Jump to content

[Οδηγός] Πώς να κάνετε debrand Α2 συσκευές

proper_evolution
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασέ το, το είχα κατεβάσει για ένα φίλο και δούλευε, γιατί όμως δε δοκιμάζεις τη μέθοδο του CDA change και update μέσω SEUS? Πιστεύω πως, είναι πιο ασφαλής και λιγότερο ενεργοβόρα.

Στο δικό μου τώρα.

Μια φίλη αγόρασε το W715 και θέλει debrand, αλλά με ελληνικά. Μπορώ να του περάσω firmware του W705?

Παρακαλώ να μου απαντήσετε υπεύθυνα, καθώς το κινητό είναι ολοκαίνουριο και φυσικά όχι δικό μου.

Edited by one_tree_hill

• Απαντήσεις 666
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, firmware του W705 μην βάλεις... Χάνεις το GPS και επιπλέον δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργεί στην εντέλεια. Debrand κρατώντας Ελληνικά δυστυχώς δεν γίνεται. Μπορώ αν θέλεις να σου δώσω CDA Number για generic firmware που έχει Αγγλικά.
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Όσοι θέλετε να απαλλαγείτε από το MyView shortcut στο δεξί softkey χωρίς να κάνετε update ή flashing, να η λύση:

1) Με το πρόγραμμα A2Uploader που θα το βρείτε μέσω του πρώτου post συνδέστε το κινητό με τη διαδικασία που περιγράφεται (Filesystem Tool) και πηγαίνετε στο φάκελο "tpa/preset/custom".

2) Εντοπίστε το αρχείο "RIGHT_SOFTKEY_HOOK.itm", δεξί κλικ πάνω του και "Delete".

3) Αυτό ήταν! Πατάμε "Shutdown FS" και αποσυνδέουμε το τηλέφωνο! Το shortcut του MyView χαιρετίζει!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ.

ΥΓ: Κάποιος mod να με βοηθήσει, δεν μπορώ να κάνω edit το πρώτο post.

Εγω εχω το w 995 σε cosmote.Μπορω να το κανω;:blink:

Edited by vitriolis

Βεβαίως! :)

Έκανα όλη την διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω αλλά το κινητό μου δεν ξεκινάει . Έχω ενα C902 και τώρα απλά συνέχεια αναβοσβήνει δείχνωντας μόνο το λογότυπο της SE . Μήπως ξέρει κάποιος τι λάθος έκανα ;
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Ξανακάνε SEUS update...

Γεια σας.Εγω που εχω το c510 και εμενα το (RXA) ειναι R10A ειμαι ενταξει για να συνεχεισω την διαδικασια με τον αρχικο οδηγο?

Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

Ναί είσαι ΟΚ! :)

παιδια πηρα το SE elm απο την wind και δεν μου το αναγνωριζει στο Α2...

παταω το c στο κινητο και μετα απο λιγο στο προγραμμα γραφει αυτο αριστερα:

unknown chip ID (F100) , RETRY

phone pre-boot failed, possible recovery needed

καμια ιδεα?

To ELM δεν είναι Α2, οπότε πρέπει να βρεις κάποια εναλλακτική μέθοδο για να το κάνεις debrand. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω ασχοληθεί καν, αλλά λογικά ένα search στο google θα βοηθήσει! :)

Για να ξανακάνουμε μια συσκευή "vodafone live" ακολουθούμε τις οδηγίες του πρώτου μηνύματος του παρόντος θέματος;

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία...

καλησπερα. εχω το jalou ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το !#@$!@$!@ κουμπι τις wind????????????ευχαριστω!!

«Και όταν θα ‘ρθουνε οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα,

υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»

πηρα πριν 2 μερες το κινητό με vodafone branded. Σήμερα το εκανα debrand και φοράει την R3G004. Αυτή είναι η τελευταια έκδοση;
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Παιδια μολις πηρα το C905 μου απο το Service που το ειχα στειλει.

Αυτη μου στειλανε καινουργειο μου το κανανε αντικατασταση και εχω ενα προβλημα.

Με το παλιο εκανα κανονικα debrand απο Vodafone Live σε Sony Ericsson, τωρα ομως δεν μπορω μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...

ChipID:E900,EMP protocol:0401

PHONE STATE: "RETAIL"

FLASH CID: 0052

phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.

Elapsed:18 secs.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δοκιμασα πολλες φορες με διαφορετικους τροπους αλλα τιποτα, τι γινεται τωρα?

• 4 weeks later...
Εγω παντως ελυσα το προβλημα μου, οποιος εχει τα ιδια προβληματα με εμενα και δεν καταφερει κατι ας μου πει να του πω τι εκανα για να το κανει και αυτος και να τον βοηθησω.

