TN97 Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2009 Σήμερα ανακοινώθηκε και αυτό: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w508-2641.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Πολύ καλό. HSPDA και επέκταση μνήμης έως 16GB:blink: . Το θέμα είναι πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κ ποιο θα είναι το κόστος φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Εκ πρωτης οψεως φαινεται καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 http://img377.imageshack.us/img377/6245/picnx1.png Technical Specifications: Camera • 3.2 megapixel camera • Auto focus • Up to 3.2x digital zoom • Smile Shutter™ • Face detection • Photo fix • Photo light • Video light • Picture blogging • Video blogging • Video recording Music • Media player • Album art • Mega Bass™ • PlayNow™ • TrackID™ • Bluetooth™ stereo (A2DP) • Music tones (MP3/AAC) Web • Access NetFront™ Web browser • Web feeds • Photo feeds Communication • Speakerphone • Polyphonic ringtones • Vibrating alert • Video calling Messaging • Email • Picture messaging (MMS) • Predictive text input • Sound recorder • Text messaging (SMS) • Instant messaging • Microsoft® Exchange ActiveSync™ • Chat view Design • Navigation key • Auto rotate • Picture wallpaper • Wallpaper animation Entertainment • Media • YouTube™ • 3D games • Motion gaming • Java • FM radio with RDS • Video streaming • Video viewing Connectivity • Bluetooth™ technology • Modem • Synchronisation • USB mass storage • USB support Location-based services • Geo tagging of photos (cell-id) • Google Maps™ Organizer • Alarm clock • Calculator • Calendar • Flight mode • Notes • Phone book • Stopwatch • Tasks • Timer • Accessories In-Box: • Battery • Battery Charger • 1GB Memory Stick Micro™ (M2™) • USB cable • Stereo PHF • Sony Ericsson PC Suite • Media manager • User guide • 1 extra Style-Up™ Cover Optional: • Portable Speakers MPS-100 • Powerful, versatile and compact speakers • FM Music Transmitter MMR-70 • Create your own FM radio station in an instant • Phone Case IPC-40 • Protect your phone in style Facts and Figures: • Size: 93.5 x 50 x 14 mm • Weight: 98 grams • Colours: • Metal Grey with one extra Style-Up™ cover: • Sunny Orange, Forest Green, Architectural Purple or Mysterious Graffiti • Poetic White with one extra Style-Up™ cover: • Midnight Summer, Splashed Art, Radial Blue or Street Hip-hop • Main screen: 262,144 colour TFT, scratch-resistant • Resolution: 240 x 320 pixels • Size: 2.2 inches • External screen: Monochromatic OLED, scratch-resistant • Resolution: 128 x 36 pixels • Size: 1.1 inches • Phone memory: Up to 100MB • Memory card support: Memory Stick Micro™ (M2™) • Talk time GSM/GPRS: Up to 10 hrs • Standby time GSM/GPRS: Up to 400 hrs • Talk time UMTS: Up to 4 hrs • Standby time UMTS: Up to 400 hrs • Video call time: Up to 2 hrs • Music listening time: Up to 24 hrs Networks W508: • GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 • UMTS/HSDPA 2100 W508a: • GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 • UMTS/HSDPA 850/1900/2100 • Available in selected markets from Q2-2009. • Press Releases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Επιτέλους ένα clamshell με καλά χαρακτηριστικά αν και η αρχή εγίνε με το W980. Είναι και όμορφο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Ποτε κυκλοφορει; τιμη περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Τίποτα από τα δυο δεν είναι γνωστά ακόμα, πάντως το κινητάκι έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό οπότε πιστέυω σύντομα θα εμφανιστεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Review & Photos: Mobile-Review.com http://img11.imageshack.us/img11/7597/picmyx.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Παιδια ποτε θα βγει τελικα ? ξερει κανεις ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Παιδια ποτε θα βγει τελικα ? ξερει κανεις ?:) Ελα ντε?? Πολυ μουφα αυτο το κινητο που ακομη δεν βγηκε στην αγορα και βγαλανε και τον αντικαταστατη του--> Τ707 :cold: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Ελα ντε?? Πολυ μουφα αυτο το κινητο που ακομη δεν βγηκε στην αγορα και βγαλανε και τον αντικαταστατη του--> Τ707 :cold: Το Τ707 είναι μια γυναικεία παραλαγή του W508, δεν είναι αντικαταστάτης του. To gsmarena μόλις παρουσίασε ένα review το οποίο είναι πολύ θετικό.:)http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w508-review-341.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Εγω τα :blink: sχεδον ιδια τα 2 κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εγω τα :blink: sχεδον ιδια τα 2 κινητα. Μα όπως είπα είναι! Απλά το Τ707 έχει κάποιες ελάχιστες αισθητικές διαφορές γιατί προορίζεται για γυναίκες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Μα όπως είπα είναι! Απλά το Τ707 έχει κάποιες ελάχιστες αισθητικές διαφορές γιατί προορίζεται για γυναίκες.;) εμενα δεν μ' αρεσει γιατι δεν εχει flash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Sony Ericsson W508 review: Above the fold http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w508-review-341.php http://img164.imageshack.us/img164/7136/picb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dd4 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ρε παιδιά έμαθε κανείς πότε βγαίνει το κινητό???γιατί θέλω να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Στην ιστοσελίδα της SE αφαιρέθηκε το αστεράκι δίπλα στην φωτογραφία που υποδηλώνει οτι το κινητό δεν κυκλοφορεί ακόμα οπότε μάλλον έχει πάρει το δρόμο προς την αγορά. Άντε να δούμε γιατί το θέλω αυτό το κινητάκι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Είναι ένα από τα τηλέφωνα με τη χειρότερη ακουστική απόδοση.Προσοχή... :) Όπως και το W902 και το W595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Είναι ένα από τα τηλέφωνα με τη χειρότερη ακουστική απόδοση.Προσοχή... :) Όπως και το W902 και το W595 Πως το ξέρουμε αυτό φίλε Κοτσιάνη?:confused: Αν αναφέρεσαι σε διάφορες μετρήσεις δεν δίνω πολύ βάση εκεί καθότι η ποιότητα του ήχου έχει να κάνει και με τα αυτιά του καθενός μας!;) Όταν έρθει θα το τσεκάρω πάντως να δω γιατί θέλω να το πάρω μια και μου αρέσουν πολύ τα clamshell να συντροφέυει το φοβερό W980 μου!:) Το W595 θεωρείται οτι έχει πολύ καλό ήχο από τις αναφορές των χρηστών από όσο έχω διαβάσει.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Το αναφέρει ο νέος κατάλογος της Wind στα 217 Ευρώ αλλά "αποκλειστικά στα 400 καταστήματα Wind". Δηλαδή το κινητάκι θα το φέρει μόνο η Wind και μάλλον θα έχει πειραγμένο μενού!:mad: Άρα πάμε για αγορά online λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το κινητο ειναι πολυ καλο....το πηρε ενας φιλος μου απο wind με πειραγμενο μενου αλλα δεν πειραζει.....το ηχειο ειναι πολυ δυνατο....μηπως ξερετε που μπορω να βρω αλλες προσοψεις; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 το κινητο ειναι πολυ καλο....το πηρε ενας φιλος μου απο wind με πειραγμενο μενου αλλα δεν πειραζει.....το ηχειο ειναι πολυ δυνατο....μηπως ξερετε που μπορω να βρω αλλες προσοψεις; Καθότι το κινητό μόλις κυκλοφόρησε πιθανότατα δεν θα διατίθενται ακόμα προσόψεις αλλά μπορείς να τσεκάρεις σε online καταστήματα αν και κατά τη γνώμη μου οι διαθέσιμες προσόψεις είναι μάλλον για γυναίκες. Η πιο νορμάλ είναι αυτές η λευκή και η γκρίζα με τις οποίες διατίθεται το κινητό έτσι και αλλιώς. Μπορείς βέβαια να σχεδιάσεις την δική σου και να την παραγγείλεις! Αν ενδιαφέρεσαι δες εδώ, έχει πλάκα πάντως!:D (www. sonyericsson.com/mine) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Γινετε να μεταφερω τα μυνηματα μου απο το Nokia N95 στο Sony Ericsson W508 ? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον για αυτό το κινητάκι και είναι κρίμα καθότι είναι όμορφο, προσεγμένο και σε καλή τιμή. Για την ώρα τουλάχιστον το πουλάει μόνο η Wind. Εγώ πάντως το πήρα online και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Το κινητό έχει καλή ποιότητα χωρίς ατέλειες και τριξίματα. Το καπάκι της μπαταρίας εφαρμόζει άψογα και πολύ σφιχτά. Το πάνω μέρος αλλάζει προσόψεις και μέσα στο κουτί υπάρχει και μια έξτρα πρόσοψη. Η SE έχει μια ειδική ιστοσελίδα όπου μπορεί κάποιος να σχεδιάσει τη δική του πρόσοψη και να την παραγγείλει! Επίσης υπάρχει και ένας διαγωνισμός όπου μπορείς να ψηφίσεις όσες προσόψεις έχουν φτιάξει άλλοι που σου αρέσουν και ο νικητής κερδίζει διάφορα δώρα συν οτι η εταιρία θα κατασκευάσει και θα διαθέση στην αγορά την πρόσοψη που θα κερδίσει. Το κινητό κυκλοφορεί κανονικά σε δυο χρώματα, metal grey (αυτό που έχω) και poetic white. Έχει παρόμοιο μέγεθος με το W980 και είναι ελάχιστα πιο μεγάλο στο πλάτος. Έχει πολύ καλή οθόνη 2,2 ίντσες, 3,2 megapixel κάμερα χωρίς αυτόματη εστίαση ( ημέρα με καλό όμως φωτισμό βγάζει καθαρές και ικανοποιητικές φωτογραφίες), ραδιόφωνο, είναι 3G με HSDPA, έχει βέβαια κάμερα για βιντεοκλήσεις, έχει πρόσβαση στο youtube και google maps και βέβαια όλες τις γνωστές λειτουργίες των walkman και όχι μόνο όπως trackid κλπ. Όπως και στο W980, εξωτερικά έχει τρία πλήκτρα αφής με τα οποία χειρίζεσαι τον media player, συγκεκριμένα έχει τις βασικές λειτουργίες, δηλαδή play, stop, forward και back για αλλαγή τραγουδιού. Η εξωτερική οθόνη είναι αντίθετα με του W980 μια μονόχρωμη oled που βέβαια εμφανίζει όλες τις γνωστές λειτουργίες, σήμα δικτύου και μπαταρίας, αριθμό και όνομα καλούντος, ώρα κλπ. Επίσης υπάρχει και διακόπτης που κλειδώνει τα εξωτερικά πλήκτρα αφής ώστε να μην μπορούν να πατηθούν κατά λάθος όταν το κινητό βρίσκεται σε τσέπη. Το ακουστικό είναι δυνατό και καθαρό και ο ήχος από το ηχείο αν και όχι στερεοφωνικό όπως στο W980, είναι πολύ δυνατός και καθαρός κάτι που με εξέπληξε! Το πληκτρολόγιο είναι πολύ άνετο στο γράψιμο και με όμορφο μπλέ φωτισμό. Το λογισμικό είναι η νεότερη έκδοση της Α2 πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η SE στα τελευταία μοντέλα της με κάποιες μικρές αλλαγές και ανταποκρίνεται άμεσα χωρίς κολλήματα. Έχει τέσσερα θέματα εκ των οποίων τα τρία είναι πολύ όμορφα, από τα καλύτερα που έχω δει σε SE κατά τη γνώμη μου. Το τέταρτο είναι το χαζό και πλέον παμπάλαιο θέμα clarity που ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί η εταιρία συνεχίζει να το χρησιμοποιεί!:wacko: Οι ήχοι του είναι όπως πάντα μέτριοι αν και οι περισσότεροι είναι μάλλον νέοι. Πάντως έχει και ένα δυο συμπαθητικούς ήχους. Τα wallpapers είναι πάντως όμορφα, μοντέρνα και πρωτότυπα. Γενικά είναι μια προσεγμένη συσκευή σε καλή τιμή (περίπου 215 Ευρώ) με πανομοιότυπα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά με το W980 συν κάποια έξτρα στο λογισμικό και έχει το πλεονέκτημα (για όποιον τον ενδιαφέρει) της αλλαγής προσόψεων και ότι δεν έχει τις glossy επιφάνειες του W980 που χαράσονται και λερώνουν αρκετά εύκολα. Για κάποιον που του αρέσουν τα clamshell κινητά είναι μάλλον το μόνο μαζί με το W980 με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts