p Μπά, δεν νομίζω... Εκτός και άν έχει δίδυμο αδερφό :lol: Οι καλυτερες ατακες που εχω ακουσει :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 φετος μπορει να ντυθω vendetta. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 φετος μπορει να ντυθω vendetta. δηλαδη Κρητικος η Μανιατης?? :lol::lol: Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Πως ντυνεσαι ουρανοξυστης;;;:blink: :confused: :worry: Πήρα 3 χαρτοκιβώτια, τα έντυσα και ζωγράφισα πάνω τους παράθυρα, προσπάθησα να βάλω και μπαλκόνια στη μία πλευρά και πήρα ακόμα ενα το έκοψα και το κανα καπέλο και το έβαλα... Παραπάνω σαν πολυκατοικία το έκανα αλλα οι άλλοι μου λέγαν ότι ντύθηκα ουρανοξύστης έτσι το άλλαξα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stiffmaister Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 egw mw ton kolito mou 8a ''nti8oume'' adam kai eua.8a baloume ena fulo sta ******* mas kai o enas sto sti8os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Aλλαγη πλανων! Το Pacman ηταν ολα τα λεφτα αλλα πρακτικα θα πρεπει να μεινω ακινητος καθως η στολη εχει πολυ ογκο και αποτελω......κινδυνο τοσο για ανθρωπους οσο και για πραγματα! Ασε που στη μια ωρα θα την εχω βγαλει απο τη ζεστη. Τελικα θα ντυθω Jack Sparrow, γιατι αν ντυνομουν Jack Bauer, μπορει να σκοτωνα κανενα δικο μου ή να δαγκωνα κανεναν στο λαιμο..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καρφωνεις ενα αεροπλανο πανω σου...:p ΧΑΧΑΧΑ!! :respect: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Τίποτα, απλά θα βάψω λίγο τα μαλλιά:) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ποτε ειναι τα καρναβαλια?? πια ημ/νια? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Εγώ πάντως θα ντυθώ υπάλληλος της ΤΙΜ! :p Θα έχει γέλιο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Εγώ πάντως θα ντυθώ υπάλληλος της ΤΙΜ! :p Θα έχει γέλιο! :p αν θες να σου δωσω και μπλουζιτσα!:lol: αλλα το πιο αστειο ειναι να ντυθει vodafone :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 αν θες να σου δωσω και μπλουζιτσα!:lol: αλλα το πιο αστειο ειναι να ντυθει vodafone :p Απαπαπαπα μακριάαααααααααααααααααααααααααααα!!! Original μπλούζα ε;;; Δεν το λες και κακό! Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι πιο... πιο κωμικό, ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Απαπαπαπα μακριάαααααααααααααααααααααααααααα!!! Original μπλούζα ε;;; Δεν το λες και κακό! Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι πιο... πιο κωμικό, ξέρεις... ε γνησια ρε συ εννοειτε! αν θες σου την υπογραφω κιολας by billakosss :lol: :lol::lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 θα ντυθω μαμαλακης μαλλον.. θα βαλω ενα μαξιλαρι στην κοιλια μια μασκα λιγο ρουζ στα μαγουλα για να του δειχνω καλυτερα και μαγειρικη στολη.. η μπορει να ντυθω επιθεωρητης κλουζο! Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 fallen angel με το καλό. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/014.jpg http://i61.photobucket.com/albums/h51/Baator/untitled.jpg Τρελή έμπνευση από το Eyes Wide Shut. Πορώθηκα και θα ντυθώ έτσι, μόνο με το ντόμινο και τη μάσκα. Παίζει να πάρω και κανά ραβδί να κρατάω αν βρω κανά καλό, προς το παρόν μόνο κάτι ψεύτικα πλαστικά βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ε γνησια ρε συ εννοειτε! αν θες σου την υπογραφω κιολας by billakosss :lol: :lol::lol: Χμ καλή ιδέα... :p Την περιμένω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 εγω τσιμπησα στολη παραλλαγης απο φιλαρακι, και θα την φορεσω αλλα σε πολυ χυμα στο κυμα στιλ. δηλαδη: αξυριστος, σηκωμενα παραταιρα πατζακια, αθλητικο παπουτσακι, φραπεδια στο χερι, γυαλι ηλιου, ανοιχτη η ζακετα να φαινεται η φανελα απο μεσα...πολυ χυμα δηλαδης!!!κατι σαν pitta island!!!χεχεχε δηλαδη εγω που ειμαι ετσι περιπου καθε μερα να μην ντυθω τιποτα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts