bill_viper Δημ. February 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 9 Φεβ. 2004 , 22:50) Καλα αυτο ειναι οτι χειροτερο!!!!Να πρεπει να ξυπνησεις στις 5,6 γιατι οι μ@λ@κες βαλανε το μαθημα στις 8!!!!!! :wacko: Άσε φίλε μου,μεγάλη πίκρα!Να φύγεις 1.30 ώρα νωρίτερα από το σπίτι για να πας στη σχολή κι ακόμα νωρίτερα για να προλάβεις και καμιά θέση πίσω από κανέναν καλό!! http://www.langkawi.dk/m77.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Έχω χάσει τη μπάλα,πρέπει να χρωστάω καμιά 25αριά :wacko: ,σκέφτομαι να τα παρατήσω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 όταν ήμουν προπτυχιακό σεπτέμβριο 3ου έτους χρωστούσα 32 μαθήματα αλλά τέλειωσα σε 5 χρονάκια.ναναι καλά τα σκονάκια και τα mobilia. τώρα μεταπτυχιακό χρωστάω ήδη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Εγω μπαινω τεταρτο ετος και πριν τον Σεμπτεμβρη ειχα περασει 10 μαθηματα και χρωσταγα 21 :O Περασα τωρα 9 και ειμαι στα 12 χρωστουμενα,μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 duo..... mh me parete me tis tomates :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Μέχρι πριν από 1 μήνα χρώσταγα 4 (πρωτοετής πληροφορικής, 8 μαθήματα το πρώτο ετός), πέρασα τα 2 από αυτά και μένει να βγουν αποτελέσματα από τα άλλα δύο. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Αφήστε τα να πάνε....Οι μαμακίες του πρώτου έτους πληρώνονται.........Πάντως είμαι πάνω από 20++...(με συνολικά 63 για πτυχίο)... Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Τωρα μπήκα 5 έτος πληροφορικγς και χρωσταώ 31 για πτυχιο :p πως με βρισκεται??? αΧαΧαΧαΧαΧαχαχΑχαχ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Ένας κι ένας είμαστε...έφτασα αισίως τα 24 χρωστούμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 E3etastikh Septembrh mpeika me 14 :worry: paizei na perasa 2-3 :cry:.... Ante na doume pote 8a teleiwsw!!!!mpenw 3o etos plewn... Vasika ta perhsotera pou xrwstw einai apo to 2o etos kai ayto giati eimouna sto Foithtiko Syllogo kai etrexa gia ta Party ki oti allo kaname kai parallhla douleya ka8e brady se Cafe-Bar san DJ opote gia ma8hma den pathsa sxedw ka8olou.... :X Tsp...fetos lew na pataw....Ante na doume... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Ένας κι ένας είμαστε... :D Εγώ αποφεύγω ακόμα το μέτρημα :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Εγώ τα μέτρησα :X Ας μην επεκταθώ καλύτερα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Σε αυτην την εξεταστικη (η πρωτη μου επι πτυχιω) μπηκα με 8 χρωστουμενα (που μαλλον ειναι και τα περισοτερα που ειχα γενικα) και εδωσα 4 απο τα οποια το ενα περασα, τα αλλα τα περιμενω... :cool: :p Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Να ρωτησω τωρα και εγω ο αδαης και αμαθητος που δεν ειμαι ακομα πανεπιστημιο. Το χετε καμαρι που χρωστατε οοοολα αυτα τα μαθηματα???:confused: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Σήμερα πέρασα και το τελευταίο μάθημα. Έκλεισε ο κύκλος 8 ετών ( :p ) και το κοντέρ έγραψε 68 μαθήματα :p It's party time... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 μπαίνοντας 4 έτος αναγκάστηκα να τα μετρήσω γιατί έπρεπε να συμπληρώσω 22 μαθήματα για τομέα στα 20 χρωστούμενα είμαι με προοπτική να γίνουν 18:D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Να ρωτησω τωρα και εγω ο αδαης και αμαθητος που δεν ειμαι ακομα πανεπιστημιο. Το χετε καμαρι που χρωστατε οοοολα αυτα τα μαθηματα???:confused: 8a apanthso mono gia ton eayto mou F Y S I K A ! ! esu de 8a to eixes an eisoun sth 8esh mou? :O :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Να ρωτησω τωρα και εγω ο αδαης και αμαθητος που δεν ειμαι ακομα πανεπιστημιο. Το χετε καμαρι που χρωστατε οοοολα αυτα τα μαθηματα???:confused: Nαι. Μπορεί να μεγαλώνουμε αλλά εξακολουθούμε να είμαστε το ίδιο καραγκιόζηδες. Πως είναι μαγκιά πχ στο σχολείο να έχεις τις περισσότερες απουσίες, αν ειναι και αδικαιολόγητες ακόμα καλύτερα. Έτσι ειναι στο πανεπιστήμιο να χρωστάς πολλά. Αυτά τα δύο έχουν ένα κοινό σήμειο. Μπορεί να είναι «μαγκιά» να χρωστάς μαθήματα ή να έχεις απουσίες αλλά οι γονείς μόνο μαγκιά δεν το θεωρούν, γι αυτό χρωστάμε συνήθως τα διπλά μαθήματα απόσα τους λέμε και έχουμε τις διπλές απουσίες απόσες ξέρουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Nαι. Μπορεί να μεγαλώνουμε αλλά εξακολουθούμε να είμαστε το ίδιο καραγκιόζηδες. Πως είναι μαγκιά πχ στο σχολείο να έχεις τις περισσότερες απουσίες, αν ειναι και αδικαιολόγητες ακόμα καλύτερα. Έτσι ειναι στο πανεπιστήμιο να χρωστάς πολλά. Αυτά τα δύο έχουν ένα κοινό σήμειο. Μπορεί να είναι «μαγκιά» να χρωστάς μαθήματα ή να έχεις απουσίες αλλά οι γονείς μόνο μαγκιά δεν το θεωρούν, γι αυτό χρωστάμε συνήθως τα διπλά μαθήματα απόσα τους λέμε και έχουμε τις διπλές απουσίες απόσες ξέρουν. :p :p Το οξύμωρο σε σχέση με εμένα : ρε γμτ στο σχολείο ήμουν συνεπέστατος, ούτε απουσίες, ούτε τίποτα...στο γ@μωπανεπιστήμιο, να μην επεκταθώ καλύτερα...φοβάμαι να τα μετρήσω, αλήθεια! Αριθμό δε λέω, ντρέπομαι!! :D( και δεν ξέρω και ακριβώς, μόνο τάξη μεγέθους) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 :p Το οξύμωρο σε σχέση με εμένα : ρε γμτ στο σχολείο ήμουν συνεπέστατος, ούτε απουσίες, ούτε τίποτα...στο γ@μωπανεπιστήμιο, να μην επεκταθώ καλύτερα...φοβάμαι να τα μετρήσω, αλήθεια! Αριθμό δε λέω, ντρέπομαι!! :D( και δεν ξέρω και ακριβώς, μόνο τάξη μεγέθους) Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολα θα το πολεμήσεις :p Οπλίσου με κουράγιο και κάτσε να τα μετρήσεις όσο είναι καιρός... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολα θα το πολεμήσεις :p Οπλίσου με κουράγιο και κάτσε να τα μετρήσεις όσο είναι καιρός... Thanks ρε!:) Το έχω συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, είμαι στην υλοποίηση της επίλυσης, θέλω να πιστεύω. Φεύγω τώρα, πάω Πανεπιστήμιο!:p Σ'ευχαριστώ!;) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Σήμερα πέρασα και το τελευταίο μάθημα. Έκλεισε ο κύκλος 8 ετών ( :p ) και το κοντέρ έγραψε 68 μαθήματα :p It's party time... ;) Κάλλιο αργά παρά ποτέ! :p Τουλάχιστον θα το γλέντησες! ;) Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία λοιπόν! http://www.clicksmilies.com/s0105/aktion/action-smiley-033.gif Όσο για εμένα, 2 σίγουρα για πτυχίο και περιμένω άλλα 2 που δεν έχουν βγει ακόμα... :rolleyes: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Στο πτυχίο έφτασα να χρωστώ μέχρι και 8 μαθήματα... Σιγά σιγά και μετά από 6.5 χρόνια τα πέρασα. Τώρα στο master δεν έχω κοπεί σε μάθημα και μένουν άλλα 2 σύν η διπλωματική για να περάσει και αυτό στην ιστορία... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Χρωστάω 19 (απο τα 44 της σχολής) αλλα τον Ιούνη σκοπεύω να πάρω το πτυχίο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ka8isa kai metrhsa posa ma8hmata exo dosei.... 54 sunolika.... ouf! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts