Jump to content

Θάνατος 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Dead Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως και μιλάω κυριολεκτικά, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό με όλα αυτά που γίνονται.

Την πίστη μου στους ανθρώπους την έχω χάσε εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτά που βλέπω και διαβάζω είναι απλά τρομακτικά.

Το να πει πλέον κάποιος πως "ναι, κρίμα το παιδί, απαράδεκτος ο αστυνομικός και πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά ρε παιδιά τί φταίνε οι περιουσίες των υπόλοιπων αθώων πολιτών, τί φταίει η γριά που άρπαξε φωτιά, εκείνη δεν είναι κρίμα" είναι αιτία για να σε βρίσουνε 100άδες κυριολεκτικά άτομα και να απειλήσουν τη ζωή σου, τη ζωή της οικογένειας σου και να φας κατάρες για 10 ζωές.

Ουσιαστικά έχουμε μπει στο δίλημμα ή βγαίνω τελείως εκτός ελέγχου και βρίζω ανεξέλεγκτα κάθε ^##@$ "μπάτσο", καίω τα πάντα και βρίζω αλύπητα όποιον τολμάει να εκφράσει μια κάπως πιο ήπια ή αντίθετη άποψη ή, αν δεν τα κάνω όλα αυτά, είμαι ένα αναίσθητο γουρούνι, ένας κάφρος, ένας φασίστας, ένας χρυσαυγίτης που δεν λυπάται τη ζωή του 16χρονου ή την θεωρεί λιγότερο σημαντική από ένα καμμένο αυτοκίνητο.

Βλέπω μια τεράστια δεξαμενή από καταπιεσμένη οργή χρόνων που πλέον έσκασε και με το πρόσχημα του θανάτου του παιδιού βγαίνουμε όλοι έξω για να αλλάξουμε την Ελλάδα που τόσα χρόνια μας αδικεί και το κάνουμε αυτό καίγοντας/σπάζοντας/καταστρέφοντας ό,τι βλέπουμε μπροστά μας.

Σ' αυτό δε το facebook, απλά ΔΕ ΤΟΛΜΑΣ να εκφέρεις διαφορετική άποψη, η μόνη αποδεκτή είναι ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ και επειδή είναι η άποψη της πλειοψηφίας πλέον έχει ο καθένας το ελευθέρας να βγει και να καταστρέψει με τις ευλογίες των υπολοίπων. Όχι μόνο μπορείς, αλλά ουσιαστικά αν δεν το κάνεις είσαι φασίστας!

Αυτά είναι τρομακτικά πράγματα, το να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα όποια νεύρα σου ή να μην μπορείς να δεχτείς να συζητήσεις ήρεμα με κάποιον άλλο και κυρίως το να πιστεύεις πως έχεις δίκιο, τέλος, ο άλλος απέναντι σου ή συμφωνεί ή πρέπει να πεθάνει. Βλέπω απειλές θανάτου δεξιά και αριστερά "πού μένεις ρε %@%@, θα 'ρθουμε να σε σκοτώσουμε και σένα και το παιδί σου" επειδή τόλμησε να πει πως "ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, να δούμε αν όντως ήταν φόνος ή αν ήταν ατύχημα".

Ακόμα και άδικο να έχει ο άλλος, πλέον δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πολύ απλό ότι όλες οι ζωές αξίζουν το ίδιο και ότι ναι, στεναχωρέθηκα για τον μικρό αλλά δεν χρειάζεται να βάλω φωτιά στη γριά που πάει σπίτι της πάνω στην χωρίς λογική επίθεση μου σε ό,τι βλέπω μπροστά μου για να "έρθει η δικαιοσύνη".

Τρομακτικά πράγματα...εγώ καταλαβαίνω αυτό που είπα και στην αρχή, ο κόσμος έχει πλέον φτάσει στα όρια του, η δολοφονία αυτή ήταν η αφορμή, όλοι με αυτά που γίνονται τόσα χρόνια δεν αντέχουν άλλο και πλέον βλέπουμε μεγάλους ανθρώπους να συμπεριφέρονται σαν 14χρονα άμυαλα παιδιά και απλά να λένε "τόσα χρόνια μας $@%^ που μας ?@^@&, ε τουλάχιστον θα βγάλω το άχτι μου τώρα, σπάστε τα όλα".

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eδω πεθαινουν ανθρωποι και θα κοιταξουμε τις τζαμαριες στην Ερμου;και αυτους που παθαν τεραστιες ζημιες ας τους αποζημειωσει το κρατος

o kanakis sto radio arvyla edwse resital vlakeias to palikari.leei "na spane ta paidia tis vitrines kai t aytokinita einai enas tropos antidrasis kai oti den eimaste oloi koimismenoi!!kai pws einai dynaton na skeftomaste tis vitrines kai t aytokinita afou eixe pethanei to paidi"

TI LES re epanastati tis **** pou oi antrhwpoi pairnoun 700 to mina kai ksexrewnoun to anapodogyrismeno kai kammeno punto tous gia 5 xronia,pou to magazaki tous einai to mono eisodima pou exoun.kai den exoun lysei to provlima tis zwis tous apo ta 30 tous.

a re kati epanastates pou tha mpoune stin bmw x5 tha pane sti vila tous kai tha provimatistoun dipla sto tzaki.

to wraio einai pws leei na psame vitrines na min eimaste sto systima alla na kanoume kai diakopi gia diafimiseis!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

o kanakis sto radio arvyla edwse resital vlakeias to palikari.leei "na spane ta paidia tis vitrines kai t aytokinita einai enas tropos antidrasis kai oti den eimaste oloi koimismenoi!!kai pws einai dynaton na skeftomaste tis vitrines kai t aytokinita afou eixe pethanei to paidi"

TI LES re epanastati tis **** pou oi antrhwpoi pairnoun 700 to mina kai ksexrewnoun to anapodogyrismeno kai kammeno punto tous gia 5 xronia,pou to magazaki tous einai to mono eisodima pou exoun.kai den exoun lysei to provlima tis zwis tous apo ta 30 tous.

a re kati epanastates pou tha mpoune stin bmw x5 tha pane sti vila tous kai tha provimatistoun dipla sto tzaki.

to wraio einai pws leei na psame vitrines na min eimaste sto systima alla na kanoume kai diakopi gia diafimiseis!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν το είπε αυτό το πράγμα. Μην μεταφέρεις λόγια που δεν έχουν ειπωθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

vres to videaki kai diepsevse me,den itan i seira twn leksewn i idia,itan to nohma pws eiamste yper aytwn twn katastasewn na ta spame ola,edw ena minima diavase apo enan pou elege oti ta katakrinei kai sxoliase,"kala ok" oti den symfwnoume edw alla symfwnoume sta ypoiloipa
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Όντος καμία σχέση με τα λεγόμενα σου φιλέ pasalimani… άλλα είπε… πιο βαθιά και ουσιαστικά!!!
the show must go on...

Eδω πεθαινουν ανθρωποι και θα κοιταξουμε τις τζαμαριες στην Ερμου;και αυτους που παθαν τεραστιες ζημιες ας τους αποζημειωσει το κρατος

Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Τα 2 πράγματα δεν συγκρίνονται μεταξύ τους, δεν υπάρχει κάποια επιλογή ανάμεσα στα 2. Η αξια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη. Τέλος. End of.

Aυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους βανδαλισμούς οι οποίες εκτός από τεράστια υλική ζημιά θα επηρεάσουν και πραγματικές ανθρώπινες ζωές (μαγαζιά μπορεί να κλείσουν, άνθρωποι παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες).

Δηλαδή στις πόσες κατεστραμμένες ζωές και στα πόσα εκατομύρια Ευρώ θα είναι ευχαριστημένοι οι βάνδαλοι; Ακριβώς επειδή στην ανθρώπινη ζωή δε μπορείς να βάλεις κάποιο "κόστος", ακριβώς για αυτό δεν έπρεπε να γίνει καμία "ζημιά". Ο νεκρός δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω και άλλωστε βεβηλώνεις τη μνήμη του.

vres to videaki kai diepsevse me,den itan i seira twn leksewn i idia,itan to nohma pws eiamste yper aytwn twn katastasewn na ta spame ola,edw ena minima diavase apo enan pou elege oti ta katakrinei kai sxoliase,"kala ok" oti den symfwnoume edw alla symfwnoume sta ypoiloipa

Βασικά αυτό που είπε ήταν ότι μπορεί να μην είναι σωστή αυτή η αντίδραση αλλά προσωπικά προτιμάει μια λάθος αντίδραση παρά καθόλου αντίδραση.

Και μια και πιάσαμε τις απόψεις που εκφράστηκαν σε αυτή την εκπομπή έχω να πω ότι σε ορισμένα σημεία ήταν υπερβολικές αλλά ρεσιτάλ βλακείας δεν τις λες... Άποψη μου βέβαια...

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Βασικά αυτό που είπε ήταν ότι μπορεί να μην είναι σωστή αυτή η αντίδραση αλλά προσωπικά προτιμάει μια λάθος αντίδραση παρά καθόλου αντίδραση.

Και μια και πιάσαμε τις απόψεις που εκφράστηκαν σε αυτή την εκπομπή έχω να πω ότι σε ορισμένα σημεία ήταν υπερβολικές αλλά ρεσιτάλ βλακείας δεν τις λες... Άποψη μου βέβαια...

Βασικα αν ειπε το πρωτο που αναφερεις, οτι δλδ η λαθος αντιδραση ειναι προτιμοτερη απο τη μη αντιδραση εγω το λεω ρεσιταλ βλακειας, ειδικοτερα δε αν ειναι μια αποψη που αναφερεται δημοσια.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Επειδή πέρα από την επανάσταση αρκετοί τρέχουμε στις δουλειές μας, ξέρει κανείς αν κάποιος μπορεί να περάσει από το κέντρο της Αθήνας;

Όχι από το Σύνταγμα, αλλά να ανέβω τη Βασιλέως Κωσταντίνου και μετά μέσω Βασιλλίσης Σοφίας ή Μιχαλακοπούλου να ανέβω την Κηφισίας. Η Αλίμου- Καρέα και Κατεχάκη είναι τρομερά μποτιλιαρισμένες, ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτούς τους δρόμους; Ευχαριστώ.

ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ δε συμφωνώ με το θάνατο του παιδιού, ό,τι και να έγινε/είπε το βράδυ του Σαββάτου αλλά δε συμφωνώ επίσης με την κατάσταση ασυδοσίας και αναρχίας που επικρατεί. Δυστυχώς δεν μπορώ να "επαναστατήσω" κλείνοντας τους δρόμους ή καίγοντας καταστήματα, λόγω των υποχρεώσεων μου. Ούτε θα το έκανα καθώς δε θεωρώ ότι επαναστατώ εναντίον κανενός ταλαιπωρώντας άλλους, άσχετους με το συμβάν.

Tωρα αυτη ηταν λογικη ερωτηση;Στα ποσα εκκατομυρια θα ειναι ευχαριστημενοι οι βανδαλοι;Το θεμα ειναι να κανουν περιπολιες γυρω απο τα μαγαζια και να τους μαζευουν οταν τα σπανε..Οχι καθε φορα να μιλαμε για σπασμενα αμαξια και τζαμαριες.Ε το θεμα ειναι ανωφελο..

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού… θα μπορούσε να ήταν ο καθένας μας... ή οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας μας…

Αν φτάσαμε στο σημείο να βάζουμε στο ίδιο σακί την ΖΩΗ με την τζαμαρία… το χάσαμε το παιχνίδι φίλοι μου!!!

the show must go on...

η οργή που και καλά προκάλεσε όλα αυτά τα έκτροπα δεν μπορώ να πιστεψω πως δεν είχε πολιτική βούληση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση εξουσία σε αυτούς που τα καίνε όλα!

Γιατί ρε παιδια δεν γίνεται το ίδιο με κάθε θάνατο από αυθαιρεσία? Εϊτε γιατρού, είτε αυτοκινητιστή είτε εγκληματία?

Και είμαστε όλοι θεατές ενός παράλογου κινήματος καταστροφέων....

Η κυβέρνηση απέτυχε να σωσει την κατάσταση και η αντιπολίτευση έτρεξε να καταστρέψει όσο πιο πολλα μπορεί!

Τραγικό...!!!!!:(:mad::(:mad:

Ας επιχειρήσουμε...

Tωρα αυτη ηταν λογικη ερωτηση;Στα ποσα εκκατομυρια θα ειναι ευχαριστημενοι οι βανδαλοι;Το θεμα ειναι να κανουν περιπολιες γυρω απο τα μαγαζια και να τους μαζευουν οταν τα σπανε..Οχι καθε φορα να μιλαμε για σπασμενα αμαξια και τζαμαριες.Ε το θεμα ειναι ανωφελο..

Eνώ είναι λογική ερώτηση το "Eδω πεθαινουν ανθρωποι και θα κοιταξουμε τις τζαμαριες στην Ερμου;".

Σοβαρευτείτε λίγο, κανείς δεν έβαλε στο ίδιο σακί (geovoul και όλοι οι υπόλοιποι) τις υλικές ζημιές με την ανθρώπινη ζωή. Κανείς.

Μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε, είναι τραγικό, λυπηρό, οδυνηρό αλλά και οργιστικό. Όλοι θέλουμε να δωθεί δικαιοσύνη και να αλλάξουν καταστάσεις. Τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε.

Από εκεί και πέρα, οι βανδαλισμοί και οι υλικές ζημιές είναι μια συμπεριφορά ηλίθια, ανεγκέφαλη, αντικοινωνική και παραβατική, που έχει τις δικές της ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις.

Κανείς δεν συγκρίνει τα 2 πράγματα μεταξύ τους, γιατί τα "μεγέθη" είναι διαφορετικά. Δεν μπορείς να βάλεις σε μια ζυγαριά από τη μια τη ζωή και από την άλλη υλικές ζημιές. Δεν γίνεται.

Οπότε σταματήστε επιτέλους με τα παιδαριώδη επιχειρήματα τύπου "πέθανε ένα παιδί, γιατί ασχολήστε με τις τζαμαρίες". Σκεφτείτε ότι κάποιος μπορεί να καταδικάζει και τις 2 συμπεριφορές (τη δολοφονία και τα επακόλουθα έκτροπα) ΧΩΡΙΣ να τα συγκρίνει. Χρησιμοποιήστε λίγο το μυαλό σας πριν μιλήσετε, δλδ έλεος.:X

Την στιγμη που δεν μπορει να γινει τιποτα με τα μαγαζια και τα αμαξια δεν καταλαβαινω γιατι καθομαστε καθε φορα και λεμε τα ιδια.Οσο ειναι ανικανη η αστυνομια να προστετευσει την περιουσια των πολιτων.Και αντι να κυνηγα στους δρομους να κατσει εξω απο τα μαγαζια και να τα προστατευσει ε δεν μπορω να ακουω καθε φορα τα ιδια.Ολοι οσοι καινε δεν καινε στην μνημη του παιδιου στην καμπουρα της αχρηστης αστυνομιας μας καινε καθε φορα που εχουν λογο.

ενα κριμα δεν υπαρχουν λογια πραγματικα...

κουραγιο στην οικογενεια

η κηδεια ποτε θα γινει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη εμεις ε. Λες και δεν το ξερουμε. Ερχονται ωραιες αυξησεις, φορολογιες για να τα πληρωσουμε ολα αυτα.

Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Τα 2 πράγματα δεν συγκρίνονται μεταξύ τους, δεν υπάρχει κάποια επιλογή ανάμεσα στα 2. Η αξια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη. Τέλος. End of.

Aυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους βανδαλισμούς οι οποίες εκτός από τεράστια υλική ζημιά θα επηρεάσουν και πραγματικές ανθρώπινες ζωές (μαγαζιά μπορεί να κλείσουν, άνθρωποι παραλίγο να εγκλωβιστούν στις φλόγες).

Συμφωνω. ΑΛΛΑ δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να διχαζεται ο κοσμος απεναντι στο οτι γινεται. ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Τα κρινω και τα καταδικαζω εξισου αλλα ΔΕΝ νοειται να τα βλεπουμε σαν αιτιο το ενα του αλλου. 'Η αποτελεσμα. Ειναι ανοητο. Ολοι βλεπουμε ποιους βολευει ολη η καταστροφη, θυμηθειτε το, σε 2 μηνες θα χουμε ξεχασει τα παντα, θα θυμομαστε τους βανδαλισμους και το παιδι στα @@ μας, η κυβερνηση ολα οκ και τελος. Για να μην μιλησουμε για ολα τα αλλα θεματα που ξεχαστηκαν.

Παντα ετσι γινοταν και παντα ετσι θα γινεται, ολα ειναι θεμα εντυπωσεων δυστυχως...Το ενα θεμα θα κουκουλωνει το αλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λιγο οι ανεγκεφαλοι ληστεψαν το μαγαζι ΕΛΛΑΣ με τα οπλα στην Ομονοια!! Ας ελπιζουμε να μη χυθει αλλο αιμα!! Γιατι τοτε πραγματικα θα γινει πολεμος!!

Παιδια ΕΛΕΟΣ, αλλο ο θανατος του παιδιου και αλλο οι βανδαλισμοι!!! O gmac τα εξηγει μια χαρα!!! Τα εκτροπα που γινονται δε ωφελουν σε τπτ!! Δε θα φερουν πισω το παιδι αυτα τα εκτροπα!! Κι ουτε δικαιολογουνται απο το θανατο του παιδιου!! Ξεκολα τε με αυτη τη πιπιλα!! Η βια φερνει βια!! Καταλαβετε το!! Οι αστυνομικοι ακομα τους αφηνουν να σπανε!! Οταν θελησουν να δρασουν τοτε θα γινει χαμος!! Αλλωστε ξερουμε οτι πολλοι κουκουλουφοροι ειναι και αστυνομικοι!!!

Για μενα καλυτερα να αποφυγεις το κεντρο!! Ακους οτι αρχιζουν να κατεβαινουν και στι συγγρου ακομα!!

Hello !

Toυλαχιστον ας το κρατος υποστηριξει οικονομικα καποιον που το χρειαζεται και ευθυνεται για τις καταστροφες μια φορα..Σε φοροθμ απο το εξωτερικο τρωμε δουλεμα .Ενας εγραψε που ειναι οι Σπαρτιατες τωρα που τους χρειαζεστε..Ε αν η αστυνομια δεν μπορει να κανει τοσα χρονια ενα σχεδιο να προστατευει τις περιοχες ας τους αποζημειωσει τους ανθρωπους που δεν ευθυνονται.

sofi-k δε διαφωνώ μαζί σου στα βασικά. Κι εγώ αυτό έγραψα.

Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο ότι τα συμβάντα είναι προς όφελος της κυβέρνησης. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το αναλύσω, λόγω κανονισμών του forum.

To μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την κατάσταση έτσι που είναι δεν μπορεί να την ελέγξει κανένας. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν έχουμε θανάσιμο τραυματισμό είτε αστυνομικού είτε διαδηλωτή, στο παρόν κλίμα.

Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

edit: Ρε συ geovoul, στο απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες. ΔΕΝ σε είπα ανεγκέφαλο. Διάβασε το μήνυμά μου, δεν ξέρω που στο καλό το είδες. Η μόνη αναφορά που έγινε σε ανεγκέφαλους είναι για αυτούς που τα σπάνε. Αν δεν είσαι ένας από αυτούς, δεν καταλαβαίνω γιατί μυγιάστηκες.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Απ΄το πληκτρολόγιο;

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Πολυ πιθανον να συμβει κατι τετοιο, νυχτα ειναι, πανικος γινεται, ανετα σκοτωνεται καποιος σε τετοιο κλιμα.

Και αυτος ειναι ενας λογος που δεν κατεβηκα στην πορεια.

Οσο για το ποιον οφελουν τα γεγονοτα, ισως βραχυπροθεσμα να μην οφελουν την κυβερνηση αλλα μακροπροθεσμα νομιζω αυτο που μενει στην σκεψη του απλου κοσμου ειναι οι αλητες που καψαν τα μαγαζα των ανθρωπων, μετα απο εναν ηλιθιο μπατσο που σκοτωσε ενα παιδι. Ισως και να μην βολευουν την κυβερνηση, αλλα καποιον βολευουν, αλλιως δεν θα γινοντουσαν. Δεν ειναι πρωτη φορα(ειναι πρωτη φορα σε τετοια εκταση ναι) και ποτε δεν γινονται ουσιαστικες συλληψεις. Ελεος πια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...