Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Μιλάμε σε θεωρητική βάση κι επίσης χωρίς (εγώ τουλάχιστον) να έχω τις απαραίτητες νομικές γνώσεις. Αλλά από το λίγο Αστικό Δίκαιο που είχα διδαχτεί, θυμάμαι ότι στην αυτοάμυνα δικαιολογείσαι να χρησιμοποιήσεις μόνο τόση δύναμη όση είναι απαραίτητη και να προκαλέσεις ζημιά όχι δυσανάλογη της ζημιάς που πάει να σου προκαλέσει ο άλλος. Δηλαδή αν πάω να σου ρίξω μπουκέτο δεν δικαιολογείσαι να μου μπήξεις ένα μαχαίρι στην καρδιά. Ή αν σου επιτεθώ με ένα καδρόνι δεν δικαιολογείται να σε πυροβολήσω στο στήθος. Νομιζω οτι, η οπλοχρησια απο αστυνομικο, δικαιολογειται και σε περιπτωση πιθανης βαριας σωματικης βλαβης. Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι το χτυπημα απο λοστο η καδρονι στο κεφαλι μπορει να ειναι θανατηφορο (πχ Τεμπονερας). A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μόνο εγώ χάρηκα που υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις που περιελάμβαναν καταστροφές,βανδαλισμούς σε όλη την ελλάδα? Mπα, δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι εξίσου παράλογοι. Επίσης μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω όλες αυτές τις αντιδράσεις (ιδελογικές και πρακτικές) εναντίων του κεφαλαίου και των πλουσίων να προέρχονται από άτομα που προέρχονται από αρκετά ευπορες οικογένεις, στο όνομα πάντα της γενιάς των 700 Ευρώ. Μου κάνει εντύπωση που άτομα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους μιλάνε για εργαζόμενους των 700 Ευρώ, οι οποίοι ούτε αυτόκλητους υπερασπιστές χρειάζονται, ούτε (επειδή ακριβώς έχουν δει πόσο δύσκολα βγαίνει το κάθε Ευρώ) προβαίνουν σε βανδαλισμούς, καταστροφές και ληστείες/απαλλοτριώσεις (στη συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον). spidey που μαλλον ξερεις απο νομικα ευχαριστουμε για το χρησιμο ποστ.Μηπως μπορεις να δωσεις μια διευθηνση απο blog με την φωτογραφια; "μάλλον ξέρεις από νομικά" μάλλον τον προσβάλλει σχεδόν :p τον άνθρωπο (όντας δικηγόρος). Στο http://troktiko.blogspot.com/ υπάρχουν και φωτογραφίες και πληροφορίες για την οικογενειακή του κατάσταση. gmac, όταν ακούω π@π@ριές του στυλ 'καλά έπαθε', 'τού άξιζε' δεν γίνεται να μην σου γυρίζουν τα λαμπάκια. Τα στοιχεία που έβαλα τα είδες? Τί πάει να πει αυτοάμυνα? Το περιπολικό δεν είχε καμία ζημιά! Πού διάολο πέταξαν τις πέτρε/μολότοφ? ΠΟΥ? Ποιά είναι η αυτοάμυνα? Δεν μπορώ να φανταστώ! Ούτε μαχαίρι έβγαλαν τα παιδιά ούτε τίποτα. Και αυτό το λένε οι αστυνομικοί οι ίδιοι! Ποιά μπορεί να ήταν η αυτοάμυνα τους? Πρόκειται καθαρά για πράξη μίσους ΔΕΝ ξέρω φίλε μου, κανείς ΔΕΝ ξέρει. Η περιγραφή πάντως μέχρι τώρα είναι ότι άφησαν το περιπολικό και τους κυνήγησαν και μετά αυτοί (οι και καλά 30) τους επιτέθηκαν. Αυτό δικαιολογεί ότι δεν υπάρχουν ζημιές στο περιπολικό (αν ισχύει). Αλλά κανείς δεν ξέρει, και προσωπικά δε μπορώ να υιοθετήσω άκριτα τις περιγραφές ούτε της μιας πλευράς ούτε της άλλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Άκυρο ποστ, please delete. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μόνο εγώ χάρηκα που υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις που περιελάμβαναν καταστροφές,βανδαλισμούς σε όλη την ελλάδα? αλήθεια πως κοστολογείται μια ανθρώπινη ζωή?με καταστροφές πόσων ευρώ? γιατί πολλοί δίνουν έμφαση στις καταστροφές και όχι στο γεγονός που σκανδαλίζει πέρα απο κάθε όριο. Δηλαδή χαίρεσαι που διαλύσανε όλη την Αθήνα 20-30 νεαροί;; Αν είχες τη περιουσία σου όμως και τη δουλειά σου εκεί να έβλεπα πως θα χαιρόσουν;; Το ότι έφυγε άδικα μια ανθρώπινη ζωή δε σχετίζεται και δεν απαλύνεται με το να σπάσουν τη περιουσία ενός άλλου που ούτε καν σχετίζεται με το περιστατικό, οπότε αν έρθει κανένας εκεί που μένεις και σου κάψει το μαγαζί, το σπίτι ή το αυτοκίνητο δε πειράζει μείνε στο δρόμο και άνεργος δίκιο θα χει. Απορώ άνθρωποι με παιδεία να εκφράζουν τέτοιες απόψεις πραγματικά... Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Που ξερω εγω οτι ειναι δικηγορος;Μου φανηκε οτι ειναι..Αυτος ειναι ο κουκουλουφορος παιδια που επιτεθηκε με τα καδρονια;πωπω τι αιμοβορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος(από zougla.gr) http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=ALEXIS_GRIGOROPOULOS_ANMAD8.jpg&width=490 Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 16 ετών. Προερχόταν από μια εύπορη οικογένεια και εδώ και πολλά χρόνια, μετά το χωρισμό των γονιών του, ζούσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή του. Η μητέρα του Αλέξανδρου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ενώ ο πατέρας, που ζει σε άλλη περιοχή της Αττικής, είναι διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος. Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε. Αυτό που όλοι ονομάζουμε «διαλυμένη οικογένεια», στην περίπτωση του Αλέξανδρου δεν ισχύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε φαίνεται ότι προέρχονται από μια δεμένη οικογένεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον. συνέχεια ........... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Mπα, δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι εξίσου παράλογοι. Επίσης μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω όλες αυτές τις αντιδράσεις (ιδελογικές και πρακτικές) εναντίων του κεφαλαίου και των πλουσίων να προέρχονται από άτομα που προέρχονται από αρκετά ευπορες οικογένεις, στο όνομα πάντα της γενιάς των 700 Ευρώ. Μου κάνει εντύπωση που άτομα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους μιλάνε για εργαζόμενους των 700 Ευρώ, οι οποίοι ούτε αυτόκλητους υπερασπιστές χρειάζονται, ούτε (επειδή ακριβώς έχουν δει πόσο δύσκολα βγαίνει το κάθε Ευρώ) προβαίνουν σε βανδαλισμούς, καταστροφές και ληστείες/απαλλοτριώσεις (στη συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον). "μάλλον ξέρεις από νομικά" μάλλον τον προσβάλλει σχεδόν :p τον άνθρωπο (όντας δικηγόρος). Στο http://troktiko.blogspot.com/ υπάρχουν και φωτογραφίες και πληροφορίες για την οικογενειακή του κατάσταση. ΔΕΝ ξέρω φίλε μου, κανείς ΔΕΝ ξέρει. Η περιγραφή πάντως μέχρι τώρα είναι ότι άφησαν το περιπολικό και τους κυνήγησαν και μετά αυτοί (οι και καλά 30) τους επιτέθηκαν. Αυτό δικαιολογεί ότι δεν υπάρχουν ζημιές στο περιπολικό (αν ισχύει). Αλλά κανείς δεν ξέρει, και προσωπικά δε μπορώ να υιοθετήσω άκριτα τις περιγραφές ούτε της μιας πλευράς ούτε της άλλης ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο φάνηκε στην μοναδική εμπρηστική και εγκληματική πράξη του οργάνου της τάξεως,που έγινε χτες το βράδυ.εγώ δεν είδα τίποτα άλλο,κατακριτέο που να έγινε χτές.όλα ήταν απολύτως δικαιολογημένα.και το αναφέρω ξανά.και λίγα έγιναν. αυτή νομίζω θα είναι η αφορμή και η αρχή γενικευμένων και πιο οργανωμένων αντιδράσεων ενάντια στους κάθε φύσεως εκμεταλλευτές και δολοφόνους. και όπως πάντα η αφορμή ,όπως έχει δείξει και η ιστορία πάντοτε δίνεται απο αυτούς που κατέχουν και λυμαίνονται με τρόπο ασύστολο και προκλητικό την εξουσία. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δηλαδή χαίρεσαι που διαλύσανε όλη την Αθήνα 20-30 νεαροί;; Αν είχες τη περιουσία σου όμως και τη δουλειά σου εκεί να έβλεπα πως θα χαιρόσουν;; Το ότι έφυγε άδικα μια ανθρώπινη ζωή δε σχετίζεται και δεν απαλύνεται με το να σπάσουν τη περιουσία ενός άλλου που ούτε καν σχετίζεται με το περιστατικό, οπότε αν έρθει κανένας εκεί που μένεις και σου κάψει το μαγαζί, το σπίτι ή το αυτοκίνητο δε πειράζει μείνε στο δρόμο και άνεργος δίκιο θα χει. Απορώ άνθρωποι με παιδεία να εκφράζουν τέτοιες απόψεις πραγματικά... Πόσοι? 20, 30? Τόσους μέτρησες εσύ? 2000+ βάλε ήταν χθες το βράδυ στην πορεία όπου και προκλήθηκαν τόσες ζημιές. 2000 αναρχικοί ΔΕΝ ηταν :) Βέβαια, είναι τελείως μλκία να γίνονται τέτοιες ζημιές σε βάρους κόσμου που δεν φταίει. Δεν έχει κάποιο νόημα άλλωστε :mad: My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Απορώ άνθρωποι με παιδεία να εκφράζουν τέτοιες απόψεις πραγματικά... Παιδεία και τέτοιες απόψεις είναι μάλλον άτοπο. Μπορεί να έχει πτυχία, μπορεί το ένα μπορεί το άλλο, αλλά άλλο η εκπαίδευση και άλλο η Παιδεία. Που ξερω εγω οτι ειναι δικηγορος;Μου φανηκε οτι ειναι.. Καλά πλάκα έκανα, για αυτό έβαλα και το ":p" Νομιζω οτι, η οπλοχρησια απο αστυνομικο, δικαιολογειται και σε περιπτωση πιθανης βαριας σωματικης βλαβης. Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι το χτυπημα απο λοστο η καδρονι στο κεφαλι μπορει να ειναι θανατηφορο (πχ Τεμπονερας). Όπως έγραψε ο Spidey αν είχε ο άλλος λοστό και κατευθυνόταν εναντίων του θα έπρεπε να τον πυροβολήσει στο πόδι (πχ) αν δεν μπορούσε να καλυφθεί αλλιώς κανονικά θα έπρεπε να βρει κάποιο κάλλυμα - ή ακόμα και να υποχωρήσει - και να ζητήσει ενισχύσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Μα τι τρομαχτικη επικινδυνη φυσιογνωμια ειναι αυτη;Τρομαξα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κυκλοφορεί και αυτό στο ιντερνετ αν και δεν μπορείς να βγάλεις νόημα από το βιντεάκι. Πάντως κάποιος συναγερμός από αυτοκίνητο χτυπάει πριν ακουστεί ο πυροβολισμός οπότε κάτι θα έχει συμβεί πριν το περιστατικό. http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πολύ ενδιαφέρον το κοινωνικό προφίλ του θύματος αν είναι αλήθεια αυτά που αναφέρονται στο πιο πάνω link. Άσχημο περιστατικό, μαζί με την ζωή του νέου "τέλειωσε" και η ζωή του αστυνομικού και δυστυχώς πάλι θα πληρώσουν (υλικό) λογαριασμό χωρίς λόγο άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα. Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος(από zougla.gr) http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=ALEXIS_GRIGOROPOULOS_ANMAD8.jpg&width=490 Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 16 ετών. Προερχόταν από μια εύπορη οικογένεια και εδώ και πολλά χρόνια, μετά το χωρισμό των γονιών του, ζούσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή του. Η μητέρα του Αλέξανδρου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ενώ ο πατέρας, που ζει σε άλλη περιοχή της Αττικής, είναι διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος. Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε. Αυτό που όλοι ονομάζουμε «διαλυμένη οικογένεια», στην περίπτωση του Αλέξανδρου δεν ισχύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε φαίνεται ότι προέρχονται από μια δεμένη οικογένεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον. συνέχεια ........... βλέποντας την φωτογραφία του παιδιού ,και σκεπτόμενος τον εγκληματία-δολοφόνο-προστάτη-νταβατζή εντεταλμένο ενός ανύπαρκτου κράτους ,που μοναδικό σκοπό έχει την εξασφάλιση και προώθηση συμφερόντων ,επιχειρηματιών,τραπεζών και λοιπών αχαρακτήριστων που τρώνε με χρυσά κουτάλια - επειδή ακριβώς έχω παιδεία και δεν πετάω στα σύννεφα απαιτώ να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι με πολύ χειρότερους τρόπους,απο αυτούς που είδαμε χτές. ναί,είμαι παράλογος επειδή επιδιώκω την τιμωρία εκμεταλλευτών ,δολοφόνων,εγκληματιών. και αηδιάζω κιόλας και η οργή η δική μου,όπως και όλων των αγωνιστών που ήταν στους δρόμους χτες μεγαλώνει - όταν ακούω τέτοιες δηλώσεις υποκριτικές περί τραπεζών,καταστημάτων κτλ δείτε εικόνες πάλι με τραμπούκους ματατζίδες να χτυπάνε με τα όπλα τους ανυπεράσπιστους πολίτες-μαθητές,διαδηλωτές και ευτυχώς μικρή μερίδα κόσμου να τους δικαιολογούν. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Mπα, δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι εξίσου παράλογοι. Επίσης μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω όλες αυτές τις αντιδράσεις (ιδελογικές και πρακτικές) εναντίων του κεφαλαίου και των πλουσίων να προέρχονται από άτομα που προέρχονται από αρκετά ευπορες οικογένεις, στο όνομα πάντα της γενιάς των 700 Ευρώ. Μου κάνει εντύπωση που άτομα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους μιλάνε για εργαζόμενους των 700 Ευρώ, οι οποίοι ούτε αυτόκλητους υπερασπιστές χρειάζονται, ούτε (επειδή ακριβώς έχουν δει πόσο δύσκολα βγαίνει το κάθε Ευρώ) προβαίνουν σε βανδαλισμούς, καταστροφές και ληστείες/απαλλοτριώσεις (στη συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον). Πέστα ρε φίλε. Έμαθαν όλοι να μιλούν και να κάνουν εκ του ασφαλούς. Τι φταίει ο Α ιδιοκτήτης καταστήματος που με το ζόρι βγάζει τα προς το ζειν, να βλέπει το μαγαζί του στάχτη; Τώρα τι θα κάνει για να ζήσει την οικογένειά του; Πέθανε ένα παλικάρι, και θα πρέπει έμμεσα να διαλύσουμε ένα σωρό οικογένειες; Κρίμα για το παλικάρι πάντως. Ότι και να έκανε ή δεν έκανε δεν δικαιολογείται το αποτέλεσμα. RIP Επίσης κρίμα για την οικογένεια του αστυνομικού. Για τον αστυνομικό εφόσον φταίει δεν λέω κρίμα. Τα ήθελε και τα έπαθε. Η οικογένειά του όμως δεν φταίει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο φάνηκε στην μοναδική εμπρηστική και εγκληματική πράξη του οργάνου της τάξεως,που έγινε χτες το βράδυ. Συμφωνώ, είναι παράλογο να χάνεται έτσι μια ζωή ενός παιδιού. εγώ δεν είδα τίποτα άλλο,κατακριτέο που να έγινε χτές.όλα ήταν απολύτως δικαιολογημένα.και το αναφέρω ξανά.και λίγα έγιναν. Στο από πάνω και στο ποστ 239 δεν έχω τίποτα να αντιπαραθέσω γιατί θα είναι χάσιμο χρόνου δικού μου να τα γράψω και δικού σου να τα διαβάσεις. αυτή νομίζω θα είναι η αφορμή και η αρχή γενικευμένων και πιο οργανωμένων αντιδράσεων ενάντια στους κάθε φύσεως εκμεταλλευτές και δολοφόνους. και όπως πάντα η αφορμή ,όπως έχει δείξει και η ιστορία πάντοτε δίνεται απο αυτούς που κατέχουν και λυμαίνονται με τρόπο ασύστολο και προκλητικό την εξουσία. Χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας, μου φαίνεται παράξενο που εκφράζεις τέτοιες απόψεις περί εξουσίας όταν για να κάνεις τη θητεία σου στο ναυτικό προφανώς χρησιμοποίησες κάποιου την εξουσία μέσω τη χρήσης βύσματος; Κάνω λάθος; Μήπως η κακιά εξουσία δεν είναι τόσο κακιά όταν μας βολεύει; Μα τι τρομαχτικη επικινδυνη φυσιογνωμια ειναι αυτη;Τρομαξα.. Νομίζω ότι οι ειρωνίες δε βοηθούν πουθενά. Τι σχέση έχει η φυσιογνωμία του με το τι διαδραματίστηκε χθες το βράδυ; Άκυρος τελείως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μόνο εγώ χάρηκα που υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις που περιελάμβαναν καταστροφές,βανδαλισμούς σε όλη την ελλάδα? Ναι, μόνο εσύ. :p [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επίσης μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω όλες αυτές τις αντιδράσεις (ιδελογικές και πρακτικές) εναντίων του κεφαλαίου και των πλουσίων να προέρχονται από άτομα που προέρχονται από αρκετά ευπορες οικογένεις, στο όνομα πάντα της γενιάς των 700 Ευρώ. Μου κάνει εντύπωση που άτομα τα οποία δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους μιλάνε για εργαζόμενους των 700 Ευρώ, οι οποίοι ούτε αυτόκλητους υπερασπιστές χρειάζονται, ούτε (επειδή ακριβώς έχουν δει πόσο δύσκολα βγαίνει το κάθε Ευρώ) προβαίνουν σε βανδαλισμούς, καταστροφές και ληστείες/απαλλοτριώσεις (στη συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον). ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εγω αυτο αναρωτιεμαι!!!!!! Δεν ειμαι υπερ της βιας σε καμια περιπτωση! Αλλα δε νομιζω οτι με τη συμπεριφορα τν αναρχικων μπορει να βγει κατι! Κατακριτεο το γεγονος, με τη δολοφονια του ατυχου 16χρονου! Νομιζω οτι ο αστυνομικος μαλλον ενηργησε λογω μισους! Οι μεν λενε οτι ηταν λιγα ατομα και διαπλεκτιστηκαν! Οι δε λενε οτι ηταν 30 ατομα και τους επιτειηκαν! Εγω ρωτω για ποιο λογο ο αστυνομικος που πυροβολησε, δε χρησιμοποιησε ενα δακρυγονο η κατι αλλο για να τους απωθησει, οπως εκανε κι ο συναδελφος του! Ο εισαγγελεας παντως του απηγγειλε κατηγοριες για ανθρωποκτονια και οπλοχρησια! Παντως για ακομη μια φορα δε νομιζω να μαθουμε τι πραγματικα συνεβη! Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Σου φαινεται ατομο αυτο που μπορει να χτυπησει;Το φυσας και πεφτει κατω και ας κρατα και οτι θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παιδεία και τέτοιες απόψεις είναι μάλλον άτοπο. Μπορεί να έχει πτυχία, μπορεί το ένα μπορεί το άλλο, αλλά άλλο η εκπαίδευση και άλλο η Παιδεία. Καλά πλάκα έκανα, για αυτό έβαλα και το ":p" Όπως έγραψε ο Spidey αν είχε ο άλλος λοστό και κατευθυνόταν εναντίων του θα έπρεπε να τον πυροβολήσει στο πόδι (πχ) αν δεν μπορούσε να καλυφθεί αλλιώς κανονικά θα έπρεπε να βρει κάποιο κάλλυμα - ή ακόμα και να υποχωρήσει - και να ζητήσει ενισχύσεις. φίλε μου,ο καθένας λέει την άποψη του εδώ και όπως καταλαβαίνεις (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα δεν σου επιτρέπω να υποστηρίζεις οτι δεν έχω παιδεία).εγώ δεν ανέφερα τίποτα για τις δικές σου απόψεις,τόυλάχιστον τις διαβάζω και γελάω-αλλά δεν βγαίνω να το διαλαλίσω παντού. ευτυχώς που οι νέοι σήμερα διακατέχονται απο αισθήματα αλληλεγγύης,κοινωνικής δικαιοσύνης (και όχι ΄της ανύπαρκτης ποινικής),και αυτυχώς που είναι ανοιχτόμυαλοι ,χωρίς να θέλω να σε θίξω.φιλικά πάντοτε. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Σου φαινεται ατομο αυτο που μπορει να χτυπησει;Το φυσας και πεφτει κατω και ας κρατα και οτι θες Για πήγαινε μια βόλτα κατά Αγγλία (και αλλού) να δεις κάτι τέτοια ακόμα μικρότερα σε ηλικία και σε μέγεθος που σου βγάζουν μαχαίρι και σε στέλνουν στα θυμαράκια (πραγματικά περιστατικά). ΠΡΟΣΟΧΗ: δε λέω ότι ο 15/16 χρονος ήταν αυτού του είδους, απλά λέω ότι δεν κρίνουμε από τις φωτογραφίες. Δλδ έλεος. Αν είναι έτσι τα δικαστήρια θα κοίταζαν τις φάτσες των κατηγορουμένων και των θυμάτων και θα έβγαζαν έτσι τις αποφάσεις. φίλε μου,ο καθένας λέει την άποψη του εδώ και όπως καταλαβαίνεις (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα δεν σου επιτρέπω να υποστηρίζεις οτι δεν έχω παιδεία).εγώ δεν ανέφερα τίποτα για τις δικές σου απόψεις,τόυλάχιστον τις διαβάζω και γελάω-αλλά δεν βγαίνω να το διαλαλίσω παντού. ευτυχώς που οι νέοι σήμερα διακατέχονται απο αισθήματα αλληλεγγύης,κοινωνικής δικαιοσύνης (και όχι ΄της ανύπαρκτης ποινικής),και αυτυχώς που είναι ανοιχτόμυαλοι ,χωρίς να θέλω να σε θίξω.φιλικά πάντοτε. Μα ο καθένας κρίνεται από τις απόψεις του. Καμία διάθεση δεν έχω να σε θίξω σαν άτομο, αλλά Παιδεία (όχι γνώσεις-εκπαίδευση) και "τα σπάω όλα και υποστηρίζω βανδαλισμούς" είναι έννοιες ασύμφωνες. Δεν το λέω εγώ, ας βγει κανάς φιλόλογος να το εξηγήσει. Και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά. Αναφέρομαι στους βανδαλιστές και σε όλους τους υποστηρικτές τους. Δεν το λέω προσωπικά, αλλά αν εσύ εντάσσεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατηγορία εγώ δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξω απόψη για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά! Σα να λέω "Θάνατος σε όλους τους μετανάστες" και μετά να λέω ότι δεν είμαι φασίστας αλλά ειρηνιστής. Γίνεται; Ε δε γίνεται. PS: Χαίρομαι που οι απόψεις μου σου προκαλούν το γέλιο. Εμένα οι δικές σου δυστυχώς μου προκαλούν θλίψη (όπως και το ίδιο το χθεσινοβραδινό περιστατικό με όλα όσα ακολούθησαν). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ναι,ο ψυχασθενης δολοφονος με την πιπιλα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ευτυχώς που οι νέοι σήμερα διακατέχονται απο αισθήματα αλληλεγγύης,κοινωνικής δικαιοσύνης (και όχι ΄της ανύπαρκτης ποινικής),και αυτυχώς που είναι ανοιχτόμυαλοι ,χωρίς να θέλω να σε θίξω.φιλικά πάντοτε. Θεωρείς ότι είναι πολύ ανοιχτόμυαλο να καις τα πάντα και να πιστεύεις ότι θα αλλάξεις κάτι έτσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Α έτσι πες μου ντε! Όντως, τραγικός χθες ο καιρός στην Αθήνα. Ψιλόβροχο, με λάσπη, όλοι οι δρόμοι γλυστρούσαν. Μέχρι να μάθεις να μην ειρωνεύεσαι, το επίμαχο βίντεο δεν συνιστά σοβαρό ντοκουμέντο. Oταν μαθω να μην ειρωνευομαι τοτε θα γινει ντοκουμεντο??? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 αν και δεν εδωσα σημασια στο συμβαν εβαλα τωρα σκαι κι εμεινα,τι εχει γινει ρε παιδια,εχουν κατακαψει τον κοσμο εκει.ειναι τωρα πραγματα αυτα?να καινε τα αυτοκινητα του κοσμου χωρια τις υπολοιπες ζημιες??? τι ειναι τωρα αυτο,διαδηλωση? η παρακμη σε ολο της το μεγαλειο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Oταν μαθω να μην ειρωνευομαι τοτε θα γινει ντοκουμεντο??? Ποτέ δεν ξέρεις φίλε μου, όλα πιθανά είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts