Jump to content

Μέχρι πόσα μαθήματα έχετε φτάσει να χρωστάτε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Μέχρι πόσα μαθήματα έχετε φτάσει να χρωστάτε?  

296 members have voted

1. 1. Μέχρι πόσα μαθήματα έχετε φτάσει να χρωστάτε?

• 0-5 (καλά είναι)
      70
    • 5-10 (χμ,κάτι πάει κι έρχεται)
      44
    • 10-15 (αμάν,πότε θα τα περάσω όλα?)
      51
    • 15-20 (μήπως να τα παράταγα καλύτερα?)
      62
    • Άστα να πάνε!Αιώνιος φοιτητής!
      70

Recommended Posts

παιδες μου μειναν δυο μαθηματα για το πτυχιο και εδω και ενα χρονο αυτα που χρωστω με κοβουν με 3-4 ,υπαρχει καπου να κανω παραπονο γιατι σιγουρα γραφω πανω απο 5 και εχουν σπασει τα νευρα μου.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει αλλο καθηγητη να παρω και τα εχω παρει ασχημα με τους συγκεκριμενους περασα 50 μαθηματα στο καιρο τους και αυτοι κανουν τους φωστηρες....

Πήγαινε μίλησε τους αν είσαι σίγουρος ότι γράφεις καλά, και να δεις και το γραπτό σου.

• Απαντήσεις 256
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και γω στους μηχανολόγους είμαι και βλέπω οι περισσότεροι να είναι στα 7-8 χρόνια εδώ πέρα και βάλε, δε γίνεται να μας διώξουν και μας άμα φτάσουμε τόσα, αν είναι βγάλτε κανένα από τα δεκάδες άκυρα μαθήματα του οδηγού σπουδών:mad:

Χαχαχα τι εννοείς άκυρα??? Μήπως την ψυχολογία του πρώτου έτους??? Ή κάτι αηδίες επιλογής του 4ου και 5ου?? :lol:

παιδες μου μειναν δυο μαθηματα για το πτυχιο και εδω και ενα χρονο αυτα που χρωστω με κοβουν με 3-4 ,υπαρχει καπου να κανω παραπονο γιατι σιγουρα γραφω πανω απο 5 και εχουν σπασει τα νευρα μου.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει αλλο καθηγητη να παρω και τα εχω παρει ασχημα με τους συγκεκριμενους περασα 50 μαθηματα στο καιρο τους και αυτοι κανουν τους φωστηρες....

Υπάρχει και η αίτηση για επαναβαθμολόγηση, αλλά συνήθως γίνεται από τσιράκια του ίδιου του καθηγητή και σε κόβουν και αυτοί μην έρθουν σε κόντρα... Εκτός αν πέσεις σε κανέναν που θέλει να φάει τη θέση του πρώτου οπότε σε περνάει.. Τραγικά πράγματα ξέρω.

Πήγαινε μίλησε τους αν είσαι σίγουρος ότι γράφεις καλά, και να δεις και το γραπτό σου.

Ναι ναι, είχα πάει να μιλήσω και εγώ στον διπλάρη (ο φίλος μηχανολόγος πιο πάνω θα ξέρει).. Τρομερή εμπειρία.. Μετά το έδινα για 3 συνεχόμενα χρόνια, μέχρι που έγραψα για 10 και αναγκάστηκε να μου βάλει 5.

Χαχαχα τι εννοείς άκυρα??? Μήπως την ψυχολογία του πρώτου έτους??? Ή κάτι αηδίες επιλογής του 4ου και 5ου?? :lol:

Επιχειρησιακή έρευνα:blink:

Και μάλιστα υπάρχει και ΙΙ και είναι και στο κορμό!

Πέρασα κάτι δύσκολα μαθήματα σε αυτή την εξεταστική και με εκοψε σε αυτή τη βλακεία δύο φορές έλεος:mad:

Επίσης κάτι κοινωνιολογικές βλακείες στο πρώτο έτος που μόνο για να πληρώνονται λεφτά κάποιοι με βύσμα που μπήκανε.

Και φυσικά κάτι χαζά επιλεγόμενα 4ο-5ο έτος.

περασα ειδα το γραπτο μου και οι δικαιολογιες για το βαθμο ηταν τουλασχιστο γελοιες πχ περνουσες αλλα ειδα καποιο λαθος το οποιο δεν επιτρεπεται σε ενα τελειοφοιτο ,η ακομα και το πιο ακυρο ξερεις σε εκοψα γιατι αν και περνουσες δεν ησουν στο ποσοστο που περναω...

ειλικρινα ειναι τραγικο το γεγονος οτι εχω χασει μεταπτυχιακο ,και τωρα με τις απεργιες κλπ και φετος το ιδιο :((

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 4 weeks later...

Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος τί παίζει με το καινούργιο ν+2 να μας πεί και μας! Ειμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, και δυστυχώς, όπως πολλούς από εδώ, με έφαγε το αραλίκι. Μπαίνω 3ο έτος τώρα, και, αν εξαιρέσετε τα εργαστήρια τα οποία ευτυχώς έχω περάσει, έχω φτάσει στην (για μένα) άθλια κατάσταση να χρωστάω 17 απ'τα 23 μαθήματα (16 αν έχω περάσει ένα μάθημα που περιμένω..) Μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη, καταλαβαίνοντας πια ότι "κάτι δεν πάει καλά", έκατσα και έκανα υπολογισμούς για μαθήματα που χρωστάω, πόσα μαθήματα θα χρωστάω και σε ποιό έτος στην καλύτερη/χειρότερη περίπτωση, κλπ. Ευτυχώς συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα έχουν στενέψει επικίνδυνα, κυρίως τώρα με το νέο νόμο της Διαμαντοπούλου (τον οποίο μας τον πέρασε μαύρα μεσάνυχτα......) Το θέμα είναι ότι και τα μαθήματα αυτά που πέρασα ήταν λόγω της εξεταστικής αυτής του Σεπτεμβρη, μιας και το επερχόμενο άγχος με οδήγησε σε πολύ πιο συστηματικό διάβασμα.. Παρ΄όλα αυτα, το να δίνω 18 μαθήματα μέσα σε μία εξεταστική μου έπεσε κάπως βαρύ, και δυστυχώς δεν μπόρεσα να δώσω (και να περάσω) όλα τα μαθήματα που θα ήθελα να δώσω, ή να διαβάσω άλλα όσο ήθελα λόγω πίεσης του χρόνου (να πέφτουν μέσα σε μία μέρα 3 μαθήματα κλπ..)

Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που μπορώ να δηλώσω στο έτος μου είναι ν+6 (δηλαδή 18) για όλο το έτος. Συνεπώς όπως καταλαβαίνετε μόνο από αυτό το φτωχό "+6" μπορώ να επωφεληθώ και να περάσω μαθήματα παλαιότερων ετών. Έχω δηλώσει 9 μαθήματα αυτό το εξάμηνο, και όπως καταλαβαίνετε θα δηλώσω άλλα τόσα και στο εαρινό, για να μαζεύω σιγά σιγά μαθήματα και απ'τα 2 εξάμηνα. Το έχω πάρει πολύ σοβαρά το θέμα, παρακολουθώ όλα τα μαθήματα χωρίς να κάνω παράπονα του τύπου "βαριέμαι/κουράστηκα/πάω να φύγω" στον εαυτό μου, κρατάω σημειώσεις από τα πάντα, και ευτυχώς έχω και κάποιους φίλους που βοηθούν και εκείνοι. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αφού κάτσει κανείς και παρακολουθήσει συστηματικά ένα μάθημα καταλαβαίνει ότι, όχι το 5, αλλά και το 8 ακόμα, είναι πολύ εύκολο να επιτευχτεί με λίγο απλά διάβασμα στο τέλος...

Η ερώτηση μου είναι, φυσικά, αν συνειδοτοποιήθηκα πλέον πολύ αργά... :cry:

Edited by Blackjohn

• 2 months later...
Εγω παιδια ειμαι φυσικο Αθηνων 4ο ετος τωρα, και εχω περασει 4 μαθηματα.... με πηρε απο κατω τωρα ενω πρεπει να φορτσαρω και δεν εχω ορεξη για τιποτα... κανας αλλος παθων να παρω λιγο κουραγιο?:p

40 μαθηματα τωρα. Δειτε ηλικια και μετρηστε ετη. Λογος απροσδιοριστος. Θεωρητικα καμια ελπιδα αλλα δε το παραταμε !

Πλεον χρωσταω ενα μαθημα τον τελευταιο ενα χρονο.... και δεν με βλεπω να το περναω ποτε μου!

Σεβασμος στους φοιτητες κομπλεξικοι καθηγητες! :mad:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 1 month later...

Παιδια ερωτηση...

Με τον καινουργιο νομο αυτοι που μπηκαν το 2008 κ συνεπως ειναι τεταρτο ετος τωρα τους πιανει το ν+2?

'Η αυτοι υπαγονται στο νομο Γιαννακου κ εχουν 2ν?

εγώ πρέπει να είχα αφήσει καμιά 10αριά μαθήματα και παραπάνω, αλλά όχι όλα μαζί ταυτόχρονα. Αν ήξερα ότι δεν θα περάσω ένα μάθημα το άφηνα για το επόμενο εξάμηνο για να το διαβάσω καλύτερα. Το μέγιστο που έχω αφήσει σε ένα εξάμηνο είναι 4 μαθήματα. Μόνο στο τέλος δεν με έπερνε και προσπάθησα να αφήνω όσο το δυνατόν λιγότερα μαθήματα γίνεται, και τελευταίο εξάμηνο δεν άφησα τίποτα και τελείωσα κανονικά στα 4 χρόνια, δεν έκανα παραπάνω.
i8vv46-6.png

ο φιλοσ μου εχει εξεταστικη στην αρχιτεκτονικη. σημερα ηταν να παραδωσει εργασια. δουλευε ολο το βραδυ. δε προλαβε.. ειπε θα ζητησει απο τον καθηγητη να του παραδωσει την εργασια την παρασκευη. αυτο ειναι στο χερι του καθηγητη?δλδ αν ειναι καλοσ μπορει να το δεχτει? χρωσαει πολλα μαθηματα. και κατι αλλο ο νομος που ειναι για το ν+2 ποιουσ πιανει τελικα? οσοι μπηκαν το 2000 ποσα χρονια εχουν?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

άλλα 3 για πτυχείο λέμεεεεεεεεε

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

• 4 weeks later...
χαχαχα. Πολύ ωραίο τόπικ!!! Κάποτε είχα φτάσει μπαίνοντας στο 4ο έτος της σχολής μου (σε ΑΕΙ) να χρωστάω περίπου 30 μαθήματα... Δόξα το θεό πλέον είμαι στο 7ο έτος και έχω μόλις 4!!! Μια πόφαση είναι παιδιά, στις τελευταίες εξεταστικές τρέχω και δεν φτάνω...

• 1 year later...

μολις το ειδα παιδες....

λοιπον η ιστορια μου ειναι η εξης:στο τελος του 4ου ετους χρωστουσα 34 μαθηματα στα 41 που εχει η σχολη...

ξεκινησ ανα περναω τα ευκολα μαθηματα επιλογης της σχολης για να ανεβω σε ηθικο και να μειωσω την χαοτικη κατασταση...πλεον στο τελος του 7οθ ετος ειμαι στα 10 και περιμενω ακομη 3 να βγουν που τα δυο λογικα τα εχω περασει σιγουρα...αυτιο δινω το τελευταιο αυτης της εξεταστικης περιουδου...λετε να ειναι ο σεπτεμβρης ο μηνας της ορκομωσιας??:worry:

θα ειναι μονο 4 υποχρεωτικα για τοτε +οτι επιλογης μου μεινει

Xperia z

Εγω οταν τελειωσα την σχολη στα 6-7 χρονια με την πρακτικη/πτυχιακη, καταλαβα οτι αν διαβαζα λιγο παραπανω θα μπορουσα να τελειωσω στα 3 χρονια εξ αρχης. Ανα 6 μηνο δικαιουμασταν καποιες ωρες μαθηματων, που κανενας δεν τις επαιρνε ακριβως ολες γιατι βαριοταν να παρακολουθει και να διαβαζει.

Συμφωνα με υπολογισμους μου, το ΤΕΙ που σου δινει 3,5 χρονια να τελειωσεις (+0,5 πρακτικη), συμφωνα με τις ωρες, και τον μεγιστο αριθμο μαθηματων που μπορουσα να παρω, μαζι με τις αλυσιδες,, μεσα σε 3 χρονια θα μπορουσα να ειχα τελειωσει με τα μαθηματα, και στο ενα εξαμηνο να εκανα πτυχιακη και πρακτικη, και στο αλλο εξαμηνο διακοπες. Πολλα ΤΕΙ ισως εχουν αυτη την δυνατοτητα αλλα οι φοιτητες σπανια ανακαλυπτουν.

Κυριως στις αρχες σε ενδιαφερει να περασεις καλα, να γνωρησεις την πολη, τον κοσμο, και τα μαθηματα στους μηνες πριν την εξεταστικη. Μαθηματα θεωριων δεν παταμε, μερικοι εργαζονται ταυτοχρονια και αλλοι δουλευουν στον ξαπλωπουλο, + οι καταληψεις για να νιωσεις επαναστατης εστω και λιγο, η σχολη ερχεται σε δευτερη μοιρα.

Εχω φτασει να χρωσταω οχι πολλα μαθηματα, αλλα 1 μαθημα αλυσιδας(πρωτου κρικου απο τους τρεις) για 5 εξαμηνα(5 φορες δηλαδη). Αυτο μαλιστα ειναι ισοδυναμο με αλλες περιπτωσεις δικιες σας..

• 7 months later...
Ρε παιδιά εγώ είμαι Φιλολογία, 2ο έτος και χρωστάω 7 μαθήματα! Πραγματικά έχω κατααγχωθεί! Θέλω να τα δώσω Ιούνιο και Σεπτέμβρη να τα περάσω να τελειώνω! Τα σκέφτομαι που τα χρωστάω και θέλω να βάλω τα κλάματα!

τι ειναι 7 μαθηματα ρε one_tree_hill? :lol: θα μας τρελανεις!!!

πλεον ειμαι στα 2 για πτυχιο. τα ΠΙΟ δυσκολα της σχολης. και δε με κοβω να περναω κανενα

1ο εξάμηνο, Οικονομικό Κρήτης, έχω περάσει τα αγγλικά (απαλακτικό διαγώνισμα για τα Αγγλικά Ι ήταν) και στην εξεταστική παω δυνατά για να περάσω 1/5 ή 2/5. Για παραπάνω δεν το βλέπω :p

Ρεθυμνο; πρεπει να καλοπερνας εκει ;)

πανε για 3/5 ή και 4/5, μη γινεις σας εμας :lol:

Το Ρέθυμνο είναι πολύ μπροστά! Πρέπει να χει αν όχι τη καλύτερη, απ τις καλύτερες φοιτητικές ζωές ;)

Κοίτα, Μακροοικονομία και Μαθηματικά Ι έχω κοπεί ήδη. Οπότε έχοντας 6 μαθήματα αυτό το εξάμηνο, με τα Αγγλικά Ι περασμένα, μένουν άλλα 3 (Στατιστική, Λογιστική Ι, Η/Υ Ι). Πιστεύω Η/Υ Ι θα περάσω. Τώρα για τα άλλα 2 (ειδικά Λογιστική) ένας Θεός ξέρει :p

e στρωσου να διαβασεις (ποιος μιλαει :lol:)

ειχα ενα φιλαρακι ρεθυμνο και περασε σουπερ ;) κατεβηκα και γω ενα καλοκαιρι αλλα δεν ειχε πολλους φοιτητες

e στρωσου να διαβασεις (ποιος μιλαει :lol:)

ειχα ενα φιλαρακι ρεθυμνο και περασε σουπερ ;) κατεβηκα και γω ενα καλοκαιρι αλλα δεν ειχε πολλους φοιτητες

Αλλο να το λες κ άλλο να το κάνεις :p

Φέτος οι φοιτητές όλων των σχολών είναι 14000+ στο Ρέθυμνο! Πάνω απ το 70-75% οι φοιτήτριες ;)

• 5 months later...
το 7,5 για ερευνητικη εργασια πανεπιστημιου αρχιτεκτονικης ειναι καλος η χαλια βαθμος?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.