Jump to content

Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν εχουμε το vivaz στο μοντελο στο βημα 9 τι βαζουμε? vivaz?

οτι και να βαλεις δεν πρεπει να εχει σημασια...και εγω εχω vivaz pro...εγραψα U8i αλλα μετα οταν περιμενα τα πιστοποιητικα μπορουσα να παω το ποντικι απο πανω και να το αλλαξω....σαν δηλαδη οτι και ναγραφα να μην ειχε σημασια...μονο το imei μαλον θελουν αυτοι...τα αλλα ειναι για να καταλαβαινουμε εμεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, γίνεται δουλειά με το http://www.s60certkey.com ; Είναι αξιόπιστο site ή να μην ασχοληθώ;

Ρωτάω γιατί η διαδικασία με αυτόν τον τρόπο μου φαίνεται πιο εύκολη από το να ασχοληθώ με τους κινέζους (=OPDA). ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, γίνεται δουλειά με το http://www.s60certkey.com ; Είναι αξιόπιστο site ή να μην ασχοληθώ;

Ρωτάω γιατί η διαδικασία με αυτόν τον τρόπο μου φαίνεται πιο εύκολη από το να ασχοληθώ με τους κινέζους (=OPDA). ;)

Εγώ από το συγκεκριμένο site πήρα cer και key και κάνω την δουλειά μου μια χαρά

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αλλά έχει καιρό που έχω πάρει πιστοποιητικό από εκεί, εάν θυμάμαι κάλα για ένα διάστημα το site δεν έδινε πιστοποιητικά. @wer πότε πήρες πιστοποιητικό για να ξέρουμε τι γίνετε? :) Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αλλά έχει καιρό που έχω πάρει πιστοποιητικό από εκεί, εάν θυμάμαι κάλα για ένα διάστημα το site δεν έδινε πιστοποιητικά. @wer πότε πήρες πιστοποιητικό για να ξέρουμε τι γίνετε? :)

προχθες πηρα εγω 2 ..ολα καλα ηταν ετοιμα σε 1 μερα

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Κι εγώ μόλις κατέβασα .key και .cer που έκανα αίτηση για το Ν82 μου, για να δω αν δουλεύει το site.

Θα υπογράψω 1-2 εφαρμογές για να δω αν όντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γεια χαρά! Δοκιμάζω και τους δύο τρόπους, στον 1ο δε δημιουργείται το αρχείο (έχω win7 μήπως παίζει εκεί θέμα) και στον 2 μου γράφει η εφαρμογή όταν πατάω 'Go!' : "Errors found in operation. Logs are write to C:\Data\FreeSigner\FreeSigner.log". Καμία ιδέα; ευχαριστώ

EDIT: Μετά από αλλεπάληλα printscreen πρόσεξα αυτό το μνμ κατά τον 1ο τρόπο στο παράθυρο dos : "encryption error cannot read xyz.cer.'' Μήπως κάνω καμιά πατάτα στις ονομασίες των αρχείων; :P

Edited by Deo2114

Καλησπέρα.:)

Εδώ και πολύ καιρό η διαδικασία έχει αλλάξει και τα πιστοποιητικά τα βγάζουμε πλέον μόνοι μας.Διάβασε την πρώτη σελίδα και αν χρειαστείς κάτι εδώ ήμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Γεια χαρά! Δοκιμάζω και τους δύο τρόπους, στον 1ο δε δημιουργείται το αρχείο (έχω win7 μήπως παίζει εκεί θέμα) και στον 2 μου γράφει η εφαρμογή όταν πατάω 'Go!' : "Errors found in operation. Logs are write to C:\Data\FreeSigner\FreeSigner.log". Καμία ιδέα; ευχαριστώ

EDIT: Μετά από αλλεπάληλα printscreen πρόσεξα αυτό το μνμ κατά τον 1ο τρόπο στο παράθυρο dos : "encryption error cannot read xyz.cer.'' Μήπως κάνω καμιά πατάτα στις ονομασίες των αρχείων; :P

Τελικά τι έγινε έβγαλες άκρη?

Απ' ότι διάβασα, πολλοί προτιμούν το OPDA.

Από χθες έκανα τις διαδικασίες σε OPDA και s60certkey.com. Στο δεύτερο έχω κατεβάσει ήδη key και cert, αλλά στο OPDA τα αρχεία που κατεβάζει είναι htm.

Πως προτείνετε να συνεχίσω;

Έχω κάνει κάτι λάθος;

Σίγουρα έκανα κάπου λάθος. Προχώρησα με τα αρχεία που κατέβασα από s60certkey.com αλλά τζίφος.

Περνάω το signed αρχείο στο κινητό και με το που το τρέχω μάλλον κολλάει.

Μένει στη οθόνη που γράφει "preparing installation" και εμφανίζει τα γραναζάκια να γυρνάνε.

Ήμουν υπομονετικός, το άφησα καμιά 20αριά λεπτά αλλά δεν προχώρησε πουθενά.

Το έσβησα και το ξανάνοιξα.

Επειδή διάβασα ότι κάποιοι έκαναν δουλειά με το s60certkey.com, υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος...;;;

Το τηλέφωνο είναι SE Vivaz Pro (U8i) με firmware updated στις 20-8ου-2010...

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Για το opda δοκίμασε να κατεβάσεις τα αρχεία με άλλο browser και για το s60certkey έλεγξε εάν το πιστοποιητικό έχει εκδοθεί για την συσκευή σου, θα το βρεις στην πρώτη σελίδα εκεί που λέει: Πως μπορούμε να ελέγξουμε εάν το αρχείο cer που έχουμε έχει εκδοθεί για την συσκευή μας.

Για το opda δοκίμασε να κατεβάσεις τα αρχεία με άλλο browser και για το s60certkey έλεγξε εάν το πιστοποιητικό έχει εκδοθεί για την συσκευή σου, θα το βρεις στην πρώτη σελίδα εκεί που λέει: Πως μπορούμε να ελέγξουμε εάν το αρχείο cer που έχουμε έχει εκδοθεί για την συσκευή μας.

Ευχαριστώ. To cer αρχείο επαληθεύεται....

Τι άλλο μπορεί να φταίει...;;;:(

To μήνυμα σφάλματος που βγάζει είναι το εξής:

"Limited by certificate. Cannot install"

Καμιά ιδέα κάποιος έμπειρος...;;;

Edited by Blokatos
To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Δοκίμασες και άλλες εφαρμογές και δέν κάνουν εγκατάσταση?

Με το opda τι έκανες δοκίμασες να το κατεβάβεις με άλλο browser?

Με το opda τι έκανες δοκίμασες να το κατεβάβεις με άλλο browser?

Nαι, δοκίμασα και με ΙΕ, πάντα κατεβάζει html αρχεία. Διαβάζοντας στην πρώτη σελίδα ότι είναι το πιο αξιόπιστο περίμενα μάλλον κάτι καλύτερο...:lol:

Δοκίμασε και με opera, έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα και παλιότερα..

Δοκίμασε και με opera, έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα και παλιότερα..

Opera είναι ο βασικός browser που χρησιμοποιώ. :D

Βασικά η διαδικασία που περιγράφεται στην 1η σελίδα για Opda είναι άκυρη. Το site τους έχει αλλάξει και ο οδηγός της 1ης σελίδας δεν βοηθάει...

Για σας θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιον οδηγό να ακολουθήσω και πιο site για να υπογράψω κάποιες εφαρμογές που θέλω αν είναι δυνατόν να μου πείτε τον πιο εύκολο οδηγό ευχαριστώ

spacer.png

Βασικά η διαδικασία που περιγράφεται στην 1η σελίδα για Opda είναι άκυρη. Το site τους έχει αλλάξει και ο οδηγός της 1ης σελίδας δεν βοηθάει...

Τελικά τι έγινε? Δοκίμασε να τα κατεβάσεις σε άλλο υπολογιστή, είναι περίεργο και οι δο τρόποι να μην δουλεύουν :confused:

Ο οδηγός βοηθάει αρκετά ακόμη, πλέον για να πάρεις πιστοποιητικό τα πράγματα είναι απλά σε σχέση με την διαδικασία που γινόταν πριν χρόνια. Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να ετοιμάσει ένα οδηγό με τις αλλαγές για να τον προσθέσω στο πρώτο post. ;)

Για σας θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιον οδηγό να ακολουθήσω και πιο site για να υπογράψω κάποιες εφαρμογές που θέλω αν είναι δυνατόν να μου πείτε τον πιο εύκολο οδηγό ευχαριστώ

Είναι ευκολότερο να πάρεις πιστοποιητικό από το s60certkey.com.

σε ευχάριστο παρα πολύ φιλε μου τα 2 αρχεία αυτά που θα μου δόση η σελίδα αυτή μπορώ να υπογράψω όσες εφαρμογές θέλω?

spacer.png

Ναι, μπορείς να υπογράψεις όσες εφαρμογές θέλεις.. απλά θα κάνουν εγκατάσταση μόνο στην συσκευή που έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό..

:)

• 2 weeks later...

Να πω επίσης ότι από τη μέρα που έκανα registration στη σελίδα του opda δέχομαι βροχή από spam email. Μάλλον αυτά τα περί αξιοπιστίας είναι μύθος...:X

εχω μηνες να ασχοληθω με το θεμα και δε γνωριζω τι εχει γινει με τον οδηγο...

επισης δεν εχω και πολυ χρονο...

παντως ειχα κανει 3 φορες τη διαδικασια και για φιλους αλλα προβλημα με spam δεν ειχα ποτε...

απο τοτε φυσικα πολλα μπορει να εχουν αλλαξει...

καλη σας συνεχεια! :)