Επειδη το κινητο πρεπει να παει για σερβις πως επιστρεφω πισω το μενου της wind? Εχω κανει την εξης απροσεξια...δεν εχω τον αριθμο που σημειωνουμε στην αρχη της διαδικασιας απο το κρυφο ενου της SE! Τι κανω τωρα? Υπαρχει λυση?:(

καλημερα παιδια, μια γρηγορη ερωτησουλα.

εχω το c510 με μενου cosmote(myview) και θελω να το βγαλω.

ακολουθω την διαδικασια στο πρωτο post? μπηκα στο κρυφο μενου και γραφει

Προσαρμογη

1222-9793 R3A

12-2420 R1FA035

ADRIATIC

ειμαι ενταξει να προχωρησω σε debrand? να αναφερω οτι πριν καμια βδομαδα του κανα update firmware...δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο...

ευχαριστω!!!

Εντάξει είσαι.

Και μια ενημέρωση, σε λίγες μέρες θα προστεθούν επιπλέον οδηγίες για τα καινούρια τηλέφωνα της Sony Ericsson, καθώς και τί να προσέξετε για να μην σας βγάλει ότι έχετε το τελευταίο λογισμικό, ή τί να κάνετε όταν σας το βγάλει. Πέρα απ' αυτά, τί μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνο για να το πάτε στο service. Coming soon...

• 2 weeks later...

καλησπερα!

εχω αποκτησει το SE w508, το οποιο διατιθεται στην ελλαδα μονο απο την Wind.

Εχω βαλει μια καρτα cosmote (what's up) μεσα, αλλα δεν ερχονται οι αναφορες των μηνυματων, ενω με καρτα wind ερχονται κανονικα. Φανταστηκα οτι ηταν κλειδωμενο, εκανα το πρωτο βημα που αναφερει ο οδηγος, αλλα δεν αναφερει την εκδοση σαν wind η κατι τετοιο, αλλα σαν Adriatic.

υπαρχει περιπτωση να ειναι οντως κλειδωμενο με τετοιο ονομα;;;;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

• 3 weeks later...
παιδια εχω το ericsson w902 και προσπαθω να κανω την διαδικασια αλλα μπαινω στο site που μας παραπεμπει και δεν μου βγαζει καποιο link για να κατεβασω το προγραμματακι που χρειαζετε,μηπως το εχει κανεις να μου το δωσει με rapidshare?

http://wrox.wordpress.com/2008/11/01/a2uploader/ αυτο εννοω

Οριστε το λινκ [/url]

παιδια εχω το ericsson w902 και προσπαθω να κανω την διαδικασια αλλα μπαινω στο site που μας παραπεμπει και δεν μου βγαζει καποιο link για να κατεβασω το προγραμματακι που χρειαζετε,μηπως το εχει κανεις να μου το δωσει με rapidshare?

http://wrox.wordpress.com/2008/11/01/a2uploader/ αυτο εννοω

Οριστε το λινκ http://w15.easy-share.com/1702262647.html

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying

σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου

τι ειναι το "drag&drop"?

επισης κατι ακομα τι κανουμε στο βημα 11?εκτελειτε το seus σημαινει να το κανω αναβαθμιση?

παιδια το ξερω οτι γινομαι κουραστικος και ζητω συγνωμη γιαυτο,το κινητο μου εκανα να λεει στις πληροφοριες adriatic, το εκανα update απο την ericsson αλλα και παλι μου εμφανιζει το wind plus,τι να κανω τωρα?στο βημα "drag&drop" πατησα απλα διπλο κλικ στο αρχειο που εφτιαξα πιο πριν,μηπως ηθελε να κανω κατι αλλο? μου βγαζει αυτο:

Προσαρμογη

1216-4082 R3A

1206-7411 R3EG004

ADRIATIC

κατι ειδα για cda number,αυτο πως το αλλαζω?

"3) Ανοίγουμε το A2Uploader. Πατάμε "Add", επιλέγουμε το πρώτο αρχείο (αυτό που λέει MAIN δηλαδή και "Open". Πατάμε πάλι "Add" και αυτή τη φορά επιλέγουμε το 2ο αρχείο, δηλαδή αυτό που λέει FS και πατάμε "Open". Πρέπει αυτά τα δύο αρχεία να έχουν προστεθεί στη λίστα αριστερά του "Add" με τη σειρά που τα βάλαμε.

Και τώρα ερχόμαστε στο κυρίως πιάτο. Κλείνουμε το κινητό μας, βγάζουμε τη μπαταρία και την ξαναβάζουμε."

αυτη την επιλογη με το add δεν την εχει το δικο μου Α2UPLOADER,μονο ενα "Ε" εχει και αμα κανω add μετα πρεπει να πατησω μια απο τις 3 επιλογες δεξια και να συνδεσω το κινητο μου στο pc

αλανη το αρχειο δεν σερνετε οπως αναφερεις ουτε υπαρχει στο προγραμμα λεξη add για να μπορεσω να βαλω τα 2 αρχεια.

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to [Οδηγός] Πώς να κάνετε debrand Α2 συσκευές